Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
38 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 38 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λοιπον κοριτσια απο κοριτσι μου πηρε η μαμα μου ενα πανακριβο μπορω να πω που μας ειχε αρεσει οταν πηγαμε να την δουμε στην Αρτα...παλι απο μαγαζι γειτονιας!!!το βρηκαμε πιο φθηνο απο τα μεγαλα γνωστα βρεφικα καταστηματα!!ειναι αυτο το σχεδιο

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=2219&ct=10403&itmid=5493762#

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 215994 ΚΑΙ ΕΓΩ INGLESINA ΠΗΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥ ΕΛΑΦΡΥΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑ ΤΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑΑΑΑΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ...ΟΥΤΕ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ! ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ:

http://www.infanziabimbo.it/passeggio/trio-avio-inglesina.html

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οσο για το δωματιο της μικρης σου εχω ξετρελαθει!!!!! αγγελικο το βρισκω!!!!! μου αρεσε πααααααααααααααρα πολυ!!!!!

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/856/img2864tc.jpg/

μαλλον τα καταφερα...... Rolling Eyes

αυτη ειναι η κουνια αλλα με το σχεδιο που σας ειπα πιο πριν!!! μπορει να σας φαινει "μουφα" αλλα ειναι απο τις πιο βαριες κουνιες που εχω δει!!! κ κανει 225 ευρω!!!!!!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 328109

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πολυ ωραιο κ το καροτσι!!! σε αυτο το χρωμα το πηρατε????
τα πορτ μπεμπε αυτης της μαρκας ειναι τα πιο μεγαλα...εγω εκει σκεφτομαι να κοιμιζω τον Νικολα τις πρωτες 40 που τον θελω διπλα μου,στο δωματιο!!!!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τελεια όλα.αντε την αλλη βδομαδα που θα παω και εγω θα σας στηλω να δειτε.εγω πήρα πολυ ωραια ρουχαλακια απο το premaman σε παρα πολυ καλές τιμές. σεντονάκια έφτιαξα μόνη μου με βελονακι.θα παρω και ετοιμα βεβαια.στα δικα μου εβαλα και κορδελιτσες και εγιναν πολυ ωραια

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αντε βρε Ποπη...ξερεισ να φτιαχνεις τετοια??? μπραβο σου!!!! αχ θα ειναι πολυ ωραια!!! η γιαγια μου εφτιαχνε αλλα δεν βλεπει τωρα καλα ωστε να κανει ενα για το δισεγγονο.....

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μαγειρευα γιαυτο χαθηκα!πολυ ωραια τα επιπλα σας κ τα καροτσακια σας!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 215994 με το καλο σε ολες μας κοριτσια!!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ! ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΗΖΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΠΗ ΜΟΥ! ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 654316

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΙΒΑΡΗ! ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΗ ΒΡΗΚΑ ΜΕ 300 ΕΥΡΩ! ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΜΕ 280 ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ. ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΤΑ ΗΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΨΗΛΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥΥΥ! Wink ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΣΕ ΤΥΡΚΟΥΑΖ! ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ! Wink

ΕΑΝ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΑ ΣΕΤ ΠΡΟΙΚΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:ΑΧ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ! ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΗΖΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΠΗ ΜΟΥ! ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 654316

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΙΒΑΡΗ! ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΗ ΒΡΗΚΑ ΜΕ 300 ΕΥΡΩ! ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΜΕ 280 ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ. ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΤΑ ΗΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΨΗΛΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥΥΥ! Wink ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΣΕ ΤΥΡΚΟΥΑΖ! ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ! Wink

ΕΑΝ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΑ ΣΕΤ ΠΡΟΙΚΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ!

από αμαζον και η προικα αφρουλα μου?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ! Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΛΑΞ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΟΥ! ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕΧΡΙ 11,3 ΚΙΛΑ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 654316 ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ CHICCO I-FEEL, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 9 ΚΙΛΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΑΜΕΣΩΣ! Very Happy ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑ!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΧΙ ΠΟΠΗ ΜΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ PRAMWORLD. ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ! ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ:

http://www.pramworld.co.uk/bedtime/bedding-essentials-starter-sets/izziwotnot-cotbed-bedding-bale-white-gift

http://www.pramworld.co.uk/bedtime/bedding-essentials-starter-sets/izziwotnot-cotbed-bedding-bale-cream-gift

ΚΑΙ ΑΥΤΟ:

http://www.pramworld.co.uk/bedtime/bedding-essentials-starter-sets/lollipop-lane-essential-starter-set-cotbed-chalk-white

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ! ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΕ 25 ΛΙΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 50 ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι βρε Αφρουλα στειλε μας αν εχεις κατι απο προικα να δουμε!!!!
το τιρκουαζ το λατρευω ειναι το χρωμα μου!!!
οσο για την κουνια που λες 280 την ειχε κ μας την αφησε 225....δεν μας χρεωσε φπα... Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 654316

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:ΟΧΙ ΠΟΠΗ ΜΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ PRAMWORLD. ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ! ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ:

http://www.pramworld.co.uk/bedtime/bedding-essentials-starter-sets/izziwotnot-cotbed-bedding-bale-white-gift

http://www.pramworld.co.uk/bedtime/bedding-essentials-starter-sets/izziwotnot-cotbed-bedding-bale-cream-gift

ΚΑΙ ΑΥΤΟ:

http://www.pramworld.co.uk/bedtime/bedding-essentials-starter-sets/lollipop-lane-essential-starter-set-cotbed-chalk-white

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ! ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΕ 25 ΛΙΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 50 ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!

ρε συ ειναι παρα πολυ ωραια!!!!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΩΡΑΙΑ, ΛΙΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΤΤΑ! ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 215994 ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΑΤΑ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΕΤ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ:

http://www.ourhome.gr/new-born-nef-nef-welcome-baby.html

ΑΛΛΑ ΕΙΔΕΣ ΤΙΜΗ! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:ΩΡΑΙΑ, ΛΙΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΤΤΑ! ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 215994 ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΑΤΑ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΕΤ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ:

http://www.ourhome.gr/new-born-nef-nef-welcome-baby.html

ΑΛΛΑ ΕΙΔΕΣ ΤΙΜΗ! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

πλακα κανεις...αυτα τα σιδερωσα χτες!!! μου τα πηρε η πεθερα μου!!! αλλα μονο τα σεντονια,το σετ πετσετες κ το πουγκι που εχει μεσα φορμακι,σαλιαρα,σκουφι κ μια λαβετα!!! οντως πανακριβα!!! απο τα hondo τα πηρε εκεινη.....

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου να πεταχτω κ εγω σαν τη τσουτσου να σας ρωτησω κατι ασχετο? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes νιωθετε καμια φορα τα μωρακια σας να κουνιουνται μεσα σας σαν να τρεμουν?το ξιωθω καποιες φορες κ με κανει εντυπωση τι μπορει να ειναι αυτο? Shocked

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 215994 ΩΡΑΙΟ ΓΟΥΣΤΟ ΕΧΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ! ΜΕ ΓΕΙΑ! Very Happy ΕΓΩ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ (ΞΕΡΕΙΣ ΑΠ'ΕΞΩ ΑΠ'ΕΞΩ! Laughing Laughing Laughing ) ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΛΑΧΑΝΙ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ...ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing .ΓΕΛΑΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ! ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!! ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΕΥΤΑΡΟΥΔΕΣ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 604962 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 604962 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 604962 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 604962 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 604962

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε ναι χορευταρουδες ειναι αλλα αυτο το τρεμουλο ωρες ωρες τι ειναι?τι στο καλο χορευει,οριενταλ??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing δεν σου ειπε τι ειναι αυτο?τον λοξυγγα πως τον νιωθουμε?

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εχει πολυ ωραιο γουστο αρκει να εχει λεφτα στην τσεπη τησ!!!
Αλεξανδρα κ εγω το νιωθω κ εκανα το λαθος να πω στο γιατρο κατι αναλογο με την Αφρουλα...ο οποιος γελουσε μαζι μου!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ? ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΕΛΙΚΑ! Wink

ΑΛΕΞ ΜΟΥ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΝΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ?! ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΕΓΩ ΤΟΝ ΛΟΞΥΓΚΑ ΤΟΝ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΡΥΘΜΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ! ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ! Laughing ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΩ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΚΑΤΩ!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αλλο ενα σετ που μου πηρε η κουμπαρα μου:

http://www.babystar-store.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=429

μαζι με

http://www.babystar-store.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=326

130 ευρω (απο το ιδιο μαγαζι με την κουνια παλι χωρις φπα)!!!

κ ο μπαμπας μας διαλεξε αυτο το σχεδιο αλλα μονο σεντονια,κουβερτα πικε κ παντα(στα 80 ευρω νομιζω):

http://www.babystar-store.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=428

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωπω εχω τοση περιεργια να δω σε τι σταση ειναι κ το βαρος της!ανυπομονω!!!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε: Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ? ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΕΛΙΚΑ! Wink

ΑΛΕΞ ΜΟΥ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΝΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ?! ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΕΓΩ ΤΟΝ ΛΟΞΥΓΚΑ ΤΟΝ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΡΥΘΜΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ! ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ! Laughing ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΩ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΚΑΤΩ!

αιγοκερως με υδροχοο...εσυ???

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΗΡΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑΑΑ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 654316 ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ! ΜΟΝΟ ΩΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ... Very Happy

ΑΛΕΞ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ? ΕΓΩ ΣΤΙΣ 31/5 ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ... Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 29 328109

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΕΩΝ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις