51 Απ: Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου Νο8!!! Σαβ Νοε 24, 2012 7:28 am
loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
το σοφακι εχει εξαφανιστει σημερα..ισως επειδη γιορταζει η μαμα της αυριο..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elenhtsa έγραψε:Μεγια κ το νεο μας θεματακι!
Χαιρετω κ ολα τα κοριτσια! Λουκια Σμαρω Φιλιτσα εμεις μειναμε βλεπω. Που ειναι οι υπολοιπες; Σοφιαα....
καλησπερα ελενιτσα...elenhtsa έγραψε:elenhtsa έγραψε:Μεγια κ το νεο μας θεματακι!
Χαιρετω κ ολα τα κοριτσια! Λουκια Σμαρω Φιλιτσα εμεις μειναμε βλεπω. Που ειναι οι υπολοιπες; Σοφιαα....
Δεν εγραψα την Λιτσα καλε...!ενα μυαλο που λενε...
loukia_84 έγραψε:το σοφακι εχει εξαφανιστει σημερα..ισως επειδη γιορταζει η μαμα της αυριο..
παω να βαλω παγο για αρχη και βλεπουμε....ειχε η μαμα μου λιγη αλλα ειναι στο τελιωμα αλλη μια φορα και τελος..και ξανα σκατα.discordia έγραψε:Φιλιτσα δεν την ειχε αυτη την κρεμα που σου κανει δουλεια? Να παει να δει κι αλλου. Ειναι κυριακη αυριο, ολα κλειστα, θα την παλεψεις? εχεις και τα αλλα 2 πιτσιρικια να παλευεις, δεν εινα ιοτι καθεσαι...
filitsaki έγραψε:παω να βαλω παγο για αρχη και βλεπουμε....ειχε η μαμα μου λιγη αλλα ειναι στο τελιωμα αλλη μια φορα και τελος..και ξανα σκατα.discordia έγραψε:Φιλιτσα δεν την ειχε αυτη την κρεμα που σου κανει δουλεια? Να παει να δει κι αλλου. Ειναι κυριακη αυριο, ολα κλειστα, θα την παλεψεις? εχεις και τα αλλα 2 πιτσιρικια να παλευεις, δεν εινα ιοτι καθεσαι...
listoudi έγραψε:βαλιτσουλα ετοιμη και χαρτουρα ετοιμη.. μονο το νεσεσερ μου εμεινε που θα το βαλω μεσα τελευταια ωρα...
λες να κανω και το νεσεσερ... καλο ειναι για τα χαρτια να κανεις μια ετηση για την ληξιαρχικη πραξη γαμου καιπιστοποιητικα οικογενειακης καταστασης και μια εξουσιοδοτηση στον αντρα σου γιατι θελουν λιγες μερες για να βγουν και καλο ειναι να μην αργησεις να δηλωσεις το παιδι..doritaki έγραψε:listoudi έγραψε:βαλιτσουλα ετοιμη και χαρτουρα ετοιμη.. μονο το νεσεσερ μου εμεινε που θα το βαλω μεσα τελευταια ωρα...
Δεν το φτιαχνεις κ το νεσερ απο τωρα?Εγω εβαλα σαμπουαν κ αφρολουτρο σε σχετικα μικρα μεγεθη,μια καινουρια οδοντοβουρτσα κ οδοντοκρεμα,κρεμα προσωπου σε δειγματακια κ μπατονετες.Οποτε το μονο που λειπει ειναι η βουρτσα των μαλλιων (επειδη δεν εχω αλλη) κ υγρο φακων που μαλλον δε θα παρω κ θα φοραω γυαλια στην κλινικη.Α!Κ τωρα θυμηθηκα οτι δεν αγορασα καινουριο αποσμητικο να βαλω στο νεσερ.
Με χαρτια δεν εχω ασχοληθει.Θα τα αναλαβει ο καλος μου.
κατα τα αλλα παιρνουν επιδομα για την καθε εγκυο 600 ευρω και σου κοβουν τοσα περιπου.. οτι να ναι ειναι οι κλινικες με τις τιμες μου φαινετε..discordia έγραψε:γεια σου Δωρακι!!! καλυτερα ο μπαμπας ε?? Ωραια, αντε να γινει τελειως καλα να χαρει και την κορη!!!
Στην βαλιτσα σε βρισκω ποοολυ μπροστα!!! Πρεπει να ακολουθησω το παραδειγμα σου! Με τι ρουχα θα βγει η κορη απο το μαιευτηριο στον κοσμο διαλεξες?
Γενεσις ε? ρωτησες τιμες μετα την εγκυκλιο? για το φαι ακουσα τελευταια οτι ειναι πολυ καλο!
ΑΑΑ και σενα αντιδρα στον μπαμπα τηε...αρα δεν ειναι η ιδεα μου. Οχι τιποτα αλλο, μην κοψω τα φτερα του καλου μου, που ειναι ενθουσιασμενος και το λεει σε ολο τον κοσμο!
Εμεις φαγαμε απ'εξω σημερα. Η μαμα πιτογυρο, εγω πιτολουκανικο αλλα εχω τοση καουρα που δεν μπορεσα ουτε ολο να το φαω, ουτε να το χαρω...
λιτσακι κι εσυ ετοιμη βαλιτσαααα, μπραβο ρε κοριτσια, εγω με βλεπω να πηγαινω σαν τον τουριστα...
Α σε ειπα... πηρα κι εγω τηλ στην βιοκλινικη, χτες και μου ειπαν τα ιδια με σενα και τους λεω οτι αν προσθεω 240 στο μονοκλινο 3 μερες βγαινει ιδια με την τιμη για τον ιδιωτη κι αμα τα προσθεσω στο μονοκλινο για 2 μερες βγαινει τιμη μεγαλυτερη απο του ιδιωτη και μου απαντησαν οτι κι αυτοι δε ξερουν ακομη τι θα γινει και σε καμια 10 μερες θα ξερουν σιγουρα.
Λουκια εμας σε οοοολα πρεπει να πηγαινουμε μαζι, ακομη κι αν διαλεγω εγω στο τελος...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης