Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
70 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 70 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χορευεις ε?πρεπει να με δεις κ εμενα να χορευω να γελασεις ακομη πιο πολυ!!!!!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ το είχα πει ότι δεν θέλω επισκληριδιο και ακόμα το λέω θέλω να πονέσω και αν είναι να πονέσω τόσο πολύ που να το θυμάμαι μετά από 9 χρόνια θα το χαρώ πολύ γιατί να ξεχάσεις κάτι που έκανες τόσο μεγάλο και φυσικά θέλω το δύσκολο δρόμο άλλος δεν μπορώ να πω στον εαυτό μου ότι ήμουνα μαχιτρεια δεν επιβάλω σε καμία να κάνει κάτι εγώ απλά είπα τι θέλω να κάνω εγώ εμένα η μάνα μου γέννησε πριν 10 μήνες χωρίς επισκληριδιο Μία κορακλα 3100 και στις 35 εβδομάδες και Μία χαρά την ήταν εγώ θέλω να πονέσω θέλω να το νιώσω νοιώθω πολύ δυνατή και θα τα καταφέρω

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ? ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙΣ..ΓΕΝΙΚΑ Η ΚΙΝΗΣΗ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 33 328109

ΓΙΩΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΙΑΣ ΜΑΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ! ΟΠΟΤΕ ΕΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 33 215994

ΕΓΩ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ: ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΑΣ? ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΣΙΜΠΙΕΣ-ΣΟΥΒΛΙΕΣ ΚΑΘΕΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑΚΤΟΣ... scratch scratch scratch ΔΕΝ ΞΕΡΩ... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο γιωτακι μου μπραβο μπραβο μπραβο!!κ φυσικα θα τα καταφερεις!πως γεννουσανε οι γυναικες παλιοτερα?απλα τωρα εχουμε τις ευκολιες κ ειμαστε κ η αληθεια η νεα γενια πολυ μυγιαγκιχτοι κ φοβιτσιαριδες!παλια ητανε σκληροι οι ανθρωποι!απλα η ελενα το ειπε με την εννοια οτι εχουμε πλεον την επιστημη που μας βοηθαει μεσω της επισκληριδιου να μετριασουμε τον πονο!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα μου κ εσυ εισαι αν θυμαμαι καλα υπερ της γεννας χωρις επισκληριδιο ε?μου ειχες πει θυμαμαι οτι τα πας καλα με τον πονο αντεχεις!ναι κ εμενα ποναει αυτον τον καιρο το στηθος μου!οχι συνεχεια αλλα μερικες φορες ποναει!ειναι ολα αυτα ορμονικα κ απολυτως φυσιλογικα!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλεξανδρα μου εχω μεγαλη πιστη στον θεο και ολα τα εχει κανει για καπιο λογο ακομακαι αυτον τον πονο ειπα και πριν η αγαπη ποναει δεν ποναμε μονο οταν εχουμε στεναχωριες αλλα και χαρες καπου ειχα διαβασει οτι η γυναικα 2 φορες ποναει σκλυρα στην ζωη της οταν φερνει εναν ανθρωπω και οταν χανει καπιον αλλο θελω να πονεσω απο χαρα ειμαι σκληροπετσι και τα εχω καταφερει στην ζωη μου και ευχαριστω τον θεο ...........για ολα ακομα και γι αυτο τον μικρουλι και θελω να το κανω με την βοηθεια του θεου εκεινος θα μου δωσει την δυναμη να το αντεξω και αυτο

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιωτα μου η καθε γυναικα μπορει να τα καταφερει να γεννησει κανονικα χωρις επισκληριδιο κ κουραφεξαλα.ετσι μας εφτιαξε ο θεος κ ετσι ειμαστε απο τη φυση μας φτιαγμενες να αντεχουμε αυτον τον πονο!ειναι κατι απολυτως φυσιλογικο για την γυναικα.απλα εχουμε πλεον την επιστημη κ η καθε μια μπορει να επιλεξει πως μα γεννησει..αλλωστε ειδικα στην ελλαδα εχει ξεφτελιστει το πραγμα κ η γεννα ειναι κατα 90% με καισαρικη....

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι οντος και δεν το εχω καταλαβει κανεις την κεσαρικη δεν πονας εκεινη την ωρα και μετα ομως υποφερεις απο τους πονους δεν μπορεις να συκοθεις ενω με το φ.τ επιτοπου σηκωνεσε και πας στο δωματιο

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ...ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ Η ΜΕΣΗ, ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΚΤΛ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΕΝΑ ΜΕΙΟΝ! ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΗΒΙΚΟ ΟΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ... Crying or Very sad ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ (ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΤΟΚΕΤΟΥΣ.

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τελος παντον εγω εχω παρει την αποφαση μου ραντεβου δεν εχω κληση οταν με πιασουν οι πονοι θα παω στο νοσοκομειο να γεννησω

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το καλυτερο ειναι αυτο παντως αφρουλα μου βλεποντας κ κανοντας!αυτο μου ειπε κ η μαια μου.αν δεις λεει οτι δεν αντεχεις με τιποτα τοτε κανε...ολα καλα θα μας πανε κοριτσια μου!!κ μετα θα κραταμε τα θαυματακια μας αγκαλια κ θα τα ξεχασουμε ολα!!!!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα η μανα μου εκανε 3 παιδια εγω ειμαι η μεγαλητερη η μεσεα ειναι 19 χρονον και η μικρη 10 μηνων η γιατρος τις ειπε οτι μετα απο 19 χρονια ειναι σαν να κανει πρωτη γεννα ειμουνα εκει οταν πηγαμε στο νοσοκομειο ειχε διαστολη 3 και μεσα σε 5 λεπτα εβλεπαν το καιφαλι και η μανα μου τιποτα την βαλανε για τοκετο και ακουω ενα μουγκριτο στο δευτερο ακουσα το κλαμα τις μπεμπας και μου την εφεραν εξω την γλυκια μου και καθαρισαν την μανα μου απο πολιποδα χωρις ναρκωση φανταστητε εκει πονεσε λιγο και μετα την ειδα που εβγενε απο την εθουσα τοκετου με τα ποδια και πηγε και ξαπλωσε στο κρεβατι και τις εφεραν την μπεμπα μας την δημητρα η γιατρος με εχει βρει ανοιχτη αλλα οχι με διαστολη και μου λεει ευκολη γεννα θα εχεις .......αλλα λεω οτι θελει ο θεος εγω ετοιμη ειμαι γαι ολα αφου πηρα την αποφαση να γινω μανα θα το κανω οπως θελω και θα το νοιωσω οσο πιο εντονα μπορω

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ κοριτσακια μου εδω ειστε ολες ε??? μπραβο σας!!!
ας ερθει εκεινη η ευλογημενη μερα τησ γεννας κ βλεπουμε για επισκληριδιο...οτι ορισει ο Θεος!!!
το μεσημερι σας ελεγα για το doppler..μιλησα με τον γιατρο μου κ μου ειπε οτι μπορει να γινει κ πιο νωρις δλδ πριν την 32 βδομαδα οπως κ πιο μετα.....οποτε εφυγε το αγχος!!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 33 654316

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρε κορίτσια ξέρετε τι έχω έχω έναν πόνο στα γεννητικά μου όργανα μέσα στο κόκαλο λες και θέλεις να μου το σπάσεις είναι τώρα που ξάπλωσα πάλι με τρελενει τι να είναι βρε κορίτσια

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Freskia mama η καθεμιά από εμάς θα γεννήσει όπως θέλει και όπως η ίδια αποφασίσει! Οσο για την επισκληρίδιο εγώ αυτά που γράφω τα βίωσα εγώ η ίδια! Δεν τα άκουσα από κάποιον άλλο, ούτε είδα κάποιον άλλο να τα βιώνει. Και με την επισκληρίδιο εγώ ένιωθα κανονικα τους πόνους αλλά πολύ ελαφρύτερους και έσπρωχνα σε κάθε σύσπαση μόνη μου χωρίς να μου το λέει κανείς! Ισως μου έβαλαν πολύ μικρή δόση επισκληριδιου μπορεί και αυτό να παίζει ρόλο τι να πω... Πάντως την εμπειρία την έζησα κανονικότατα και όντως δεν συγκρίνεται με το να σου φέρουν ένα παιδί έτοιμο με καισαρική! Αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις τι επιπλοκές μπορεί να έχεις εκείνη την ώρα και αν η καισαρική είναι επιβεβλημένη. Νομίζω άδικα κάνουμε αυτή τη συζήτηση, η καθεμιά θα αντιμετωπίσει την κατάσταση όπως της προκύπτει εκείνη τη στιγμή και το σίγουρο είναι ότι πολλά είναι δύσκολα τίποτα όμως ακατόρθωτο!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κοριτσάκια,πως είστε σήμερα?εγω ειμαι καλήτερα,χτες δεν ειχα φαγουρα και κοιμηθηκα ίσως γιατι σταματησα το ενα φαρμακο που υποπτευομουν οτι εφταιγε.ειχα βεβαια ενα πονο στη μεση λες και εφυγε σπονδυλος αλλα ενταξει κοιμηθηκα. Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 33 990599 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 33 990599 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 33 990599 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 33 990599 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 33 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 33 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 33 654316

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα! Κι εγώ σήμερα ξύπνησα με ένα πόνο στην κοιλιά. Νομίζω ότι είναι από το έντερο, γιατί το παθαίνω όταν τρώω όσπρια...από την άλλη τι να κάνω; Να μην τα φάω; Και μου αρέσουν πολύ αλλά το σημαντικότερο είναι ότι κάνουν καλό στο μωρό από ότι ξέρω.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΠΗ ΜΟΥ! Very Happy ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΦΑΓΟΥΡΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 33 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 33 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 33 328109

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΕΝΑ! Very Happy ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΡΑΝΗΞΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΣΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΕΟΝ... Wink

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΑΝ ΒΟΔΙ... Laughing Laughing Laughing ΑΛΛΑ ΞΥΠΑΝΩ ΑΡΚΕΤΑ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ! ΔΗΛ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια καλημερα μολις γυρισα απο τον διαβιτολογο και εχω ακομα την γυναικολογο 3 η ωρα

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
freskia mama έγραψε:κοριτσια καλημερα μολις γυρισα απο τον διαβιτολογο και εχω ακομα την γυναικολογο 3 η ωρα

όλα καλά?

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι........μου εδωσε μετριτη ζαχαρου και να μετριεμε 4 φορες την μερα............το μονο που μου επιτρεπει να φαω ειναι ψαρι,κρεας,χορταρικα , οσπρια ,και πολες σαλατες ολα τα αλλλα κομενα ακομα και το γαλα και το γιαουρτι

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
freskia mama έγραψε:οχι........μου εδωσε μετριτη ζαχαρου και να μετριεμε 4 φορες την μερα............το μονο που μου επιτρεπει να φαω ειναι ψαρι,κρεας,χορταρικα , οσπρια ,και πολες σαλατες ολα τα αλλλα κομενα ακομα και το γαλα και το γιαουρτι

Καλως ήρθες στο club!εγω μετριέμαι 6 φορές και κάνω πρωί βραδυ ινσουλίνη.απαγορευονται γλυκα,τυρια,τηγανητα,πικαντικα,ψωμια.εμενα μου ειπε γαλα 1,5% μπορω να πίνω

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δυο πραγματα μου αρεσαν πολυ απο την αρχη τις εγκυμοσηνης το γαλα και το γιαουρτι και τωρα ουτε αυτα δεν πειραζει για το καλο του μπεμπη ολα πρεπει να τα κανω εχω και ραντεβου μετα στις 3 η ωρα με την γυναικολογο να δουμε και τον πολιποδα

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
freskia mama έγραψε:δυο πραγματα μου αρεσαν πολυ απο την αρχη τις εγκυμοσηνης το γαλα και το γιαουρτι και τωρα ουτε αυτα δεν πειραζει για το καλο του μπεμπη ολα πρεπει να τα κανω εχω και ραντεβου μετα στις 3 η ωρα με την γυναικολογο να δουμε και τον πολιποδα

όλα καλά θα πάνε.θελει λίγο υπομονή.εχεις πολύ ζαχαρο?

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το οριο ειναι 90 και εγω ειχα 97 σημερα ενω ειπια και 2 ποτηρια χημο ηταν 94

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις