Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
38 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 38 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα μου εσεις ειστε ηδη εδω κ μια βδομαδα στον 8ο κανω λαθος?απο τη στιγμη που κλεινεις την 30η κ μπαινεις στην 31η μπαινεις στον 8ο ετσι δεν ειναι?ποππη μου να προσεχεις πολυ!εσυ ξερεις τις δυναμεις σου κ τι αντεχεις να κανεις!να κινεισαι λιγο στο σπιτι οσο μπορεις κ μετα ηρεμια!θα περασει ο καιρος κ θα εχεις το θαυματακι σου αγκαλια!υπομονη!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑ ΙΕΜΕΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ! Very Happy Η ΜΠΕΜΠΑ ΠΟΛΟ ΤΕΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ...ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΟΧΑ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ (ΕΓΩ) ΚΑΙ ΑΡΑΚΑ (Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ) ΘΑ ΦΑΜΕ! Wink

ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΒΓΑ ΣΟΥ! ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΞΕΠΙΑΝΕΣΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΟΥ. Very Happy ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ 8 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ 15' Η' ΝΑ ΠΟΝΑΣ ΣΤΟ ΗΒΙΚΟ ΟΣΤΟ ΣΟΥ ΟΠΩΣ Η ΓΙΩΤΑ Η' ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ! ΤΟΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ! Wink

Αφρούλα μου ευτυχως δεν εχω πονους χαμηλα ουτε πονους περιοδου.εντονο πετρωμα νιωθω μονο.ποσα κιλά να ειναι τωρα το μωρο μου.δεν κρατιεμαι θελω να παω να το δω.ισως παω την τριτη.
Εγω σημερα εψησα μπαρμπουνακια

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπαρμπουνακια ποππη μου ε?μμμμμ τελειο!!!μαρεσουν πολυ Razz Razz Razz Razz Razz Razz

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αφρούλα μου ευτυχως δεν εχω πονους χαμηλα ουτε πονους περιοδου.εντονο πετρωμα νιωθω μονο.ποσα κιλά να ειναι τωρα το μωρο μου.δεν κρατιεμαι θελω να παω να το δω.ισως παω την τριτη.
Εγω σημερα εψησα μπαρμπουνακια[/quote]

μιαμ μιαμ!!!!!! ζηλευωωωωωωωωωωω!!!!!! απο την αρχη τησ εγκυμοσυνης ολο ψαρι ζηλευω!!!!! λοιπον τα φασολακια μου θα τα ονομασω "μπαρμπουνια" Smile

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χαχαχαχαχα samimas!! Καλο!! Αφρο την αλλαξα! Smile Πολυ φοραδακι ημουν στην αλλη! χαχαχα

Ουυφφ σημερα ραντεβου με γιατρο το πα;; το ξαναλεω!! χαχαχα και νιωθω ενα φοβερο πετρωμα στην κοιλια ολη μερα! Με παταει το διαφραγμα κλασσικα! αυτες οι μερες θα ειναι δυσκολες για μας... το ξερω...καθε φορα το περναω στις αρχες του μηνα. Και χθες το βραδυ με ξυπνησε 3 φορες, πρωτη φορα τοσους μηνες!! Δε με ξαναξυπνησει ποτε! Και τη μια ξυπνησα απο δυσπνοια! Τρομαξα λιγο!

http://www.sailormoon82@blogspot.com

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωραια η φωτο σου λιντακι!κ η αλλη ηταν ωραια!με το καλο να πας στο γιατρο να δεις την μπεμπουλα σου!ναι απο εδω κ περα θα ειναι λιγο δυσκολα κ ο καιρος θα περναει λιγο βασανιστικα γιατι υπαρχει κ η ανυπομονησια πλεον..!αλλα ενταξει,εμεις να ειμαστε καλα κ τα μπουμπουκακια μας!εσεις τρωτε κ ζεστη στην ελλαδα κ ειναι δυσκολα.δεν την μπορω καθολου τωρα στην εγκυμοσυνη,ειμαι μονιμως φουντωμενη,σκαω!!!!!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ τι καληηηηηηηηηηηηηη!!!!! μ'αρεσει πιο πολυ αυτη η φωτο σου Ολινα!!!
ποσα κιλα εισα??? αδυνατη φαινεσαι!!!κ εννοειται περιμενουμε νεα σας απο τον γιατρο!!!!!! Very Happy

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ρε κορίτσια να σας ρωτησω κάτι?πως βαζετε τα stick αυτα κατω απο την δημοσιευση σας?αλλα να μπαινουν μονα τους καθε φορα?

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
POPIKALYMN έγραψε:ρε κορίτσια να σας ρωτησω κάτι?πως βαζετε τα stick αυτα κατω απο την δημοσιευση σας?αλλα να μπαινουν μονα τους καθε φορα?

κ εμενα η Αλεξανδρα με βοηθησε στελνοντας μου αυτο:
κοριτσι μου πατα πανω στο δικο μου κ δεξια που σου ζηταει ημερομηνια βαλε την πητ σου κ πατα calculate.μετα θα σου βγαλει το τικερακι σου αλλα σε 3 μεγεθη διαλεξε ποιο θελεις κ βαλε τα χρωματα που θελεις κ μολις ειναι ετοιμο απο κατω εχει εναν μεγαλο κωδικο σε ενα πινακακι.καντον αντιγραφη κ μετα πανε στο προφιλ,υπογραφη κ καντον εκει επικολληση.πατας υποβολη κ ειναι ετοιμο!!!κοριτσια μου νυσταξα πολυ,θα σας καληνυχτισω!!φιλακια πολλα σε εσας κ τα νινακια σας

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευχαριστω σπυριδουλα

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
POPIKALYMN έγραψε:ευχαριστω σπυριδουλα

τιποτα κοριτσι μου!!!
δεν ειναι τελειο το συγκεκριμενο??? εγω παντως νιωθω σαν φανταρος καθε μερα που το βλεπω!!!!....59 κ σημερα....χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
αλλα ξερω οτι στανταρ (πρωτα ο Θεος) εχω 30 μερες...απο κει κ περα παιζει το ποτε θελησει ο μικροσ να βγει!!!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
samimas έγραψε:
POPIKALYMN έγραψε:ευχαριστω σπυριδουλα

τιποτα κοριτσι μου!!!
δεν ειναι τελειο το συγκεκριμενο??? εγω παντως νιωθω σαν φανταρος καθε μερα που το βλεπω!!!!....59 κ σημερα....χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
αλλα ξερω οτι στανταρ (πρωτα ο Θεος) εχω 30 μερες...απο κει κ περα παιζει το ποτε θελησει ο μικροσ να βγει!!!!

Εχεις δικιο δεν εμεινε πολυ ακομα.εγω ποτε θα μπρολαβω να κανω τις δουλειες μου?αγχωθηκα!απο δευτερας θα βγω εξω.δευτερα πρεπει να παραγγειλω το κρεβατακι της!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κ να αγχωθεις μονο καλο ΔΕΝ θα σου κανει!!! Γι'αυτο ηρεμησε κ οοοοοοολα θα γίνουν!!!!

LindakiS

LindakiS
Σπυριδούλα μου ειμαι +9 κιλά από την αρχή της εγκυμοσύνης σήμερα θα ζυγιστω κ στη γιατρό κ θα σας πω σίγουρα.... έχω την εντύπωση ότι πρέπει να χω ψηλώσει μισό εκατοστό τουλάχιστο εσείς το νιώθετε αυτό ;;; λένε ότι οι μάνες ψηλωνουν στη εγκυμοσύνη γτ τραβιέται η σπονδυλική στήλη.

Ποπακι μην αγχώνεσαι όλα θα γίνουν ξέρω ζευγάρια που προληπτικά δε παίρνουν ΤΠΤ πριν γεννηθεί το μωρό! δεν υπάρχει κάποιος να διαλέξει Γ σένα;;

http://www.sailormoon82@blogspot.com

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
LindakiS έγραψε:Σπυριδούλα μου ειμαι +9 κιλά από την αρχή της εγκυμοσύνης σήμερα θα ζυγιστω κ στη γιατρό κ θα σας πω σίγουρα.... έχω την εντύπωση ότι πρέπει να χω ψηλώσει μισό εκατοστό τουλάχιστο εσείς το νιώθετε αυτό ;;; λένε ότι οι μάνες ψηλωνουν στη εγκυμοσύνη γτ τραβιέται η σπονδυλική στήλη.

Ποπακι μην αγχώνεσαι όλα θα γίνουν ξέρω ζευγάρια που προληπτικά δε παίρνουν ΤΠΤ πριν γεννηθεί το μωρό! δεν υπάρχει κάποιος να διαλέξει Γ σένα;;

δεν εχω κανέναν αλλά δεν εμπιστευομαι και κανέναν!εγω θελω παντα να ειμαι ετοιμη για ολα.δεν ειμαι της τελευταιας στιγμης .γιαυτο και τα ρουχαλακια της τα πηρα σχετικα νωρις αλλα εμεινα στο σπιτι με το προβλημα που ειχα και με πηγε πολυ πισω

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω ειχα παρει 9 κιλα αλλα με το ζαχαρο επεσα στα 6 μιση μεχρι στιγμης

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κ εγω 9 έχω παρει αλλα μου φαινομαι ολοστρογγυλη.... :/

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
samimas έγραψε:Κ εγω 9 έχω παρει αλλα μου φαινομαι ολοστρογγυλη.... :/

μια χαρά εισαι.μεχρι δωδεκα δεν ειναι τα φυσιολογικα?ποσα κοιλά φευγουν αμέσως μετά τη γέννα?

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ πάλι έχω πάρει ήδη 11!!! Βέβαια είμαι και πιο προχωρημένη εβδομάδα από εσάς νομίζω... Φεύγουν με την γέννα τουλάχιστον 6-7 κιλα και άλλα 4-5 τουλάχιστον τις πρώτες 40 ημέρες. Τουλάχιστον έτσι μου συνέβη στην προηγούμενη γέννα. Οπως και να έχει δεν αγχώνομαι! Στην προηγούμενη γέννα είχα πάρει 11 κιλά και έχασα 15 από το τρέξιμο μετά!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ουτε εγω αγχωνομαι απλα μου φαινομαι λιιιιιιγο "μπομπα"!!! χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το μονο καλό με το ζαχαρο ειναι οτι δεν θα μου μεινουν μετα παραπανισια κιλα.κατι ειναι και αυτο!!!! Smile Smile Smile Smile

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δηλαδη...δειτε με εδω πριν ενα μηνα απο τον πολιτικο....

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/17/p4260006n.jpg/

εκει ημουν +6...σημερα +9....κ εεεεεεεεεεχουμε!!!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ρε κοριτσια εσεις οταν περπατατε νιωθετε σφιξιμο στην κοιλια?εγω το νιωθω οταν περπαταω στο σπιτι.πηρα το γιατρο και μου ειπε να αυξησω τη δοση του φαρμακου.την δευτερα λεει να μετρησουμε τον τραχηλο να δουμε για διαστολη και αν συνεχισει το σφιξιμο να μπο νοσοκομειο για ενδοφλεβια.

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ νιώθω σφίξιμο όταν κουράζομαι και περπατάω αρκετή ώρα. Αλλά εγώ δουλεύω ακόμα, οδηγω κτλ Και είμαι και 3 βδομάδες πιο μετά από εσένα. Τις ενέσεις προφανώώς στις λεει για να ωριμάσουν οι πνεύμονες σε περίπτωση που γεννήσεις πρόωρα. Εχεις κορίτσι ή αγόρι? Οι πνεύμονες των αγοριών ωριμάζουν πιο αργά ... Μπορεί και να αγχώνεσαι τσάμπα! Αλλά φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά ! Για μένα καλά κάνει ο γιατρός σου ...

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenamagio έγραψε:Εγώ νιώθω σφίξιμο όταν κουράζομαι και περπατάω αρκετή ώρα. Αλλά εγώ δουλεύω ακόμα, οδηγω κτλ Και είμαι και 3 βδομάδες πιο μετά από εσένα. Τις ενέσεις προφανώώς στις λεει για να ωριμάσουν οι πνεύμονες σε περίπτωση που γεννήσεις πρόωρα. Εχεις κορίτσι ή αγόρι? Οι πνεύμονες των αγοριών ωριμάζουν πιο αργά ... Μπορεί και να αγχώνεσαι τσάμπα! Αλλά φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά ! Για μένα καλά κάνει ο γιατρός σου ...
,

κοριιτσακι εχω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις