851 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 Τετ Νοε 28, 2012 1:54 am
vasoula25
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα τι κάνετε??? σε όλες!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΒΑΣΟΥΛΑ............Τ ΚΑΝΕΙΣ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ-ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ Τ ΕΝΝΟΩ??vasoula25 έγραψε:καλημέρα τι κάνετε??? σε όλες!!!
art86 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ.ΧΑΘΗ
ΚΑ ΓΤ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ Μ--ΓΕΜΙΣΤΟΥΛΙΑ--ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΨΩΜΑΚΙ...ΠΟΘΕ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ???
art86 έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΒΑΣΟΥΛΑ............Τ ΚΑΝΕΙΣ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ-ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ Τ ΕΝΝΟΩ??vasoula25 έγραψε:καλημέρα τι κάνετε??? σε όλες!!!
art86 έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΒΑΣΟΥΛΑ............Τ ΚΑΝΕΙΣ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ-ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ Τ ΕΝΝΟΩ??vasoula25 έγραψε:καλημέρα τι κάνετε??? σε όλες!!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΧΡΥΣΑ ΕΛΠΙΖΩ Η ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ.
ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΕΚΡΟΥ ΧΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΛΕΡΩΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
ΕΝΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤΟ ΣΚΟΥΡΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΧΡΥΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΑΚΟΥΩ Γ ΑΔΙΑΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ... ΓΕΜΙΣΤΑ ΕΚΑΝΑ ...ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ -ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΡΥΖΙ-ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΕΙ Ο ΓΡ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ...ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΑΚΟΜΑ...--ΠΟΥ Ν ΜΗΝ ΣΩΣΕΙ--ΓΕΜΙΣΤΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ..?ΕΓΩ ΕΥΤΧΩΣ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ...XrysaB έγραψε:art86 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ.ΧΑΘΗ
ΚΑ ΓΤ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ Μ--ΓΕΜΙΣΤΟΥΛΙΑ--ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΨΩΜΑΚΙ...ΠΟΘΕ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ???
Γεια σου κοριτσάκι μου;τι μαγειρεψες σημερα;ΕΓΏ λέω να Φτιάξω κοτοπουλο με κριθαρακι
karamelitsa22 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΧΡΥΣΑ ΕΛΠΙΖΩ Η ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ.
ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΕΚΡΟΥ ΧΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΛΕΡΩΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
ΕΝΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤΟ ΣΚΟΥΡΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
ναι σε αυτο εχεις δικιο!και δεν μπορω να τα βλεπω και συνεχεια λερωμενα!μου την δινει!εχω βρει και ενα καφε σκουρο με μερικες εκρου γαμμες τυπου shaggy, αυτη ειναι η δευτερη επιλογη μου και ειναι και στα 230ευρ, πιο οικονομικο!με βλεπω να παιρνω αυτο!
Τονια μου γιατι σκεφτεσαι να πας στην ξενιτια βρε κοριτσακι μου??και γιατι να δουλεψεις απο την στιγμη που εχεις και 3 παιδια να μεγαλωσεις!ουτε να το σκεφτεσαι!!!
Χρυσα, εριξα μια ματια στο νετ για τα χαλια τσελιος και η διασταση που θελω εγω ειναι αρκετα ακριβη!οποτε τον αφηνω τον τσελιο!
XrysaB έγραψε:Καραμελιτσα μου όταν το πήρα ΕΓΏ η αρχική του ήταν 650 μίλησα με την πωλήσεις και μουωειπε ΌΤΙ αρχές Ιανουαρίου θα το ΈΧΕΙ 250 εδωσΑ προκαταβη και το πήρα πιο ΜΕΤΑ.μην κοιτάς στο ΝΕΤ ΠΡΈΠΕΙ ΑΠΌ κοντά και θα ΠΡΈΠΕΙ οποίο διαλέξεις να σου αρέσει πολυ
art86 έγραψε:ΧΡΥΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΑΚΟΥΩ Γ ΑΔΙΑΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ... ΓΕΜΙΣΤΑ ΕΚΑΝΑ ...ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ -ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΡΥΖΙ-ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΕΙ Ο ΓΡXrysaB έγραψε:art86 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ.ΧΑΘΗ
Γεια σου κοριτσάκι μου;τι μαγειρεψες σημερα;ΕΓΏ λέω να Φτιάξω κοτοπουλο με κριθαρακι
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ...ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΑΚΟΜΑ...--ΠΟΥ Ν ΜΗΝ ΣΩΣΕΙ--ΓΕΜΙΣΤΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ..?ΕΓΩ
ΕΥΤΧΩΣ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΤΗ
ΓΕΜΙΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ...
vasoula25 έγραψε:ούτε κι γω ξέρω πως κρατιέμαι αλλά τι να κάνω δεν έχω αυτοκίνητο να πάω στην πόλη αύριο θα πάμε κοζάνη παίρνει πτυχίο ο καλός μου οπότε θα πάω παρασκευή αν δεν έχει έρθει που πολύ φοβάμαι ότι θα έρθει
ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΣΚΟΡΔΟ ΚΙΑ ΜΑΙΝΤΑΑΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΖΩΜΟ ΚΤΑΣ ΒΟΔΙΝΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ...ΤΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΩ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΜΟΛΙΣ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΣΒΗΝΩ ΜΕ ΛΙΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΡΑΣΑΚΙ ΚΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΡΥΖΑΚΙ ΜΟΥ...ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΜΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑ Κ ΛΙΓΟ ΠΕΛΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΟΥΝ ...ΜΟΛΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΩ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΜΕΕΓΑΛΗ ΠΑΤΑΤΑ ΓΕΜΙΖΩ Κ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΥΓ ΑΛΑΤΙ ΚΥΜΙΝΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ......ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΑ ΕΤΣΙ ΧΡΥΣΑΚΙ Μ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.XrysaB έγραψε:art86 έγραψε:ΧΡΥΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΑΚΟΥΩ Γ ΑΔΙΑΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ... ΓΕΜΙΣΤΑ ΕΚΑΝΑ ...ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ -ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΡΥΖΙ-ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΕΙ Ο ΓΡXrysaB έγραψε:art86 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ.ΧΑΘΗ
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ...ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΑΚΟΜΑ...--ΠΟΥ Ν ΜΗΝ ΣΩΣΕΙ--ΓΕΜΙΣΤΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ..?ΕΓΩ
ΕΥΤΧΩΣ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΤΗ
ΓΕΜΙΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ...
Λατρευω τα γεμιστα και είναι το μόνο φαγητο που δεν πετυχαινω.και σταμάτησα να το φτιαχνω.δε βγαίνει χάλια ΑΛΛΑ ΚΆΤΙ λείπει το έχω στο μυαλό μου μαγειρεμενο στην ξυλοσομπα τις γιαγιάς και δε ματεσειψοπως το φτιαχνω εγω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini31 στις Τετ Νοε 28, 2012 2:15 am, 1 φορά
XrysaB έγραψε:vasoula25 έγραψε:ούτε κι γω ξέρω πως κρατιέμαι αλλά τι να κάνω δεν έχω αυτοκίνητο να πάω στην πόλη αύριο θα πάμε κοζάνη παίρνει πτυχίο ο καλός μου οπότε θα πάω παρασκευή αν δεν έχει έρθει που πολύ φοβάμαι ότι θα έρθει
Συγχαρητήρια για τον καλο σου και μη ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ συντομα θα ξέρεις.δεν θα ρθει κορίτσι η βρωμιαρα και θα μας ανακοινώσεις ευχάριστα νεα
art86 έγραψε:ΜΜΜΜΜΜΜΜ..ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ Γ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΡΑΞΕΤΕ..ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΑΠ ΟΥΤΕ Γ ΥΠΕΡΗΧΟ..ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ...ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΧΩ ΓΟΝΙΜΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ Γ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΙΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ..ΚΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΗ ΠΟΛΗ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ......ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟ ΞΕΡΩ....ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΠΑΩ--ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ-ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ
art86 έγραψε:
ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ Γ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ
vasoula25 έγραψε:ούτε κι γω ξέρω πως κρατιέμαι αλλά τι να κάνω δεν έχω αυτοκίνητο να πάω στην πόλη αύριο θα πάμε κοζάνη παίρνει πτυχίο ο καλός μου οπότε θα πάω παρασκευή αν δεν έχει έρθει που πολύ φοβάμαι ότι θα έρθει
art86 έγραψε:ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΤ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΚΟΡΙΤΑΚΙ Μ.....?ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ..ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ....
ΤΟΝΙΑ ΜΟΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΜΡ...ΑΧ ΜΩΡΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΝΙ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΛΙΓΟ Ε??????ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΟΜΩΣ..ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ.......
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης