Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
610 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 610 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δωρα μου εγω αρχικα ειχα περασει στα μερη σας πολυτεχνειο, χημικων μηχανικων..αλλα ενιωθα οτι δε με εξεφραζε.ξαναεδωσα την επομενη και περασα οργανωση και διοικηση επιχειρησεων, στο πα.πει!την γουσταρα πολυ την σχολη, ειχα καψουρα ενα πραγμα..και ηλπιζα σε απορροφηση..τραπεζικα, επιχειρησεις, λογιστικα, εχει μεγαλο ευρος οσο και να πεις..αλλα στα ονειρα εμεινα.τεσπα, σιγουρα οτι μαθαινει ο καθενας καλο ειναι..ας ελπισουμε καποια μερα να αλλαξουν τα πραγματα γιατι ειλικρινα μονο η ελπιδα απεμεινε!
παντως δωρα μου εσυ μη το πεις ουτε του παπα, τετοιοι μισθοι τη σημερον ημερα απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια εχουμε στειλει ολες mail στο info@exelixisotc.gr.. η ελενιτσα το βρηκε!!!!!!γραψτε απλα οτι ενδιαφερεστε για δειγματα της βρεφικης τους σειρας

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εστειλα και εγω αλλα δεν ξερω αν τα χρησιμοποιησω γιατι μετα απο μια γρηγορη ματια ειδα οτι περιεχουν parabens... scratch scratch

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που το διαβασες σοφακι?στο site της λεει οτι δινει προτεραιοτητα σε συστατικα φυσικης προελευσης, μονο αυτο βρηκα εγω..

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το βρηκα...

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια οχι δεν εχουν παραμπενς.στα δειγματα που θα λαβετε το λενε καθαρα.ειχα κ εγω την ιδια ανυσηχια στην αρχη κ το εψαξα.στα φαρμακεια μονο.αν μπειτε σε ενα σιτε φαρνακειου στα συστατικα θα το δειτε.εγω οταν τα παρελαβα το κοιταξα κιολας.

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κοριτσάκια!
Τελικά μόλις μαγείρεψα και περιμένω τον καλό μου!
Τραγική η κατάσταση με τις δουλειές ε;... Αχ ρε γμτ να μην έχουμε ή πολλά λεφτά ή λίγες ανάγκες!!
Σοφάκι σε καλή μεριά!!
Κρατήστε κάτι στην άκρη για να έχετε να συνεχίσετε να παίζετε! Smile
Καλά πολυ γέλασα με το φαί της μπέμπας! Smile
Εμένα δεν έχουν γάλα αλλά πρήστηκαν τελευταία και πονάνε λίγο!

discordia

discordia
Ζαβλακωθηκα με τον υπολογιστη εδω και τοσες ωρες...
παω να φαω κατι και να διαβασω το βιβλιο μου! Θα τα πουμε το απογευμα!!!
φιλακια πολλα σε ολες και καλο μεσημερι!

ζωάκι

ζωάκι
discordia έγραψε:Ζαβλακωθηκα με τον υπολογιστη εδω και τοσες ωρες...
παω να φαω κατι και να διαβασω το βιβλιο μου! Θα τα πουμε το απογευμα!!!
φιλακια πολλα σε ολες και καλο μεσημερι!

Γεια σου Σμαρώ! Καλή ξεκούραση!
Εγώ δεν έχω διαβάσει ούτε μισή σελίδα σε όλη την εγκυμοσύνη! Καλά υπερβάλλω... ξεκίνησα αλλά δεν το συνέχισα για πολύ...
Έχω κι εγώ 2 δειγματάκια της Mustela που μου έδωσε μία φίλη.. Λέω να μη βάλω κάτι αλλο εκτός της απιβίτα που ανέφερα ήδη! κι αυτό κάτι σε λαδάκι, όχι κρέμα..

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λουκια κ ο καλος μου χημικος μηχανικος περασε αλλα δεν τελειωσε ποτε!Τον εψησε ενας συμφοιτητης του (που τα παρατησε νωρις) να δωσει ΑΣΕΠ για την Εθνικη Τραπεζα κ τελικα περασε.Τον πηραν βεβαια 4 χρονια μετα τις εξετασεις κ αφου ειχε αρχισει να ασχολειται με τη σχολη.Ζυγησε τα πραγματα κ επελεξε την τραπεζα απο το να τελειωσει τις σπουδες του.

Οσο για το μισθο μου ειναι ιδιος 4 χρονια που δουλευω.Δλδ με 930 ξεκινησα αλλα εγινε μια μικρη συξηση μετα την 3ετια + το επιδομα γαμου.Μειωσεις δεν μας εχουν κανει ακομα αλλα δεν ξερω ως ποτε.Συντομα πλησιαζουν αλλαγες απ'οτι καταλαβα!

Μακαρι να ειχαν ολοι μια δουλεια αλλα που τετοια τυχη...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenhtsa έγραψε:κοριτσια οχι δεν εχουν παραμπενς.στα δειγματα που θα λαβετε το λενε καθαρα.ειχα κ εγω την ιδια ανυσηχια στην αρχη κ το εψαξα.στα φαρμακεια μονο.αν μπειτε σε ενα σιτε φαρνακειου στα συστατικα θα το δειτε.εγω οταν τα παρελαβα το κοιταξα κιολας.

οχι ελενιτσα, το διασταυρωσα κι εγω..στα συστατικα της εχει απλα συμπεριλαβει μια ενοτητα στην οποια αναφερει ποια συστατικα απαγορευονται απο τις διαταξεις για τα καλλυντικα..εκει αναφερει τα paraben, δικιο εχεις!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:Γεια σας κοριτσάκια!
Τελικά μόλις μαγείρεψα και περιμένω τον καλό μου!
Τραγική η κατάσταση με τις δουλειές ε;... Αχ ρε γμτ να μην έχουμε ή πολλά λεφτά ή λίγες ανάγκες!!
Σοφάκι σε καλή μεριά!!
Κρατήστε κάτι στην άκρη για να έχετε να συνεχίσετε να παίζετε! Smile
Καλά πολυ γέλασα με το φαί της μπέμπας! Smile
Εμένα δεν έχουν γάλα αλλά πρήστηκαν τελευταία και πονάνε λίγο!

ζωη μου κι εμενα μια απο τα ιδια, σαν αγελαδιτσα νιωθω, και ωρες ωρες οι θηλες μου πονανε υπερβολικα.. ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 5 534787

ζωάκι

ζωάκι
loukia_84 έγραψε:
ζωη μου κι εμενα μια απο τα ιδια, σαν αγελαδιτσα νιωθω, και ωρες ωρες οι θηλες μου πονανε υπερβολικα.. ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 5 534787

εν τω μεταξύ εμένα ως τώρα ήταν πολύ νορμάλ.. καμία ενόχληση εκτός από το ένα νούμερο που ανέβηκα! Μας τα κρατάει μαζεμένα σε κανενα μήνα!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:Λουκια κ ο καλος μου χημικος μηχανικος περασε αλλα δεν τελειωσε ποτε!Τον εψησε ενας συμφοιτητης του (που τα παρατησε νωρις) να δωσει ΑΣΕΠ για την Εθνικη Τραπεζα κ τελικα περασε.Τον πηραν βεβαια 4 χρονια μετα τις εξετασεις κ αφου ειχε αρχισει να ασχολειται με τη σχολη.Ζυγησε τα πραγματα κ επελεξε την τραπεζα απο το να τελειωσει τις σπουδες του.

Οσο για το μισθο μου ειναι ιδιος 4 χρονια που δουλευω.Δλδ με 930 ξεκινησα αλλα εγινε μια μικρη συξηση μετα την 3ετια + το επιδομα γαμου.Μειωσεις δεν μας εχουν κανει ακομα αλλα δεν ξερω ως ποτε.Συντομα πλησιαζουν αλλαγες απ'οτι καταλαβα!

Μακαρι να ειχαν ολοι μια δουλεια αλλα που τετοια τυχη...

κοιτα , για να πω την αμαρτια μου, κι εγω με το που πηρα το προγραμμα με τα μαθηματα των εξαμηνων στα χερια μου την ιδια αντιδραση ειχα..ειπα δεν προκειται να τελειωσω ΠΟΤΕ, ειχε κι ενα σωρο εργαστηρια.. ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 5 534787

νμιζω οτι εκανε την καλυτερη δουλεια ο αντρας σου!κι εγω κατι σε τραπεζα ηλπιζα αλλα..λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο μαλλον..
το καλο στην περιπτωση σας ειναι οτι μπαινουν δυο μισθοι τον μηνα στο σπιτι, οι οποιοι με τα δεδομενα της εποχης ειναι και ικανοποιητικοι..
εμας το μονο που μας σωζει ειναι οτι δεν εχουμε πολλα παγια εξοδα..το σπιτι ειναι δικο μας, δανεια και δοσεις δεν βαλαμε πουθενα, και βοηθανε και πολυ οι δικοι μου στα εξοδα του μηνα καθοτι κρεας, λαδι, και τα σχετικα μου τα δινουν εκεινοι..

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:
loukia_84 έγραψε:

εν τω μεταξύ εμένα ως τώρα ήταν πολύ νορμάλ.. καμία ενόχληση εκτός από το ένα νούμερο που ανέβηκα! Μας τα κρατάει μαζεμένα σε κανενα μήνα!

ετσι κι εμενα, ακριβως ομως..ειχαν πρηστει τον πρωτο καιρο που ανακαλυψα κιολας οτι ημουν εγκυος, με τον καιρο ανεβηκα ενα νουμερο, αλλα δε με ενοχλησε ποτε μεχρι τωρα..πλεον, ειναι καποιες στιγμες που δεν την παλευω με τις θηλες μου..τοσο πολυ που με πονανε, καθομαι κ τριβομαι μονη μου λες κ παιζω σε καμια πονηρη ταινια... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
hello κοριτσακια τι κανετε???

ζωάκι

ζωάκι
loukia_84 έγραψε:
ετσι κι εμενα, ακριβως ομως..ειχαν πρηστει τον πρωτο καιρο που ανακαλυψα κιολας οτι ημουν εγκυος, με τον καιρο ανεβηκα ενα νουμερο, αλλα δε με ενοχλησε ποτε μεχρι τωρα..πλεον, ειναι καποιες στιγμες που δεν την παλευω με τις θηλες μου..τοσο πολυ που με πονανε, καθομαι κ τριβομαι μονη μου λες κ παιζω σε καμια πονηρη ταινια... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

χεχε!! Σε λίγο να δεις κάτι γλέντια!! βρυσούλες θα γίνουν!!

ζωάκι

ζωάκι
thequeen86 έγραψε:hello κοριτσακια τι κανετε???

Γεια σου Μαρία!
Οι μισές την έκαναν! Κι εγώ έφαγα τώρα και γλάρωσα... Sleep Sleep

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για στηθος λετε??? εμενα τωρα δεν πονανε στην αρχη ομως ουτε να το δω το σουτιεν.βεβαια τωρα καπου καπου βγαινει λιγο γαλα αλλα απο το να πονανε...

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:
thequeen86 έγραψε:hello κοριτσακια τι κανετε???

Γεια σου Μαρία!
Οι μισές την έκαναν! Κι εγώ έφαγα τώρα και γλάρωσα... Sleep Sleep

να σου πω εγω ξυπνησα γλαρωμενη.δν εχω κοιμηθει παλι κ εν μερη φταιει το αμορε

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:
loukia_84 έγραψε:

χεχε!! Σε λίγο να δεις κάτι γλέντια!! βρυσούλες θα γίνουν!!

βρυσουλες ε???????αχ!με το καλο να ερθουν τα νινακια κι ας γινουν και κανουλες!!!
γεια σου μαρακι!κι εσενα βγαζουν γαλα?μαζευτηκατε πολλες, εγω προς το παρον οχι..!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιατι βρε μαρακι?τι σου εκανε?η αληθεια ειναι οτι μια υπνηλια την εχω κι εγω..αν και σπανια κοιμαμαι το μεσημερι..

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω λουκια εχω κ τον μικρο οποτε μολις τσιριζει βγαινει απο μονο του.καλα λιγο βγαινει μην φανταστεις

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:γιατι βρε μαρακι?τι σου εκανε?η αληθεια ειναι οτι μια υπνηλια την εχω κι εγω..αν και σπανια κοιμαμαι το μεσημερι..

γτ χτες ειχε πολυ ανησυχο υπνο.εχει αυτο που λενε ανησυχα ποδια τα κουναει κ τα τρυβει μεταξυ τους κ εγω γινομαι φραπε με νευρα κορδελακια.ασε που ολη νυχτα στριφογυριζε κ συν οτι σε καποια φαση σχεδον με καβαλισε.

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:εγω λουκια εχω κ τον μικρο οποτε μολις τσιριζει βγαινει απο μονο του.καλα λιγο βγαινει μην φανταστεις

απο μονο του????????????????????τι λες τωρα..αχ ειμαι τελειως αμαθη και μου φαινονται περιεργα ολα αυτα!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις