Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
47 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 47 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΟΥ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 654316 ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗ ΣΒΟΥΡΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ! ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ-ΒΡΑΔΥ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΙΕΖΕΙΣ ΕΛΑΦΡΩΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ! ΤΙ ΓΑΡΓΑΛΗΤΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΕΤΑΓΜΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ ΛΕΝΕ?! Shocked ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΙΩΣΑ ΣΤΗ 13Η-14Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΤΩΡΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ 3 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΕΡΟΥΜΑΙ ΚΑΤΙ! ΑΠΛΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ!!! Wink

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αφρούλα τι εννοείς όταν το έχεις παρακάνει?? 1 πίτσα ας πούμε?? Razz
Και όταν λες προσέχεις δεν πιστεύω να την βγάζεις με γιαούρτια ε?

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα πως πάτε??? τι κάνουν τα μπεμπάκια σας?? εγώ κορίτσια νιώθω τέλεια η εγκυμοσύνη με έχει αλλάξει τώρα ετοιμαζόμαστε να μετακομίσουμε σε δικό μας σπιτάκι γιατί τώρα μένουμε με τα πεθερικά μου. τώρα που λέτε για τα κιλά εγώ βρε κορίτσια έχασα 3,5 κιλά ήμουν βέβαια 79 κιλά να μην ανησυχώ ε? και νομίζω ότι προχτές ένιωσα το μικρούλη μου ήμουν κάπως ψυχολογικά και ένιωσα ένα γαργάλημα πιστεύω ήταν το μπεμπάκι Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 417472 σε όλες!!!

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αφρουλα θα δεις νινι σημερα;;;; Εγω τη Δευτερα!!! Και δε βλεπω την ωρα!! Smile Εγω ακομα δε νιωθω τιποτα φυσικα, αλλα ειμαι με κομμενη την ανασα καθε βραδυ που ξαπλωνω μπας και νιωσω κατι νωριτερα! χιχιχι! Smile

Τελικα ανακαλυψα απο που πηρα 2 κιλα σε 3 μερες!!! Εχω να παω τουαλετα 3 μερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ποναει το εντερο μου, ποναει το στομαχι μου πιεζει το διαφραγμα και ουφφφφφφφφ!!! Μολις βγω....θα σας πω τι εδειξε η ζυγαρια!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Τι κανετε οι υπολοιπες;;;; πως παει το θεματακι!!! Εγω εχω αγχωθει τι θα διαλεξω για να πρωτοψωνισω... Περιμενω να μου ερθουν κατι αυτοκολητα Winnie the Pooh για να ντυσω την ντουλαπα και εχω αγωνια!! Smile Smile Α...και παραγγειλαμε και μια ντουλαπα σε ξυλουργο...ο κουκος αηδονι θα μου βγει!! Rolling Eyes Rolling Eyes

Πειτε νεααα σααςςς!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 215994

http://www.sailormoon82@blogspot.com

fialka

fialka
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
koritsia irfa sti parea sas ke ego, ime trion minon, xtes kaname afieniki difania, ke idame to filo! ine.... AGORI!!!! PALI!!!! exoyme ena agoraki, fa kanyme ke alo apot fenete, den fa kano roz parti

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fourfouraki έγραψε:Αφρούλα τι εννοείς όταν το έχεις παρακάνει?? 1 πίτσα ας πούμε?? Razz
Και όταν λες προσέχεις δεν πιστεύω να την βγάζεις με γιαούρτια ε?

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙΣ ΕΤΣΙ?!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΣΩΣΗ! ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ Η' ΜΕ ΤΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΥΓΙΕΙΝΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΦΑΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ! ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΜΕΧΡΙ 6 ΚΟΜΜΑΤΙΑ... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ? ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΣΑΝ ΓΑΡΓΑΛΗΤΟ ΕΙΧΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΟΡΕΣ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ?!

ΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 893968 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 893968 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 893968 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 893968 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 893968 ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΤΑΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!! ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΗΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 604962

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
LindakiS έγραψε:

6 κιλά;;; είσαι στον 5ο mamaboys;; είναι κανονικό;;; γτ εγώ ειμαι στον 4ο κι έχω πάρει 5 κ θεωρούμαι παραπάνω από όσο θα πρέπε κι έχω στεναχωρεθει πολύ! ειμαι 17η εβδομάδα...

Είναι πράγματι πολλά κιλά αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω τρώω όσο έτρωγα και πριν πιο υγιεινά φυσικά αλλά αν με πιάσει μούρλα για κάνα γλυκό δεν με σταματάει τίποτα έχω και τον άντρα μου που μου φέρνει τα παγωτά και της σοκολάτες τι να κάνω η γυναίκα το σίγουρο είναι ότι θα τα χάσω όπως και να χει. Γενικά στην ζωή μου δεν βάζω εύκολα αλλά στης εγκυμοσύνες και αέρα να φάω θα βάλω αρκετά κιλά.

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αφρούλα κοριτσάκι έχεις; πως νόμιζα για αγόρι!

235Σημαντικό! .. Παρ Φεβ 08, 2013 12:23 pm

snowhite33

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας κοριτσια!εγω δεν εχω βαλει γραμμαριο λογω ναυτιων σταθερα 55.5-56...περιμενω πως και πως να υποχωρησουν γιατι η αληθεια ειναι οτι μεχουν ριξει αρκετα Sad υπομονη!και γω Δευτερα θα παω στον γιατρο να δουμε τον μπεμπη...

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ Η' ΑΓΟΡΙ! Laughing Laughing Laughing Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ! ΟΛΟ ΜΑΛΛΟΝ, ΜΑΛΛΟΝ ,ΜΑΛΛΟΝ... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Ε ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ? ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ? ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΥΛΟ! ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

SNOWHITE ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ! ΛΟΓΙΚΑ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ!!! ΕΓΩ ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ! Wink ΕΓΩ ΠΗΡΑ 2,5-3 ΚΙΛΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΕΜΕΤΟ! ΑΛΛΑ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΠΟΝΟ!!! Sad Sad Sad ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΡΕΜΗΣΕΙ!

rozalinda

rozalinda
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Τι καλα κορίτσια που νιώθετε τα μικράκια σας!
Μόλις μπήκα 15η εβδομάδα και ακόμη τίποτα. Είναι νωρίς ακόμη... Crying or Very sad
Αυτό το φύλο δεν μέλει ακόμη να το μάθουμε. Ήλπιζα το Σάββατο που πήγα γιατρό, αλλά υπέρηχο δεν κάναμε.
Αρχές του επόμενου πλέον.

Αυτή η δυσκοιλιότητα όντως τραγική LIndakis! Εμένα με βοηθούν πολύ τα ξερά δαμάσκηνα και τα ακτινίδια, σε καθημερινή βάση.

fanena

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
geia sas ki apo mena sunegkuoules!!!!polu xairomai na sas diavazw kai na vlepw oti ola pane kala se oles mas!!emeis eixame kanei auxeniki prin 10 meres..vghke polu kali kai mas eipe pws 60% einai agoraki!!!xarhka para polu alla apo tin alli dn theloume na to desoume..tha ksanapame 22 tou minos kai pisteuw na fenetai pio kala..egw exw xasei 3 kg logw tis diatrofis pou kanw gia to sakxaro..vevaia dn me xalaei giati an mporousa na faw osa ithela tha ginomoun 100kg mexri na gennisw ki ante na ta xana meta..epishs anupomonw na kanw ligo koilia alla tpt..kati paei na ginei alla mono egw to vlepw..ase pou akoma dn exw niwsei tpt..epishs exw ki egw thema me ti duskoiliothta kai polu faovamai pws otan parw sidhro tha epidinwthei..vevaia pisteuw pws to b trimino tha nai polu pio wraio apo to a!!mas perimenoun polles allages kai tha akoume kai ta mwrakia mas..kai epiteloous tha mas vlepoun oti eimaste egkues!!na ste oles kala!!!polla filia!!

Make a pregnancy ticker

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!! Very Happy Very Happy Very Happy ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ? ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΝΙΩΘΕΤΕ? ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ!!! ΣΑΝ ΣΒΟΥΡΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΤΗΣ (ΤΟ ΕΔΕΣΑ ΚΟΜΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ! Very Happy ) ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙ! ΑΥΤΟ http://www.infanziabimbo.it/passeggio/trio-avio-inglesina.html ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ? ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ 595 ΕΥΡΩ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 328109

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΕΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ (900 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!) ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ 200 ΕΝΣΗΜΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΤ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΕΠΙΔΟΜΑ 56 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ 63 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ!!! THAT'S ALL!!! Sad AAAAA! ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ (ΛΟΓΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!) ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΟΛΕΥΕΣΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ 900 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ!!! ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 4872 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 4872 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 4872 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 4872 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 4872

lina-kos

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κοριτσια ειμαι η Κατερινα..
Πρωτη φορα θα γινω μανουλα στις 24/8 οπως λεει ο γιατρος μου..μενω στην Κω.

Φιλια σε ολες σας!!

rozalinda

rozalinda
Πολύ όμορφο το καρότσι αφρούλα.
Είναι από αυτά που είναι 3 μαζί, ε? Κάθισμα, πορτ μπεμπέ και κορότσι.
Κάτι τέτοιο σκεφτόμαστε κι εμείς, αλλά θα δούμε...

Το μωράκι νομίζω καμιά φορά ότι το νιώθω, αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Μάλλον είναι άλλο ΄"πράγμα" κι όχι το μωρό.

Γεια σας Κατερίνα και fanena!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 654316 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 654316

ROZALINDA ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! ΤΟ ΕΨΑΧΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΜΟΥ ΔΗΛ. ΕΛΑΦΡΥΑ ΗΤΑΝ 800-900 ΕΥΡΩ!!! ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ! I love you ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ (595 ΕΥΡΩ ΑΠΟ 850!)!!! ΠΗΡΑΜΕ ΠΟΛΥΚΑΡΟΤΣΙ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΑ ΟΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΠΛΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!! Wink

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΗ...ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!!! Very Happy Very Happy Very Happy

mary 30

mary 30
Τι εγινε κοριτσια τι κανετε εγω την αλλη βδομαδα εχω παλι ραντευου να δουμε τι γινεται . Λεγατε κ για κιλα εγω πιυ ειμαι στο κρεβατι μεχρι τωρα εχω παρει 6 χαχα δεν πειραζει ομως. Αφρουλα εσυ τι εγινε ξεκινησες τα ψωνια απο τωρα χαχαχα

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αφρουλίτα που τα διάβασες αυτά για τα επιδόματα?? Εγώ προχθές ρώτησα στο ίκα και μου είπε ο προϊστάμενος ότι ισχύει κανονικά.. αλλά εάν γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο, δεν παίρνω επίδομα, αλλά δεν πληρώνω τίποτα.

Κορίτσια!!! Αύριο το πρωί έχω αυχενική!!!!!!

Ευαγγελία83

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα σας κυρίες μου,
Είχα αρκετό καιρό να μπώ , μιας και το χα ρίξει στο διάβασμα και πήρα επιτέλους πτυχίο, και χάρηκα με τα ευχάριστα νέα που διάβασα.
Χτές πέρασα την μεγαλύτερη φρίκη που θα μπορούσα. Κάνοντας τον υπέρηχο στη γιατρό μου διαπίστωσε πως το έμβρυο δεν αναπτύσσεται κανονικά και πως υπάρχει πρόβλημα. Ευτυχώς βέβαια πρίν πάθω εγκεφαλικό πήγαμε με τον άντρα μου σε έναν εμβρυολόγο και ξανακάναμε υπέρηχο... Τελικά δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα (οι μετρήσεις της γιατρού ήταν λάθος!!!) και έχουμε έναν υγιέστατο και φυσιολογικότατο μπέμπη!!!!
Άντε καλή μας συνέχεια!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΟΥ ΙΚΑ!!! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!! ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ 56 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΛΟΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 63 ΗΜΕΡΩΝ! ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ! ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ...ΕΥΡΩ! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ?! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛ!!! ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ?! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΧΑΜΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΙΚΑ...

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ!!! Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 215994 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 215994 ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΣΑΣ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ... Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 534787 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 534787

ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 417472 Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013 - Σελίδα 10 417472 ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ? 6 ΚΙΛΑ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ? ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χώωωωωωωσε χώωωωωωωωωωσε..... καλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου... και αυτός ο προϊστάμενος που μίλησα λίγο κοιμισμένος μου φάνηκε.. χαχαχα

fanena

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
geia sas koritsia...einai ligo themataki to thema me ta epidomata..ap oso epsaksa egw tis teleutaies meres ta epidomata toketou, loxeias, kai kuhshs..vriskontai se koskino opws egrafe to ethnos prin mia evdomada mazi me alla 80 epidomata opws kai tou oaed to anergias..rwthsa sto giatro mou k mou eipe pws akoma dn exei apofasistei ti tha isxusei..autes tis meres suzitietai..auto pou exw parathrhsei einai pws se kathe ika lene alla..allou tha pas kai tha sou poun isxuei ki allou oti dn isxuei..ti na pw..na mas dernei tetoia gkantemia twra pou genname emeis??eleos!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την fanena στις Τρι Φεβ 12, 2013 7:48 am, 1 φορά

fanena

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
rozalinda έγραψε:Πολύ όμορφο το καρότσι αφρούλα.
Είναι από αυτά που είναι 3 μαζί, ε? Κάθισμα, πορτ μπεμπέ και κορότσι.
Κάτι τέτοιο σκεφτόμαστε κι εμείς, αλλά θα δούμε...

Το μωράκι νομίζω καμιά φορά ότι το νιώθω, αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Μάλλον είναι άλλο ΄"πράγμα" κι όχι το μωρό.

Γεια σας Κατερίνα και fanena!

geia sou ki esena rozalinda kai me to kalo to mwraki sou..vlepw eimaste konta konta!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις