Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
51 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 51 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

rozalinda

rozalinda
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Lindakis με το καλό να έρθει το 2ο κοριτσάκι σου. Κι εσένα αφρουλα το αγοράκι σου.
Το φύλο εμάς δεν μας το είπανε στην αυχενική. Sad
Η αυχενική βγήκε 1,20, μια χαρά από ότι μας είπαν, αλλά πρέπει να περιμένουμε το παπ-α για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη.
Επειδή είναι το πρώτο μου παιδάκι ομολογώ πως τα συναισθήματα είναι εντελώς προτόγνωρα. Έπαθα πλάκα με το μικρό που κουνιότανε. Χέρια πόδια, ποπάκι, όλο σκέρτσα μας έκανε. Δεν μπορεί να το χωνέψει ο νους μου ότι έχω ένα ανθρωπάκι και μεγαλώνει εκεί μέσα!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 215994

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ροζαλιντα καλώς ήρθες κ με το καλό να αποδεχτείς το νινι σου.! τέλεια αυχενικη!!
κι εμένα το πρώτο μου παιδί είναι κ έχουμε πάθει πλάκα κ εγώ κ ο μπαμπάς της!

μαμά_μπέμπη πολύ θα το ήθελα αλλά πέφτεις μακρυά!!! Smile με το καλό η εγκυμοσύνη σου!

http://www.sailormoon82@blogspot.com

rozalinda

rozalinda
Α το πρώτο, συγνώμη, κάπου τα μπέρδεψα... Embarassed

Very Happy Very Happy Very Happy

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 654316

ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ? ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΣΑΣ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 328109

ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ! ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ! cheers cheers cheers ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ, ΧΘΕΣ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΕΛΑΦΡΩΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΕΝΙΩΣΕ! ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ (ΜΟΥ ΤΟΝΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ!) ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ... Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 669659 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 669659 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 669659

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Σήμερα πήγα στο γιατρό να δούμε το νινι!! μεγαλώσαμεεεεεε!! έχει χεράκια, ποδαράκια, δαχτυλάκια.. απ' όλα.. μου είπε να μην το δέσω κόμπο αλλά μάλλον είναι αγόρι...

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 215994 ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ! ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ? ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ 15Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΤΕ! Wink

ΜΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ? ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εσύ έκανες από την κοιλιά βρε αφρούλα μάλλον γι' αυτό δεν τα έβλεπες τόσο καθαρά.. δεν ξέρω...

Μου είπε αγόρι αλλά μου είπε να μην το δέσω και κόμπο... πάντως ανάμεσα στα πόδια φαινόταν καθαρά το περιεχόμενο.. ε τι άλλο να ήταν?? η παλάμη του??

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΗΛ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ! ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΓΙΑ ΓΑΜΠΡΟ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΗΛ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ! ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΓΙΑ ΓΑΜΠΡΟ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

χαχαχα ναι να μου τον ξεζουμίσει η κόρη σου αν μοιάσει στη μάνα της!!!!! χαχαχαχαχαχα Αδυνατισμένο θα έρχεται στο σπίτι το παιδάκι μου!!! αχ... πρέπει να σκεφτώ από τώρα πως θα του μιλήσω για τα προφυλακτικά, τις ασθένειες, την αντισύλληψη... χαχαχαχα

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΔΕ ΜΠΟΡΩ! ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΩ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΣΟΥ ΒΡΕ!!! Ε ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΚΑΛΗ ΜΑΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... Laughing Laughing Laughing

ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΣΤΡΟΘΟΔΩΡΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ! Wink

sandoula-manoula

sandoula-manoula
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μπράβο βρε κορίτσια! πολύ χαίρομαι να μπαίνω και να διαβάζω για τα μωράκια σας!!! fourfouraki και μένα για αγόρι μου είπανε! άσε από εκεί που έβλεπα φιογκάκια σήμερα του πήραμε μπλε καλτσούλες! χαχαχα! χαίρομαι που όλες πάτε πολύ καλά!
Οι πρωινές ανακατοσούρες εμένα μου έφυγαν, τώρα μου έμειναν οι καούρες και νομίζω πως έχω υπόταση...έχει καμία σας; Χτες έφαγα λίγο σκόρδο (οκ ξέρω τι το ήθελα και εγώ...) και με την μια ζαλιζόμουν, έτρωγα αλάτι, έστρωνα, πολύ περίεργο!

mary 30

mary 30
Μπραβο κοριτσια τυχερες ειστε που σας ειπαν το φυλλο εμας ακομα τιποτα. Δεν πειραζει ομως καποια στιγμη θα μας πουν. Τη τριτη παω κ σε αλλο αιματολογο αφρουλα να δουμε τι θα γινει με τη περιπτωση μου,κανονικα δεν κανει να σηκωθω αλλα οι μ..... Απο το τηλ χωρις παρα δεν σε βοηθανε. Τελοσπαντων τι να κανουμε οτι χρειαστει!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 417472 ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ? ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ?

ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 679259 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 679259 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 679259 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 679259 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 679259

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άμα έχεις αγόρι φαντάζομαι είναι πιο εμφανές... κι' εγώ φιογκάκια και πεταλουδίτσες ονειρευόμουν και τώρα αρχίζω να σκέφτομαι πειρατές και Playmobil! χαχαχαχαχα

Αν και μια γνωστή μου μου είπε πως η κολλητή της είναι στον 7ο και μέχρι τώρα της λέγανε πως έχει αγόρι και τελευταία φορά της είπαν κορίτσι!!!!!!!!! Οπότε κρατάω μια πισινή..

snowhite33

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εμενα ρε κοριτσια συνεχιζει η ναυτια και πιο πολυ μην πω...δεν κανω εμετους αλλα αυτη η αισθηση του ανακατευομαι ολη μερα μουχει αλλαξει τα φωτα.....βαρκα γιαλο...κανονικα δεν θα πρεπε ναχε υποχωρησει????απο τι διαβαζω εσας σας εχει φυγει.....εμενα ποτε?????

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
snowhite33 έγραψε:εμενα ρε κοριτσια συνεχιζει η ναυτια και πιο πολυ μην πω...δεν κανω εμετους αλλα αυτη η αισθηση του ανακατευομαι ολη μερα μουχει αλλαξει τα φωτα.....βαρκα γιαλο...κανονικα δεν θα πρεπε ναχε υποχωρησει????απο τι διαβαζω εσας σας εχει φυγει.....εμενα ποτε?????

Και εγώ έτσι είμαι, οπότε δεν νομίζω πως αυτό είναι κάτι στάνταρ που ισχύει για όλες.
Και μάλιστα, είναι μέρες που είμαι και χειρότερα από πριν. Στην αρχή έτρωγα κάτι δροσερό και ξινούτσικο (πχ σαλάτα χόρτα ή μπρόκολα) και ένιωθα καλύτερα. Τώρα ούτε αυτό βοηθάει... Και προστέθηκαν κ απογευματινές καούρες

sandoula-manoula

sandoula-manoula
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
fourfouraki έγραψε:Άμα έχεις αγόρι φαντάζομαι είναι πιο εμφανές... κι' εγώ φιογκάκια και πεταλουδίτσες ονειρευόμουν και τώρα αρχίζω να σκέφτομαι πειρατές και Playmobil! χαχαχαχαχα

Αν και μια γνωστή μου μου είπε πως η κολλητή της είναι στον 7ο και μέχρι τώρα της λέγανε πως έχει αγόρι και τελευταία φορά της είπαν κορίτσι!!!!!!!!! Οπότε κρατάω μια πισινή..

Μην μου λες τέτοια! Εγώ δεν κρατιέμαι να πάω να του παίρνω πραγματάκια από τώρα!!! τι θα γίνει αν μου βγει κορίτσι;;;; Πωπω, πάει! θα το χάσω!!!

Κοριτσια εμένα η διάθεση για φαγητά επανήλθε στα κανονικά, εκτός από την αποστροφή μου λίγο στο κρέας, κατά τα άλλα όλα κανονικά! Καούρες και εγώ έχω και αν κρίνω από την μαμα μου, κληρονομικά λογικά θα τις έχω σε όλη την εγκυμοσύνη, δεν πειράζει, καλά να είναι το μικρούλι και ας με ταλαιπωρεί λιγάκι!

snowhite33

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
nats έγραψε:
snowhite33 έγραψε:εμενα ρε κοριτσια συνεχιζει η ναυτια και πιο πολυ μην πω...δεν κανω εμετους αλλα αυτη η αισθηση του ανακατευομαι ολη μερα μουχει αλλαξει τα φωτα.....βαρκα γιαλο...κανονικα δεν θα πρεπε ναχε υποχωρησει????απο τι διαβαζω εσας σας εχει φυγει.....εμενα ποτε?????

Και εγώ έτσι είμαι, οπότε δεν νομίζω πως αυτό είναι κάτι στάνταρ που ισχύει για όλες.
Και μάλιστα, είναι μέρες που είμαι και χειρότερα από πριν. Στην αρχή έτρωγα κάτι δροσερό και ξινούτσικο (πχ σαλάτα χόρτα ή μπρόκολα) και ένιωθα καλύτερα. Τώρα ούτε αυτό βοηθάει... Και προστέθηκαν κ απογευματινές καούρες
αχ!υπομονη μας ευχομαι...να απολαυσουμε και λιγο αυτο το θαυμα που μας συμβαινει....

rozalinda

rozalinda
Τι κάνετε κορίτσια?
Κι εγώ ροζουλιά ονειρεύομαι, όχι τίποτε άλλο, αλλά να έχω ένα προαισθηματάκι. Θα δείξει...

Από κοιλίτσες πως πάτε?
Γενικά εγώ είχα από την αρχή κοιλιά, λόγω πρηξίματος. Αυτά τα urogestan με πέθαναν. Τώρα που τα σταμάτησα παρατηρώ ένα γενικό ξεπρήξιμο αλλά πετάει μια μικρή κοιλιά σαν να έχω παραφάει, όχι ότι φαίνεται πως είμαι έγκυος.

irene2013

irene2013
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κορίτσια!!Εμένα η ΠΗΤ είναι 7-8-2013 και η αυχενική την περασμένη εβδομάδα έδειξε μάλλον κοριτσάκι..Είχε καλή θέση..κοιμόταν και όταν ξύπνησε χασμουρήθηκε και μας κουνούσε τα χεράκια του.Είναι απίστευτο συναίσθημα..Μακάρι να πάνε όλα καλά..Με το ζόρι κρατιέμαι μακριά από φιογκάκια και δαντέλες..Είναι νωρίς ακόμη...υπομονή...μπορεί να ξεπηδήσει αντράκι! flower

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ πάντα είχα κοιλίτσα.. ποτέ δεν ήμουν πλάκα.. αλλά τώρα σαν να αισθάνομαι ότι έχει φουσκώσει κι' άλλο ενώ έχω πάρει μόνο μισό κιλό... άρα δεν είναι ότι πάχυνα φαντάζομαι..

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
``
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 654316

ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ? ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΣΑΣ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 328109 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 328109

ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ! ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ! cheers cheers cheers ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ, ΧΘΕΣ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΕΛΑΦΡΩΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΕΝΙΩΣΕ! ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ (ΜΟΥ ΤΟΝΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ!) ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ... Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 669659 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 669659 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 9 669659

Κοριτσάρα είσαι πολύ τυχερή που το νιώθεις τόσο έντονα και από τόσο νωρίς εγώ αν και το ένιωσα εδώ και καιρό την τελευταία εβδομάδα είμαι σίγουρη ότι είναι το μωράκι μου.

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
rozalinda έγραψε:Τι κάνετε κορίτσια?
Κι εγώ ροζουλιά ονειρεύομαι, όχι τίποτε άλλο, αλλά να έχω ένα προαισθηματάκι. Θα δείξει...

Από κοιλίτσες πως πάτε?
Γενικά εγώ είχα από την αρχή κοιλιά, λόγω πρηξίματος. Αυτά τα urogestan με πέθαναν. Τώρα που τα σταμάτησα παρατηρώ ένα γενικό ξεπρήξιμο αλλά πετάει μια μικρή κοιλιά σαν να έχω παραφάει, όχι ότι φαίνεται πως είμαι έγκυος.

Μέχρι τον Σεπτέμβρη ήμουν σανίδα τώρα είμαι τούμπανο έχω βάλει 6 κιλά αλλά μάλλον όλα στην κοιλιά γιατί ακόμα φοράω τα τζινάκια και δεν με χαλάει καθόλου.

LindakiS

LindakiS
mom boys έγραψε:
rozalinda έγραψε:Τι κάνετε κορίτσια?

Από κοιλίτσες πως πάτε?

Μέχρι τον Σεπτέμβρη ήμουν σανίδα τώρα είμαι τούμπανο έχω βάλει 6 κιλά αλλά μάλλον όλα στην κοιλιά γιατί ακόμα φοράω τα τζινάκια και δεν με χαλάει καθόλου.

6 κιλά;;; είσαι στον 5ο mamaboys;; είναι κανονικό;;; γτ εγώ ειμαι στον 4ο κι έχω πάρει 5 κ θεωρούμαι παραπάνω από όσο θα πρέπε κι έχω στεναχωρεθει πολύ! ειμαι 17η εβδομάδα...

http://www.sailormoon82@blogspot.com

sandoula-manoula

sandoula-manoula
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
και μένα έχει πεταχτεί η κοιλίτσα! Δεν με βλέπεις από μακρία και λες αυτή έγκυος είναι, μάλλον χοντρούλα με λες, ήταν που είχα και τα παραπάνω κοιλάκια μου από πριν... έχω βάλει και 4 κιλά και είμαι στην 15η βδομάδα...έχει πρηστεί και πάρα πολυ το στήθος μου και μάλλον σε συνδιασμό με την αγυμνασιά του τελευταίου καιρού, έχει αρχίσει και με πονάει η πλάτη μου...
Τι να πω και εγώ που ψάχνω φόρεμα που έχω τον πολιτικό σε 2 βδομάδες και νιώθω τεράστια με ότι και να φοράω...
ας είναι καλά το μπεμπε και λίγη κράτη θέλει στο φαγητό.
Καλά ήταν μέχρι τώρα που μου είχε κοπεί η όρεξη... γιατί τώρα όλο λιγούρες έχω και όλο θέλω κάτι να μασουλάω... πολύ κακό αυτό! Embarassed

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις