826 Απ: Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 Πεμ Μάης 23, 2013 12:01 am
POPIKALYMN
Η ψυχή της παρέας!
freskia mama έγραψε:το οριο ειναι 90 και εγω ειχα 97 σημερα ενω ειπια και 2 ποτηρια χημο ηταν 94
έκανες καμύλη?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
freskia mama έγραψε:το οριο ειναι 90 και εγω ειχα 97 σημερα ενω ειπια και 2 ποτηρια χημο ηταν 94
freskia mama έγραψε:εμεις εδω στην γερμανια δενεχω βρει ακομα φρυγανιες
freskia mama έγραψε:εμεις εδω στην γερμανια δενεχω βρει ακομα φρυγανιες
POPIKALYMN έγραψε:καλημέρα Ολίνα και Σπυριδούλα!!!πιστευω ότι ηταν απο το φαρμακο για να δουμε παλι το βραδυ!!!!μακαρι να ηταν αυτο να ξεκουραστω λίγο.Μακάρι να ειχα και εγω υπογλυκαι μιες να ετρωγα ενα παγωτακι που το λαχταρισα!!
samimas έγραψε:ποπη θα βγαλεις τα απωθημενα σου μετα!!!! χαχαχαχα
καλημερα Αλεξανδρα!!! στο σακχαρο ειτε υψηλο ειτε χαμηλο θα σου δωσουν διατροφη!!!μονο αν ειναι νορμαλ οι τιμες συνεχιζει να τρως τα παντα!!!
αλλα....παν μετρον αριστον!!!
Alexandra23 έγραψε:ναι σπυριδουλα μου ετσι ειναι παν μετρον αριστον!σε ολα!καλα εισαι εσυ κοριτσι μου?κοριτσια μου υπομονη λιγο ακομη αυτες που κανετε σκληρη διατροφη,ειναι για το καλο για τα νινακια σας!γενικα ειχατε προβλημα με το σακχαρο η στην εγκυμοσυνη εμφανιστηκε?
samimas έγραψε:μια χαρα κ εμεις!!!! ουτε εγω ειχα προβλημα πριν την εγκυμοσυνη!!! στην πορεια εμφανιστηκε!! κ ο οργανισμος μου παραγει περισσοτερη ινσουλινη κ ετσι παθαινω υπογλυκαιμια!! οποτε??? ΔΙΑΤΡΟΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!
εσυ Ποπη μου του ζητησες παγωτο,μια χαρα!! εγω του σητησα μονοπετρο!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχααχαχαχχααχ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης