Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
37 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 37 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

anna_88

anna_88
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
φρουφρού έγραψε:ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.Κ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ 15&3.ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΥΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΤΠΤ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ,ΡΩΤΑ ΤΗΝ Κ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ. Razz Razz

φρουφρου μηπως εννοεις 19&3??? νομιζω πως θα τον παρω τηλ. να μου πει!δν γινετε να μην ξερω ποσο ειμαι η μανα!εσυ γιατι καισαρικη?ειναι επιλογη σου η πρεπει?

anna_88

anna_88
vasoula25 έγραψε:καλησπέρα τι κάνετε??? καλό μήνα εμείς την παρασκευή κάναμε την β επιπέδου όλα ήταν τέλεια μου έφυγε ένα βάρος και τελικά μάθαμε ότι είναι κοριτσάκι!!! από χαρακτήρα μοιάζει την μαμά της αρνιόταν επί 5 λεπτά να δούμε τα δαχτυλάκια από το ένα χέρι μιλάμε για πείσμα!!! και στο 3D μου φάνηκε ότι έχει τα χείλια του μπαμπά της. αυτά από εμάς!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 417472

μπραβο!!!να σας ζησει και να ειναι καλοτυχο το κοριτσακι σας!!!

mary 30

mary 30
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα τι κανετε!!!!! και εμεις καναμε τη β επιπεδου και επιβαιβεωθηκε για αλλη μια φορα οτι εχουμε κοριτσακι και ειναι ολα σουπερ και υγειεστατη !!!!

LindakiS

LindakiS
Πωπω ψόφια πράγματα εδω μεσααα;;;; δεν έχω δει πιο αποτυχημένο θέμα... κ θα το παρω προσωπικά!! που είναι όλες οι κοιλιτσες; που είναι οι εγκυουλες;; καμιά Β επίπεδου άλλη;; καμιά καμπύλη;; τι έγινε γεννησατε ολες;; Χαχαααα. Εμείς κάναμε καμπύλη κ βγήκε ανελπιστα καλά μόνο που η μανούλα τα είδε όλα ανάποδα από τη γλυκόζη μπλιαχ!! Shocked Shocked κατά τ αλλά είμαστε πολύ καλά κ κουτρουβαλαμε στην κοιλίτσα! χαχα
έλεγα να κάναμε μια λίστα νε τις πητ μας κ τι περιμένουμε τι λέτε;; Ελα να ζωντανευουμε λιγοοοοο Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 215994

http://www.sailormoon82@blogspot.com

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΟΥ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ???ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ>ΠΑΙΖΟΥΝ?ΕΜΑΣ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ Rolling Eyes ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΥΠΟΜΟΝΗ!!ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ,ΒΛΕΠΟΥΜΕ Κ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ!!!!!ΠΩΠΩΠΩ!!!ΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κουκλάρες, εύχομαι όλες να είστε καλά.
Έχω να μπω πολύυυυυυυυυυυυυυ καιρό θα κάτσω να διαβάσω τα νέα σας αν αντέξω φυσικά!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΨΟΦΙΑ ΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ! Laughing ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑ ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΟΥΣ! Shocked Shocked Shocked ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΓΚΥΟΥΛΕΣ! ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ? ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑΚΙΑ ΣΑΣ? Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 215994

ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ "ΒΑΡΑΙΝΩ" ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ! ΛΑΧΑΝΙΑΖΩ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ! ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΓΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΣΠΑΩ ΣΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 328109

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ Η' ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ? ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΗΣΥΧΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ... Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 534787 ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ Smile Smile Smile ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ!!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕΕΕ!!!!!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ!!!ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ Κ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ Κ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 215994

STELLA -KAVALA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Κ ΓΩ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ!!!ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! flower

rozalinda

rozalinda
Έχετε δίκιο, ό,τι και να πείτε. Embarassed

Αφρούλα, όταν λες λιγότερο κινητική εννοείς να μην αισθάνεσααι τίποτα τίποτα, ούτε έναν απαλό κλώτσο μες στη μέρα?
Κι εγώ άλλες μέρες την αισθάνομαι πιο φουριόζα, άλλες είναι τεμπέλα και ίσα που ρίχνει μερικές ανά κάποιες ώρες.

Γει α σου ΣΤΕΛΑ, με το καλό να δεχτείς το μωρό σου.

Εμείς αποφασίσαμε επιτέλους για κούνια κι ετοιμαζόμαστε για παραγγελία. Λίγο μεγάλη μας βγαίνει, αλλά πολύ όμορφη. Πολύ δύσκολο πράμα η επιλογή κούνιας. Ούτε στην επιλογή κρεβατοκάμαρας δεν υπάρχε τέτοιος πονοκέφαλος. Mad Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 679259 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 911307

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ! Very Happy ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 328109

ROZALINA ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 417472 ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ! ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ (ΕΙΤΕ ΚΟΥΝΙΑ ΕΙΤΕ ΚΟΥΝΙΑ-ΚΡΕΒΑΤΙ) ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ! ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΗΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ! ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ, ΒΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ! Very Happy

ΤΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΘΕ 2-3 ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΗΠΙΕΣ ΟΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΗΣ! ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑ! ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ? ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΥΛΙΧΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ... Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 534787

lenikf

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κορίτσια!Είμαι η Ελένη,έχω μια κορούλα,την Ανδρομάχη, και περιμένω τον μπεμπάκο μου μέχρι τις 4 Αυγούστου!!!Εύχομαι σε όλες να γεννήσετε με "κανένα" πόνο!!!

rozalinda

rozalinda
Μπορεί να βρίσκεται σε άλλο σημείο και να μην αισθάνεσαι τόσο έντονες τις κλωτσιές.
Η μπεμπούλα καλά είναι. Μέσα σε 2 βδομάδες φούσκωσα για τα καλά.

Αν είχαμε 2ο δωμάτιο δεν θα ήταν καθόλου δύσκολο να βρούμε επιπλάκια, αλλά θα μπει στην κρεβατοκάμαρά μας και ο χώρος είναι περιορισμένος. Και γενικά λαμβάνω πολλά υπόψη, την πρακτικότητα, το κόστος, το να είναι και κάτι όμορφο κτλ. κτλ.

STELLA -KAVALA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
EYXARISTW KORITSIA!!!AFROULA K SU KAVALA???K GW DE TI NIWTHW K POLU GIATI EXW MPROSTA TON PLAKOUNTA!!

LindakiS

LindakiS
Χμμμ ήδη νιώθω καλύτερα.... μετά από τόσα ποστ!! Smile τι κάνετε κοριτσάκια μου;; λοιπόν Αφρουλιτα την ίδια σκέψη κάναμε!! έχω μονίμως αυτό το φόβο να μη τυλιχτει κ δε ξέρω γτ αλλα παρατήρησα ότι με πάει με πρόγραμμα η μικρή τις περισσότερες μέρες χτυπάει σε ένα νορμάλ ρυθμό μετά ησυχάζει αρκετά με 5 χτυπήματα ελαφριά τη μέρα το πολύ κ μετά του δίνει κ καταλαβαίνει όλη μέρα!! Όπως σήμερα κ νιώθω λες κ έκανα κικ μποξιν!! χαχαχα οπότε μην ανησυχείτε είναι νορμάλ κ έχουν κ αυτά μέρες ξεκούρασης Smile

Όσο Γ την αγορά κουνιας κ εμένα μου φάνηκε πολύ δύσκολο κυρίως Γ το τι θα με βολέψει περισσότερο κ τι θα χρειαστώ Γ το παιδί. Πάντως αν δώσεις κάτι παραπάνω παίρνεις κούνια 3 σε 1 Γ μετέπειτα προεφηβικο κρεβάτι αλλά μια φίλη με συμβούλεψε ότι ότι κ να πάρεις φρόντισε να έχει 1 η 2 χρήσεις το πολύ γτ τα άλλα είναι πολύπλοκα κ χαλανε. Smile

Αντε φιλάκια κ μη χάνεστε! καλώς ήρθες Στέλλα!

STELLA -KAVALA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ?ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!
flower

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια !
Είμαι καινούρια στην ομάδα σας!

Όπως θα δείτε στην υπογραφή μου έχω ΠΗΤ 8/7 και περιμένω αγόρι !!!

Φαντάζομαι ότι είμαι από τις πιο προχωρημένες στην εγκυμοσύνη εδώ μέσα μιας και περιμένω στις αρχές Ιουλίου. (που είμαι σίγουρη ότι δεν θα πιάσω καν τον Ιούλιο ! )

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
STELLA -KAVALA έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ?ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!
flower

Καλησπέρα! Στέλλα μου πού τα κάνεις τα μαθήματα? Στο νοσοκομείο?
Είμαι απο Δράμα κ μου είπαν πως εδώ γύρω μόνο στο καινούριο νοσοκομείο της Καβάλας κάνουν μαθήματα

STELLA -KAVALA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
nats έγραψε:
STELLA -KAVALA έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ?ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!
flower

Είμαι απο Δράμα κ μου είπαν πως εδώ γύρω μόνο στο καινούριο νοσοκομείο της Καβάλας κάνουν μαθήματα
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!Κ ΓΩ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΚΑΒΑΛΑ!ΓΙΑ ΔΡΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙ Κ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΛΑ Κ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΤΕΡΑΣ Κ ΠΑΙΔΙΟΥ!ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ!

STELLA -KAVALA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
elenamagio έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια !
Είμαι καινούρια στην ομάδα σας!

Όπως θα δείτε στην υπογραφή μου έχω ΠΗΤ 8/7 και περιμένω αγόρι !!!

Φαντάζομαι ότι είμαι από τις πιο προχωρημένες στην εγκυμοσύνη εδώ μέσα μιας και περιμένω στις αρχές Ιουλίου. (που είμαι σίγουρη ότι δεν θα πιάσω καν τον Ιούλιο ! )
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 7/7 Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!! Very Happy

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
STELLA -KAVALA έγραψε:
nats έγραψε:
flower

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!Κ ΓΩ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΚΑΒΑΛΑ!ΓΙΑ ΔΡΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙ Κ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΛΑ Κ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΤΕΡΑΣ Κ ΠΑΙΔΙΟΥ!ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ!

Σ'ευχαριστώ συντοπίτισσα! Θα το ψάξω λίγο καλύτερα εδώ μήπως κ έχει κάτι, αλλιώς θα σου ζητήσω περισσότερες πληροφορίες Smile

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι βλεπω τι βλεπω κ αλλες δραμινιες? Very Happy κ εγω δραμινια ειμαι αλλα ζω γερμανια!τι κανετε κοριτσια μου?αφρουλα κ λιντακι κ εγω εχω αυτο το φοβο με τον ομφαλιο λωρο γιατι το επαθε κ η κουνιαδα μου,τυλιχτηκε ο ανιψιος μου 3 φορες!!! Shocked Shocked Shocked αλλα για καλη της τυχη ητανε στο γιατρο κ το ειδανε με υπερηχο κ πηγεαμεσως νοσοκομειο κ ξετυλιχτηκε ξαφινικα μονος του!απιστευτο! Shocked Shocked αλλα ειναι σπανιο πιστευω αυτο κοριτσια μου,μην τα σκεφτεστε αυτα,εχουν τις μερες τους τα ζουζουνια μας που ειναι υπερκινητικα κ πιο ηρεμα!

LindakiS

LindakiS
Αχ τι καλα!! Πληθαινουμε και αυξανομαστε! Smile Καλως ηρθες elenamagio
με το καλο το μωρακι σου!
Εχω θα γεννησω στο Γενεσις και μου ειπαν οτι εχουν δωρεαν μαθηματα για νεες μαμαδες αλλα οχι ανωδυνου τοκετου... Θα ρωτησω τη γιατρο μου αν μπορει να με κατευθηνει γτ θελω πολυ να γεννησω φυσιολογικα με οσο το δυνατο λιγοτερους πονους και να το απολαυσω Smile Μπορειτε να δωσετε κανενα τιπ αυτες που τα παρακολουθησατε;; ετσι συνοπτικα τι περιπου ειναι;; Γτ δεν εχω και ιδεα! Smile
Αλεξανδρα μου ουτε να το σκεφτομαι δε θελω!! Mad

Τι αλλα νεα;; πως περνατε;; οι ετοιμασιες πως πανε; Smile

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λιντακι μου τι ωραια η φωτο σου τι γλυκουλα που εισαι κ ομορφουλα ετσι εγκυουλα φτου σου κοπελαρα μου Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 379767 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 379767 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 379767 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 379767 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 379767 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 379767 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 379767 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 379767 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 379767 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 379767 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 379767 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 379767 τελικα οντως εμεις που εχουμε κοριτσακι ομορφαινουμε Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 90233 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 90233 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 90233 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 90233 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 90233 να μην σκεφτεσαι τετοια κοριτσι μου ολα καλα μας πανε αυτο εχει σημασια!εμεις παραγγειλαμε τα επιπλακια για το παλατακι της μικρης μας κ τους ειπαμε να μας τα φερουνε αρχες ιουλιου!θα αρχισουμε κ αγορες ρουχαλακια κτλ κ καροτσι!α κ μεσα στο μαιοι θα βαψουμε το παλατακι της!ετσι λεω το δωματιο της Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 18 315810 εσυ?

elenamagio

elenamagio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Στέλλα όντως είμαστε πολύ κοντά! Να φανταστείς το μαιευτήριο μου έδωσε 7/7 στο β´ επιπέδου και ο γιατρός 8/7. Και το προηγούμενο παιδί μου έχει γενέθλια 8/7! Από εμπειρία βέβαια σου λέω ότι συνήθως έρχονται νωρίτερα... Στην πρώτη γέννα βέβαια όχι πάντα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις