401 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 Τρι Νοε 27, 2012 3:36 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
εγώ βάφω και νύχια συγχρόνως..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
stauroulinaa έγραψε:ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕΤΡΗΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ 35,7!!!!(!!!!!!) ΙΣΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΘΑΥΡΙΟ..
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΚΑΝΩΩΩΩ!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Σαβ Δεκ 14, 2013 6:18 am, 1 φορά
ΕΛΛΟΥΚΟ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΕΚΝΟΝ ΒΡΟΥΤΤΕ..Γ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΗΣ.ΧΑΧΑΧΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ..ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΕΙ 1000000000000000000 ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ..ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΙΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 36.6 ΓΤ ΙΣΩΣ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ Μ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ,,,,ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΓΤ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ Ν ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΜΕΤΡΑΣ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ Σ Γ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..boubou έγραψε:ηρθα παλι!!stauroulinaa έγραψε:ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕΤΡΗΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ 35,7!!!!(!!!!!!) ΙΣΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΘΑΥΡΙΟ..
πωπω..θελω να δω ποσο θα πεσει κι εμενα!! λενε οταν πεφτει ερχεται την επομενη..λες να ερθει αυριο η σιχαμενη??
εκανα μια ερευνα στο ιντερνετ και ρωτησα και ενα φιλο μου μηχανικο καραμελιτσα για τον ταχυθερμοσυφωνα και μου ειπε δν συμφερει για μπανιο απο το ρευμα που καιει...και μου εδειξε αυτο
http://exoikonomisi.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=652&language=el-GR
λεει οτι επιδοτεί το 70% του συνολικου κοστους για εγκαταστασεις τυπου εξοικονομισης ενεργειας απλα η βλακεια ειναι οτι πρεπει να τα παρεις σε δανειο και ας τα εχεις τα λεφτα! αλλα μπορεις να το αποπληρωσεις αμεσα το δανειο μετα!! αρα αν πχ. δωσεις 1500 για αγορα ηλιακου και εγκατασταση ουσιαστηκα θα σου βγει 450€ και θα γλυτωνεις και το ρευμα το καλοκαιρι!!! εγω θα μιλησω με τον πεθερο μου μηπως το κανουμε ετσι!! πρεπει να ειναι δικο σου το σπιτι ομως!!
Αρτεμακι
Ειρηνη
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Σαβ Δεκ 14, 2013 6:18 am, 1 φορά
art86 έγραψε:ΕΛΛΟΥΚΟ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΕΚΝΟΝ ΒΡΟΥΤΤΕ..Γ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΗΣ.ΧΑΧΑΧΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ..ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΕΙ 1000000000000000000 ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ..ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΙΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 36.6 ΓΤ ΙΣΩΣ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ Μ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ,,,,ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΓΤ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ Ν ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΜΕΤΡΑΣ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ Σ Γ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..boubou έγραψε:ηρθα παλι!!stauroulinaa έγραψε:ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕΤΡΗΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ 35,7!!!!(!!!!!!) ΙΣΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΘΑΥΡΙΟ..
πωπω..θελω να δω ποσο θα πεσει κι εμενα!! λενε οταν πεφτει ερχεται την επομενη..λες να ερθει αυριο η σιχαμενη??
εκανα μια ερευνα στο ιντερνετ και ρωτησα και ενα φιλο μου μηχανικο καραμελιτσα για τον ταχυθερμοσυφωνα και μου ειπε δν συμφερει για μπανιο απο το ρευμα που καιει...και μου εδειξε αυτο
http://exoikonomisi.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=652&language=el-GR
λεει οτι επιδοτεί το 70% του συνολικου κοστους για εγκαταστασεις τυπου εξοικονομισης ενεργειας απλα η βλακεια ειναι οτι πρεπει να τα παρεις σε δανειο και ας τα εχεις τα λεφτα! αλλα μπορεις να το αποπληρωσεις αμεσα το δανειο μετα!! αρα αν πχ. δωσεις 1500 για αγορα ηλιακου και εγκατασταση ουσιαστηκα θα σου βγει 450€ και θα γλυτωνεις και το ρευμα το καλοκαιρι!!! εγω θα μιλησω με τον πεθερο μου μηπως το κανουμε ετσι!! πρεπει να ειναι δικο σου το σπιτι ομως!!
Αρτεμακι
Ειρηνη
eirini7 έγραψε:stauroulinaa έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΝΥΧΑΚΙ Ε??? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ..ΚΟΚΕΤΑ!!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΥΡΙΟ Ή ΜΕΘΑΥΡΙΟ.. ΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΟΟΟΣΟ ΕΠΕΣΕ;;;ΥΠΟΘΕΡΜΙΑ ΕΧΩ;;;!!
Επειδή πάω στα ιδιαίτερα πρέπει να είναι περιποιημένα.
Ακουσες τι είπε η Αρτεμις.Με φυσιολογική θερμοκρασία ήταν έγκυος.
ΚΑΛΩς ΤΗ ΜΑΙΡΟΥΛΑ....ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΤΗΣ.......?mary 30 έγραψε:τι κανετε κοριτσια. μην δινεται σημασια στη θερμοκρασια εγω εχω 36,4 η 36,5
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΕΙΡΗΝΑΚΙ Μeirini7 έγραψε:πάμε για μαμ και επανέρχομαι!!!!
art86 έγραψε:ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΝΑ ΜΟΥ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ..ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Μ ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ......
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΧΘΕΣ Η ΧΟΡΙΑΚΗ Σ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑmary 30 έγραψε:καλα ειμαι κοριτσακι μου τι να κανω υπομονη κ προσευχομαι να πανε ολα καλα χαχαχαα εκλεισα και ραντευου του αγιου νικολαου χαχαχα γιατι τοτε επεφτε η 6 βδομαδα κ γιορταζει και ο αντρας μου
eirini7 έγραψε:πάμε για μαμ και επανέρχομαι!!!!
eirini7 έγραψε:Ελλη μου εμείς δεν είδαμε καμία τρομερή διαφορά στο λογαριασμό πάντως.Και έχεις χειμώνα καλοκαίρι ζεστό νερό.Στο σπίτι έχουμε ηλιακό αλλά αν δε βγάλει ήλιο ανάβουμε θερμοσίφωνα.Αρα συμφέρει ο ταχυθερμ.
stauroulinaa έγραψε:art86 έγραψε:ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΝΑ ΜΟΥ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ..ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Μ ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ......
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ ΟΠΩΣς ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΩΣΤΕ!!!!
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΧΘΕΣ Η ΧΟΡΙΑΚΗ Σ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ[/quotemary 30 έγραψε:καλα ειμαι κοριτσακι μου τι να κανω υπομονη κ προσευχομαι να πανε ολα καλα χαχαχαα εκλεισα και ραντευου του αγιου νικολαου χαχαχα γιατι τοτε επεφτε η 6 βδομαδα κ γιορταζει και ο αντρας μου
ΝΑΙ ΕΛΛΟΥΚΟ Μ ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΕΤΡΟΥΣΑ ΠΡΙΝ..ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Μ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ....boubou έγραψε:eirini7 έγραψε:Ελλη μου εμείς δεν είδαμε καμία τρομερή διαφορά στο λογαριασμό πάντως.Και έχεις χειμώνα καλοκαίρι ζεστό νερό.Στο σπίτι έχουμε ηλιακό αλλά αν δε βγάλει ήλιο ανάβουμε θερμοσίφωνα.Αρα συμφέρει ο ταχυθερμ.
Ειρηνακι μου εγω και ολο το καλοκαιρι κανω μπανιο με ζεστο νερο.. για να εχω και το καλοκαιρι να τρεχει οση ωρα θελω εγω για να κανω μπανιο το μαλλι, να ξυριστω και να κανω μπανιο το σωμα.. θα μας ερθει ο κουκος αηδονι απο το ρευμα...επειδη αυτο ηθελα να εχω τρεχουμενο ζεστο νερο..γι αυτο το ψαχνω και αλλιως!!! και μου φαινεται οτι με συμφερει καλυτερα αυτο το προγραμμα ..το θεμα ειναι να συμφωνησουν και τα πεθερικα μου ομως..γιατι ειναι δικο τους το σπιτι!
Αρτεμις ομως πριν δν ειχες μετρηθει..εγω μετα την ωορρηξια εχω 36,2 αρα μπορει στο 36,6 να ειναι κι εμενα εγκυμοσυνη αφου γενικοτερα εχω χαμηλες θερμοκρασιες...το κανω για να παιξω οπως ειπα και θελω να δω ποσο χαμηλα θα πεσει οταν ειναι να αδιαθετησω!αφου ξερουμε οτι πεφτει μια μερα πριν!!
Σταυρουλα σε εμενα μπορει να πεσει παρακατω..υπομονη λιγες μερες και θα γελασουμε!!!
ΤΙ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΒΡΕ ΧΑΖΟΥΛΑ.....ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ?art86 έγραψε:ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΧΘΕΣ Η ΧΟΡΙΑΚΗ Σ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ[/quotemary 30 έγραψε:καλα ειμαι κοριτσακι μου τι να κανω υπομονη κ προσευχομαι να πανε ολα καλα χαχαχαα εκλεισα και ραντευου του αγιου νικολαου χαχαχα γιατι τοτε επεφτε η 6 βδομαδα κ γιορταζει και ο αντρας μου
μακαρι να ξεκολλησε και να παει καλα απο δω και στο εξης εχω τρομερο αγχος να το δω οτι δεν ειναι εξωμητριο και οτι ολα ειναι ενταξει
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης