Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
40 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 40 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
rozalinda έγραψε:Γεια σας!
Να μπω κι εγώ στην παρέα σας?
Είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι, το οποίο το περιμέναμε πως και πως.
Έχω ΠΗΤ 14/8/13 και σε δέκα μέρες πάω για την αυχενική διαφάνεια.

Καλως ηρθες Ροζαλιντα! Με το καλο να ερθει το Λιονταρακι σου! Smile Smile Και περιμενουμε τα δικα σου αποτελεσματα της αυχενικης! Smile

http://www.sailormoon82@blogspot.com

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΗΛ: ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN 1/3091 ΚΑΙ ΓΙΑ EDWARDS ΚΑΙ PATAU 1/100.000 ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΤΗ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ! ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ 31 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΑΩ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΑΦΟΥ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΩΜΟΣΩΜΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ DOWN ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 30: 1/615 ΚΑΙ ΣΤΑ 31: 1/514! ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΑ! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΒΡΙΣΩ?

????????

Επισκέπτης
αφρουλα μου περιμενα μερες να μαθω νεα απ τις εξετασεις σου δεν μιλησα να μη σε αγχωσω

αφου ειναι ολα καλα κοριτσι μου ηρεμησε τωρα και νομιζω το 500 με το 600 κατι δεν ειναι και αμαν η διαφορα

αμα θες να βρισεις για να ξεδωσεις, παρ τους

αλλα σημασια εχει οτι ολα πανε καλα!

σε φιλω και να ξερεις οτι σε διαβαζω και σε νοιαζομαι!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 7 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 7 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 7 417472 ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ!

ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 100 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ "ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΟΙΤΡΙΚΗ. ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΟΚ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ (ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ) ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 100 ΜΟΝΑΔΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΘΕΜΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ!

????????

Επισκέπτης
εδω σου λενε οτι οι φυσιολογικες τιμες σε πολλα διαφερουν απο αντιδραστηριο σε αντιδραστηριο τι να λεμε για δαυτους

ασε τα εχω περασει.........

ολα καλα κοριτσαρα!

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια ειμαι κ εγω του θεματος..περιμενω το δευτερο παιδακι μου ΠΗΤ 12.7.[i] εκανα αυχενικη ολα καλα αλλα αλλα αλλα δεν εμαθα το φυλο ηταν αναμεσα απο τα ποδαρακια του ο ομφαλιος λωρος κ δεν τα καταφεραμε να μαθουμε η αληθεια ειναι οτι το περιμενω πως κ πως εχω ενα κοριτσακι κ τωρα ενα αγορακι θα ηταν μια χαρα..τωρα μονο υπομονη μεχρι της 5 φεβρουαριου..μετα την αυχενικη ξεκινησα να το νοιωθω κ οσο περναει ο καιρος ακομη περισσοτερο...υποφερω απο αναγουλες ρεψιμο φουλ, οι ζαλαδες περασαν αυτα απο μενα...αν ξερει καποια κατι για τις αναγουλες θα το εκτιμουσα...παω τωρα να σας διαβασω σιγα σιγα για να σας μαθω...

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αφρουλα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΗΛ: ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN 1/3091 ΚΑΙ ΓΙΑ EDWARDS ΚΑΙ PATAU 1/100.000 ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΤΗ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ! ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ 31 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΑΩ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΑΦΟΥ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΩΜΟΣΩΜΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ DOWN ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 30: 1/615 ΚΑΙ ΣΤΑ 31: 1/514! ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΑ! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΒΡΙΣΩ?

Αφρούλα το συζήτησες με τον γιατρό σου αν κατάλαβα καλά είσαι 30 μισό πως πιστεύεις θα έπρεπε να τα υπολογίσουν;

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
rozalinta και maria-eva καλός ήρθατε και με το καλό τα μπεμπάκια σας. Εγώ της τελευταίες μέρες είμαι υπερβολικά καλά τα νεύρα μου έχουν ηρεμήσει και από διάθεση στα καλύτερα μου τι καλά να παραμείνω έτσι, βασικά το εύχομαι για όλες μας.

Αρτζη..

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσακια μου καλημέρα !!! Με αυτα που διαβάζω για τις ανησυχίες της ηλικίας που λέτε λέω να πάω να φουνταρω.. Εγω ειμαι ήδη 38 σε λίγες μέρες βέβαια το τριτο μου παιδάκι αλλα τα αλλα ειναι ήδη μεγάλα οπότε δεν εχω ξανακάνει αυχενικη κ τις λοιπές εξετάσεις που γινονται τώρα .. Μάλλον αγχωνομαι με αυτα που λέτε δηλαδή εμένα τι ποσοστά θα δείξει ;;; Απαπα!!λοιπον εγω εχω ραντεβού τη Τετάρτη flower κ ένα καλο προαισθημα ελπίζω κ προσεύχομαι να πανε ολα καλα!!!! Ο γιατρός μου βέβαια απο τη πρώτη στιγμη μου ειπε να αφήσω στην άκρη την ηλικια μου γιατι αυτα δεν υφίστανται πλέον όπως επίσης κ για αμνιοπαρακεντηση θα με πήγαινε μονο αν δεν ειναι καλες οι απαντήσεις ..
Ο θεός ειμαι μεγάλος .. ας ειναι τα θαυματακια στη κοιλιτσα μας γερά!!! flower

mary 30

mary 30
Καλημερα κοριτσια εγω ακομα στο κρεβατι τελικα κ η αυχενικη θα γινει το σαββατο που μας ερχεται εκτος κ αν κ τοτε αλλαξουν γνωμη κ δεν μαφησουν να σηκωθω χαχαχα ελπιζω πως οχι κ οτι ολα θα ειναι καλα με τα αποτελεσματα.

LindakiS

LindakiS
Hello κουκλες εγκυουλες!! Τι μου κανετε!! Smile Χαιρομαι να σας διαβαζω δε φανταζεστε ποσο! Smile

Αφρουλα μην αγχωνεσαι τοσο βρε πουλακι μου! Μας αγχωνεις κι εμας...και μας βαζεις σε σκεψεις...δεν κανεις καλα...αν σου ειπε ο γιατρος σου ολα καλα εξεφρασε του τις ανησυχιες σου και συζητησε το να σου το αναλυσει!Κι εμενα το αποτελεσμα μου καλο μεν...αλλα κουλο μου φανηκε αλλα δε το ψαχνω αλλο αφου μου λενε ολα καλα..ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! Smile ΑΑ....σου ειπα;; Ειδαμε και την καρδουλα του τελικα κι ο γιατρος απεφανθει οτι δεν εχουμε λογω ανησυχιας! Οποτε παει κι αυτο! Smile

Μαρια-Ευα με το καλο να ερθει το νινακι σου και να ειναι αυτο που περιμενεις! Smile Οσο για τις αναγουλες κι εγω ειχα και ζαλαδες και ρεψιμο τρελλο!!...αλλα μαλλον κι ο γιατρος σου θα σου ελεγε αν ειναι ανεκτες μη παρεις ΤΠΤ, αν δεν ειναι σου δινουν Premperan.

Mom boys..δεν θυμαμαι να εχουμε ξαναμιλησει! Smile Χαιρετω Θεσσ/νικη ειμαι απο Ναουσα 1 ωρα! Με το καλο το νινι σου! Και να μεινεις ετσι αταραχη! Οτι καλυτερο! Smile

Αρτζη! Μην επηρρεαζεσαι απο μας τις παλαβες! Smile Οπως εκανες τα μωρα σου υγιη θα κανεις κι αυτο!! Με το καλο να πανε ολα και σε σενα! Θα ειναι λιγο μικροτερο το ποσοστο σου, αλλα ολα θα ειναι μια χαρα! Θα δεις! Smile

Μαιρουλα μου, να ξερεις οτι σε σκεφτομαι και σου στελνω θετικη ενεργεια να πανε ολα ΤΕΛΕΙΑ! Smile

LindakiS

LindakiS
Αααα το καλυτερο δεν το ειπα!! Επιβεβαιωθηκε 2η φορα! Οτι εχω κοριτσακι!!! Smile Ειμαι πολυυυυ χαρουμενη, αν και περιμενα αγορι..!! Αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη πλεον! Αμα κανουν λαθος και αλλαξει στον Β επιπεδου θα ειμαστε εδω να τα λεμε και να γελαμε! Smile Αν και δεν νομιζω! Smile Ετοιμαζομαι για ροζ, λιλα, και κιτρινες αποχρωσεις Smile

Sofaki32

Sofaki32
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
LindakiS έγραψε:Αααα το καλυτερο δεν το ειπα!! Επιβεβαιωθηκε 2η φορα! Οτι εχω κοριτσακι!!! Smile Ειμαι πολυυυυ χαρουμενη, αν και περιμενα αγορι..!! Αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη πλεον! Αμα κανουν λαθος και αλλαξει στον Β επιπεδου θα ειμαστε εδω να τα λεμε και να γελαμε! Smile Αν και δεν νομιζω! Smile Ετοιμαζομαι για ροζ, λιλα, και κιτρινες αποχρωσεις Smile

Αχ και εγώ περιμένω την Τετάρτη να μας πει ο γιατρός αν επιμένει στην αρχική του εκτίμηση ότι έχω κοριτσάκι! Ο άντρας μου είναι σε αναμένα κάρβουνα! Ήταν σίγουρος ότι το έκανε τον γιο και όταν στην αυχενική ο γιατρός μας είπε κοριτσάκι απογοητεύτηκε. Βεβαια εννοείται ότι γερό να είναι και ό,τι ναναι αλλά διασκεδάζω μαζί του που απο τη μια περιμένει να διαψευστεί ο γιατρός και από την άλλη όλο η κοράκλα μου και η κοράκλα μου είναι και χαϊδεύει ήδη την κοιλιά μουκαι μουρμουράει στην κόρη του να προσέχει τους άντρες γιατί είναι λαμόγια! χαχαχαχαχαχαχαχα jocolor

LindakiS

LindakiS
Χαχαχαχα τι ωραια! Smile Smile Καλα κλασσικο αγχος αυτο! Smile Very Happy Very Happy Κι εμενα τα ιδια φοβαται ! Κι εμενα περιμενε γιο...

Αρτζη..

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
LindakiS έγραψε:Αααα το καλυτερο δεν το ειπα!! Επιβεβαιωθηκε 2η φορα! Οτι εχω κοριτσακι!!! Smile Ειμαι πολυυυυ χαρουμενη, αν και περιμενα αγορι..!! Αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη πλεον! Αμα κανουν λαθος και αλλαξει στον Β επιπεδου θα ειμαστε εδω να τα λεμε και να γελαμε! Smile Αν και δεν νομιζω! Smile Ετοιμαζομαι για ροζ, λιλα, και κιτρινες αποχρωσεις Smile
Αν κ δεύτερη φορα σου το είπανε δε νομίζω ... Περνε κάρτες αλλαγής σε οτι ψωνιζεις καλού κακού χαχαχα!!! Η αλήθεια ειναι οτι εγω θελω να ακούσω οτι ειναι γερο έεε κ ένα κοριτσακι δε θα μας χαλαγε .. Αν κ λενε αγορι ολη γιατι η κοιλιτσα μου μονο ξεχωριζει..Κανω υπομονη μεχρι τη τεταρτη.crazydance: Σου εύχομαι τα καλύτερα παντως κ να ειναι γερο το μωρουλι σου !!!!

xara_84

xara_84
Κοτιτσάρες καλησπέρα κι από μένα!!!
Χάθηκα μετά το πρώτο μου μυνηματάκι όμως επιστρέφω δυναμικά. Πρώτα απ' όλα να ξανασυστηθώ. Είμαι η Χαρά 28 ετων έχω ένα λεβέντη 9 μηνών και μεριμένω το 2ο παιδάκι μου στις 3/8.
Συγχαρητήρια να πω σε όλες τις εγκυούλες που πήρατε τα θετικά αποτελέσματα της αυχενικής και να ευχηθώ στις υπόλοιπες τα καλύτερα. Εμείς εξ' αρχής με τον άντρα μου αποφασίσαμε πως όπως και να χει το μωράκι το θέλουμε, οπότε αντί για την κανονική αυχενική κάνουμε απλά την μέτρηση του αυχένα με την γιατρό μας, η οποία και αυτή τη φορά φάνηκε καλή.
Σας διάβασα και είδα πως έχετε αγχωθεί κάποιες με τα ποσοστά και μου αγχώνετε και τις υπόλοιπες.Η αλήθεια είναι πως είναι αναπόφευκτη η αγωνία και το άγχος, όμως να μην μας στερεί αυτές τις υπέροχες μέρες που δεν ξαναγυρίζουν. Εγώ αυτό υποσχέθηκα στον εαυτό μου μετά από ένα προβληματάκι που είχε δείξει η β' επιπέδου στο πρώτο μου που μου στέρησε πολλές από τις ωραιότερες μέρες της εγκυμοσύνης μου.
Αισιοδοξία λοιπόν (έστω και συγκρατημένη) και να χαϊδεύετε τις κοιλίτσες σας!!!
Φιλάκια πολλά σε όλες!!!

snowhite33

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
σημερα εκανα την αυχενικη και τα αποτελεσματα ηταν πολυ καλα...τωρα περιμενω σε 5 μερες και τις απαντησεις απο το papp a......μου ειπε ο γιατρος οτι 80% ειναι αγορακι.....!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 7 654316

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα τι κάνετε?? έκανα χτες την αυχενική πολύ καλή 1,6 και την παρασκευή θα πάρω το papp a. μας λέει ο γιατρός κάτι βλέπω ανάμεσα αλλά όχι σίγουρα, πρώτη φορά το είδαμε σαν ανθρωπάκι, ο μπαμπάς χαζοχαρούμενος βούρκωσε και λιγάκι αλλά δεν το παραδεχόταν, το μωράκι όλο τούμπες έχουμε χαζέψει

Sofaki32

Sofaki32
snowhite33 kai vasoula25 μπράβο για τις αυχενικές σας. Με το καλό τώρα και τα τεστ papp-A. Εγώ έδωσα αίμα και βγήκαν τα αποτελέσματα την ίδια μέρα με την αυχενική και έτσι το άγχος μου δεν κράτησε πολύ!
Κορίτσια θετική ενέργεια, να χαϊδευουμε τις κοιλίτσες μας και να μην αφήνουμε τπτ όσο αυτό γίνεται να ρίχνει τη διάθεση και τη ψυχολογία μας!!!!! Μεσα μας συντελείται ένα μικρό θαύμα!!!!!!
Σε 8 ωρίτσες έχουμε ραντεβού με το νινί μας (ακόμα δεν λέω κορίτσι, ισως σήμερα ο γιατρός μας πει λιγάκι πιο σίγουρα), να το δω και να νιώθω ακόμα πιο περήφανη!!!!!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 7 328109

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπράβο κοριτσάκια μου!! Πολύ ωραία νέα!! Εγώ ανυπομονώ να έρθει η ώρα για την αυχενική... 13/2 είναι το ραντεβού αλλά δεν νομίζω να αντέξω να περιμένω μέχρι τότε.. μάλλον σε καμιά εβδομάδα θα πάω να κάνω έναν απλό υπέρηχο να δω ότι όλα είναι καλά να ηρεμήσω...

Αρτζη..

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κοριτσακια μου !!!
Έκανα κ γω χτες αυχενικη κ το μωρουδακι μου είχε τελειες μετρησεις, μέχρι το βράδυ είχε βγει κ το αίμα που επίσης ήταν super!!!
Αλλου όμως ειναι το θέμα .. Ο γιατρός βρήκε 6 οινομοιωματα 3 μεγάλα κ 3 μικρά κ φανταστητε οτι πριν 2 χρονια εχω κάνει χειρουργιο για την αφαίρεση σε αλλα που είχα. Μου έχουν κοπεί τα πόδια ο γιατρός λέει οτι η θέση τους ειναι σχετικά καλη αλλα θα δώσουμε μάχη να μη φτάσουμε σε πρόωρο τοκετο.. Τι να σας πω εχω σκάσει.. Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 7 850933

Sofaki32

Sofaki32
Αρτζη.. έγραψε:Καλημέρα κοριτσακια μου !!!
Έκανα κ γω χτες αυχενικη κ το μωρουδακι μου είχε τελειες μετρησεις, μέχρι το βράδυ είχε βγει κ το αίμα που επίσης ήταν super!!!
Αλλου όμως ειναι το θέμα .. Ο γιατρός βρήκε 6 οινομοιωματα 3 μεγάλα κ 3 μικρά κ φανταστητε οτι πριν 2 χρονια εχω κάνει χειρουργιο για την αφαίρεση σε αλλα που είχα. Μου έχουν κοπεί τα πόδια ο γιατρός λέει οτι η θέση τους ειναι σχετικά καλη αλλα θα δώσουμε μάχη να μη φτάσουμε σε πρόωρο τοκετο.. Τι να σας πω εχω σκάσει.. Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 7 850933

Άρτζη, ενεργοποίησε τον εγωισμό σου και πες πως και αυτή τη φορά θα τα καταφέρεις!!! Μην στεναχωριέσαι και το καταλαβαίνει το μωρουλίνι σου!!!!! Θετική ενέργεια τπτ άλλο και όλα θα πάνε καλά!!! Να ακούς τον γιατρό σου και έχε πίστη στο σώμα σου!

mary 30

mary 30
Κοριτσοα καλημερα εμενα με εχουν τρελανει αν δεν παθω καταθλιψη καλα θα ειναι. Εχω μια μορφη θρομβοφιλιας αλλα αν παιρνω ενεσεις παθαινω αιμοραγιες κ αποκολλησεις αν δεν παρω ενεσεις κινδυνευει το μωρακι μου απο θρομβωση ετσι λενε. Μεχρι τωρα δεν παιρνω κ ολα καλα το μονο που μενει ειναι να προσευχομαι αλλα με εχει πεθανει το αγχος δεν ειμαι καλα. Το σαββατο μετα απο καθυστερηση λογω αιμοραγιων θα κανω την αυχενικη διαφανεια τελικα.

174Σημαντικό! ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ CALLING! Πεμ Ιαν 24, 2013 1:15 am

pouppa

pouppa
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ! ΠΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ! ΕΧΩ ΜΙΑ ΝΟΡΜΑΛ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ , ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ !
ΟΙ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΕΛΛΑΤΩΣΑΝ Κ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΙΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΕΛΜΑ ΧΙΟΥ! ΑΠΟ ΟΡΕΞΗ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΑ ΠΑΩ !
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ!

ΠΗΤ 24/08/2013

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΜΟΥ! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ? Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 7 35468 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 7 35468 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 7 35468

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ POUPPA! ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!

ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΔΑ ΞΑΝΑ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΚΕΙ! ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΟΥΔΙΚΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΓΩ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ ΚΑΙ 93 ΓΡ (14W+3D), ΟΤΑΝ ΤΑ ΝΟΡΜΑΛ ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 75-85 ΓΡ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ... Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 7 911307 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 7 911307 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 7 911307 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 7 911307 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 7 911307 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 7 911307 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 7 911307

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις