Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
590 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 590 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αναφέρω ένα παλιότερο θέμα που συζητούσαμε....για δωρο χριστουγεννων.
Πηρα τώρα τηλέφωνο στην δουλειά μου και ρώτησα τον λογιστή και από ποιον παίρνω το δώρο από αυτούς ή το ικα. και μου είπε οτι η δουλειά μου το πληρώνει, μεχρι 23 του Δεκέμβρη και οτι θα μου το πλήρωνε ο οαεδ μονο αν ήμουν στην εξάμηνη αδεια. Ρωτηστε κι εσεις να τα διαστευρώσουμε...

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!
Απο που να αρχισω δεν τα θυμαμαι κ ολα. Λοιπον συμφωνω με Σμαρω εχθες το βραδυ μπηκα κ εγω απο το κινητο κ ηταν ολα καλα.
Σοφια καλοφαγωτα!
Εγω σημερα μακαροναδα απο την μαμα μου!
Σκεφτομαι σε λθγο να κανω σφουγγαρισμα....

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
discordia έγραψε:Αναφέρω ένα παλιότερο θέμα που συζητούσαμε....για δωρο χριστουγεννων.
Πηρα τώρα τηλέφωνο στην δουλειά μου και ρώτησα τον λογιστή και από ποιον παίρνω το δώρο από αυτούς ή το ικα. και μου είπε οτι η δουλειά μου το πληρώνει, μεχρι 23 του Δεκέμβρη και οτι θα μου το πλήρωνε ο οαεδ μονο αν ήμουν στην εξάμηνη αδεια. Ρωτηστε κι εσεις να τα διαστευρώσουμε...

Σμαρω μου εγω δυστυχως δεν δουλευω... Crying or Very sad
αλλα κι εμενα η αδερφη μου περυσι με τον μπεμπουλη απο την δουλεια της κανονικα το πηρε το δωρο..

γεια σου Ελενιτσα!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
discordia έγραψε:Αναφέρω ένα παλιότερο θέμα που συζητούσαμε....για δωρο χριστουγεννων.

Σμαρω μου τι εννοουσαν αν ησουν στην εξαμηνη αδεια?

discordia

discordia
Γεια σου Ελενιτσα! Εννοω την εξαμηνη αδεια μητροτητας του οαεδ μετα την αδεια λοχειας που μπορεις να παρεις.

Λουκια δυσκολα χωρις δουλεια, αλλα δες και το θετικο. Μπορεις να απολαυσεις το μωρακι σου χωρις να εχεις το αγχος του ποτε θα επιστρεψεις στην δουλεια.

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σμάρω μου δεν λέω, έχει και τα θετικά του..αλλά είναι δύσκολοι καιροί και είναι μεγάλη πολυτέλεια πια να μην εργάζεσαι..θα μου πεις που να βρεις δουλειά.. ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 4 911307
απλά εμένα με πτοεί πολύ ψυχολογικά το οτι σπούδαζα τόσα χρόνια και τώρα το παίζω χαρωπή νοικοκυρά! Crying or Very sad δεν το κατακρίνω απλά εμένα είναι διαφορετική η ιδιοσυγκρασία μου..βέβαια τ'ωρα με το μπεμπάκι σίγουρα θα εκτιμήσω και τα καλά της ανεργίας!!!

discordia

discordia
Σε καταλαβαινω απόλυτα. Σπουδασα, αρχισα να δουλευω στο επαγγελμα απο την πρακτικη και εμεινα σε κεινη την δουλεια, δουλεψα 10-13 ωρες την ημερα και σαββατολκυριακα για να γινω οσο πιο σωστη και πληρης μπορουσα να γινω στο επαγγελμα που διαλεξα και εφτασα τωρα να παιρνω τα λεφτα που επαιρνα το 2006 σαν νεα και απειρη και να μην με σεβονται κιολας πανω στην δουλεια μου. Και η αλλη επιλογη, αν δε μου αρεσει αυτο, ειναι η ανεργια. Ομως αυτο δεν ειναι επιλογη δυστυχως, γιατι δεν βγαινουμε αλλιως.
Αρα ψυχολογια στα ταρταρα...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Διαβαζω διαβαζω κ δεν τελειωνουν!Κ ειχα χαρει οτι ειναι μονο 8 σελιδες!Που να ηξερα οτι ανοιξατε κ αλλο θεματακι...Ευτυχως εγω τα βλεπω ολα κανονικα.

Τι κανετε κορτσουδια???

Σοφακι ζηλευω...Κ εγω θελω 1000€ να ψωνισω στη μπουμπου!Αλλα να μην παραπονιεμαι.Αν δεν παιζεις πως να κερδισεις βρε κοριτσια?Μονο ο μπαμπας που αγοραζει λαχεια λεει μηπως ειναι το τυχερο της μπεμπας φετος κ κερδισει τα 3 εκατομμυριακια!!!Αντε αν κερδισουμε θα εχετε ολες απο 1 χιλιαρικο δωρο για τα μωρακια σας! Razz Razz Razz Razz

Γαλατακι εγω δεν εχω.Ή τουλαχιστον δεν εχω καταλαβει να εχω.Βεβαια σουτιεν δε φοραω.Μονο οταν βγαινω εξω.

Φιλιτσα η κορουλα σου πως ειναι?

Για δωρο θα ρωτησω κ εγω στη δουλεια οταν επιστρεψω.Μακαρι να το δωσουν ολοκληρο!

Αχ!Κοριτσια εγω εχω πεθανει απο τις καουρες.Μεχρι κ εμετο εκανα χθες το μεσημερι. Sad Αντε να σταματησουν να μπορω να φαω!Στεναχωριεται κ η μανουλα μου... Crying or Very sad
Σημερα θα φαμε μοσχαρακι κ κοφτο μακαρονακι.Ελπιζω να μη με πειραξει...
Σαλλιγκαρια εχω φαει 2 φορες εξω.Τη μια απο τις 2 ηταν τελεια.Την αλλη ετσι κ ετσι...

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σε ευχαριστω Σμαρω μου! Αρα να περιμενω κ εγ .οτι κατι θα παρω απο την δουλεια μου ε;
Καλησπερα Λουκια!
Αχ κοριτσια μεγαλο θεμα η ανεργια. Στην δικια μας εταιρεια καθε λιγο κ λιγακι καποιος φευγει καποιος οδηγειται στην παραιτηση κ παιζει κ αυτο που ακουσα την Δευτερα στον παπαδακη για τις οικιοθελεις παραιτησεις! οποτε οτι κ αν ειναι κανεις υπομονη για να μην εχεις θεμα ανεργιας!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι στιγμες βρε σμαρω που λεω καλυτερα να μην ειχα χασει τα χρονια μου σπουδαζοντας..δεν λεω, αλιμονο, οι σπουδες σε κανουν πιο πληρη ανθρωπο, παντα αποκομιζεις χρησιμα πραγματα αλλα καμια φορα ενα πτυχιο αποτελει και εμποδιο..
εγω δουλευα κανονικα και με το που πηρα το πτυχιο μου με εδιωξαν..σου λεει ο αλλος γιατι να σου πληρωνω το επιδομα πτυχιου οταν την ιδια δουλεια θα μου την κανει καποιος και μαλιστα με λιγοτερο κοστος..αστα!μπηκε και αυτο με τους νεους κατω των 25, αντε να βρεις δουλεια τωρα!

discordia

discordia
Το αλτσχαιμερ με εχει χτυπησει για τα καλα...ποιακαλη κοπελα μας ειπε για την mustela και μας εδωσε το μειλ?

Εστειλα μειλ και ζητησα δειγματα. Μου απαντησαν αμεσως και ζητησαν τα στοχεια μου και την ηλικια του παιδιου. Τους απαντησα και αμεσως μου ειπαν οτι θα μου στειλουν και δειγματα της βρεφικης σειρας αλλα και απο προιοντα για τον θηλασμο που εχουν.

γεια σου Δωρακι!!! Κι εμενα με ταλαιπωρουν παρα πολυ οι καουρες κι εκοψα τα πολλα πολλα. τρωω πολυ λιγο και πινω πολυ γαλα και τρωω γιαουρτια. Δοκιμασε το...

Ελενιτσα και σε μας και απολυουν αλλα και παραιτειται κοσμος. Εχει γινει πολυ χαλια το κλιμα....

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου δωρα μου, γεια σου ελενιτσα!εσεις κοριτσια που δουλευετε, υπομονη!τωρα ειναι κοινη τακτικη το σπασιμο νευρων αλλα φροντιστε να μη τους περασει..

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελενιτσα εσυ ειχες ανεβασει το mail της mustela? μολις εστειλα κ η απαντηση αμεση..:

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια. Να σας ευχηθούμε ότι καλύτερο για το μωράκι που περιμένετε.

Εκτός από τα δείγματα βρεφικής φροντίδας, θα σας αποστείλουμε δείγματα για εσάς και για την περίοδο του θηλασμού.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία.

χι, χι!τα πρωτα μας δωρακια ως εγκυουλες!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε συ σμαρω...!!!αυτο για τα μεγαλα πνευματα που λενε... ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 4 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 4 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 4 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 4 328109

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
discordia έγραψε:Το αλτσχαιμερ με εχει χτυπησει για τα καλα...ποιακαλη κοπελα μας ειπε για την mustela και μας εδωσε το μειλ?

Εστειλα μειλ και ζητησα δειγματα. Μου απαντησαν αμεσως και ζητησαν τα στοχεια μου και την ηλικια του παιδιου. Τους απαντησα και αμεσως μου ειπαν οτι θα μου στειλουν και δειγματα της βρεφικης σειρας αλλα και απο προιοντα για τον θηλασμο που εχουν.

γεια σου Δωρακι!!! Κι εμενα με ταλαιπωρουν παρα πολυ οι καουρες κι εκοψα τα πολλα πολλα. τρωω πολυ λιγο και πινω πολυ γαλα και τρωω γιαουρτια. Δοκιμασε το...

Ελενιτσα και σε μας και απολυουν αλλα και παραιτειται κοσμος. Εχει γινει πολυ χαλια το κλιμα....

Εγω ειχα πει για την μουστελα...θα σιυ στειλουν αμεσα. Ειναι αρκετα μεσα σε φακελο τα στελνουν.

discordia

discordia
Λουκια, ναι ναι συναντηθηκαμε!!! Και μενα την ιδια απαντηση μου εστειλαν...και τωρα θα περιμενω!!!!

Και να σου πω και κατι αλλο, αυτο για το πτυχιο. Μας θελουν αμορφωτους και υποταγμενους. Τωρα νιωθεις οτι σε κραταει πισω αλλα ειναι τιμη σου και καμαρι σου που το πηρες. μολις ανοιξουμε τα ματια μας και μαθουμε 5 πραγματα παραπανω δεν ειμαστε πια καλοι? Ε, οχι δε θα τους περασει. Κι εγω το μαυρο προβατο ειμαι στην δουλεια, οχι λογω πτυχιου, αλλα γιατι ενημερωνομουν για τα εργασιακα δικαιωματα μου και περιμενω τρομερο πολεμο νευρων μολις γυρισω. Το επιδομα πτυχιου δε το ζητησα ποτε, γιατι δουλευα με συμφοιτητρια και φιλη μου, που πηρε πτυχιο πριν απο μενα αλλα δεν αποφασιζε να παει να το ζητησει και μετα οταν πηρα κι εγω δεν ηθελα να το ζητησω κι αν το επαιρνα να ενιωθε οτι την παρεκαμψα.

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:ελενιτσα εσυ ειχες ανεβασει το mail της mustela? μολις εστειλα κ η απαντηση αμεση..:

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια. Να σας ευχηθούμε ότι καλύτερο για το μωράκι που περιμένετε.

Εκτός από τα δείγματα βρεφικής φροντίδας, θα σας αποστείλουμε δείγματα για εσάς και για την περίοδο του θηλασμού.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία.

χι, χι!τα πρωτα μας δωρακια ως εγκυουλες!!

Ναι εγω.Ειδατε? cheers

discordia

discordia
ελενιτσα ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 4 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 4 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 4 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 4 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 4 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 4 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 4 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 4 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 4 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 4 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 4 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 4 315810

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 4 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 4 893968

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ!Δυσκολο θεμα.Εγω τελειωσα βιολογια στο ΑΠΘ κ δουλευω σε ενα μικροβιολογικο εργαστηριο.Δε θα σχολιασω τις συνθηκες.Μονο οτι ευτυχως μου δινουν 1000€.Εννοειται οτι δεν πληρωνουν ποτε υπερωριες οσες κ αν ειναι!Κ δεν ξερω πως θα ειναι τα πραγματα οταν γυρισω.Αν χασω τη δουλεια μου παντως δεν εχω ελπιδα να ξαναβρω!
Εσυ Ελενιτσα κ Λουκια?

Εγω δεν εχω στειλει ακομη στη μουστελα.Τι ακριβως τουε στειλατε?

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α!Επισης ηθελα να πω οτι αυτο που λες Σμαρω για τα βλαστοκυτταρα ηδη ερευναται για ορους νεοτητας ή για ενεσεις βλαστοκυτταρων.Καπου το ειχα διαβασει πριν πολυ καιρο.Αντι για κολλαγονο θα κανουν στο προσωπο ενεση βλαστοκυτταρων!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο βρε ελενιτσα!!!χιλια ευχαριστουμε!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 4 379767

αχ ρε κοριτσια, ειλικρινα, στενοχωριεμαι που καταντησαμε να λεμε οτι το πτυχιο ειναι τροχοπεδη και οχι εφοδιο..αλλα ετσι ειναι!κι οντως ειναι γεγονος..το κεφαλαιο θελει τον εργατη ανειδικευτο..για αυτο ολα τα μεγαλα μυαλα-χρονια τωρα-καταληγουν στο εξωτερικο..γιατι εκει τους αναγνωριζουν την μορφωση και την προσπαθεια που εχουν καταβαλει..εδω μας θελουν χαιβανια και μαιμουλια μια ζωη!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειναι καλη εταιρια αυτη η μουστελα?που πουλανε τα προιοντα της?

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η μαμα ετοιμαζει τραπεζι.Παω για μαμ κ θα επιστρεψω αργοτερα!
Α!Εγω περιορισα κ το αλατι...Απαισιες οι σαλατες πλεον αλλα το πρηξιμο ειναι καπως μικροτερο...
ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 4 417472

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Ειναι καλη εταιρια αυτη η μουστελα?που πουλανε τα προιοντα της?

Πρεπει να ειναι αρκετα καλη.Στο σεμιναριο θηλασμου μας εδωσαν κ δειγμα αφρολουτρο 50ml.Λογικα στα φαρμακεια τη βρισκεις.Για καταστηματα βρεφικων δεν ξερω αλλα δεν την εχει παρει το ματι μου καπου.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις