Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
648 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 648 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

XrysaB

XrysaB
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
eirini.pav έγραψε:
FOTINI28 έγραψε:
XrysaB έγραψε:Αχ τι νούμερο είναι.επιτίθεται στο δέντρο;ο δικός μου την πρώτη μέρα του γαβγιζει ΑΠΌ μακρυά ΓΙΑΤΊ το φοβαται

Laughing Laughing Laughing Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

εμενα φετος ειναι τα πρωτα χριστουγεννα με τον κοντό και θέλω να δω πως θα αντιδράσει με το δέντρο!! λέτε να μου το κατουρήσει!!!! χαχαχαχα!! Laughing Laughing

Μπορει και να το μάρκαρει λίγο θα δεις πως θα το πάρει

ΚΑΛΑ αποτελέσματα ειρηνακι ΕΎΧΟΜΑΙ όλα να πανε καλα

LindakiS

LindakiS
δειχνω λιγο την κοιλιτσα μου....ετσι για να ευθυμισουμε....πως σας φαινεται;;;;;;;;

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 P20121127163452

καταγραφω με φωτο καθε βδομαδα...και τωρα που η λατρεια μου ειναι μακρυα...του στελνω φωτο να μας καμα ρωνει!! Smile

http://www.sailormoon82@blogspot.com

XrysaB

XrysaB
LindakiS έγραψε:Αγαπουλα σε ποια μερα του κυκλου εισαι;;; εγω κανω απο την 4 και μετα....αλλα του λεω μετα...μη το κοιταααααααααςςς!! Οταν βγαινει... γτ σιχαινομαι.. παντα καναμε ελευθερα οσο ειχα αιμα και ποτε δεν ειχα πιασει! Ουτε μια φορα!

Ελλουκο αν εχεις ωροσκοπο Σκορπιο σε παιρνει η μπαλα...διαβαζουμε και τον ωροσκοπο μας κυρια μου!! Wink Wink Wink

Αρτεμουλη.....στειλε λιγο κε
ικ.....ζηλευωωωωω! Smile

Χρυσα....χαχαχαχααχαχαχαα πεθανα στο γελιο!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Δε ντρεπεσαι καλε εγκυος γυναίκα να γελας με τον πόνο μου;
Πως ειναι το μικρακι σου;

XrysaB

XrysaB
ΟΛΙΝΑΚΙ φουσκωσε λίγο;λες και ηξεραωπως ήταν πριν.να του πεις ΌΤΙ το ΑΓΑΠΆΜΕ ΌΛΕΣ πολ

LindakiS

LindakiS
XrysaB έγραψε:
LindakiS έγραψε:Αγαπουλα σε ποια μερα του κυκλου εισαι;;; εγω κανω απο την 4 και μετα....αλλα του λεω μετα...μη το κοιταααααααααςςς!! Οταν βγαινει... γτ σιχαινομαι.. παντα καναμε ελευθερα οσο ειχα αιμα και ποτε δεν ειχα πιασει! Ουτε μια φορα!

Ελλουκο αν εχεις ωροσκοπο Σκορπιο σε παιρνει η μπαλα...διαβαζουμε και τον ωροσκοπο μας κυρια μου!! Wink Wink Wink

ικ.....ζηλευωωωωω! Smile

Χρυσα....χαχαχαχααχαχαχαα πεθανα στο γελιο!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

κοριτσακι μου Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 417472 καλα ειναι!! Smile Μεγαλωνει και μου το δειχνει! Smile Μονο φουσκωσε;;;;;; 3 μηνων ειμαι λεμεεεεε δεν παιζει!! Οχι για να δειτε τι κατακρατησεις κανω να παρηγοριεστε....ημουν κορμαρα πριν Χρυσα μου......αααχχχ I love you I love you I love you

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Αρτεμουλη.....στειλε λιγο κεικ.....ζηλευωωωωω! Smile

δεν το εχω κανει καταρχην γτ δεν θελει ο γρ και κατα 2ον γτ και εγω το θεωρω λαθος διοτι υπαρχουν πολλα μικροβια....δεν μου κραταει πολυ 3 4 μερες μπορω ν κανω υπομονη...να σου στειλω οσο θελειςςςςςςςςςςςς Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 215994 αχχαχα

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LindakiS έγραψε:
XrysaB έγραψε:

ικ.....ζηλευωωωωω! Smile

κοριτσακι μου Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 417472 καλα ειναι!! Smile Μεγαλωνει και μου το δειχνει! Smile Μονο φουσκωσε;;;;;; 3 μηνων ειμαι λεμεεεεε δεν παιζει!! Οχι για να δειτε τι κατακρατησεις κανω να παρηγοριεστε....ημουν κορμαρα πριν Χρυσα μου......αααχχχ I love you I love you I love you
αχ μωρε τι τελεια κοιλουμπιτσα..καλε εσυ φουσκωσες απο νωρις...εσυ θα κανεις μεγαλη κοιλια ν μου το θυμηθεις

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:ΟΛΙΝΑΚΙ φουσκωσε λίγο;λες και ηξεραωπως ήταν πριν.να του πεις ΌΤΙ το ΑΓΑΠΆΜΕ ΌΛΕΣ πολ
Χρυσακι μ φαινεται οτι αυτη ειναι κοιλουμπιτσα εγκυου και οχι απο κιλα...ξεκιναει απο χαμηλα και ειανι γουτσου γουτσου

LindakiS

LindakiS
Δεν θα την παλεψω αμα κανω μεγαλη κοιλιααα!! Sad Sad κι αυτο που ειπες Αρτ για το αγορι και για την Αφρο κοριτσι το πιστευω κι εγω!! χαχαχα ετσι να εχουμε ποικιλια βρε αδερφε! Smile

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΚΙΛΑΑΑ Sad Sad Sad Sad Sad

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΩΜΙΖΩ ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΘΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΡΟΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΡΟΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ Η ΑΝ ΕΡΘΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ Laughing ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΟΧΙ

XrysaB

XrysaB
Κορμαρα είσαι και ΤΏΡΑ κοριτσακι μου.τέλεια η κοιλιτσα
Να το χαιδευεις τι νινακι.ωχ ΠΆΛΙ κλαίω..

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
XrysaB έγραψε:
eirini.pav έγραψε:
FOTINI28 έγραψε:
XrysaB έγραψε:Αχ τι νούμερο είναι.επιτίθεται στο δέντρο;ο δικός μου την πρώτη μέρα του γαβγιζει ΑΠΌ μακρυά ΓΙΑΤΊ το φοβαται

Laughing Laughing Laughing Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

εμενα φετος ειναι τα πρωτα χριστουγεννα με τον κοντό και θέλω να δω πως θα αντιδράσει με το δέντρο!! λέτε να μου το κατουρήσει!!!! χαχαχαχα!! Laughing Laughing

Μπορει και να το μάρκαρει λίγο θα δεις πως θα το πάρει

ΚΑΛΑ αποτελέσματα ειρηνακι ΕΎΧΟΜΑΙ όλα να πανε καλα

ευχαριστώ πολύ πολύ!! και σε σένα με το καλο να ερθει ενα και δυο και τρια μωρά!!

LindakiS

LindakiS
αγαπη έγραψε:

ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΩΜΙΖΩ ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΘΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΡΟΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΡΟΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ Η ΑΝ ΕΡΘΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ Laughing ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΟΧΙ

Ισχυει αυτο που λες! Ειναι επικινδυνο για κακη κυηση...εμεις το καναμε για να αποφυγω εγκυμοσυνη...αλλα ηταν λαθος...βεβαια μετα εκανα κολπικες πλυσεις με Betadine για να ειμαι πιο σιγουρη...αλλα και παλι δεν κανει..
καλυτερα σκουφακι, η να τραβιχτει! Ε να χασεις κι αυτη τη μερα που εχει ρεπο δηλ κριμα...τουλαχιστον καντο γ την ορεξη...κι εγω οταν ειχα περιοδο ειχα τρελλη ορεξηηηη!! Ανελεητη! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 215994

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΛΙΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΧ ΤΗ ΓΛΥΚΙΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 379767 ΒΑΖΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΩΛΕΕΕΕΕΕ ΑΧΟΥΥΥΥΤΟ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 379767

LindakiS

LindakiS
XrysaB έγραψε:Κορμαρα είσαι και ΤΏΡΑ κοριτσακι μου.τέλεια η κοιλιτσα

Δεν εχω και χαρτομαντηλακια ηλεκτρονικααα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 35468 ελα αγκαλιτσα να μη κλαις! Smile Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 35468 εγω παλι μια αναισθησια φοβερη....αμα κλαψω θα κλαψω γ κατι που ετσι κι αλλιως θα εκλαιγα π.χ. που εφυγε ο αντρας μου...και παλι...οχι πολυ... ειμαι τελειως ανιωθη ρε παιδι μου ακομα...πιο πολυ ανησυχω για να ειναι καλα στην υγεια του...

LindakiS

LindakiS
Βαζω αγαπουλα...να εδω θα σας εχω...μαζι θα την περασουμε την εγκυμοσυνη μου!! Θα σας τρεχω!! χιχιχιχιχ! Smile

XrysaB

XrysaB
Αγάπουλα εν μπορείς να κρατηθεις καλο θα ήταν ΕΓΏ ΕΊΧΑ δημιουργήσει ΠΡΌΒΛΗΜΑ στον κύκλο η λυσσαρα και μου το κοψε ο γιατρος κατα τη διάρκεια της περιοδου

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LindakiS έγραψε:
αγαπη έγραψε:

Ισχυει αυτο που λες! Ειναι επικινδυνο για κακη κυηση...εμεις το καναμε για να αποφυγω εγκυμοσυνη...αλλα ηταν λαθος...βεβαια μετα εκανα κολπικες πλυσεις με Betadine για να ειμαι πιο σιγουρη...αλλα και παλι δεν κανει..
καλυτερα σκουφακι, η να τραβιχτει! Ε να χασεις κι αυτη τη μερα που εχει ρεπο δηλ κριμα...τουλαχιστον καντο γ την ορεξη...κι εγω οταν ειχα περιοδο ειχα τρελλη ορεξηηηη!! Ανελεητη! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 215994

ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΟΥΣΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΑΠΛΑ ΞΕΘΑΡΕΨΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ Ε ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗ ΛΕΩ ΘΕΕ ΜΟΥ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 837218

XrysaB

XrysaB
LindakiS έγραψε:
XrysaB έγραψε:Κορμαρα είσαι και ΤΏΡΑ κοριτσακι μου.τέλεια η κοιλιτσα

Δεν εχω και χαρτομαντηλακια ηλεκτρονικααα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 35468 ελα αγκαλιτσα να μη κλαις! Smile Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 35468 εγω παλι μια αναισθησια φοβερη....αμα κλαψω θα κλαψω γ κατι που ετσι κι αλλιως θα εκλαιγα π.χ. που εφυγε ο αντρας μου...και παλι...οχι πολυ... ειμαι τελειως ανιωθη ρε παιδι μου ακομα...πιο πολυ ανησυχω για να ειναι καλα στην υγεια του...

ΕΓΏ δεν κλαίω ποτε.η μάλλον δεν εκλαιγα.και ΕΚΛΑΨΑ όταν έμαθα για την ΑΦΡΟΥΛΑ ΣΉΜΕΡΑ που είδα εσένα και το Σάββατο στο σούπερ μάρκετ που ήταν ΈΝΑ ΜΩΡΑΚΙ 50 ημερών κόντεψε να γίνω ρεζίλι ευτυχώς ήταν ο ΆΝΤΡΑΣ μου μαζι και κρατηθηκα.θα αλλάξω το ψευδώνυμο σε κλεψιαρα αν συνεχίσω ετσι

LindakiS

LindakiS
χαχααχααχαα Χρυσα ειδες τι μπορει να παθειο ανθρωπος στα καλα καθουμενα και να σου βγει κ το ονομα!! Wink

Αγαπουλα πραξε κατα βουληση...safe sex ομως!! Δεν το συζητω!

Παω σπιτιιιιι σχολασααααααα τα λεμε μεταααααααα το βραδακιιι! Smile

XrysaB

XrysaB
LindakiS έγραψε:χαχααχααχαα Χρυσα ειδες τι μπορει να παθειο ανθρωπος στα καλα καθουμενα και να σου βγει κ το ονομα!! Wink

Αγαπουλα πραξε κατα βουληση...safe sex ομως!! Δεν το συζητω!

Παω σπιτιιιιι σχολασααααααα τα λεμε μεταααααααα το βραδακιιι! Smile

Καλη ξεκούραση ολινακι

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LindakiS έγραψε:Βαζω αγαπουλα...να εδω θα σας εχω...μαζι θα την περασουμε την εγκυμοσυνη μου!! Θα σας τρεχω!! χιχιχιχιχ! Smile

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 M044 ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 379767

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου θα τα πουμε το βραδακι ........μου ηρθε κοσμος

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LindakiS έγραψε:δειχνω λιγο την κοιλιτσα μου....ετσι για να ευθυμισουμε....πως σας φαινεται;;;;;;;;

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 P20121127163452

καταγραφω με φωτο καθε βδομαδα...και τωρα που η λατρεια μου ειναι μακρυα...του στελνω φωτο να μας καμα ρωνει!! Smile

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 Valentine-balloonsΑς μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 Valentine-balloonsΑς μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 Valentine-balloonsΑς μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 Valentine-balloons

TI ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KAΛΗΣΠΕΡΟΥΔΙΑ!!!!! Very Happy Very Happy

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΚΕΙΚ;;ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΛΑΣΣΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΕΛΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!! Wink ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 417472

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΤΕΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ;;;ΑΧΑΧΑ!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 911307 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 911307

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΕΙ ΙΩΣΟΥΛΑ;;ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΙΝΑΚΙ;;;;;!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 604962 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 604962 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 604962

ΒΑΣΟΥΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 35468

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΜΙΝG!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 679259 ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ..ΕΓΩ ΤΟ ΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ!ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ "ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ" ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕΣΑ!!ΑΧΑΧΑΧ!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 604962 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 604962

ΟΛΙΝΑΚΙ!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 604962 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 604962 ΚΑΛΕ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΚΟΙΛΙΑ;;;ΑΧ ΤΙ ΤΕΛΕΙΟΟΟ!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 604962

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 23 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις