576 Απ: Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 Τετ Μάης 08, 2013 2:07 am
LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλη μερα κοριτσια και Χρονια Πολλα! Χαιρομαι για τα νεα σας εγω δεν εχω κατι καινουιο. Τα εχουμε πει τα περισσοτερα οσο αισθανομαι το μωρο μου μεσα να κολυμπαει ειμαι καθε μερα χαρουμενη
Samimas συμφωνω με την Ελενα, ολα θα ρυθμιστουν παιρνω κι εγω χαπακι γ το θυροειδη δεν ειναι τιποτα!
Θεμα βαλιτσουλα ε;; χμμμ εγω πρωτα πηρα μια βαλιτσα (ΡΟΖ ΦΟΥΞΙΑ!!!! χαχαχα)
Για το μωρο :
τα παμπερς του μωρου,3-4 φορμακια για το μωρο, το θηλαστρο, μπιμπερο για το θηλαστρο δικα μου, επιθεματα για το γαλα που θα σταζει αυθονο, πιπιλα (αλλα θα προσπαθησω να μη τη χρησιμοποιησω) κρεμουλα σωματος για το μωρο (καλυτερα να βαλουν αυτη
που θελω εγω κ θα ειναι βιολογικη.)
Για μενα :
-3-4 νυχτικιες
-σουτιεν θηλασμου
-εσωρουχα μια χρησης και σερβιετες εγκυμοσυνης
-παντοφλιτσες (καινουριες )
-MP3 player για να χαλαρωνω με τη μουσικη μου,
-κανα βιβλιο (το βιβλιο μου του θηλασμου για να τους τριβω στη μουρη της βλακιες που θα μου λενε! χαχα Τα οπλα! )
-καμια καλτοσυλα αν εχει κρυο στην κλινικη λογω aircondition (παγωνουν τα ποδια μου ευκολα)
-Μακιγιαζ για τις πιο κοκετες
-Οδοντοβουρτσα, οδο/κρεμα, αφρολουτρο σαμπουαν, χτενες, αφρο (ειμαι σγουρομαλλα!)
-Κρεμα συσφιξης!
-Καμερουλα ας εχει ο συζυξ!
Αυτα πολλα ειναι;; ε δεν παμε και μακρυα εε;;
ΑΑΑ! Και μη ξεχασω καθησματακι αυτο κινητου, πορτ μπεμπε ή σλινγκ και πανουλες αγκαλιας καλοκαιρινες (πικε) ε οσο καλοκαιρι και να ειναι δε θα το κρατας και γυμνο το μωρο
Ελπιζω να βοηθησα αν ξεχναω κατι συμπληρωστε..
(Παλι σεντονι εγραψα! Και ηθελα να γραψω 2 λογια! Ημαρτον!! )
Samimas συμφωνω με την Ελενα, ολα θα ρυθμιστουν παιρνω κι εγω χαπακι γ το θυροειδη δεν ειναι τιποτα!
Θεμα βαλιτσουλα ε;; χμμμ εγω πρωτα πηρα μια βαλιτσα (ΡΟΖ ΦΟΥΞΙΑ!!!! χαχαχα)
Για το μωρο :
τα παμπερς του μωρου,3-4 φορμακια για το μωρο, το θηλαστρο, μπιμπερο για το θηλαστρο δικα μου, επιθεματα για το γαλα που θα σταζει αυθονο, πιπιλα (αλλα θα προσπαθησω να μη τη χρησιμοποιησω) κρεμουλα σωματος για το μωρο (καλυτερα να βαλουν αυτη
που θελω εγω κ θα ειναι βιολογικη.)
Για μενα :
-3-4 νυχτικιες
-σουτιεν θηλασμου
-εσωρουχα μια χρησης και σερβιετες εγκυμοσυνης
-παντοφλιτσες (καινουριες )
-MP3 player για να χαλαρωνω με τη μουσικη μου,
-κανα βιβλιο (το βιβλιο μου του θηλασμου για να τους τριβω στη μουρη της βλακιες που θα μου λενε! χαχα Τα οπλα! )
-καμια καλτοσυλα αν εχει κρυο στην κλινικη λογω aircondition (παγωνουν τα ποδια μου ευκολα)
-Μακιγιαζ για τις πιο κοκετες
-Οδοντοβουρτσα, οδο/κρεμα, αφρολουτρο σαμπουαν, χτενες, αφρο (ειμαι σγουρομαλλα!)
-Κρεμα συσφιξης!
-Καμερουλα ας εχει ο συζυξ!
Αυτα πολλα ειναι;; ε δεν παμε και μακρυα εε;;
ΑΑΑ! Και μη ξεχασω καθησματακι αυτο κινητου, πορτ μπεμπε ή σλινγκ και πανουλες αγκαλιας καλοκαιρινες (πικε) ε οσο καλοκαιρι και να ειναι δε θα το κρατας και γυμνο το μωρο
Ελπιζω να βοηθησα αν ξεχναω κατι συμπληρωστε..
(Παλι σεντονι εγραψα! Και ηθελα να γραψω 2 λογια! Ημαρτον!! )