Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
641 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 641 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

anypomoni

anypomoni
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
eirini7 έγραψε:
anypomoni έγραψε:ΟΛΟ ΧΑΖΑ ΚΑΝΩ...ΧΑΧΑΧΑΧ
ΕΓΩ ΑΝΟΙΚΩ ΣΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΘΕΡΑ.....ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ....

και η δικιά μου καλή είναι(προς το παρόν!)
Να σου πω βλέπει και η κουνιάδα τι γράφεις;;; Laughing Laughing Laughing
ΦΥΣΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ..ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.....ΧΑΧΑΧΑΧ

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια δεν μπορεσα να κοιμηθω με τπτ....επλυνα κατι πιατα που ειχα αφησει απλωσα και κατι ρουχα εκανα και ενα τσιγαρο αλλα υπνος δεν με πιανει..προλαβα καμια η μπα?????

anypomoni

anypomoni
vasoula25 έγραψε:
eirini7 έγραψε:
anypomoni έγραψε:ΟΛΟ ΧΑΖΑ ΚΑΝΩ...ΧΑΧΑΧΑΧ
ΕΓΩ ΑΝΟΙΚΩ ΣΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΘΕΡΑ.....ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ....

και η δικιά μου καλή είναι(προς το παρόν!)
Να σου πω βλέπει και η κουνιάδα τι γράφεις;;; Laughing Laughing Laughing

χαχαχα λες γι αυτό να λέει οτι είναι καλή χαχαχα

ναι μαζί μένουμε και γω έλεγα τι καλή πεθερά έχω κτλ αλλά από το καλοκαίρι μου κάνει νούμερα αλλά κάνω υπομονή να δω που θα φτάσει
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.....ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ...

anypomoni

anypomoni
art86 έγραψε:κοριτσια δεν μπορεσα να κοιμηθω με τπτ....επλυνα κατι πιατα που ειχα αφησει απλωσα και κατι ρουχα εκανα και ενα τσιγαρο αλλα υπνος δεν με πιανει..προλαβα καμια η μπα?????
ΠΟΛΥ ΜΟΙΚΟΚΥΡΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕΣ ΕΣΥ....ΑΚΟΥ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ...ΧΑΛΑΡΩΣΕ Κ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ....ΤΙ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑΝΙ?

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παντωσ για το θεμα πεθερα κοριτσια εγω εχω την εξης αποψη.τον καλο ανθρωπο δεν το κανουν οι τιτλοι πεθερα νυφη-γτ δεν ειναι και ολες οι νυφες καλες....δλδ μια καλη γυναικα δεν θα γινει κακια πεθερα..εγω παντως εχω την καλυτερη πεθερα του κοσμου...καλη συζητησημη δεν ανακατευεται μαγαπαει σαν κορη της.....απο την 1η στιγμη που γνωριστηκαμε με αγκαλιασαν και η πεθερα μου κ ο πεθερος μου.εγω ειμαι της αποψης οτι σε ολες τις σχεσεισ πρεπει ν υπαρχει κατανοηση και να γινονται αμοιβαιες υποχωρησεις γ να μην δημιουργουνται καταστασεις.που πανω απο ολα προκαλουν προβλημα στο ζευγαρι..γτ κακα τα ψεμματα κοριτσια οι αντρες εχουν αδυναμια στην μανουλα τους..πραγμα καθολου παραξενο...γτ δλδ πρεπει να το αλλαξουμε εμεις αυτο....???εμεις ειμαστε γυναικες τουσ και αυτες μανες ..αλλο πραγμα εντελως διαφορετικο ......τωρα γ αυτες που ειναι πεθεροπληκτες εχω να πω οτι αξια στα πραγματα δινουμε εμεις οι ιδιοι..αμα δεν υπαρχει συννενοηση καλυτερα ειναι να γινονται και λιγο τα στραβα ματια γτ οπως ειπα και πιο πανω δημιουργουνται καταστασεις στην σχεση του ζευγαριου

Έχει επεξεργασθεί από τον/την art86 στις Τρι Νοε 27, 2012 2:56 pm, 1 φορά

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anypomoni έγραψε:
art86 έγραψε:κοριτσια δεν μπορεσα να κοιμηθω με τπτ....επλυνα κατι πιατα που ειχα αφησει απλωσα και κατι ρουχα εκανα και ενα τσιγαρο αλλα υπνος δεν με πιανει..προλαβα καμια η μπα?????
ΠΟΛΥ ΜΟΙΚΟΚΥΡΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕΣ ΕΣΥ....ΑΚΟΥ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ...ΧΑΛΑΡΩΣΕ Κ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ....ΤΙ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑΝΙ?
καλε μπας και με παρει ο υπνος τα εκανα...αλλα μπα τπτ...δεν μπορω αν κοιμηθω..δεν ξερω τι με επιασε

anypomoni

anypomoni
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣ....ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ Razz Razz Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 417472

anypomoni

anypomoni
art86 έγραψε:
anypomoni έγραψε:
καλε μπας και με παρει ο υπνος τα εκανα...αλλα μπα τπτ...δεν μπορω αν κοιμηθω..δεν ξερω τι με επιασε
ΒΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ Κ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙΣ!!!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anypomoni έγραψε:ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣ....ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ Razz Razz Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 417472
καληνυχτα ευακι..αχ τι θα κανω μονη μ που φευγετε μια μια Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

anypomoni

anypomoni
art86 έγραψε:παντωσ για το θεμα πεθερα κοριτσια εγω εχω την εξης αποψη.τον καλο ανθρωπο δεν το κανουν οι τιτλοι πεθερα νυφη-γτ δεν ειναι και ολες οι νυφες καλες....δλδ μια καλη γυναικα δεν θα γινει κακια πεθερα..εγω παντως εχω την καλυτερη πεθερα του κοσμου...καλη συζητησημη δεν ανακατευεται μαγαπαει σαν κορη της.....απο την 1η στιγμη που γνωριστηκαμε με αγκαλιασαν και η πεθερα μου κ ο πεθερος μου.εγω ειμαι της αποψης οτι σε ολες τις σχεσεισ πρεπει ν υπαρχει κατανοηση και να γινονται αμοιβαιες υποχωρησεις γ να μην δημιουργουνται καταστασεις.που πανω απο ολα προκαλουν προβλημα στο ζευγαρι..γτ κακα τα ψεμματα κοριτσια οι αντρες εχουν αδυναμια στην μανουλα τους..πραγμα καθολου παραξενο...γτ δλδ πρεπει να το αλλαξουμε εμεις αυτο....???εμεις ειμαστε γυναικες τουσ και αυτες μανες ..αλλο πραγμα εντελως διαφορετικο ......τωρα γ αυτες που ειναι πεθεροπληκτες εχω να πω οτι αξια στα πραγματα δινουμε εμεις οι ιδιοι..αμα δεν υπαρχει συννενοηση καλυτερα ειναι να γινονται και λιγο τα στραβα ματια γτ οπως ειπα και πιο πανω δημιουργουνται καταστασεις στην σχεση του ζευγαριου
ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ LIKE....!!!!

anypomoni

anypomoni
art86 έγραψε:
anypomoni έγραψε:ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣ....ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ Razz Razz Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 417472
καληνυχτα ευακι..αχ τι θα κανω μονη μ που φευγετε μια μια Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΛΛΗ!!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anypomoni έγραψε:
art86 έγραψε:
anypomoni έγραψε:
δεν ξερω δεν ξερω ευακι μου...δεν νομιζω οτι με αγχωνει κατι μωρε απλα ετυχε..τι ν πω

anypomoni

anypomoni
art86 έγραψε:
anypomoni έγραψε:
art86 έγραψε:
anypomoni έγραψε:
δεν ξερω δεν ξερω ευακι μου...δεν νομιζω οτι με αγχωνει κατι μωρε απλα ετυχε..τι ν πω
ΑΧ ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ Κ ΣΥ.....!!!!!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anypomoni έγραψε:
art86 έγραψε:
εσυ τι κανεις αλλο για πες..περιμενεις να τελειωσει η βρωμοαλεκα και αν ξανα αρχισετε ε?λοιπον αμα θεσ μια φιλικη συμβουλη απο μενα που προσπαθω πολυυυυυυυυυυυυ καιρο κοντευω ν ξεχασω ποσο......ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ....οχι οτι το αγχοσ φταιει για ολα αλλα επηρεαζει....και την 1η φορα αγχονωμουν πολυ αλλα εμεινα.....ΝΑΙ......αλλα καλο ειναι να το μετριασουμε γτ μονο κακο κανει σε ολυς τους τομεις

anypomoni

anypomoni
art86 έγραψε:
anypomoni έγραψε:
art86 έγραψε:
εσυ τι κανεις αλλο για πες..περιμενεις να τελειωσει η βρωμοαλεκα και αν ξανα αρχισετε ε?λοιπον αμα θεσ μια φιλικη συμβουλη απο μενα που προσπαθω πολυυυυυυυυυυυυ καιρο κοντευω ν ξεχασω ποσο......ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ....οχι οτι το αγχοσ φταιει για ολα αλλα επηρεαζει....και την 1η φορα αγχονωμουν πολυ αλλα εμεινα.....ΝΑΙ......αλλα καλο ειναι να το μετριασουμε γτ μονο κακο κανει σε ολυς τους τομεις
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΤ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ....ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΤΕΜΑΚΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ..ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΛΙΓΟ Κ ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΑΓΧΟΣ ΓΤ ΑΝΘΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ Κ ΝΙΩΘΩ ΟΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ...ΧΑΛΑΡΑ...ΘΑ ΕΠΙΔΙΏΚΩ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ...ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ?

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι που δεν θα ξαναμπαινα αμ δεν μπορω χωρις εσας ειναι αργα αλλα ολο και καποια θα ειναι μεσα

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anypomoni έγραψε:
art86 έγραψε:
anypomoni έγραψε:
art86 έγραψε:
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΤ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ....ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΤΕΜΑΚΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ..ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΛΙΓΟ Κ ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΑΓΧΟΣ ΓΤ ΑΝΘΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ Κ ΝΙΩΘΩ ΟΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ...ΧΑΛΑΡΑ...ΘΑ ΕΠΙΔΙΏΚΩ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ...ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ?
εγω ειμαι στη 19η μερα......οι γονιμες επηλθαν...αρα τωρα το παμε πιο χαλαρα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 215994

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ντροπη σας που δν πηρατε χαμπαρι οτι ηρθα γιατι δν εγραψα σεντονι.. σας εστειλα στην προηγουμενη σελιδα!!!

Γιαννα οι Σκορπινες ειναι γόνιμες λες, εγω που εχω ωροσκοπο Σκορπιό λες να πιάνομαι ?? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 315810

eirini.pav σε βλεπω φουλ ενημερωμένη στα γκοσιπ Wink Wink καλα αποτελεσματα με τον ουρολογο!!μονο εμενα δν πειράζει το δεντρο τελικα ο κοντουλης?? αδιαφορο τελειως τον άφησε ευτυχως!!

Αυριο θα παμε να παρουμε καινουρια στολιδια Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 604962 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 604962

Χρυσα αρα και τον αλλο μηνα θα ειμαι γονιμη?? τι καλα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 654316 αυτα ειναι!! δυο μηνες φουλ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 215994 και θα ερθει το σπορι Laughing Laughing Laughing Laughing

Κορμαρα η Σταματινα ακομη ε? και ειναι 4μηνων?εγω θα ειμαι χοντρουλα αχαχαχαχα

αγαπη εγω δν μπορω , ειλικρινα συχαινομαι να κανω ζουζουνιες τετοιες μερες!!! τωρα αν εσεις το εχετε τι να σας πω? ξερω κι αλλους που το κανουν !! εγω με τπτ!!!

Φωτεινη λατρεύω τα χριστούγεννα και ΛΑΤΡΕΥΩ το χωριουδάκι σου!!!!

Ολινα τι μαμαδοκοιλιτσα ειναι αυτη???? ΑΑΑΑΑΑ τελεια!! κι εγω ετσι λεω, να κανω αρχειο με τα πάντα!!!!ασε τις χαζομαρες με τα κιλα και το μονο που να σε νοιαζει ειναι να χτήσεις μια υγιή φωλιτσα για το μπεμπε..μετα θα επανέλθεις μιας και εισαι αθλητικος τυπος!!

Σταυρούλα ήρθε η σιχαμένη??ειδες που σου ειπα οτι αφου επεσε τοσο η θερμοκρασία δν αργεί? τουλαχιστον αυτό δουλευει σωστα!!!να το ξέρω κι εγώ μόλις δω την πτώση Twisted Evil Twisted Evil δυναμικα τωρα ε?μην πτοείσαι κουκλάρα μου!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 215994 ΕΓΙΝΑ ΕΞΠΕΡ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ!! ειδες που σου ειπα οτι εκανες 9η 10η μερα που ηταν οι δυο πιο χαμηλες πριν να ανεβει???ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 604962 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 604962

KALOKAIRI 2012 που χάθηκες?ελπιζω να ΜΗΝ περιμένεις καιρο ακόμη!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 328109

Αφρουλα ειδες τι μπορεί να κάνει το σιχαμένο το έντερο? κι εγω τα ζω και σε καταλαβαίνω!!!!Ελπιζω ηδη να ανακουφίστηκες και να νιώθεις καλύτερα!!

Lollipop83 φετος θα κάνεις τα καλύτερα Χριστουγεννα... θα ειναι η πρώτη φορά στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ σπιτάκι και θα ειναι ολα τελεια!!! η ατμόσφαιρα θα βοηθήσει και το σποράκι να ερθει και ολα θα ειναι μαγικα!!!! περαστικά σου!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 417472

Φουρφουράκι όσο ειναι νερουλα η διαφανες ειναι γονιμα τα υγρα..μολις ασπρισουν παει, περασαν οι μερες...ελπιζω να το εκμεταλλευτήκατε!!!!!!

ellibaloni υπεροχο αβαταρ..ελπιζω σε λιγους μηνες να σε αντιπροσωπεύει!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 875502 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 875502

Ειρηνη7 εμενα πολυ μου αρέσουν σχεδόν όλα τα φρούτα αλλα δν τρωω συχνά γιατι ξεχνάω Rolling Eyes Embarassed

Αρτεμις πως βγήκε το κέικ??να κανεις εξετασεις κουκλα μου να ξέρεις που βρίσκεσαι!!! καλα εχω πεθανει στα γελια που δν νυσταζεις και παλι κανεις δουλειες!! ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΘΑΝΗ!!!

Εύα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 417472

Βασουλα ειμαι πολύ αισιοδοξη για σενα, πιστευω οτι θα εισαι τα πρωτα καλα νεα, αν και δν πιστευω οτι θα προλαβουν να ακουστουν στο δικο μου θεματακι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 40746
κι εγω ευτυχως ανηκω στο θεμα με τις καλες πεθερες..παλι καλα !!!να μην κανεις υπομονη...να βαλεις ορια γιατι αν ξεπεραστουν δυσκολα θα τα μαζεψεις μετα!!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:οχι που δεν θα ξαναμπαινα αμ δεν μπορω χωρις εσας ειναι αργα αλλα ολο και καποια θα ειναι μεσα
ΑΓΑΠΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΓΤ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ Ο ΥΠΝΟΣ...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ>????????

anypomoni

anypomoni
art86 έγραψε:
anypomoni έγραψε:
art86 έγραψε:
anypomoni έγραψε:
art86 έγραψε:
εγω ειμαι στη 19η μερα......οι γονιμες επηλθαν...αρα τωρα το παμε πιο χαλαρα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 215994

ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:ντροπη σας που δν πηρατε χαμπαρι οτι ηρθα γιατι δν εγραψα σεντονι.. σας εστειλα στην προηγουμενη σελιδα!!!

Γιαννα οι Σκορπινες ειναι γόνιμες λες, εγω που εχω ωροσκοπο Σκορπιό λες να πιάνομαι ?? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 315810

eirini.pav σε βλεπω φουλ ενημερωμένη στα γκοσιπ Wink Wink καλα αποτελεσματα με τον ουρολογο!!μονο εμενα δν πειράζει το δεντρο τελικα ο κοντουλης?? αδιαφορο τελειως τον άφησε ευτυχως!!

Αυριο θα παμε να παρουμε καινουρια στολιδια Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 604962 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 604962

Χρυσα αρα και τον αλλο μηνα θα ειμαι γονιμη?? τι καλα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 654316 αυτα ειναι!! δυο μηνες φουλ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 215994 και θα ερθει το σπορι Laughing Laughing Laughing Laughing

Κορμαρα η Σταματινα ακομη ε? και ειναι 4μηνων?εγω θα ειμαι χοντρουλα αχαχαχαχα

αγαπη εγω δν μπορω , ειλικρινα συχαινομαι να κανω ζουζουνιες τετοιες μερες!!! τωρα αν εσεις το εχετε τι να σας πω? ξερω κι αλλους που το κανουν !! εγω με τπτ!!!

Φωτεινη λατρεύω τα χριστούγεννα και ΛΑΤΡΕΥΩ το χωριουδάκι σου!!!!

Ολινα τι μαμαδοκοιλιτσα ειναι αυτη???? ΑΑΑΑΑΑ τελεια!! κι εγω ετσι λεω, να κανω αρχειο με τα πάντα!!!!ασε τις χαζομαρες με τα κιλα και το μονο που να σε νοιαζει ειναι να χτήσεις μια υγιή φωλιτσα για το μπεμπε..μετα θα επανέλθεις μιας και εισαι αθλητικος τυπος!!

Σταυρούλα ήρθε η σιχαμένη??ειδες που σου ειπα οτι αφου επεσε τοσο η θερμοκρασία δν αργεί? τουλαχιστον αυτό δουλευει σωστα!!!να το ξέρω κι εγώ μόλις δω την πτώση Twisted Evil Twisted Evil δυναμικα τωρα ε?μην πτοείσαι κουκλάρα μου!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 215994 ΕΓΙΝΑ ΕΞΠΕΡ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ!! ειδες που σου ειπα οτι εκανες 9η 10η μερα που ηταν οι δυο πιο χαμηλες πριν να ανεβει???ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 604962 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 604962

KALOKAIRI 2012 που χάθηκες?ελπιζω να ΜΗΝ περιμένεις καιρο ακόμη!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 328109

Αφρουλα ειδες τι μπορεί να κάνει το σιχαμένο το έντερο? κι εγω τα ζω και σε καταλαβαίνω!!!!Ελπιζω ηδη να ανακουφίστηκες και να νιώθεις καλύτερα!!

Lollipop83 φετος θα κάνεις τα καλύτερα Χριστουγεννα... θα ειναι η πρώτη φορά στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ σπιτάκι και θα ειναι ολα τελεια!!! η ατμόσφαιρα θα βοηθήσει και το σποράκι να ερθει και ολα θα ειναι μαγικα!!!! περαστικά σου!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 417472

Φουρφουράκι όσο ειναι νερουλα η διαφανες ειναι γονιμα τα υγρα..μολις ασπρισουν παει, περασαν οι μερες...ελπιζω να το εκμεταλλευτήκατε!!!!!!

ellibaloni υπεροχο αβαταρ..ελπιζω σε λιγους μηνες να σε αντιπροσωπεύει!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 875502 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 875502

Ειρηνη7 εμενα πολυ μου αρέσουν σχεδόν όλα τα φρούτα αλλα δν τρωω συχνά γιατι ξεχνάω Rolling Eyes Embarassed

Αρτεμις πως βγήκε το κέικ??να κανεις εξετασεις κουκλα μου να ξέρεις που βρίσκεσαι!!! καλα εχω πεθανει στα γελια που δν νυσταζεις και παλι κανεις δουλειες!! ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΘΑΝΗ!!!

Εύα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 417472

Βασουλα ειμαι πολύ αισιοδοξη για σενα, πιστευω οτι θα εισαι τα πρωτα καλα νεα, αν και δν πιστευω οτι θα προλαβουν να ακουστουν στο δικο μου θεματακι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 - Σελίδα 31 40746
κι εγω ευτυχως ανηκω στο θεμα με τις καλες πεθερες..παλι καλα !!!να μην κανεις υπομονη...να βαλεις ορια γιατι αν ξεπεραστουν δυσκολα θα τα μαζεψεις μετα!!!

ΕΛΛΟΥΚΟ Μ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕΕΣ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ Σ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΜΕΤΑ...ΕΚΑΝΑ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΛΛΑ ΜΠΑ..ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΞΕΝΗΧΤΥΣΑΝ..ΤΟ ΚΕΙΚ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΕΙΟ.......ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Κ ΤΟ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕ Τ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ....ΟΥΤΕ ΓΑΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΓΑ ΕΒΑΛΑ...ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΕΙΟ..ΚΕΡΑΣΑ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ........ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου δεν μπορω να σας δωσω νεα ημερομηνια γιατι ετσι οπως χαλασε ο κυκλος μου με την καθυστερηση δεν μπορω να βγαλω καμμια ακρη οποτε θα δουμε λογικα τον αλλο μηνα παλι θα ερθει η κοκκινη πως εγινε ετσι ο κυκλος μου ρε γαμωτο??? τωρα δεν ξερω ουτε ποτε θα εχω περιπου γονιμες ελπιζω να μου δειξει σημαδια το σωμα μου γιατι τα εχει παιξει και αυτο

ελλη τη κανεις που χαθηκες???

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον τα νεα απο το γιατρο.. ειπε αυτα που λεγαμε..οτι τα αποτελεσματα δν ειναι χαλια αλλα δν ειναι και φυσιολογικα...και του εδωσε να κανει αιματολογικες, και σπερμοδιαγραμμα ξανα στα μεσα Δεκεμβρη..και μια ακτινογραφια να δουμε αν εχει κυρσοκύλη...οποτε νεώτερα μετά απο ενα μηνα παλι!!

και τον ρωτησα για τις επαφες τωρα που εχει αδυναμο σπερμα και μου ειπε οτι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι πρεπει ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ γιατι το σπερμα αδυνατίζει και οταν ειναι αδυνατο ηδη..γινεται χειροτερα...αρα να μην κανουμε μερα παρα μερα!!!

αυτα εν ολιγης! Wink

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΛΙ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΜΑΚΑΡΙ..ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΡ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΠΟΒΟΛΛΗ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΑΝΤΡΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.....ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ...ΜΑΚΑΡΙ Ν ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ........

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΛΙ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΜΑΚΑΡΙ..ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΡ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΠΟΒΟΛΛΗ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΑΝΤΡΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.....ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ...ΜΑΚΑΡΙ Ν ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ........

ΜΑΚΑΡΙ κοριτσάκι μου!!Στο ευχομαι ολοψυχα!!!!! θα στο φέρει το μωράκι το πνεύμα των Χριστουγέννων! θα δεις!! Wink Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις