Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
39 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 39 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

mary 30

mary 30
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Fourfouraki εχεις πμ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! flower flower flower flower flower

ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ...ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ!!! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟΣ... Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 6 536304 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 6 536304 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 6 536304 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 6 536304 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 6 536304

ΦΥΛΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ!!! ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΧΤΥΠΙΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΟΥΝΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ... Laughing Laughing Laughing ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΛΑΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ! ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ..... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Ευαγγελία83

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα σας! Και έστω κ αργοπορημένα Καλή Χρονιά! Αν και ταλαιπωρήθηκα αρκετά στις αρχές του χρόνου με μια ίωση και έναν φρονιμήτη που αποφάσισε να βγεί,όλα καλά.Την Παρασκευή έκανα και την αυχενική με πολύ καλά αποτελέσματα και κατα 90% περιμένω αγοράκι!
Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 6 654316
Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!

LindakiS

LindakiS
Κοριτσαρες έκανα κ εγώ αυχενικη, 2.21 και 6.36 το μωρό μου, αλλά έχω μια ανησυχία κ λεω να την επαναλάβω τελικά σε άλλο γιατρό...ελπίζω να είναι μόνο δική μου ανησυχία...κι οχι κτ άλλο. περιμένω κ εγώ PAPP A κ Β χοριακη να δούμε τι θα δείξει... φύλο μου ειπαν 80% κορίτσι αλλά δεν το δενω κόμπο... θα δείξει...καλύτερα να μην ξέρω ΤΠΤ...μόνο να ναι γερό.!! φιλάκια πολλά κ πολλά υγιή μωράκια!!

http://www.sailormoon82@blogspot.com

mary 30

mary 30
Εγω δεν θα κανω ακομα την αυχενικη μιας κ ηταν προγραμματισμενη για αυτη τη βδομαδα. Γιατι επαθα μια πολυ μεγαλη απικολληση κ τωρα πρεπει να κατσω σε ακινησια. Δεν πειραζει στο τεταρτο μηνα θα γινει.

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
LindakiS αν κάνει δεν σου κολλάει, καλά θα κάνεις να πάρεις και δεύτερη γνώμη ώστε να σε καθυσηχάσει. Μακάρι να είναι όλα υπέροχα!

Mary 30 εμείς με τις αποκολλήσεις μας μαζί! Καναπές - Κουβέρτα - Χουχούλι κ ηρεμίααααααααααααα
Όλα θα πάνε καλά!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΒΡΕ ΜΑΙΡΟΥΛΆ ΜΟΥ? Sad Sad Sad ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ Η' ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΤΙΜΗΣ? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΟΣΟ ΝΑ'ΝΑΙ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 6 35468 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 6 35468 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 6 35468 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 6 35468 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 6 35468

ΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ? Shocked Shocked Shocked ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ 1,4 ΕΝΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 1,6! ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ... Very Happy Very Happy Very Happy

snowhite33

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
geia sou afroula...na se rwtisw....posh wra krathse h auxenikh? kai sou eipan kapaki an ola itan kala i prepei na perasoun meres?

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ είμαι λίγο πιο πίσω από σας... σε ένα μήνα θα κάνω αυχενική... προς το παρόν ανυπομονώ να έρθει η πέμπτη να πάω στο γιατρό να δω αν είναι καλά το νινί μου!!!

Μαιρούλα υπομονή κοριτσάκι μου!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
SNOWHITE33 ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ!!! ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑ! ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΞΤΑΣΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΠΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕ ΧΕΡΑΚΙΑ, ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ, ΠΑΛΑΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ! ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ (ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΠΤΥΧΗ!) ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΑΙΜΑ! ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΧΡΩΜΟΣΩΜΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ!!! ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ! ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 6 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 6 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 6 328109

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας, κορίτσια!
Εμένα η γιατρός μου μου έδωσε ημερομηνία 31/08! Είναι το πρώτο μας!
Κλείσαμε και εμείς ραντεβού το Σάββατο για υπέρηχο! Ανυπομονώ ν'ακούσω την καρδούλα του!!
Καλή εγκυμοσύνη να έχουμε όλες!!

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
geia sas kai apo mena ! eimai 6+3 kai perimeno to aderfaki tou giou mouuu! Smile anoiksa tin omada aygoustos septemvrios 2013 tora me enimerosan gia tin dikia sas Smile me to kalo ta morakia mas !

LindakiS

LindakiS
Καλησπερα σας! Βγηκε σημερα το PAPP A και μου λενε 1:10000 και για τις τρεις τρισωμιες! Και λογω ηλικιας 1:615 ! Ειμαι πολυ χαρουμενη!! Δε θα χρειαστω αμνυοπαρακεντιση! Smile Ολα καλα! Καλα αποτελεσματα σε ολες! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Sofaki32

Sofaki32
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
LindakiS έγραψε:Καλησπερα σας! Βγηκε σημερα το PAPP A και μου λενε 1:10000 και για τις τρεις τρισωμιες! Και λογω ηλικιας 1:615 ! Ειμαι πολυ χαρουμενη!! Δε θα χρειαστω αμνυοπαρακεντιση! Smile Ολα καλα! Καλα αποτελεσματα σε ολες! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Μπράβο Lindaki, έφυγε ένα άγχος και εγώ είχα παρόμοια νούμερα στην αυχενική!!!!! Οπότε συνεχίζουμε ακάθεκτες. Εμένα ήδη κορυφώνεται η αγωνία μου για τον τρισδιάστατο που θα κάνω μέσα Φλεβάρη!!!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 6 654316

LindakiS

LindakiS
Sofaki32 έγραψε:
LindakiS έγραψε:Καλησπερα σας! Βγηκε σημερα το PAPP A και μου λενε 1:10000 και για τις τρεις τρισωμιες! Και λογω ηλικιας 1:615 ! Ειμαι πολυ χαρουμενη!! Δε θα χρειαστω αμνυοπαρακεντιση! Smile Ολα καλα! Καλα αποτελεσματα σε ολες! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Μπράβο Lindaki, έφυγε ένα άγχος και εγώ είχα παρόμοια νούμερα στην αυχενική!!!!! Οπότε συνεχίζουμε ακάθεκτες. Εμένα ήδη κορυφώνεται η αγωνία μου για τον τρισδιάστατο που θα κάνω μέσα Φλεβάρη!!!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 6 654316

Ουαααου Σοφακι! Εισαι 2 βδομαδες μεγαλυτερη απο μενα και το μωρο ειναι οπως φαινεται στο τικερακι σου;;; Με φρυδια;;;;;;;;; Τα παιξα τωρα.!! Shocked Shocked Shocked Shocked Εγω εχω β επιπεδου 21/3 με το καλο σε ολες μας!

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα σας μέρες έχω να μπω... μπράβο για τα καλά αποτελέσματα και εύχομαι μόνο καλά νέα, η αλήθεια είναι ότι εγώ αρχικά χαλάστηκα με τα αποτελέσματα μου που από λάθος νόμιζα ότι είναι 1/238 αλλά τελικά είναι 1/1319 και φυσικά γελούσαν και ο γιατρός αλλά και ο άντρας μου που τον έναν τον ζάλισα τηλεφωνικά και τον άλλον όλη μέρα τον είχα στην τσίτα.

snowhite33

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αφρουλα έγραψε:SNOWHITE33 ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ!!! ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑ! ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΞΤΑΣΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΠΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕ ΧΕΡΑΚΙΑ, ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ, ΠΑΛΑΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ! ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ (ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΠΤΥΧΗ!) ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΑΙΜΑ! ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΧΡΩΜΟΣΩΜΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ!!! ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ! ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 6 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 6 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 6 328109
σε ευχαριστω κοπελα μου σου ευχομαι τελεια αποτελεσματα....θα περιμενουμε να μας πεις εγω θα κανω αυχενικη την τριτη......

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια μου...

Εγώ σήμερα θα πάω στο γιατρό μετά από 2 εβδομάδες... ανυπομονώ να δω αν όλα πάνε καλά... έχω πολύ αγωνία και φοβάμαι για την ακρίβεια... Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 6 534787

mary 30

mary 30
Εγω συνεχιζω στο κρεβατι θα με σηκωσουν το αλλο σαββατο τελικα για να κανω την αυχενικη. Καλα μου εχουν σπασει τα νευρα δυο αιματολογοι κ ενας γυναικολογος δεν ξερουν κ δεν ειναι σιγουροι αν πρεπει να ξανακανω ενεση για τη θρομβοφιλια. Παντως ενα ειναι σιγουρο πως την αποκολληση μου την εκανε η ενεση κ τους ειπα πως δεν θα κανουν πειραματα πανω μου ελεος πια.

Sofaki32

Sofaki32
LindakiS έγραψε:
Sofaki32 έγραψε:

Ουαααου Σοφακι! Εισαι 2 βδομαδες μεγαλυτερη απο μενα και το μωρο ειναι οπως φαινεται στο τικερακι σου;;; Με φρυδια;;;;;;;;; Τα παιξα τωρα.!! Shocked Shocked Shocked Shocked Εγω εχω β επιπεδου 21/3 με το καλο σε ολες μας!

Ναι έτσι είναι!!! Απίστευτο? Να δεις στην αυχενική που είδα το μωρό να πιπιλάει το δάκτυλό του!!!! Είχα χαζέψει τελείως. Την ερχόμενη Τετάρτη έχω υπέρηχο ρουτίνας και μετά ο τρισδιάστατος. Όλοι μου λένε ότι εκεί θα συνειδητοποιήσω το θαύμα της φύσης!!!!!! Πάντως ακόμα δεν έχω νιώσει κάτι παρα μόνο ότι η κοιλιά μου χαμηλά έχει σκληρήνει αρκετά και πλέον ανάσκελα με τεντωμένα πόδια δυσκολεύομαι! Αν gogglareis στις εικόνες 14η εβδομάδα κύησης θα δεις φωτογραφίες απίστευτες για το πως είναι το μωρό σου!!!!!!!!!

snowhite33

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
συγχαρητηρια!!!!!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 6 215994

sandoula-manoula

sandoula-manoula
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Mar1987 έγραψε:
sandoula-manoula έγραψε:Εγώ σήμερα έκλεισα για αυχενική στις 21/1 στο Αττικό και Papp-A στις 7/1. Έχει κάνει κάποια την εν λόγω εξέταση στο Αττικό πιο πριν? έχετε κάποια εμπειρία?

Την Δευτέρα έκανα υπέρηχο και ακούσαμε την καρδούλα του! είχε 160 χτύπους! πολύ συγκινητικό!

Καλησπερα Σαντουλα τι κανεις; Τελικα κατεληξες σε γυναικολογο;;;
Καλή χρονιά σε όλες! ελπίζω να βαίνουν όλα τέλεια! Χάθηκα λόγω ημερών, έχω και εξεταστική και διαβάζω και τα πήρα όλα από την αρχή και τα βλέπω ότι λέτε! Τελικά μάλλον θα μείνω στον αρχικό γυναικολόγο που είχα βρει, η αλήθεια είναι ότι έχω βολευτεί και με το Αττικό, έκανα ένα πρωινό ραντεβού στο Έλενα και περίμεναμε πολλές ώρες, καμία σχέση με το αττικό, βέβαια άλλο το μέγεθος!
Ρε κορίτσια... τι έχω πάθει και κρέας ούτε ζωγραφιστό, πρέπει να είμαι σε τρελά κέφια και αν φάω λίγο χοιρινό στεγνό με αλάτι! που πήγαν τα κοντοσούβλια και τα κοκορέτσια! Γάλα δημητριακά και πολύ φέτα και ντομάτες και ψωμί, που εγώ δεν έτρωγα ποτέ ψωμί! έχω τρελαθεί! που ντομάτα, μόνο το καλοκαίρι και ντάξει, ποτέ δεν τρελενόμουν κιόλας! Σας έχουν πιάσει τέτοιες περιέργιες εσάς;;;

Να σας πω και τα νέα μου από το Papp-A, μου πήραν αίμα και όλα τα σχετικά και μου έκαναν και υπέρηχο και είδε λέει ότι μάλλον είναι αγόρι! μα ήταν μονάχα 10 εβδομάδων και 4 ημερών! βέβαια μου είπε στην αυχενική θα πούμε πιο πολλά... μωρε λες;!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 6 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 6 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 6 328109

LindakiS

LindakiS
Sofaki32 έγραψε:
LindakiS έγραψε:
Sofaki32 έγραψε:

Ναι έτσι είναι!!! Απίστευτο? Να δεις στην αυχενική που είδα το μωρό να πιπιλάει το δάκτυλό του!!!! Είχα χαζέψει τελείως. Την ερχόμενη Τετάρτη έχω υπέρηχο ρουτίνας και μετά ο τρισδιάστατος. Όλοι μου λένε ότι εκεί θα συνειδητοποιήσω το θαύμα της φύσης!!!!!! Πάντως ακόμα δεν έχω νιώσει κάτι παρα μόνο ότι η κοιλιά μου χαμηλά έχει σκληρήνει αρκετά και πλέον ανάσκελα με τεντωμένα πόδια δυσκολεύομαι! Αν gogglareis στις εικόνες 14η εβδομάδα κύησης θα δεις φωτογραφίες απίστευτες για το πως είναι το μωρό σου!!!!!!!!!

κι εμενα πιπιλουσε το δαχτυλο!! Smile θα σας ανεβασω βιντεο! Smile Νομιζω εχουν δικαιο αυτοι που λενε γ τον β επιπεδου...ειναι πιο ολοκληρωμενο το μωρο οσο να πεις...και μετα τελικη ευθεια! Smile

snowhite33 έγραψε:
συγχαρητηρια!!!!!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 6 215994
Ευχαριστω πολυ γλυκια μου! Κι εσυ τα καλυτερα!

Σαντουλα εγω ειμαι 14 εβδομαδων περιπου και δεν εχω ιδιαιτερες τετοιες ορεξεις τρωω οτι ετρωγα και πριν..απλα ζηλευω...θα ζηλεψω κατι αμα το τρως.. χαχαχα Smile

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sandoula εδωσες αίμα για papp a από τώρα πριν κάνεις την αυχενική???

Εγώ κορίτσια δεν έχω τίποτα περίεργο στην όρεξη... όπως και πριν..

rozalinda

rozalinda
Γεια σας!
Να μπω κι εγώ στην παρέα σας?
Είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι, το οποίο το περιμέναμε πως και πως.
Έχω ΠΗΤ 14/8/13 και σε δέκα μέρες πάω για την αυχενική διαφάνεια.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις