Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
39 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 39 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

viktoriast

viktoriast
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Χα χα δε πειράζει χρειάζεται να υπάρχει πάντως και αυτός ο τύπος της φίλης! Αυτές είναι τυχερές που σε έχουν απλά κατανοώ τη δυσκολία σου όταν θες εσύ για κάτι την υποστήριξή τους. Πάντως μην ανησυχείς, φάση είναι θα περάσει Wink Θα νοικοκυρευτούν και αυτές και θα σε καταλάβουν Very Happy

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα αφρουλινι μου!!!τι κανεις?η ιλαειρα μας με το ωραιο της ονομα τι κανει?εγω προς το παρον ειμαι στη φαση που το νιωθω απαλα το μωρακι κ οχι συνεχεια...αλλα λογικα σε λιγο καιρο θα το νιωθω ολο κ πιο πολυ κ πιο εντονα!α δηλαδη κοριτσια στην 20η που θα την κανω ειναι οκ ε?η γιατρος μου απο την αρχη μου το ειχε πει οτι θα την κανουμε στην 20η.ειναι δυσκολη η αποσταση βικτωρια μου κ ειδικα τωρα που περιμενετε κ το μωρακι σας αλλα τι να κανεις....

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ Η Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 20η ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 22η ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!! ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!! Wink

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΑΥΤΟ? ΒΑΣΕΙ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ? Shocked ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΤ! Wink

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ! ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΑΕΙ ΒΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΑ ΜΕ ΚΥΚΛΟ 28 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΕΠ (15/10/2012) ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΗΤ 23/7, ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΠΗΤ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 20/7 ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΥΚΛΟ 26 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΓΙΝΕ 27/10! ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΟΥΡΓΕΛΑ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

viktoriast

viktoriast
Ναι βάσει αυχενικής ήταν.. Κι εμείς είχαμε μια διαφωνία.. Βασικά κορίτσια εγώ μάλλον υπήρξα από τις τυχερές κοπέλες ας το πω που η σύλληψη έγινε στην κυριολεξία με τη μια.. Δεν το περιμέναμε με τίποτα δεδομένης και της κατάστασης (τ'ότι είμασταν μακρυα). Λοιπόν Αφρούλα ο Γιατρός να επιμένει βάσει της τελευταίας περίόδου και εγώ να επιμένω ότι η σύλληψη έγινε αρκετα αργότερα.. Τελικά η αυχενική με δικαίωσε!!! Έτσι στην πραγματικότητα είμαι στις 19 εβδομάδες.. Άσε μπέρδεμα η κατάσταση scratch

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχαχα αφρουλα μου εγω πιστευω εσυ εχεις δικιο κ οχι ο γιατρος σου Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing πραγματικα επρεπε να γινεις γιατρος!!σου αρεσει να ασχολεισαι με τα ιατρικα κ ψαχνεσαι!γιατι δεν εγινες γιατρος βρε πουλακι μου??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
κ εγω βικτωρια μου σχετικα τυχερη ειμαι γιατι με τον δευτερο μηνα προσπαθειων πιασαμε πολυ γρηγορα..αλλα θα νιωσω τυχερη οταν παρω στην αγκαλια μου το θαυματακι μου....!!!

viktoriast

viktoriast
Καλά αυτό ξαναπες το! Εννοείται!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωρες ωρες μου φαινεται σαν ονειρο αυτο που ζω τους τελευταιους μηνες...κ γενικα εχω μεχρι στιγμης ηρεμη εγκυνοσυνη.αχ ποσο ευχομαι να πανε ολα καλα...κ σε εσας κοριτσια μου σε ολες μας να πανε ολα κατ'ευχην!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑ ΠΩΣ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΧΑΖΟ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΕΙΔΗ ΚΑΝΟΝΑ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟ 28 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ? Shocked ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ 1002 ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ, ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ... Wink

ΑΠΟ ΣΚΑΝΕΡ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ?! ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΣ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 15 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 15 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 15 328109

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ετσι ακριβως αφρουλα μου...οπως κ με το ποτε νιωθουμε για πρωτη φορα το παιδι που επιμενουν σε εναν κανονα....τι να πεις...εμεις ξερουμε πολυ καλυτερα το σωμα μας απο τον καθε γιατρο!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ... Very Happy ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΒΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ-ΔΕΥΤΕΡΗ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 15 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 15 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 15 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 15 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 15 328109

ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΠΑΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για μενα ειναι γενικα τυχη το να αποκτησει ενα ζευγαρι ενα παιδακι η περισσοτερα!!!!ειναι ευλογια!!αλλα ζευγαρια πιανουν αμεσως αλλα μετα απο καιρο αλλα μετα απο πολυ καιρο!αλλα το αποτελεσμα μετραει κ το να πανε ολα καλα στην εγκυμοσυνη!!ωρες ωρες φοβαμαι γιατι μεχρι στιγμης μου πανε ολα καλα στην εγκυμοσυνη μου δεν με ταλαιπωρει καθολου.κ λεω αραγε θα ειμαι τοσο τυχερη μεχρι το τελος η θα μου ερθει κανενα προβλημα κ θα χασω τη γη κατω απο τα ποδια μου?? Crying or Very sad δεν ξερω ειναι κ αυτα που διαβαζουμε στο ιντερνετ συνεχως κ μας φοβιζουν.κ εγω γενικα ειμαι θετικη κ χαλαρη αλλα παλι!!!

viktoriast

viktoriast
Το πιο σηματικό πάντως πιστεύω για όλες μας είναι να ακούμε το σώμα μας και φυσικά σε ορισμένα πράγματα το πιστεύω ακράδαντα ότι ξέρουμε καλύτερα από τους γιατρούς. Η γυναίκα δεν είναι ένας μαθηματικός κανόνας που τον ακολουθείς τυφλοσούρτη.. Κάθε μια είναι μοναδική! Πάντως Αφρούλα τα καλά πράγματα αργούν να γίνουν και το σημαντικό είναι να κρατήσουμε τα μωράκια μας υγιή στο τέλος στην αγκαλιά μας! Δε ξέρω για εσας, αλλά εγώ βρε κορίτσια ώρες ώρες ανυπομονώ τόσο πολύ για εκείνη τη στιγμή!!! Θέλω να δω πως θα είναι, το χαμόγελο του.. Και με πιάνουν τα δάκτυα.. είναι και αυτές οι άτιμες οι ορμόνες......

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι βικτωρια μου κ εγω ετσι ακριβως...κ γενικα τα σκεφτομαι ολα κ παρολο που ειμαι χαλαρη κ θετικη κ απολαμβανω την εγκυμοσυνη μου,εχω καποιες ανησυχιες στο πισω μερος του μυαλου μου που με κανουν να ανυπομονω ακομη πιο πολυ να το παρω στην αγκαλια μου!!!αχ!!!ολα θα πανε καλα κοριτσια Very Happy εσυ βικτωρια μου ποτε ενιωσες για πρωτη φορα το μωρακι σου?ησουν σιγουρη οτι ηταν αυτο οταν το πρωτο ενιωσες?κ ποτε αρχισε να δινει εντονοτερα το παρον?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ!!! Very Happy ΕΓΩ "ΗΞΕΡΑ" ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...ΧΙΧΙΧΙ!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΔΩ, ΝΑ ΤΗ ΜΥΡΙΣΩ, ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΦΙΛΗΣΩ... Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 15 669659 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 15 669659 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 15 669659

viktoriast

viktoriast
Λοιπόν εγώ τον μικρούλη μου είχα μια υποψία ότι τον ένιωθα από την 17η εβδομάδα αλλά δεν ήμουν σίγουρη.. Όλη την ώρα αναρωτιόμουν αν ήταν το μωρό ή τα έντερά μου Very Happy Πριν από μια βδομάδα όμως άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία του! Πλέον τον νιώθω καθαρά και η αδερφή μου που ήταν εδώ μαζί μου το ένιωσε και αυτή!!! Να σας πω να γελάσετε?? Προχτες το βράδυ είχα μια ακατάπαυστη επιθυμία για σοκολάτα οπότε και άνοιξα να φάω ένα κομματάκι.. Τί ένα?? όλη την έφαγα τελικά.. Με αποτέλεσμα?? Το μωρό ντοπαρισμένο χτυπούσε δεξιά, αριστερά σαν τρελό!!! Με έπιασαν κάτι γέλια και λέω στον Κωνσταντίνο μου: Αγάπη μου το μωράκι μας θα βγει τρελός γλυκατζης σαν εσένα!!! Ξετρελάθηκε με την σοκολάτα!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ τι ωραια βικτωρια μου!!!!κ εγω επειδη το νιωθω απαλα μεχρι στιγμης ωρες ωρες αναρωτιεμαι μηπως κανω λαθος κ δεν ειναι αυτο...αλλα καθε φορα που το νιωθω ειναι μοναδικη η αισθηση!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΑΧΑΧΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ!!! ΝΑΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΛΥΚΕΙΑ ΓΕΥΣΗ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ...ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΟΣ 12ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ! ΝΑΙ ΞΕΡΩ...ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ! ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΗΚΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 15 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 15 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 15 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 15 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 15 328109 ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ Η ΗΜΕΡΟΜΗΙΑ: 3/1/2013!!!

viktoriast

viktoriast
Καλά Αλεξάνδρα μου μια από αυτές τις μέρες και έτσι ξαφνικά θα το νιώσεις τόσο έντονα που θα είσαι 100% σιγουρη πλέον και από κει και πέρα θα σε ταράξει!!!!! Θα το δεις Wink

viktoriast

viktoriast
wow!! Αφρούλα εσύ έχεις καταρρίψει κάθε ρεκορ!!!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι το ξερω το περιμενω πως κ πως!!!παντως καθε φορα που το νιωθω ειμαι σιγουρη οτι ειναι αυτο!!ειναι χαρακτηριστικη η αισθηση που ολες μας απο ενστικτο κ μονο την αναγνωριζουμε απο την αρχη Very Happy εσυ αφρουλα μου οταν την πρωτο ενιωσες απαλα δεν την ενιωσες?κ τις πρωτες φορες γενικα απαλα δεν την ενιωθες?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΚΤΩΡΙΑ! ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑ ΕΓΩ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!! Laughing ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΩΡΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΛΙΜΙΑ ΤΗΣ queen ΜΟΥ!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΟΙ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΚΟΥΝΤΗΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ! ΜΕΤΑ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΓΑΡΓΑΛΗΤΟ Η' ΚΑΙ ΣΚΟΥΝΤΗΜΑΤΑ! ΚΑΙ ΤΗ 16Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΓΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΗΝ ΝΙΩΣΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
την ενιωσε η πεθερα σου? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked πως???

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΤΙ ΠΩΣ ΜΑΡΗ? ΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ Η ΚΥΡΙΑ! ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΠΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ, ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!!! ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ! Very Happy Very Happy Very Happy

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γουρλου η πεθερα ε?αχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑ ΤΟ ΕΚΛΑΒΩ ΕΤΣΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΟΞΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΑΛΙ... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ! ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΔΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 15 35468

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις