726 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 Τρι Νοε 27, 2012 1:38 pm
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
Βάσω και να χτυπάει μην ανοίξεις!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΛΟΓΙΚΟ.....!!!!art86 έγραψε:ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΓΤ ΞΥΠΑΝΕΙ 5 Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 7ΜΙΣΗ...ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ??anypomoni έγραψε:ΛΟΓΙΚΟ ΑΜΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 5...ΕΜΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 9-3 ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΜΕΤΑ 7-12 DELIVERY ΟΧΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ...ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΖΑΛΑΔΕΣ ΣΟΥ?ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?eirini7 έγραψε:καλά είμαι Εύα μου!ο δικός μου κοιμάται ήδη!
ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΆ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ.......ΒΑΣΩ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ Κ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!eirini7 έγραψε:κι ο δικός μου 5 ξυπνάει και όταν γυρνάει πάει γυμναστήριο και δεν ξεκουράζεται καθόλου..αυτές τις μέρες βάζει και τα λαμπάκια και τα αστέρια στο μπαλκόνι και την αυλή..οπότε πέφτει ξερός
Βάσω και να χτυπάει μην ανοίξεις!
art86 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.........ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ...ΣΑΣ ΦΙΛΩ
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥΥΥ...ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!!art86 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.........ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ...ΣΑΣ ΦΙΛΩ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΣΩΣΤΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ.....Κ ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙΣ Κ ΑΝΟΙΞΕΙΣ...ΕΓΩ ΑΝΟΙΞΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΕΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΜΠΗΚΕ Η ΑΤΙΜΗ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧvasoula25 έγραψε:δεν ανοίγω με τίποτα κι ας χτυπιέται
eirini7 έγραψε:διαβάζω το θέμα με τις πεθερές....
anypomoni έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΣΩΣΤΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ.....Κ ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙΣ Κ ΑΝΟΙΞΕΙΣ...ΕΓΩ ΑΝΟΙΞΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΕΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΜΠΗΚΕ Η ΑΤΙΜΗ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧvasoula25 έγραψε:δεν ανοίγω με τίποτα κι ας χτυπιέται
eirini7 έγραψε:Αμαν βρε Εύα
ομοιοπαθούσα Βάσω ε;;;η δικιά μου καλή είναι μωρέ αλλά στον κόσμο της
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Σαβ Δεκ 14, 2013 6:30 am, 1 φορά
eirini7 έγραψε:anypomoni έγραψε:ΟΛΟ ΧΑΖΑ ΚΑΝΩ...ΧΑΧΑΧΑΧ
ΕΓΩ ΑΝΟΙΚΩ ΣΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΘΕΡΑ.....ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ....
και η δικιά μου καλή είναι(προς το παρόν!)
Να σου πω βλέπει και η κουνιάδα τι γράφεις;;;
eirini7 έγραψε:vasoula25 έγραψε:eirini7 έγραψε:anypomoni έγραψε:ΟΛΟ ΧΑΖΑ ΚΑΝΩ...ΧΑΧΑΧΑΧ
ΕΓΩ ΑΝΟΙΚΩ ΣΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΘΕΡΑ.....ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ....
και η δικιά μου καλή είναι(προς το παρόν!)
Να σου πω βλέπει και η κουνιάδα τι γράφεις;;;
χαχαχα λες γι αυτό να λέει οτι είναι καλή χαχαχα
ναι μαζί μένουμε και γω έλεγα τι καλή πεθερά έχω κτλ αλλά από το καλοκαίρι μου κάνει νούμερα αλλά κάνω υπομονή να δω που θα φτάσει
ωχ μη μου λες τέτοια.. να κάνεις υπομονή και να μη μιλάς αφού θα φύγετε...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Σαβ Δεκ 14, 2013 6:31 am, 1 φορά
eirini7 έγραψε:vasoula25 έγραψε:
το θέμα είναι να είστε αγαπημένοι με τον άντρα σου και να σε υποστηρίζει ευτυχώς είμαι τυχερή σ αυτό αλλά δεν του λέω τίποτα και για να μην στεναχωριέται αλλά και να μην της ζητήσει τον λόγο γιατί μετά θα γίνει χειρότερη και θα με κατηγορεί εμένα με νοιάζει να είμαι καλά με τον άντρα μου τίποτε άλλο
μπράβο!αυτά λέω κι εγώ..ασ΄την να λέει..
Ευάκι και Βασούλα σας καληνυχτίζω!!θα τα πούμε αύριο πρώτα ο Θεός!!πολλά φιλιά!!!
FOTINI28 έγραψε:
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΦΑΝΩ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΓΩ!!
ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!
eirini7 έγραψε:διαβάζω το θέμα με τις πεθερές....
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης