426 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 Τρι Νοε 27, 2012 4:07 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
Μ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Σαβ Δεκ 14, 2013 6:20 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Σαβ Δεκ 14, 2013 6:20 am, 1 φορά
Ε ΠΩΣ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟΤΕ .ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΘΕΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΒ=Ω ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Γ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΑΚΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΑ ΚΥΗΣΗ...ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΞΩΜΗΤΡΙΑ,....ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ,,ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΤΗΝ ΕΞΩΜΗΤΡΙΑ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ,......ΑΡΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ...ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΣΚΕΨΕΙς ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ..ΖΗΣΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ,ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ.............ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ....mary 30 έγραψε:οχι μου ειπε στις 6 του μηνος να παω , ακομα δεν το εχουμε δει ειναι νωρις καλε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την αφρουλα στις Τρι Νοε 27, 2012 4:10 am, 1 φορά
ΑΦΡΟΥΛΙΤΑΚΙ Μ ΛΟΥΦΑΡΕ Κ ΛΙΓΟ...........ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΟΥΠΡΑ Μ?αφρουλα έγραψε:ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΨΙΛΟΧΑΛΙ! ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ? ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΝ ΑΥΤΟ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ!
ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ! ΚΑΛΟ ΜΑΕΣΗΜΕΡΙ!
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΉΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ Κ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ....ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ...!!!!art86 έγραψε:Ε ΠΩΣ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟΤΕ .ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΘΕΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΒ=Ω ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Γ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΑΚΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΑ ΚΥΗΣΗ...ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΞΩΜΗΤΡΙΑ,....ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ,,ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΤΗΝ ΕΞΩΜΗΤΡΙΑ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ,......ΑΡΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ...ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΣΚΕΨΕΙς ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ..ΖΗΣΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ,ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ.............ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ....mary 30 έγραψε:οχι μου ειπε στις 6 του μηνος να παω , ακομα δεν το εχουμε δει ειναι νωρις καλε
boubou έγραψε:ηρθα παλι!!stauroulinaa έγραψε:ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕΤΡΗΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ 35,7!!!!(!!!!!!) ΙΣΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΘΑΥΡΙΟ..
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΚΑΝΩΩΩΩ!!!
πωπω..θελω να δω ποσο θα πεσει κι εμενα!! λενε οταν πεφτει ερχεται την επομενη..λες να ερθει αυριο η σιχαμενη??
εκανα μια ερευνα στο ιντερνετ και ρωτησα και ενα φιλο μου μηχανικο καραμελιτσα για τον ταχυθερμοσυφωνα και μου ειπε δν συμφερει για μπανιο απο το ρευμα που καιει...και μου εδειξε αυτο
http://exoikonomisi.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=652&language=el-GR
λεει οτι επιδοτεί το 70% του συνολικου κοστους για εγκαταστασεις τυπου εξοικονομισης ενεργειας απλα η βλακεια ειναι οτι πρεπει να τα παρεις σε δανειο και ας τα εχεις τα λεφτα! αλλα μπορεις να το αποπληρωσεις αμεσα το δανειο μετα!! αρα αν πχ. δωσεις 1500 για αγορα ηλιακου και εγκατασταση ουσιαστηκα θα σου βγει 450€ και θα γλυτωνεις και το ρευμα το καλοκαιρι!!! εγω θα μιλησω με τον πεθερο μου μηπως το κανουμε ετσι!! πρεπει να ειναι δικο σου το σπιτι ομως!!
Αρτεμακι
Ειρηνη
ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ..ΖΗΣΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ..ΧΑΙΔΕΨΕ ΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ Σ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑmary 30 έγραψε:αφρουλα αν καθεσαι στην ιδια σταση συνεχεια να ξερεις για αυτο ποναει η μεση η απλα ανοιγεις σιγα σιγα χαχαχααχ
vasoula25 έγραψε:καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε??? η αλέκα ακόμα δεν ήρθε τα πονάκια είναι πιο λίγα από χτες
σήμερα πήγα στον οαεδ οπότε λέω θα πάω να αγοράσω και ένα τεστάκι αλλά 1ον ξέχασα τα λεφτά στο κομοδίνο και 2ον ήρθε και ο πεθερός μαζί μου μήπως είναι σημάδι???
έλλη μου ελπίζω να σας πει ευχάριστα ο γιατρός σήμερα
σε όλες!!!
art86 έγραψε:ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ..ΖΗΣΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ..ΧΑΙΔΕΨΕ ΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ Σ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑmary 30 έγραψε:αφρουλα αν καθεσαι στην ιδια σταση συνεχεια να ξερεις για αυτο ποναει η μεση η απλα ανοιγεις σιγα σιγα χαχαχααχ
ΒΑΣΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ..????????????ΜΑΚΑΡΙ Ν ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Μ...Η ΓΝΩΜΗ Μ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Κ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ Ν ΠΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Γ ΧΟΡΙΑΚΗ
ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑvasoula25 έγραψε:art86 έγραψε:ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ..ΖΗΣΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ..ΧΑΙΔΕΨΕ ΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ Σ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑmary 30 έγραψε:αφρουλα αν καθεσαι στην ιδια σταση συνεχεια να ξερεις για αυτο ποναει η μεση η απλα ανοιγεις σιγα σιγα χαχαχααχ
ΒΑΣΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ..????????????ΜΑΚΑΡΙ Ν ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Μ...Η ΓΝΩΜΗ Μ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Κ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ Ν ΠΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Γ ΧΟΡΙΑΚΗ
ναι θα περιμένω αν δεν έχει έρθει την παρασκευή θα πάω που έχει ρεπό ο άντρας μου
ελλουκο στη δουλεια εισαι????????boubou έγραψε:Μαιρη μου μην ανησυχεις!!Εσυ θα σκεφτεσαι θετικα και το δυνατο σπορακι σου θα τα καταφερει
Βασουλα πολυ το χαιρομαι που ακομη δν ηρθε!! η Παρασκευη θα ειναι πολυ ωραια μερα στο φορουμ, τα κοριτσακια που θα ακουνε καρδουλα, εσυ που θα δεις την χοριακη να ειναι θετικη!! παρτυ θα κανουμε
Αφρουλα και η μεση ειναι φυσικο να ποναει λογω που ανοιγει η λεκανη σου...οποτε μην ανησυχεις αλλα να προσπαθεις να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις!! Ασε τις δουλειες για τον Γιωργο χαχαχα
γεια σου βασουλαvasoula25 έγραψε:μακάρι να πέρνουμε μια μια σειρά
σας αφήνω να ξαπλώσω λίγο φιλάκια σε όλες θα τα πούμε το βραδάκι
φανταζομαι ε θα εχεισ αγωνια.............ολα να πανε καλα κουκλιτσα μboubou έγραψε:καλη ξεκουραση Βασουλα!!
Αρτεμις εχουμε στις 6,30 αλλα επειδη ειναι στο Πανεπιστημειακο , δν ξερω αν θα μπουμε στην ωρα μας ...σχεδον απιθανο!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης