451 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 Σαβ Νοε 24, 2012 4:17 am
eirini31
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΟ!!! ΤΟΣΗ ΓΛΥΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!
ευχαριστω αφρουλα μου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΟ!!! ΤΟΣΗ ΓΛΥΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!
αφρουλα έγραψε:Lida R έγραψε:αφρουλα έγραψε:Lida R έγραψε:ΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!ΑΦΡΟΥΛΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΠΑΝΙΑ Α[ΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΚΡΥΑΦΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ!!!!!
ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΡΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑΙΙΙΙ!!!!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!!! ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ? ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΓΚΥΟΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ!
καλα κοριτσακι μου ..μια χαρα...εδω ...παλευουμε ..!!!!! αλλα θα ερθει που θα παει...καλα ειναι και το Χριστινακι μου....ζηταει μωρο για να παιζει με τα παιχνιδια της...και λεω δεν γινεται....συνομωτει το συμπαν!!!!!!και ενα περιεργο πραγμα....η περιοδος μου κανει νερα....λες και θελει να με τρελανει....ενω δεν ειχα ποτε θεμα..... 2 φορες ειχα καθηστερηση και τις 2 ημουν εγκυος....(ασχετα αν η δευτερη .....τες πα...)και τωρα παιζει με τα νευρα μου....το μυαλο μας τελικα μας παιζει ασχημα!!!!
ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ!!!!!ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ!!!
ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ! ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ! ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ! Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΗΣ!
Lida R έγραψε:αφρουλα έγραψε:Lida R έγραψε:αφρουλα έγραψε:Lida R έγραψε:ΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!ΑΦΡΟΥΛΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΠΑΝΙΑ Α[ΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΚΡΥΑΦΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ!!!!!
ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΡΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑΙΙΙΙ!!!!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!!! ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ? ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΓΚΥΟΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ!
καλα κοριτσακι μου ..μια χαρα...εδω ...παλευουμε ..!!!!! αλλα θα ερθει που θα παει...καλα ειναι και το Χριστινακι μου....ζηταει μωρο για να παιζει με τα παιχνιδια της...και λεω δεν γινεται....συνομωτει το συμπαν!!!!!!και ενα περιεργο πραγμα....η περιοδος μου κανει νερα....λες και θελει να με τρελανει....ενω δεν ειχα ποτε θεμα..... 2 φορες ειχα καθηστερηση και τις 2 ημουν εγκυος....(ασχετα αν η δευτερη .....τες πα...)και τωρα παιζει με τα νευρα μου....το μυαλο μας τελικα μας παιζει ασχημα!!!!
ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ!!!!!ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ!!!
ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ! ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ! ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ! Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΗΣ!
εχεις δικιο κοριτσάκι μου....σε ευχαριστω!!!!!!και μονο που βλεπω την φατσα σου μου βγαζεισ θετικη ενεργεια!!!!!!!!!!!!
φιλια πολλα!!!!!!!!!βγαινω σε λιγο...σχολαω!!!!!!!!!!!1
stauroulinaa έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΕΣ!!!!
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΦΗΣΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ..ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!!
XrysaB έγραψε:Ειρηνακι καλημέρα ψαράκια ;ευαίσθητοι είστε ΠΟΛΥ
Τι ΚΆΝΕΙ ο μικρός σου;
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ!
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ!!!
ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΥΡΟΣ ΕΝ ΥΑΛΟΠΩΛΕΙΟ! ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΝ ΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ! ΤΩΡ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΟΡΜΟΝΩΝ!!!
eirini31 έγραψε:XrysaB έγραψε:Ειρηνακι καλημέρα ψαράκια ;ευαίσθητοι είστε ΠΟΛΥ
Τι ΚΆΝΕΙ ο μικρός σου;
χρυσα μου, καλα ειναι ο γιος μου τωρα βλεπει στον ant1 μια παιδικι ταινια. χτες το βραδυ ξαπλωσα μαζυ του να δει το happy feet στον αλφα και με πηρε ο υπνος.
σημερα το πρωι ειχαμε αγγλικα ενισχυτική διδασκαλια για 1,30ηωρα. το απογευμα εχουμε διαβασμα την δευτερα παλη τεστ εχουμε
Τι τραβάνε και ΑΥΤΆ.ο μικρος σου ΈΧΕΙ μια ψιλοπαλαβη δασκάλα;eirini31 έγραψε:XrysaB έγραψε:Ειρηνακι καλημέρα ψαράκια ;ευαίσθητοι είστε ΠΟΛΥ
Τι ΚΆΝΕΙ ο μικρός σου;
χρυσα μου, καλα ειναι ο γιος μου τωρα βλεπει στον ant1 μια παιδικι ταινια. χτες το βραδυ ξαπλωσα μαζυ του να δει το happy feet στον αλφα και με πηρε ο υπνος.
σημερα το πρωι ειχαμε αγγλικα ενισχυτική διδασκαλια για 1,30ηωρα. το απογευμα εχουμε διαβασμα την δευτερα παλη τεστ εχουμε
FOTINI28 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΚΙ ΕΓΩ!ΘΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΞΩ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΞΑΝΑ .
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ!!
XrysaB έγραψε:Τι τραβάνε και ΑΥΤΆ.ο μικρος σου ΈΧΕΙ μια ψιλοπαλαβη δασκάλα;eirini31 έγραψε:XrysaB έγραψε:Ειρηνακι καλημέρα ψαράκια ;ευαίσθητοι είστε ΠΟΛΥ
Τι ΚΆΝΕΙ ο μικρός σου;
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης