Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
228 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 228 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 17]

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
listoudi έγραψε:Μαρια εγω την εφαγα την κρυαδα παντως και τωρα την εμαθα οποτε δε θα με ζορισει για να την αλλαξω..

αχαχαχαχαχα σε καταλαβαινω.θα παρω απο τον μπαμπα μου τα εργαλια.παλι καλα που ο δικος μου τα παει καλα με τα κατσαβιδια αχαχαχχαχαχχα

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
listoudi έγραψε:Λουκια μου μετα το ειδα.. ναι μας μπερδεψε.. Παντως Σμαρω καλο κουραγιο και αν δεν βρισκεις κατι ρωτα εμεις 2 μερες μετα ακομα βιδες βαζαμε..

μας μπερδεψε κ με το δικιο της λιτσακι..εχουμε κινηθει κ στα ιδια χρωματα αν θυμαμαι καλα για τα δωματια των μικρων μας..!

θα τρελαθω ομως...τοσο μανικι ειναι βρε κοριτσια?εγω την trend plus λεω να παρω.θα με κυνηγαει δηλαδη ο δικος μου ε..?να προετοιμασω απο τωρα το εδαφος.. Laughing Laughing

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
na skeytesai uetika!τι να φαμε για βραδυ εμεις οι διαβητικες???

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
loukia_84 έγραψε:
Ζωη μου, ισως δεν το διατυπωσα σωστα..ειχα πει κ σε παλιοτερο post μου για ενα αρθρο που ανεφερε οτι στα μωρακια δεν χρειαζεται να μιλας απο την κοιλιτσα της μαμας..αλλα οτι λαμβανουν τα ηχητκα ερεθισματα απο τα αυτακια της!
το link αυτο το παρεθεσα σαν κατι προσθετο, οχι σε σχεση με το παραπανω.απλα επειδη ανεφερε το σοφακι οτι λεει νανουρισματα στην μικρη της θυμηθηκα αυτο το αρθρο που ελεγε απο ποτε το εμβρυο ακουει τη φωνή της μητερας..

Εγω μολις γυρισα απο τον γιατρο, 1033 γρ η κορουλα μας!δεν μας εκανε την χαρη να την φωτογραφισουμε 4d ομως η ατιμουλα.. Crying or Very sad καθολου δεν το ειδαμε το προσωπακι της..πηγαμε κ για χαλια..κατι βρηκα!μπορει κ να καταληξω!

Α οκ! τότε κι εγώ δεν κατάλαβα καλά! Wink

Μεγάλωσε η μπουμπού!!! Ελπίζω κι εγώ στον επόμενο υπέρηχο να την δούμε αν
φας! (κι αν δε φας! Smile )
Βάλε κι ένα τικεράκι να βλέπουμε την εξέλιξή σας!! Πόσων είσαι τώρα; ξέχασα!! Ή μήπως έχεις τικεράκι; Rolling Eyes

Μιλούσαμε με την πεθερούλα στο σκάιπ τώρα! Μας πήρε μία ωραία θήκη για κουβερτούλα, κεντημένη στο χέρι από μία φίλη της, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σκέπασμα μόνη της!
Θα μας φέρει και τις πάνες αγκαλιάς που είχε στον καλό μου και τον αδερφό του όταν ήταν μωράκια που τις είχε φτιάξει η γιαγιά-η μάνα της!! Smile

Περιττό να σας πω ότι έχουμε χάσει την μπάλα με τα καροτσάκια πλέον!! Έχουμε δει τόσα πολλά και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται! Σε κάθε κατάστημα βλέπουμε κάτι που μας αρέσει!! Shocked scratch scratch
Αχ είδαμε και κάτι τέλειες κούνιες και προίκες σήμερα!!

Πολύ ωραίο το Ιοκάστη, Σοφάκι, αλλά τώρα διαβάζοντας τον μύθο θυμήθηκα πόσο τραγική μορφή ήταν στη μυθολογία!! Smile

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρακι για το θεμα της μεσης, σιγουρα απο τα κιλα θα σε ξεκινησει ο γιατρος..εδω εγω 18 χρονων ημουν κ ο ορθοπεδικος μου ειχε πει να προσεχω το βαρος μου..κι ημουν 43 κιλα τοτε..αν εχεις την προδιαθεση για προβλημα στην μεση, ειναι ψιλοδυσκολο να την σκαπουλαρεις.. Crying or Very sad

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε:na skeytesai uetika!τι να φαμε για βραδυ εμεις οι διαβητικες???

εγω μαρουλοσαλατα

ζωάκι

ζωάκι
filitsaki έγραψε:na skeytesai uetika!τι να φαμε για βραδυ εμεις οι διαβητικες???

Χεχε! θα ρωτούσα ακιρβώς το ίδιο, χωρίς το "διαβητικές"! Smile

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ασε βρε Ζωη, πολυ ξενερωσα..μα κ αυτη, ξεροκεφαλη σαν τον μπαμπα της, δεν ηθελε να μας χαρισει το μουτρακι της.. Crying or Very sad διανυω την 27η εβδομαδα, θα βαλω το παλιο τικερακι-ηταν καλυτερο!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω θα παω την αλλη εβδμαδα στον γιατρο εκει βεβαια δεν βλεπεις 3D αλλα θελω να δω αν οντως η μικρη ειναι πλαγια με το κεφαλι της αριστερα κ τον πισινο της δεξια επανω....με εχει αγχωσει αυτο λιγουλακι

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τελεια η μπουμπου σου Λουκια μου! Μαρουλοσαλατα με μπαλσαμικο και ροδι ή μηλο... το καλυτερο βραδινο!

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
thequeen86 έγραψε:εγω θα παω την αλλη εβδμαδα στον γιατρο εκει βεβαια δεν βλεπεις 3D αλλα θελω να δω αν οντως η μικρη ειναι πλαγια με το κεφαλι της αριστερα κ τον πισινο της δεξια επανω....με εχει αγχωσει αυτο λιγουλακι
Μαρια γιατι αγχωθηκες??? ακομα νωρις ειναι για να παρουν θεση και εμενα καπως ετσι καθετε νομιζω..

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natasa. έγραψε:τελεια η μπουμπου σου Λουκια μου! Μαρουλοσαλατα με μπαλσαμικο και ροδι ή μηλο... το καλυτερο βραδινο!

με αντιδια κ μπολικο κρεμμυδακι την εχω φτιαξει.βεβαια δν εμεινε κ πολυ γτ τις αλλαξε τα φωτα ο αντρας μου

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα εχει ψηλα, στην ευθεια του αφαλου μου το μουτρακι της,κινειται αριστερα η σποδυλικη της στηλη και δεξια κεντρο τα ποδια της..
παλι κουβαρακι δηλαδη, αλλαξε βεβαια σταση απο την τελευταια φορα..δεν εχει παρει θεση ακομα αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι το καλο ειναι οτι δεν δειχνει κινδυνο να τυλιχτει με το λωρο..

μαρακι γιατι αγχωθηκες?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
listoudi έγραψε:
thequeen86 έγραψε:εγω θα παω την αλλη εβδμαδα στον γιατρο εκει βεβαια δεν βλεπεις 3D αλλα θελω να δω αν οντως η μικρη ειναι πλαγια με το κεφαλι της αριστερα κ τον πισινο της δεξια επανω....με εχει αγχωσει αυτο λιγουλακι
Μαρια γιατι αγχωθηκες??? ακομα νωρις ειναι για να παρουν θεση και εμενα καπως ετσι καθετε νομιζω..

ο σωτος ειχε παρει θεση απο μολις μπηκα στον 7ο κ εμεινε εκει.δεν θελω να σκεφτομαι οτι δν θα γυρισει Shocked

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:

Χεχε! θα ρωτούσα ακιρβώς το ίδιο, χωρίς το "διαβητικές"! Smile
εγω του ειπα να μου φερει 2 καλαμακια..
εφτιαξα και γιουβαρλακια για τα τεκνα αλλα που να φαω?οταν γεννησω ολο σουπες θα τρωω!!!!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι και γω καπως ετσι τον ενοιωθα το μπεμπη, αλλα τελικα δεν ηταν!! το κεφαλακι το ειχε ακριβως κατω και πετουσε το κωλαρακι του αριστερα! οποτε μην αγχωνεσαι αδικα

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπουλουκακι ειναι νατασα μου!!
δειχνει βεβαια κ 2-3 μερες πιο ανεπτυγμενη μου ειπε ο γιατρος σε ολες τις ενδειξεις..μακαρι, τι να πω..εγω ενα τοστακι και λιγο γαλα θα φαω..και ναι, οπως το περιμενα ο γιατρος μου συνεστησε προσοχη..οχι παλι 3,5 κιλα σε ενα μηνα μου ειπε.. Crying or Very sad
μαρακι, μια χαρα θα ειναι, θα την βρει την θεση της κι η μικρη σου!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν μπορω να διαβασω τιποτα..κατι επαθε η σελιδα.. καληνυχτα κοριτσακια και μωρακια

ζωάκι

ζωάκι
thequeen86 έγραψε:
listoudi έγραψε:

ο σωτος ειχε παρει θεση απο μολις μπηκα στον 7ο κ εμεινε εκει.δεν θελω να σκεφτομαι οτι δν θα γυρισει Shocked

τι συμβαίνει με το σάιτ;... που πήγαν τα γραφόμενα;; δε βλέπω τίποτα! τυχαία πάτησα εδώ πάνω γιατί ήταν το μόνο που έβλεπα!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι γινεται ρε κοριτσια δεν μου βγαζει κανονικα το παραθυρο Mad Mad Shocked

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lepv apo aristera oti grafete alla moy to stamataei sth Loykia.exei kati h selida??

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν ειναι μπειτε μια στο τσατ

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια δε μπορω να διαβασω τι γραφετε.. η σελιδα μου τα εχει παιξει τελειως...

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τα νευρα μου λεμε....

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μια απο τα ιδια..αλλα τωρα σαν να διορθωθηκε!ανασταση!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 17]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις