Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
285 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 285 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρυσα θα ειμαστε πολυ κοντα!!Μετσοβο ειχα παει πριν 2 χρονια και ηταν υπεροχα!!!
Μου αρεσουν πολυ αυτα τα μερη, τα τοπία, το φαγητο και οι ανθρωποι!!! Very Happy

XrysaB

XrysaB
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
art86 έγραψε:
starfish έγραψε:Γεια σας κορίτσια! Παρακολουθώ την όμορφη παρέα σας εδω και κάποιο καιρό και είχα γράψει και παλαιότερα! Είμαι και εγω στη διαδικασία για μωράκι τους τελευταίους μήνες, αλλά δυστυχώς ακόμα τίποτα. Θα ήθελα όμως την πολύτιμη συμβουλή όποιου κοριτσιού ξέρει. Ο κύκλος μου είναι άστατος 26-30 μέρες.Τον περασμένο μήνα είχα κάνει ωορρηξία την 15η μέρα (το είχα δει με υπέρηχο) και περίοδος μου είχε έρθει την 26η. Τώρα πήγα πάλι για υπέρηχο και μου έδειξε την 13η μέρα ωοθηλάκιο μεγέθους 14 χιλιοστών μόνο. Υποθέτω οτι θα κάνω μεγάλο κύκλο αυτό το μήνα. Αλλά δεν είναι πολύ μικρό για την μέρα αυτή; Ξέρει καμιά κοπέλα; Χίλια ευχαριστώ για την οποιαδήποτε βοήθεια.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ..........ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΓΤ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ....

Καλησπέρα δυστυχώς ΑΥΤΉ τη ΣΤΙΓΜΉ δεν είναι ΜΈΣΑ οι γιαυρινες μας για να σε βοηθήσουν και ΕΓΏ είμαι ψιλοασχετη.οποία ξέρει θα σου πει.ΕΎΧΟΜΑΙ να ΈΧΕΙΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ευχάριστα αποτελέσματα

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρυσα θελω πολυ να μαθω να ανοιγω φυλλο αλλα δεν εχω πολυ χρονο!μεχρι τωρα εχω φτιαξει ζυμη για πιτσα και βγηκε φανταστικη!

XrysaB

XrysaB
Ατεμουλα θα σου φέρω όταν θα ανέβω κοριτσάκι μου

XrysaB

XrysaB
karamelitsa22 έγραψε:Χρυσα θα ε

ιμαστε πολυ κοντα!!Μετσοβο ειχα παει πριν 2 χρονια και ηταν υπεροχα!!!
Μου αρεσουν πολυ αυτα τα μερη, τα τοπία, το φαγητο και οι ανθρωποι!!! Very Happy

ΕΜΕΊΣ θα ανέβουμε 21 με 26

XrysaB

XrysaB
karamelitsa22 έγραψε:Χρυσα θελω πολυ να μαθω να ανοιγω φυλλο αλλα δεν εχω πολυ χρονο!μεχρι τωρα εχω φτιαξει ζυμη για πιτσα και βγηκε φανταστικη!

Όταν το άποφασισεις θα σου πω.και ΕΓΏ το φοβόμουν και ΤΏΡΑ ΚΆΝΩ και μπακλαβα με ΔΙΚΌ μου

starfish

starfish
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το καλωσόρισμα! Εύχομαι και σε σας οτι καλύτερο και σε όσες προσπαθούν να τα καταφέρουν σύντομα. Είναι τελικά άγχος η όλη ιστορία και όταν είσαι απέξω απο το χορό δεν το κατανοείς με τίποτα!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:Ατεμουλα θα σου φέρω όταν θα ανέβω κοριτσάκι μου
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΑΝΑΜΕΝΩ..ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΘΗΚΑ Γ ΛΙΓΟ ΓΤ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΙΔΕΡΩΝΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ..ΟΛΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ Μ ΗΤΑΝ.ΤΟ ΤΙ ΡΟΥΧΟ ΑΛΑΛΖΕΙ...ΠΩ ΠΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:

ΧΡΥΣΑΚΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Θ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ Ε?????????

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
karamelitsa22 έγραψε:Χρυσα θελω πολυ να μαθω να ανοιγω φυλλο αλλα δεν εχω πολυ χρονο!μεχρι τωρα εχω φτιαξει ζυμη για πιτσα και βγηκε φανταστικη!
ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ Μ.....ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ Μ Η ΣΑΝ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ Μ .ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 215994

XrysaB

XrysaB
art86 έγραψε:
XrysaB έγραψε:

Ναι κοριτσάκι η Μαμα μου μένει ΠΆΝΩ .εννοειταιωοτι θα πιούμε καφεδάκι.σταματά να σιδερωνεις καλε κάτσε λίγο να ξεκουραστεις.ΕΓΏ ΜΕΤΑ τις γόνιμες δεν ΚΆΝΩ βαριές δουλειές.

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:
art86 έγραψε:
XrysaB έγραψε:

Ναι κοριτσάκι η Μαμα μου μένει ΠΆΝΩ .εννοειταιωοτι θα πιούμε καφεδάκι.σταματά να σιδερωνεις καλε κάτσε λίγο να ξεκουραστεις.ΕΓΏ ΜΕΤΑ τις γόνιμες δεν ΚΆΝΩ βαριές δουλειές.
ΤΩΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ.ΤΕΛΙΩΣΑ....ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΒΑΡΙΑ ΓΤ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ....ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ..ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΚΡΥΦΑ ΤΙΣ ΤΙΝΑΖΩ .......ΑΛΛΑ ΧΡΥΣΑΚΙ Μ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΕΙ..ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ Μ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ Μ ΘΕΛΩ Ν ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΕΓΩ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 990599 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 990599 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 990599

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΦΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΤΕΛΙΚΑ

ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΖΟΥΖΟΥΖΙΣΑ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 875502 ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΗΞΙΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΣΚΟΥΠΙΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΕΙΔΑ ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΦΕ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΕΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΠΡΗΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ Αρνητικό... ΝΕΧΤ YEAR

Έχει επεξεργασθεί από τον/την αγαπη στις Δευ Νοε 26, 2012 7:35 am, 1 φορά

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ Αρνητικό τεστ! Αρνητικό τεστ! Αρνητικό τεστ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 990599 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 990599 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 990599

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΦΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΤΕΛΙΚΑ

ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΖΟΥΖΟΥΖΙΣΑ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 875502 ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΗΞΙΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΣΚΟΥΠΙΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΕΙΔΑ ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΦΕ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΕΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΠΡΗΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ Αρνητικό... ΝΕΧΤ YEAR
ΑΓΑΠΑΚΙ ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΑΓΩΝΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Μ.ΠΩ ΕΙΣΑΙ....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ..............ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ ΝΑ ΝΑΙ Θετικό!! Θετικό!! Θετικό!! Θετικό!! Θετικό!! Θετικό!! Θετικό!! Θετικό!!

XrysaB

XrysaB
ΑΓΑΠΗ μου όντως σκασαμε.μη ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ τον ΆΛΛΟ ΜΉΝΑ θα είσαι πιο τυχερη

FOTINI28

FOTINI28
ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ!!! ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ! ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ? ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΔΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!! ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 215994 !!!ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!!

LindakiS

LindakiS
Αγαπακι το θετικο ειναι οτι ζουζουνισες!!! Κι απο δω και περααα πιο συχνα οι ζουζουνιες εεε!! Ρε βαλτον κατω μην τον λυπασαι!! Πως θα μαθει να ξενυχταει αμα γινει μπαμπας;; Ας ξενυχταει και τωρα γ κατι λιγο πιο ευχαριστο... Wink Wink Wink Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 215994

http://www.sailormoon82@blogspot.com

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ ΓΛΥΚΑ ΠΑΩ Γ ΚΑΦΕΔΑΚΙ........ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ..

XrysaB

XrysaB
art86 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ ΓΛΥΚΑ ΠΑΩ Γ

ΚΑΦΕΔΑΚΙ........ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ..

Να περάσεις ΚΑΛΑ Αρτεμουλα μου

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
FOTINI28 έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ!!! ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ! ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ? ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΔΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!! ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 215994 !!!ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!!

NAIIII ΠΕΡΑΣΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΝΙ SHOPPING ΜΙΑ ΧΑΡΑ

ΝΑΙ ΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑ ΕΓΩ Twisted Evil ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΚΑΤΩ Twisted Evil Twisted Evil ΒΑΣΙΚΑ ΞΕΘΑΡΕΨΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΑΓΓΙΞΕΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΑΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΞΑΛΟΥ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΕΙΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΡΕΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΧΑΡΜΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΑ ΝΙΟΠΑΝΤΡΟΙ Κ ΠΑΛΙ Laughing

anypomoni

anypomoni
ΧΑΙΡΕΤΏ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
karamelitsa22 έγραψε:
ελλουκο μου!!λατρευω τις τοξοτινες!!!
αυτε τις βιταμινες τις παιρνω και εγω εδω και δυο μηνες!βεβαια ακομη δεν εχει γινει το ποθουμενο ομως βλεπω αλλαγες στην υγεια μου, στα μαλλια μου και στα νυχια μου!!!

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 379767

Καραμελιτσα και Ολίνα κι εγώ για να ενισχύσω τον οργανισμό μου μπας και βοηθηθεί μιας και η διατροφή μου δν ειναι και ότι καλύτερο θέλω να τις πάρω!!!!

Αρτεμις απορώ όταν θα ερθει το μπεμπέ και δν θα προλαβαίνεις να τα κάνεις όλα αυτα, πόσο φρίκη θα φας?

Γιάννα ασε κι εγω βρωμιάρα!!χιχιιχ

Φωτεινή Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 315810

φουρφουρακι κι εσυ παστροθοδώρα μας βγήκες?? αχχχ θα τρεχω να κρυφτω σε λίγο!!!!

Χρυσα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 334590

starfish δυστυχώς δν ξέρω να σου απαντήσω.. γιατι δν ρώτησες τον γιατρό σου κούκλα μου?

Αγαπη με εσκασες!!! καταρχήν ΤΕΛΕΙΑ που ζουζουνισες Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 228222 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 228222 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 228222 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 228222 κατα δευτερον .... περίεργα τσαλίμια σου κάνει η κα Αλεκα και με κάνει και ελπίζω ότι δν θα ερθει ουτε αυριο και το επομενο τεστ ίσως να ειναι Θετικό!!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 M048

γλυκα μου κοριτσάκια σας φιλώ μια μια.. θα βαλω τον κιμά να γίνεται για τα αυρινά κανελόνια και οσο γινεται θα βαλω να παιξω γιατι ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ απο την νυστα..και μολις γινει θα παω να ψοφήσω στον ύπνο!!!!!!
σας αγαπω όλες!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 334590

LindakiS

LindakiS
Αχ κι αλλη με κανελονια!!! Sad δεν την παλευωω!! πωωω θα εκανα τωρα αλλα σκεφτομαι την μανουλα που νυστευει και δε θελω να την βασανισω! Θα παρω κιμα να κανω και θα κανω μια μακαροναδα ξεχωριστα! Ε δεν την παλευω!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 534787 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 534787 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 534787 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 534787

http://www.sailormoon82@blogspot.com

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:

φουρφουρακι κι εσυ παστροθοδώρα μας βγήκες?? αχχχ θα τρεχω να κρυφτω σε λίγο!!!!

Που να με έβλεπες παλιότερα... κάθε εβδομάδα έκανα τζάμια, πατζούρια, μπαλκόνια άσε... τώρα τα έχω ρίξει και λίγο στον κόκκορα...

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fourfouraki έγραψε:
boubou έγραψε:

Που να με έβλεπες παλιότερα... κάθε εβδομάδα έκανα τζάμια, πατζούρια, μπαλκόνια άσε... τώρα τα έχω ρίξει και λίγο στον κόκκορα...

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 Shocked-smiley-emoticonΑς μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 Shocked-smiley-emoticonΑς μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 5 Shocked-smiley-emoticon

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις