1 ποιας μεθοδος ειστε;;; Κυρ Νοε 25, 2012 5:34 am
kateuro
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια οπως μερικες γνωριζεται εχω μια μπεμπουλα 6 μηνων η οποια ξυπναει τις τελευταιες ημερες το βραδυ και κανι 3 ωρες μεχρι να ξανα κοιμηθει...ενω νυσταζει την περνω στα χερια για να την νανουρισω μιας κι ετσι μονο κοιμαται αλλα τιποτα.
με κλειστα τα ματια παει να στριφογυρισει σαν να μην βολευεται.
μια γειτονισσα μου εχει ενα μωρακι 2 μηνες μικροτερο..και χθες που μιλησαμε απ το μπαλκονι μιαε και δεν εχουμε φιλικες σχεσεις μου λεει θα σου δωσω ενα βιβλιο που λεγετε κοιμισου παιδι μου...εγω λεει το εφαρμοσα οταν ηταν 1 μηνων και τωρα δεν ξυπναει καθολου
εψαξα το βιβλιο στο ιντερνετ και λεει αυτην τη μεθοδο που αφηνεις το μωρο να κλαει πας το ηρεμεις και φευγεις και παλι το ιδιο...
αλλα ρε κοριτσια δεν μου παει καρδια να κανω κατι τετοιο..
τα μωρακια θελουν την αγκαλια της μαμας και μεις πρεπει να ειμαστε εκει σε καθε κλαμα
ισως νιωθει μοναξια ισως ισως ισως
να την αφησω να κλαει;;
πολλες εγραφαν σε αλλο φορουμ πως ειχε αποτελεσμα αυτη η μεθοδος
αν ομως μεγαλωνοντας ο χαρακτηρας της διαφοροποιηθει εξαιτιας αυτου;;
τον γιο μου δεν τον αφησα ποτε να κλαιει μεχρι να κοιμηθει..ετρεχα σε καθε κλαμα του και εγινε ενα πολυ καλο παιδακι.
λετε μια τετοια μεθοδος να φερει αντιθετα αποτελεσματα στο μελλον;;
εσεις την εφαρμοσατε ποτε;;
λετε να παιζει ρολο οτι την εχω βαλει στο δωματιο πολυ νωρις ενω τον μικρο λογω αλλου σπιτιου τον ειχα στο δωματιο μας μεχρι 11 μηνων;;
με κλειστα τα ματια παει να στριφογυρισει σαν να μην βολευεται.
μια γειτονισσα μου εχει ενα μωρακι 2 μηνες μικροτερο..και χθες που μιλησαμε απ το μπαλκονι μιαε και δεν εχουμε φιλικες σχεσεις μου λεει θα σου δωσω ενα βιβλιο που λεγετε κοιμισου παιδι μου...εγω λεει το εφαρμοσα οταν ηταν 1 μηνων και τωρα δεν ξυπναει καθολου
εψαξα το βιβλιο στο ιντερνετ και λεει αυτην τη μεθοδο που αφηνεις το μωρο να κλαει πας το ηρεμεις και φευγεις και παλι το ιδιο...
αλλα ρε κοριτσια δεν μου παει καρδια να κανω κατι τετοιο..
τα μωρακια θελουν την αγκαλια της μαμας και μεις πρεπει να ειμαστε εκει σε καθε κλαμα
ισως νιωθει μοναξια ισως ισως ισως
να την αφησω να κλαει;;
πολλες εγραφαν σε αλλο φορουμ πως ειχε αποτελεσμα αυτη η μεθοδος
αν ομως μεγαλωνοντας ο χαρακτηρας της διαφοροποιηθει εξαιτιας αυτου;;
τον γιο μου δεν τον αφησα ποτε να κλαιει μεχρι να κοιμηθει..ετρεχα σε καθε κλαμα του και εγινε ενα πολυ καλο παιδακι.
λετε μια τετοια μεθοδος να φερει αντιθετα αποτελεσματα στο μελλον;;
εσεις την εφαρμοσατε ποτε;;
λετε να παιζει ρολο οτι την εχω βαλει στο δωματιο πολυ νωρις ενω τον μικρο λογω αλλου σπιτιου τον ειχα στο δωματιο μας μεχρι 11 μηνων;;