Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
39 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 39 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΠΗ ΜΟΥ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 417472 ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ? ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ! ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΠΛΩΝ (ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ!) ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΞΕΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ...ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΕΝΑ ΠΙΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ Π.Χ ΚΑΤΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ 2ο ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ! Wink ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΟΠΟΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΘΕΣ?! ΑΛΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ... Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 215994

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΠΗ ΜΟΥ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 417472 ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ? ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ! ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΠΛΩΝ (ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ!) ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΞΕΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ...ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΕΝΑ ΠΙΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ Π.Χ ΚΑΤΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ 2ο ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ! Wink ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΟΠΟΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΘΕΣ?! ΑΛΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ... Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 215994

καλημέρα αφρούλα μου!χτες δεν κοιμήθηκα όλο το βραδυ απο την φαγούρα.να φανταστεις στις 3 είμουνα στο ντους.πρέπει να κοιμήθηκα κατά της 6.έχεις δίκιο,αλήθεια είναι οτι και εγώ θέλω κάτι ουδέτερο.θα πάω να τα δω και απο κοντά.ξερεις οταν βλεπεις πολλά μπερδευεσαι.εσυ πως είσαι?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΩ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked ΜΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΩ ΜΑΛΛΟΝ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΕ ΝΙΩΘΩ! ΑΠΟΛΥΤΑ! ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ! ΟΥΤΕ Ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΡΙΣΚΕ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΣΙ...ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΦΟΥΝΤΩΣΩ ΦΟΥΝΤΩΝΑ... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΕΣΥ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ?

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΩ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked ΜΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΩ ΜΑΛΛΟΝ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΕ ΝΙΩΘΩ! ΑΠΟΛΥΤΑ! ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ! ΟΥΤΕ Ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΡΙΣΚΕ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΣΙ...ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΦΟΥΝΤΩΣΩ ΦΟΥΝΤΩΝΑ... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΕΣΥ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ?

Χθες διάβασα τις παρενεργειες απο τι isoptin το παιρνω μαζι με το yutopar για τις τα χυκαρδιες .στις παρενεργειες αναφερει κνησμο.αυτο τελείωνει σήμερα και δεν θα το παρω το βραδυ για να δω αν εχω διαφορα.παντως κατι με πειράζει.θα ρωτησω μηπως ειναι και της ινσουλίνης

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ YUTOPAR? Shocked Shocked Shocked ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΙΣ! ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΕΤΣΙ! Ε ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΧΑΠΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΓΕΣ! Twisted Evil

ΕΓΩ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΑΛΛΟ! ΜΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ! Wink

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε?? πως είναι τα μωράκια σας?? είχα καιρό να μπω λόγο του γάμου έγινε και αυτό και τώρα αρχίζουν οι ετοιμασίες για το μωράκι μας!!! εσείς πως είστε??? Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 417472

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasoula25 έγραψε:καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε?? πως είναι τα μωράκια σας?? είχα καιρό να μπω λόγο του γάμου έγινε και αυτό και τώρα αρχίζουν οι ετοιμασίες για το μωράκι μας!!! εσείς πως είστε??? Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 417472

καλημέρα βασούλα.Να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι.Με το καλό και το μωράκι σου.Πόσο είσαι?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 35468 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 35468 ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ!

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ? Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 35468

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευχαριστώ κορίτσια μου και εσείς ότι επιθυμείτε και με το καλό τα μωράκια μας μια χαρά είναι το κοριτσάκι μου ούτε που την κατάλαβα στον γάμο ούτε με κούρασε χορευταρού θα μας βγει δεν άφησε χορό για χορό η μάνα της χαχα τώρα διανύω την 30η εβδομάδα αχ την περιμένουμε πως και πως!!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 654316 ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΟΛΕΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ?! ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 215994

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
POPIKALYMN έγραψε:ειμαι 30 εβδομαδα.εχω πητ 29/07 .μεχρι και τον 6 ειχα μια τελεια εγκυμοσυνη.μωλις εκλεισα τους 6 λες και με γκαντεμιασαν.αρχισαν οι συσπάσεις,ειχα και λίγο αίμα,μου εμφανιστικε διαβητης κηυσης κανω 2 ινσουλινες την ημερα.αστα και ειμουν τοσο καλα!!!

καποιος θα ερθει να το βαψει

καλημερα κοριτσι μου!δυστυχως συμβαινουν αυτα στην εγκυμοσυνη..δεν πειραζει θα κανεις υπομονη αρκει να ειναι καλα το κοριτσακι σου!!ολα θα πανε καλα!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια μου!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 215994 τι κανετε?τα νινακια σας ειναι ζωηρα σημερα η ησυχα?βασουλα μου να ζησετε,να ειστε παντα αγαπημενοι κ ευτυχισμενοι!!!με το καλο να ερθει κ η μπουμπου σας να ολοκληρωθει η ευτυχια σας!!!αφρουλα μου εχεις δει ακομη διαφορα που εκοψες το σιδηρο?εμενα παλι μου προκαλει πιο πολυ τουαλετα κ πουρδιτσες Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ? Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 35468

ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΕΧΩ 5-6 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟ! ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΑΚΟΜΗ ΕΧΩ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ...

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αφρούλα πιο σίδηρο έπερνες?εγω περνω veltifer και δεν εχω κανενα προβλημα Very Happy

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ειμαι αφρουλα μου!το κοριτσακι μου κανει ηπιες κινησεις για την ωρα!!εγω πιστευω εχει να κανει με τον οργανισμο κ οχι τοσο με την μαρκα του σιδηρου!εγω δεν ειχα ποτε προβληματα με το εντερο ευτυχως!θα συνελθεις σιγα σιγα κοριτσακι μου!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ! ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΟΝΑΩ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗ 2η ΑΜΠΟΥΛΑ. ΜΕΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ FERRUM FOL...ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ! ΜΕΤΑ ΤΟ LEGOFER, ΤΟ GYNOTARDYFERON ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ FERRO SANOL. ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΑΘΑ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΑΣΙΜΗ...ΤΟΥΜΠΑΝΟ Η ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΜΕ ΟΛΑ! ΑΣΕ ΔΡΑΜΑ ΣΟΥ ΛΕΩ! Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια τι κανουν οι κουκλες σας σημερα????
Vasoula να ζησετε,με υγεια κ πολυ πολυ αγαπη!!!!
Ποπη μου εμεις πηραμε μια απλη κουνια (οικονομικη,χωρις ροδες,ελληνικη..που κανει για παιδακι μεχρι 6-7 χρονων) κ πανω βαλαμε την ζωγραφια απο caza baby το σχεδιο "σαντορινη" αλλα σε πιο παλ χρωματα...κ συρταριερα πηραμε απο τα ικεα.μια μεγαλη κ μια μικροτερη για να την κανω αλλαξιερα... ολα μαζι μας κοστισαν 380 ευρω..
Αφρουλα μου γιατι δεν συζητας με τον γιατρο σου να αλλαξεις σιδηρο????

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
samimas έγραψε:καλημερα κοριτσια τι κανουν οι κουκλες σας σημερα????
Vasoula να ζησετε,με υγεια κ πολυ πολυ αγαπη!!!!
Ποπη μου εμεις πηραμε μια απλη κουνια (οικονομικη,χωρις ροδες,ελληνικη..που κανει για παιδακι μεχρι 6-7 χρονων) κ πανω βαλαμε την ζωγραφια απο caza baby το σχεδιο "σαντορινη" αλλα σε πιο παλ χρωματα...κ συρταριερα πηραμε απο τα ικεα.μια μεγαλη κ μια μικροτερη για να την κανω αλλαξιερα... ολα μαζι μας κοστισαν 380 ευρω..
Αφρουλα μου γιατι δεν συζητας με τον γιατρο σου να αλλαξεις σιδηρο????

πολύ οικονομικά μπράβο.τωρα που τα ξαναβλέπω μαρεσουν και οι ζωγραφιές: αρκουδακια καθιστά,big party, Νάξος Ιμια Αρκουδάκια όρθια.νομιζω ειναι και πιο ουδετερα

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΑ ΜΠΕΜΠΕ! ΤΑ ΕΠΕΛΕΞΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΥΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕΧΡΙ 7 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ! ΑΣΗΚΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΩΣ ΣΕΤ (ΚΡΕΒΑΤΙ, ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ) 550 ΕΥΡΩ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 328109 ΘΕΩΡΩ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ! Wink

SAMIMAS-ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ!) ΚΑΛΗΜΕΡΑ Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 417472 . ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΕΑΝ ΔΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑΞΑ 5-6 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΣΙΔΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ...

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν κανεις λαθος Αφρουλα μου,Σπυριδουλα με λενε! πολυ καλη τιμη κ τα δικα σου!!!!
κ εμεις απο καταστημα της γειτονιας τα πηραμε οπως κ τα περισσοτερα προικα,μπουκαλια,ζιπουνακια κτλ κ μας εκανε παρα πολυ καλες τιμες!!!

θελω να σας την δειξω αλλα δεν ξερω πως ανεβαζεις φωτογραφιες.... Rolling Eyes

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
samimas έγραψε:δεν κανεις λαθος Αφρουλα μου,Σπυριδουλα με λενε! πολυ καλη τιμη κ τα δικα σου!!!!
κ εμεις απο καταστημα της γειτονιας τα πηραμε οπως κ τα περισσοτερα προικα,μπουκαλια,ζιπουνακια κτλ κ μας εκανε παρα πολυ καλες τιμες!!!

θελω να σας την δειξω αλλα δεν ξερω πως ανεβαζεις φωτογραφιες.... Rolling Eyes

αχ ναι δείξε μας τα!!!!νομίζω ότι εκει που γράφεις το μηνυμα εχει κατι κουμπακια και λεει εισαγωγή εικόνας.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΔΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ 30% ΕΚΠΤΩΣΗ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 28 654316 ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! ΤΑ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΕΠΙΣΗΣ ΡΗΛΑΞ, ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΑΠΟ AMAZON UK ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΦΘΗΝΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΠΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙ ΕΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΙΚΟΝΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ!) ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ IMAGESHAK. ΕΚΕΙ ΠΑΤΑΣ ΤΟ BROWSE ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΠΟΙΑ ΦΩΤΟ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ.ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ IMAGESHAK KAI ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΤΟ FORUM CODE ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΗΔΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ 3-4 ΣΕΛ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ! Wink

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα τις ειδα.πολυ ωραια καλορίζικα.ποσο πήρες τη γιάγια?ειναι της harmony?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΓΙΑΓΙΑ! ΤΟ ΡΗΛΑΞ ΔΗΛ!

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BRIGHT STARTS BOUNCER! ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΜΟΥ! Very Happy

http://www.amazon.co.uk/Bright-Starts-Sandstone-Bouncer-Beige/dp/B008R6KG7G/ref=sr_1_8?s=baby&ie=UTF8&qid=1369219620&sr=1-8&keywords=bright+starts

Έχει επεξεργασθεί από τον/την αφρουλα στις Τετ Μάης 22, 2013 2:48 am, 1 φορά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις