126 Απ: Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 Παρ Ιαν 11, 2013 8:37 am
mary 30
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Fourfouraki εχεις πμ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
LindakiS έγραψε:Καλησπερα σας! Βγηκε σημερα το PAPP A και μου λενε 1:10000 και για τις τρεις τρισωμιες! Και λογω ηλικιας 1:615 ! Ειμαι πολυ χαρουμενη!! Δε θα χρειαστω αμνυοπαρακεντιση! Ολα καλα! Καλα αποτελεσματα σε ολες!
Sofaki32 έγραψε:LindakiS έγραψε:Καλησπερα σας! Βγηκε σημερα το PAPP A και μου λενε 1:10000 και για τις τρεις τρισωμιες! Και λογω ηλικιας 1:615 ! Ειμαι πολυ χαρουμενη!! Δε θα χρειαστω αμνυοπαρακεντιση! Ολα καλα! Καλα αποτελεσματα σε ολες!
Μπράβο Lindaki, έφυγε ένα άγχος και εγώ είχα παρόμοια νούμερα στην αυχενική!!!!! Οπότε συνεχίζουμε ακάθεκτες. Εμένα ήδη κορυφώνεται η αγωνία μου για τον τρισδιάστατο που θα κάνω μέσα Φλεβάρη!!!!!
σε ευχαριστω κοπελα μου σου ευχομαι τελεια αποτελεσματα....θα περιμενουμε να μας πεις εγω θα κανω αυχενικη την τριτη......αφρουλα έγραψε:SNOWHITE33 ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ!!! ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑ! ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΞΤΑΣΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΠΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕ ΧΕΡΑΚΙΑ, ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ, ΠΑΛΑΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ! ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ (ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΠΤΥΧΗ!) ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΑΙΜΑ! ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΧΡΩΜΟΣΩΜΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ!!! ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ! ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!
LindakiS έγραψε:Sofaki32 έγραψε:LindakiS έγραψε:Καλησπερα σας! Βγηκε σημερα το PAPP A και μου λενε 1:10000 και για τις τρεις τρισωμιες! Και λογω ηλικιας 1:615 ! Ειμαι πολυ χαρουμενη!! Δε θα χρειαστω αμνυοπαρακεντιση! Ολα καλα! Καλα αποτελεσματα σε ολες!
Μπράβο Lindaki, έφυγε ένα άγχος και εγώ είχα παρόμοια νούμερα στην αυχενική!!!!! Οπότε συνεχίζουμε ακάθεκτες. Εμένα ήδη κορυφώνεται η αγωνία μου για τον τρισδιάστατο που θα κάνω μέσα Φλεβάρη!!!!!
Ουαααου Σοφακι! Εισαι 2 βδομαδες μεγαλυτερη απο μενα και το μωρο ειναι οπως φαινεται στο τικερακι σου;;; Με φρυδια;;;;;;;;; Τα παιξα τωρα.!! Εγω εχω β επιπεδου 21/3 με το καλο σε ολες μας!
συγχαρητηρια!!!!!!!LindakiS έγραψε:Καλησπερα σας! Βγηκε σημερα το PAPP A και μου λενε 1:10000 και για τις τρεις τρισωμιες! Και λογω ηλικιας 1:615 ! Ειμαι πολυ χαρουμενη!! Δε θα χρειαστω αμνυοπαρακεντιση! Ολα καλα! Καλα αποτελεσματα σε ολες!
Καλή χρονιά σε όλες! ελπίζω να βαίνουν όλα τέλεια! Χάθηκα λόγω ημερών, έχω και εξεταστική και διαβάζω και τα πήρα όλα από την αρχή και τα βλέπω ότι λέτε! Τελικά μάλλον θα μείνω στον αρχικό γυναικολόγο που είχα βρει, η αλήθεια είναι ότι έχω βολευτεί και με το Αττικό, έκανα ένα πρωινό ραντεβού στο Έλενα και περίμεναμε πολλές ώρες, καμία σχέση με το αττικό, βέβαια άλλο το μέγεθος!Mar1987 έγραψε:Καλησπερα Σαντουλα τι κανεις; Τελικα κατεληξες σε γυναικολογο;;;sandoula-manoula έγραψε:Εγώ σήμερα έκλεισα για αυχενική στις 21/1 στο Αττικό και Papp-A στις 7/1. Έχει κάνει κάποια την εν λόγω εξέταση στο Αττικό πιο πριν? έχετε κάποια εμπειρία?
Την Δευτέρα έκανα υπέρηχο και ακούσαμε την καρδούλα του! είχε 160 χτύπους! πολύ συγκινητικό!
Sofaki32 έγραψε:LindakiS έγραψε:Sofaki32 έγραψε:LindakiS έγραψε:Καλησπερα σας! Βγηκε σημερα το PAPP A και μου λενε 1:10000 και για τις τρεις τρισωμιες! Και λογω ηλικιας 1:615 ! Ειμαι πολυ χαρουμενη!! Δε θα χρειαστω αμνυοπαρακεντιση! Ολα καλα! Καλα αποτελεσματα σε ολες!
Ουαααου Σοφακι! Εισαι 2 βδομαδες μεγαλυτερη απο μενα και το μωρο ειναι οπως φαινεται στο τικερακι σου;;; Με φρυδια;;;;;;;;; Τα παιξα τωρα.!! Εγω εχω β επιπεδου 21/3 με το καλο σε ολες μας!
Ναι έτσι είναι!!! Απίστευτο? Να δεις στην αυχενική που είδα το μωρό να πιπιλάει το δάκτυλό του!!!! Είχα χαζέψει τελείως. Την ερχόμενη Τετάρτη έχω υπέρηχο ρουτίνας και μετά ο τρισδιάστατος. Όλοι μου λένε ότι εκεί θα συνειδητοποιήσω το θαύμα της φύσης!!!!!! Πάντως ακόμα δεν έχω νιώσει κάτι παρα μόνο ότι η κοιλιά μου χαμηλά έχει σκληρήνει αρκετά και πλέον ανάσκελα με τεντωμένα πόδια δυσκολεύομαι! Αν gogglareis στις εικόνες 14η εβδομάδα κύησης θα δεις φωτογραφίες απίστευτες για το πως είναι το μωρό σου!!!!!!!!!
Ευχαριστω πολυ γλυκια μου! Κι εσυ τα καλυτερα!snowhite33 έγραψε:συγχαρητηρια!!!!!!!LindakiS έγραψε:Καλησπερα σας! Βγηκε σημερα το PAPP A και μου λενε 1:10000 και για τις τρεις τρισωμιες! Και λογω ηλικιας 1:615 ! Ειμαι πολυ χαρουμενη!! Δε θα χρειαστω αμνυοπαρακεντιση! Ολα καλα! Καλα αποτελεσματα σε ολες!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης