Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
670 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 670 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΕΛΛΗ ΜΗ ΓΕΛΑΣ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ Η ΤΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 328109
ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ? scratch

στις 5-12 εχω ακομη ...

Καλημερα Αρτεμακι..δν κανεις τιποτα??και λεω κι εγω που πηγε αυτος ο ηλιος που ειχε χθες!! χαχαχαχαχ ελπιζω σημερα να ξυπνησες πιο αισιοδοξη γιατι αλλιως θα σε μπουφλισω!!!

Χρυσα μου δν σας κρυβω οτι λιγη αγωνια την εχω..αντε να φυγει κι αυτο να χαλαρωσω λιγο!! (οχι οτι δν θα βρω κατι αλλο να με χαλασει μιας και οι ορμονες λιγες μερες πριν την αλεκα με ριχνουν παντα στα πατωματα Razz Razz ) σε ευχαριστω που με σκεφτεσαι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 417472 ειστε ολες πολυ γλυκες!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ???ΟΥΤΕ ΦΑΓΑΚΙ? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 50580
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 Rose-and-butterfly-good-morning-smiley-emoticon

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ???ΟΥΤΕ ΦΑΓΑΚΙ? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 50580
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 Rose-and-butterfly-good-morning-smiley-emoticon
Γιαννα μου καλημερα.εχω και στιφαδο εχω και γιουβαρλακια επομενως δεν μαγειρευω...το σπιτι το εκανα χθες .....ισως πιο μετα σαπουνισω το μπανιο μ...σημερα εχει τεμπελιο
Ελλουκο μου -θα σε μπουφλισω-?χαχαχαχχαχαχχοχι ειμαι πιο καλα....αλλα να σασ πω γτ αγχωθηκα λιγο...λοιπον τν προηγουμενο μηνα ειχα 2μερες καφε κ μετα περιοδο..ο γιατρος μ μου εχει πει ν μετραω απο την ωρα που βέπω καφε αλλα διαβασα οτι αλλες κοπελες μετραν απο οταν εχουν κανονικη ροη.....αν ειναι ετσι εχασα 15η 16η λογικα τις πιο γονιμες....πηρα σημερα να ξανα ρωτησω τον γιατρο μ αλλα η γραμματεας μυ μου ειπε οτι ειναι στο ικα τα πρωινα....
Χρυσακι μου τι κανεις κοριτσακι μ?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την art86 στις Τρι Νοε 27, 2012 12:54 am, 1 φορά

XrysaB

XrysaB
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μπουμπού μου λογικό είναι να ΈΧΕΙΣ αγωνία ΑΛΛΑ προσπάθησε να μην αγχωσεις τον ΑΝΤΡΟΥΛΗ σου.όλα θα πανε ΚΑΛΑ ΕΊΜΑΣΤΕ πάντα εδω

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΓΙΑ ΝΑΜ ΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ...ΕΛΛΗ ΚΑΛΗ ΠΕΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.......
τονια καλημερα τι κανεις κοριτσακι μ....η μικρουλα???????τ ταλιμπανακια σ?

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφρουλιτακι εισαι εδω?? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 215994

XrysaB

XrysaB
Αρτεμουλα μου γλυκιά και ΕΓΏ τεμπελιαζω ΣΉΜΕΡΑ αν και ΠΡΈΠΕΙ να πάω για ψώνια.και εμενα ο γιατρος ΑΠΌ τη ΣΤΙΓΜΉ που βλέπω καφε μου ειπε να μετραω ΑΛΛΑ μη στεναχωριεσαιωοσο ΕΊΜΑΣΤΕ ηρεμες τα αποτεσματα θα είναι ΚΑΛΑ δεν μπορει να γίνει αλλιώς.εχε πίστη και θα ΈΡΘΕΙ ψυχή μου το νινι

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΒΡΕ ΑΡΤ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΝ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΣ ΑΠ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ.

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΥΣΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ.

anypomoni

anypomoni
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ......ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΝΑ ΒΓΩ....ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΚΡΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ "ΓΕΡΆΜΑΤΑ"ΧΑΧΑΧΑΧΑ Κ ΓΩ ΘΥΜΉΘΗΚΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΓΓΛΙΚΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.....

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:Μπουμπού μου λογικό είναι να ΈΧΕΙΣ αγωνία ΑΛΛΑ προσπάθησε να μην αγχωσεις τον ΑΝΤΡΟΥΛΗ σου.όλα θα πανε ΚΑΛΑ ΕΊΜΑΣΤΕ πάντα εδω

Δν λεω τιποτα στον αντρουλη μου απο αυτα που σας λεω εδω!! εξαλλου οπως σας εχω ξαναπει δν ειναι της συζητησης ο αντρας μου Razz Razz Razz

Αρτεμακι μην ανησυχεις γιατι εχεις και σημαδια στις πιο γονιμες, τα υγρα σου και πονακια..δν μετραει το νουμερο..15η 16η κλπ...αλλα το σωμα σου τι λεει!! και εκμεταλλευτηκες στο παραπανω τις μερες με τα συμπτωματα!!αυτα τα υγρα ειναι τα γονιμα που οδηγουν τα παιδακια μας στην σωστη θεση!!!και σιγουρα την κανανε την δουλεια τους οποτε μην ανησυχεις!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 328109

Ευα καλημερα!! κι εγω δν εχω παρει κανενα πτυχιο αγγλικα αλλα ξερω πολυ καλα!! (μονο που επειδη δν τα εκανα εξασκηση ντρεπομαι να μιλησω χαχαχα)

XrysaB

XrysaB
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΧΡΥΣΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ.

Να της δωσεις.δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα απο τη μυρωδιά ενός μωρού.

anypomoni

anypomoni
boubou έγραψε:
XrysaB έγραψε:Μπουμπού μου λογικό είναι να ΈΧΕΙΣ αγωνία ΑΛΛΑ προσπάθησε να μην αγχωσεις τον ΑΝΤΡΟΥΛΗ σου.όλα θα πανε ΚΑΛΑ ΕΊΜΑΣΤΕ πάντα εδω

Δν λεω τιποτα στον αντρουλη μου απο αυτα που σας λεω εδω!! εξαλλου οπως σας εχω ξαναπει δν ειναι της συζητησης ο αντρας μου Razz Razz Razz

Αρτεμακι μην ανησυχεις γιατι εχεις και σημαδια στις πιο γονιμες, τα υγρα σου και πονακια..δν μετραει το νουμερο..15η 16η κλπ...αλλα το σωμα σου τι λεει!! και εκμεταλλευτηκες στο παραπανω τις μερες με τα συμπτωματα!!αυτα τα υγρα ειναι τα γονιμα που οδηγουν τα παιδακια μας στην σωστη θεση!!!και σιγουρα την κανανε την δουλεια τους οποτε μην ανησυχεις!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 328109

Ευα καλημερα!! κι εγω δν εχω παρει κανενα πτυχιο αγγλικα αλλα ξερω πολυ καλα!! (μονο που επειδη δν τα εκανα εξασκηση ντρεπομαι να μιλησω χαχαχα)
ΚΑΙ ΓΩ ΞΕΡΩ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΩ Κ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ,ΕΣΤΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΆΡΙ....ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥ?

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΑΜΑΤΑ?ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΔΗΛΑΔΗ!!

XrysaB

XrysaB
Ανυπομονη να το πάρεις κορίτσι μου αφου θες να το εχεις και να μη ντρέπεται και ΕΓΏ ετσι ήμουν ενώ ΕΊΧΑ τα χαρτιά ντρεπομουν.ΑΛΛΑ σιγα σιγα λύνεται η γλώσσα.και να ΈΧΕΙΣ στο μυαλό σου ΌΤΙ οι περισσότεροι λαοί μιλάνε χάλια αγγλικά.όταν αρχίσεις να τα χρησιμοποιείς θα βγούνε αβιαστα

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρυσα μου καλημερα!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 417472 ειμαι στην δουλεια και εχω παρα πολλα να κανω!!ουφφφφφφφφφ
χθες να φανταστειτε εφυγα στις 7!!
σημερα θα φυγω κανονικα βεβαια γιατι θελω να παω για αναζητηση χαλιου για το σαλονι και θελω να αγορασω και κανεναν ταχυθερμοσιφωνα!
αρτεμουλά, τι κανεις κοριτσακι μου!!!!
επιτελους τεμπελιαζεις!!χαχαχαχαχαχ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 35468

anypomoni

anypomoni
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΥΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΑΜΑΤΑ?ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΔΗΛΑΔΗ!!
ΧΙΟΥΜΟΡΑΚΙ ΕΚΑΝΑ....ΑΠΛΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ...."ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ?ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΗ ΗΣΟΥΝ?ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ?"....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ....ΧΑΧΑΧ....ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ.....ΝΙΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΑΚΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ.... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 328109

XrysaB

XrysaB
karamelitsa22 έγραψε:Χρυσα μου καλημερα!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 417472 ειμαι στην δουλεια και εχω παρα πολλα να κανω!!ουφφφφφφφφφ
χθες να φανταστειτε εφυγα στις 7!!
σημερα θα φυγω κανονικα βεβαια γιατι θελω να παω για αναζητηση χαλιου για το σαλονι και θελω να αγορασω και κανεναν ταχυθερμοσιφωνα!
αρτεμουλά, τι κανεις κοριτσακι μου!!!!
επιτελους τεμπελιαζεις!!χαχαχαχαχαχ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 35468

Κανε λίγη υπομονη για το ΕΠΆΓΓΕΛΜΑ σας ως το Μάρτιο ΈΧΕΙ τρέξιμο.ωραία τα ψώνια για το σπίτι.και ΕΓΏ θέλω να συνεννοηθω για το ποτε θα μου φέρουν τα χάλια δεν έχω στρώσει ακόμη μάλλον ΑΠΌ βδομάδα θα στολισω κιόλας

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anypomoni έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΥΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΑΜΑΤΑ?ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΔΗΛΑΔΗ!!
ΧΙΟΥΜΟΡΑΚΙ ΕΚΑΝΑ....ΑΠΛΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ...."ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ?ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΗ ΗΣΟΥΝ?ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ?"....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ....ΧΑΧΑΧ....ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ.....ΝΙΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΑΚΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ.... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 328109

ΧΑΧΑ ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΣΑΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!

anypomoni

anypomoni
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
anypomoni έγραψε:
ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΛΩΝΩ ΜΕΤΗΝ ΣΥΜΜΑΘΉΤΡΙΑ ΜΟΥ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ..... ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΧΑΧΑ ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΣΑΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΕΥΓΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΑΜΑ,ΑΥΤΗ ΛΕΕΙ...ΑΤΑ ΑΤΑ ΑΤΑ !!!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 Md030

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΒΟΛΤΑ ΘΕΛΕΙ. Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 429657 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 429657 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 429657

XrysaB

XrysaB
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΦΕΥΓΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΑΜΑ,ΑΥΤΗ ΛΕΕΙ...ΑΤΑ ΑΤΑ ΑΤΑ !!![img]http://www.laymark.com/l/md/md030.gif[/img
]

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΒΟΛΤΑ ΘΕΛΕΙ. Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 429657 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 429657 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 429657

Ε πήγαινε το μωρε αφου θελει

anypomoni

anypomoni
XrysaB έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΦΕΥΓΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΑΜΑ,ΑΥΤΗ ΛΕΕΙ...ΑΤΑ ΑΤΑ ΑΤΑ !!![img]http://www.laymark.com/l/md/md030.gif[/img
]

Ε πήγαινε το μωρε αφου θελει
ΠΟΡΤΟΓΥΡΟ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΜΙΚΡΗ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΦΕΥΓΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΑΜΑ,ΑΥΤΗ ΛΕΕΙ...ΑΤΑ ΑΤΑ ΑΤΑ !!!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 Md030

χαχαχαχ, γιαννααααα και εγω θελω ατα. ατα, ατα!!και εχει και τοσο ωραια μερα σημερα και ειμαι κλεισμενη στους τεσσερις τειχους!!

Χρυσακι, γενικα η δουλεια μας ειναι ολων των εποχων!!ποτε δεν ηρεμεις!!και με ολες τις αλλαγες που γινονται, αστα να πανε!!

Κοριτσιαν να ρωτησω το εξης.εγω εχω γονιμες απο την πεμπτη μεχρι και την επομενη τεταρτη..σε αυτες τις μερες πρεπει να προσπαθω καθε μερα?
εμεις καναμε χθες και προχθες..να τον αφησω λετε σημερα και να ξανακανω αυριο? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 215994

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
φφφφ έχω κάτι τσατίλες!!! Ξύπνησα πρωί πρωί και είδα έναν ωραίο γαλανό ουρανό και είπα... ωραία μέρα για να βάλω 2 πλυντήρια... άπλωσα το ένα και το δευτερο πλένεται.. και έβγαλε μια συνεφιά και δεν φυσάει καθόλου!!! Του χρόνου θα στεγνώσουν!!! Και ήθελα και να τα σιδερώσω σήμερα τρομάρα μου...

Σήμερα ξεκινάνε επίσημα οι γόνιμες μάλλον... ελπίζω να το δω σύντομα και από την θερμοκρασία... έχω σκοπό για καθημερινό Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 15 215994 και ο θεός βοηθός!!!

Επίσης ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΥΓΟΥ!!! Sad Sad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις