601 Απ: Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 Κυρ Μάης 12, 2013 12:43 pm
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την αφρουλα στις Κυρ Μάης 12, 2013 12:58 pm, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την αφρουλα στις Κυρ Μάης 12, 2013 12:58 pm, 1 φορά
samimas έγραψε:κοριτσια κ εμεις εχουμε ηδη κλεισει τα επιπλα κ το καροτσι κ τα περιμενουμε 1 Ιουλιου...την προικα την εχω κ αυτη ετοιμη...οποτε μενει το βαψιμο για το δωματιο,η φωτοταπετσαρια κ η βαλιτσα....που αυτη με αγχωνει περισσοτερο! γιατι βλεπω καθε μερα οτι "κ κατι αλλο μου λειπει".....
Αφρουλα τελειο το δωματιο σας!! με το καλο να ερθει η κορουλα σας να ολοκληρωθει η μαγεια!!!!!
αφρουλα έγραψε:ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΩΡΑ ΕΧΕΙΣ Π.Μ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ?
αφρουλα έγραψε:SAMIMAS ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ? Η ΟΛΙΒΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ?
samimas έγραψε:α θα ηθελα κ αλλη μια βοηθεια βρε κοριτσια!!! πως βαζω τικερακι????
Alexandra23 έγραψε:samimas έγραψε:α θα ηθελα κ αλλη μια βοηθεια βρε κοριτσια!!! πως βαζω τικερακι????
κοριτσι μου πατα πανω στο δικο μου κ δεξια που σου ζηταει ημερομηνια βαλε την πητ σου κ πατα calculate.μετα θα σου βγαλει το τικερακι σου αλλα σε 3 μεγεθη διαλεξε ποιο θελεις κ βαλε τα χρωματα που θελεις κ μολις ειναι ετοιμο απο κατω εχει εναν μεγαλο κωδικο σε ενα πινακακι.καντον αντιγραφη κ μετα πανε στο προφιλ,υπογραφη κ καντον εκει επικολληση.πατας υποβολη κ ειναι ετοιμο!!!κοριτσια μου νυσταξα πολυ,θα σας καληνυχτισω!!φιλακια πολλα σε εσας κ τα νινακια σας
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης