Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
30 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 30 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλη μερα κοριτσια και Χρονια Πολλα! Χαιρομαι για τα νεα σας εγω δεν εχω κατι καινουιο. Τα εχουμε πει τα περισσοτερα οσο αισθανομαι το μωρο μου μεσα να κολυμπαει ειμαι καθε μερα χαρουμενη

Samimas συμφωνω με την Ελενα, ολα θα ρυθμιστουν παιρνω κι εγω χαπακι γ το θυροειδη δεν ειναι τιποτα! Smile

Θεμα βαλιτσουλα ε;; Smile Rolling Eyes χμμμ εγω πρωτα πηρα μια βαλιτσα (ΡΟΖ ΦΟΥΞΙΑ!!!! χαχαχα)

Για το μωρο :

τα παμπερς του μωρου,3-4 φορμακια για το μωρο, το θηλαστρο, μπιμπερο για το θηλαστρο δικα μου, επιθεματα για το γαλα που θα σταζει αυθονο, πιπιλα (αλλα θα προσπαθησω να μη τη χρησιμοποιησω) κρεμουλα σωματος για το μωρο (καλυτερα να βαλουν αυτη
που θελω εγω κ θα ειναι βιολογικη.)

Για μενα :

-3-4 νυχτικιες
-σουτιεν θηλασμου
-εσωρουχα μια χρησης και σερβιετες εγκυμοσυνης
-παντοφλιτσες (καινουριες Smile )
-MP3 player για να χαλαρωνω με τη μουσικη μου,
-κανα βιβλιο (το βιβλιο μου του θηλασμου για να τους τριβω στη μουρη της βλακιες που θα μου λενε! χαχα Τα οπλα! Smile )
-καμια καλτοσυλα αν εχει κρυο στην κλινικη λογω aircondition (παγωνουν τα ποδια μου ευκολα)
-Μακιγιαζ για τις πιο κοκετες Smile
-Οδοντοβουρτσα, οδο/κρεμα, αφρολουτρο σαμπουαν, χτενες, αφρο (ειμαι σγουρομαλλα!)
-Κρεμα συσφιξης!
-Καμερουλα ας εχει ο συζυξ! Smile

Αυτα πολλα ειναι;; ε δεν παμε και μακρυα εε;; Smile

ΑΑΑ! Και μη ξεχασω καθησματακι αυτο κινητου, πορτ μπεμπε ή σλινγκ και πανουλες αγκαλιας καλοκαιρινες (πικε) ε οσο καλοκαιρι και να ειναι δε θα το κρατας και γυμνο το μωρο Smile

Ελπιζω να βοηθησα αν ξεχναω κατι συμπληρωστε..

(Παλι σεντονι εγραψα! Και ηθελα να γραψω 2 λογια! Ημαρτον!! Smile )

http://www.sailormoon82@blogspot.com

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΟΛΙΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΣΟΥ... Wink

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ! ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

LindakiS

LindakiS
αφρουλα έγραψε:ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ! ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Αφρουλα ειχα την ιδια απορια!!! Μαλλον το προτιμουν γτ λερωνεσαι παρα πολυ μολις γεννησεις γτ βγαινουν τα "υστερα" του τοκετου και η σερβιετα με το εχωρουχο σου ισως δε θα σε καλυπτει. Καλα θα παρουμε και τα δικα μας, αλλα εγω παρηγγειλα κι αυτα για παν ενδεχομενο Smile

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ! ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ! Embarassed Embarassed Embarassed ΔΗΛ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΝΥΚΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ΕΓΩ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΩ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΩ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 534787

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΣΟΥΠ ΠΕΤΑΓΟΜΣΑΙ Κ ΓΩ..
ΑΦΡΟΥΛΙΝΙ ΕΓΩ ΦΟΡΟΥΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΜΙΑΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΦΑΓΟΥΡΙΖΝ..ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΒΑΛΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ,,,ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ Κ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑΑΑΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 417472 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ TENA ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ Μ@Λ@ΚΙ@ ΘΑ ΠΩ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ε ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ! ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΡΟΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΟ ΝΟΡΜΑΛ... Razz

ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΦΡΟΔΙΤΟΥΛΑ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΥΗ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟΣΑ ΛΟΧΕΙΑ..ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΧΑ ΑΡΚΕΤΑ Κ ΓΙΑ 40ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑ...ΒΑΣΙΚΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!!

Maraki8

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Toniaaaaa να σας ζήσει η κορούλα σας!!!! Κορίτσια εμένα τα εσωρουχα μιας χρησης με είχαν βολέψει πάρα πολύ στην πρώτη γέννα!! Όποτε θες τσουπ τα βγαζεις και τα πετάς! Και σερβιετες του μαιευτηρίου καλές είναι εγω βεβαια είχα κάμποσο αιματάκι, η διπλανη μου όμως φορούσε τις δικές της, αυτές της περιόδου για μεγάλη ροη.. Είναι ανάλογα τον οργανισμό πιστεύω! Πάρτε μαζί σας ότι θέλετε, για παν ενδεχόμενο..

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρακι σε ευχαριστω!!1με το καλο τα μωρακια σας!!

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κούκλες και χρόνια πολλά!
Σας διάβασα στα γρήγορα και όλα είναι καλά, με γεια τα δωμάτια σε όσες τα έχουν τελειώσει με το καλό να γεμίσουν με τα μωράκια σας, εγώ πάλι αν και έβαψα τα παιδικά δεν έχουμε στήσει ακόμα τίποτα της μπέμπας μας, από βδομάδα που θα βάψουμε και το υπόλοιπο σπίτι και θα γίνει και η γενική θα αρχίσουμε να τα ετοιμάζουμε σιγά σιγά, καρότσι μόνο έμεινε να πάρουμε βρήκα πιο θα πάρω μένει να το παραγγείλουμε και ψιλό πράγματα.
Προχθές πήγαμε και το είδαμε είναι 1900kg και περνάει πολύ καλά εκεί μέσα.
Αφρούλα θα γεννήσεις νωρίτερα;
Lindakis
Για το μωρο :
τα παμπερς του μωρου,3-4 φορμακια για το μωρο, το θηλαστρο, μπιμπερο για το θηλαστρο δικα μου, επιθεματα για το γαλα που θα σταζει αυθονο, πιπιλα (αλλα θα προσπαθησω να μη τη χρησιμοποιησω) κρεμουλα σωματος για το μωρο (καλυτερα να βαλουν αυτη
που θελω εγω κ θα ειναι βιολογικη.)

Καλή η λίστα αλλά για το μωρό εγώ μόνο τα ρουχαλάκια εξόδου πιστεύω θα χρειαστείς, 2-3 πάνες και μερικά πανάκια για όταν θα σου το φέρνουν.
επιθέματα θα σου έλεγα να μη βάλεις της πρώτες μέρες καλύτερα ελεύθερο το στήθος της πρώτες 5-6 μέρες μη περιμένεις να είναι άφθονο και να στάζει αλλά σίγουρα μπορεί να τραφεί το μωράκι χωρίς να πάρει καθόλου ξένο.
Εγώ λέω αν όλα πάνε καλά να κάτσω μία μέρα στην κλινική δεν βρίσκω τον λόγο να κάθομαι παραπάνω.

LindakiS

LindakiS
Momboys μαλλον εχεις δικαιο! Smile Απο τη χαρα μου δε ξερω τι να πρωτοπαρω! Smile Σα μωρο κανω! Εισαι 32η εε;; πωπωωω αντε αλλες 6 το πολυ λεω εγω εκτος κι αν τον κλεισεις ολο το μηνα που στο ευχομαι αν το θελεις κι εσυ! Smile

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

Εντάξει με τέτοια χαρά δικαιολογημένη χαχαχαχα
Βασικά να κλείσω της 38 και μετά οκ το σίγουρο είναι ότι δεν θέλω να πάω με πρόκληση
affraid

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 215994

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ? Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 35468 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 35468 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 35468

ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ! ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΜΕΤΑ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΙΔΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΒΑΡΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ...ΑΠΛΩΣ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΛΓΙΟ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ...Ε ΚΑΙ? ΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 8 ΕΤΩΝ!

ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ! ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 3 ΕΒΔΟΑΜΔΕΣ ΠΛΕΟΝ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 604962 ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 669659 ΜΕΓΑΛΩΣΕ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,5 ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΚΑΤΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΗ.. Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 40746 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 40746 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 40746

LindakiS

LindakiS
mom boys έγραψε:
Βασικά να κλείσω της 38 και μετά οκ το σίγουρο είναι ότι δεν θέλω να πάω με πρόκληση
affraid

Πηγες με προκληση σε προηγουμενη γεννα σου;; Για πες λιγο πως ηταν.. ;Ρ Very Happy Razz Ξερεις εμεις τωρα ολο αποριες ειμαστε .. χαχα

Οσο για την προκληση τν απεχθανομαι κι εγω... σιγουρα οταν θα πλησιαζω στις μερες μου θα νιωθω πιο ανετη σε σχεση με την υγεια του μωρου αλλα κ παλι θα λεω ας βγει οποτε θελει! Θα νιωθω πολυ ασχημα να το πιεσουμε να βγει ρε γμτ... γτ νιωθω ετσι;; ειμαι υπερβολικη;

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
LindakiS έγραψε:
mom boys έγραψε:
affraid

Πηγες με προκληση σε προηγουμενη γεννα σου;; Για πες λιγο πως ηταν.. ;Ρ Very Happy Razz Ξερεις εμεις τωρα ολο αποριες ειμαστε .. χαχα

Οσο για την προκληση τν απεχθανομαι κι εγω... σιγουρα οταν θα πλησιαζω στις μερες μου θα νιωθω πιο ανετη σε σχεση με την υγεια του μωρου αλλα κ παλι θα λεω ας βγει οποτε θελει! Θα νιωθω πολυ ασχημα να το πιεσουμε να βγει ρε γμτ... γτ νιωθω ετσι;; ειμαι υπερβολικη;

Τον μικρούλι μου γέννησα με πρόκληση, να σου πω δεν ήταν τίποτα τρομερό όλα πήγαν καλά. Απλά θα μου άρεσε να έρθει ξαφνικά να πάρω τον άντρα μου και να τρέχει σαν τρελός..... όλοι αυτή η αναστάτωση είναι πολύ γλυκιά. Το παν είναι να γεννηθούν τα μωράκια μας και να είναι γερά με όποιο τρόπο και αν είναι. Και όχι δεν είσαι υπερβολική για εμένα τουλάχιστον, ας έρθει από μόνο του, φυσικά αν υπάρχει ιατρικός λόγος δεν το συζητώ εγώ είχα φτάσει ακριβός τις 40 εβδομάδες και φοβήθηκα να το αφήσω άλλο όπως και ο γιατρός μου και ευτυχώς πήγαμε με πρόκληση γιατί ήταν 2 φορές τυλιγμένος και δεν μπορούσε να κατέβει ενώ είχα συσπάσεις για αρκετές μέρες και ήμουν σίγουρη πως ήρθε η ώρα ξαφνικά σταματούσαν.

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια χρονια πολλα κ Χριστος Ανεστη!!! με το καλο τα μωρακια μας!!!
απο οτι βλεπω ετοιμαζεστε σιγα σιγα!!
εμεις τιποτα ακομα...πολυ αργα το παμε...μας βλεπω να τρεχουμε σε λιγο καιρο να τα προλαβουμε ολα!!!
βεβαια κ τωρα τρεχουμε λογο πολλων εξετασεων αλλα οκ!!
να σας ρωτησω..γενναει καποια απο εσας στο Ελενα??? κ αν ναι θα κανει μαθηματα κ ποτε???
εγω θα παω στις 10/6 κ ελεγα μηπως εχω παρεουλα... Laughing

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλημέρα! Εγώ γέννησα το πρώτο μου παιδί με πρόκληση και ήταν η καλύτερη εμπειρία τοκετού που θα μπορούσα να έχω! Ήμουν απόλυτα προετοιμασμένη ψυχολογικά, δεν πόνεσα καθόλου και δεν ταλαιπωρήθηκα ούτε εγώ ούτε το μωρό μου! Να φανταστείτε ότι έχω ζητήσει στον γιατρό να κάνω και το δεύτερο με τεχνητές ωδίνες αρκεί βέβαια να μην με προλάβει!!! Και βέβαια να πάρει θέση γιατί μέχρι την τελευταία φορά δεν είχε πάρει!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΕΓΚΥΟΥΛΕΣ! ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ? Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 215994 ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ? Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 35468 ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ?

SAMIMAS ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? Shocked ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΓΧΩΘΕΙ! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΑ! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΧΑΛΑΡΑ, ΕΚΑΝΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ, ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ!)! ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ). ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙ... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ! Laughing

ELENAMAGIO ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ! Very Happy Very Happy Very Happy

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα αφρουλινι!!!τι κανεις?η ιλαειρα μας τι κανει?διαβασα οτι μεγαλωσε πολυ Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 215994 κοντευεις κοριτσαρα μου!!!οσο για αυτο που ειπες συμφωνω κ εγω,θελω να ειναι ολα ετοιμα να την περιμενουν μεχρι τον 8ο μηνα!γιαυτο κ εχουμε τελειωσει ηδη απο σημερα με το βαψιμο του δωματιου κ το καθαρισμα,εχουμε παραγγειλει εδω κ καιρο τα επιπλα,εχουμε παρει σχεδον ολα τα πραγματακια κ τα ρουχακια που χρειαζεται κ μας εμειναν ψιλοπραγματα!το ρολο,η κουρτινα κ το χαλακι μας!!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 215994

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥ Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ? Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 35468

ΝΑΙ, ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 654316 ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ! ΛΙΓΟ ΤΡΕΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!

ΑΧ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON ΕΝΑ ΣΕΤ ΜΠΙΜΠΕΡΟ, ΣΕΤ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ, ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ ΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΤΡΟ! ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΥΤΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ, ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ, ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ, ΣΑΜΠΟΥΝ, ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΤΛ...

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα πιο πολλα απο αυτα που ειπες τα εχω παρει ηδη!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 328109 αν με ταρακουναει λεει??ασε τωρα ειδικα που μεγαλωσε κι αλλο με τρανταζει ολοκληρη χωρις πλακα!!ειδικα οταν ξαπλωνω πλαγια ειναι απιστευτη η αισθηση!!ο αντρουλης μου τρελαινεται που την νιωθει τοσο εντονα!!!φανταζομαι θα εχεις φουσκωσει αρκετα τωρα η οχι?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 215994 Ε ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 328109 ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΤΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ... Wink

ΧΑΧΑΧΑ ΣΕ ΤΡΑΝΤΑΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ! Laughing Laughing Laughing Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 24 654316 ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ! ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΑΞΕΙ, ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΙΛΑΕΙΡΑ ΜΟΥ! ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΩΠΟΥΔΑΚΙ ΤΗΣ, ΜΕ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΟΝΑ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΙΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΑ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ.. Laughing Laughing Laughing

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ! ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΩΤΟ?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι υπεροχη αισθηση οταν τα εχεις ολα ετοιμα κ εισαι μετα ησυχη κ απλως αναμενεις να περασει ο καιρος να παρεις το μωρο σου αγκαλια!!!τωρα ειδικα που τελειωσαμε με το δωματιο το νιωθω αυτο!τρελη ανακουφιση!ναι θα ηθελα να δω φωτο κ την κοιλιτσα σου κ το δωματιακι Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[img][/img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις