Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
listoudi έγραψε:Πειραζει που εγω εκτος απο τον αντρα μου στο δωματιο δε θελω κανεναν.. ουτε μαμα ουτε αδερφη και σιγουρα οχι πεθερα.. μονο τον αντρα μου.. Τωρα θυμηθηκα και την πεθερα της Φιλιτσας με την σπανακοπιτα...Φιλιτσαααααα....

οχι, καθολου δεν πειραζει!κι εγω μονο τον αντρουλη μου θελω..του το εχω πει κιολας..αφου θα εχει αδεια ολες εκεινες τις μερες δεν θελω να το περασω με κανεναν αλλο.οι τρεις μας θελω..ΜΟΝΟ!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:κοιτα, μετα την ενταση της στιγμης σιγουρα αφου βρεις χρονο και χαλαρωσεις θα βγει οοολη η κουραση και πιστευω οτι οντως θα κοιμηθεις σαν πουλακι..

οσο για αυτο το κενο, ισχυει δηλαδη μαρια ε?σε παιρνει απο κατω?

ναι σε παιρνει λιγο γτ απο κει που αισθανοσουν γεματη ξαφνικα φευγει κ μενεις με την αισθηση της μοναξιας κ του κενου...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι βρε μαρακι μου, δεν αντιλεγω.αλλα σκεφτομαι κι οτι η μανουλα μου θα στενοχωριεται για το κοριτσακι της..ενω τουλαχιστον με τον αντρα μου θα το ζουμε μαζι πρωτη φορα, καινουργιο θα ειναι και για τους δυο μας..

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:
loukia_84 έγραψε:κοιτα, μετα την ενταση της στιγμης σιγουρα αφου βρεις χρονο και χαλαρωσεις θα βγει οοολη η κουραση και πιστευω οτι οντως θα κοιμηθεις σαν πουλακι..

ναι σε παιρνει λιγο γτ απο κει που αισθανοσουν γεματη ξαφνικα φευγει κ μενεις με την αισθηση της μοναξιας κ του κενου...

γιατι ομως?αφου το εχεις πια στα χερια σου..εχω διαβασει αρκετα και για την επιλοχια αλλα και παλι μου φαινεται καπως κουλο..ισως επειδη δεν το εχω ζησει..σιγουρα κατι παραπανω ξερεις εσυ..

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:
listoudi έγραψε:Πειραζει που εγω εκτος απο τον αντρα μου στο δωματιο δε θελω κανεναν.. ουτε μαμα ουτε αδερφη και σιγουρα οχι πεθερα.. μονο τον αντρα μου.. Τωρα θυμηθηκα και την πεθερα της Φιλιτσας με την σπανακοπιτα...Φιλιτσαααααα....

οχι, καθολου δεν πειραζει!κι εγω μονο τον αντρουλη μου θελω..του το εχω πει κιολας..αφου θα εχει αδεια ολες εκεινες τις μερες δεν θελω να το περασω με κανεναν αλλο.οι τρεις μας θελω..ΜΟΝΟ!
Πες με περιεργη αλλα επειδη δεν μου αρεσει να με χαιδευουν και η μαμα μου το κανει παντα ακομη και τωρα δε θελω να την εχω μαζι μου... θελω τον αντρα μου γιατι με κανει να νιωθω δυνατη και να εχω αυτοπεποιθηση ενω η μαμα μου με κανει να νιωθω σαν μπεμπα και με χαλαει...

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σιγουρα αλλα πιστεψε με αυτος που σε καταλαβαινει τι περνας εκει την ωρα ειναι η μανα σου.κ η εγω δν την ηθελα καθολου γτ ειναι αγχοτικος τυπος κ πιστευα οτι θα με εππηρεαζε αρνητικα.οχι μονο ετσι δν εγινε αλλα εαν δεν εμπαινε μεσα μαλλον μονη μου θα γενναγα

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

γιατι ομως?αφου το εχεις πια στα χερια σου..εχω διαβασει αρκετα και για την επιλοχια αλλα και παλι μου φαινεται καπως κουλο..ισως επειδη δεν το εχω ζησει..σιγουρα κατι παραπανω ξερεις εσυ..

σκεψου οτι 9 μηνες εχεις ενα σπορι μεσα σου που γινεται ενας μικρος ανθρωπος.το κουβαλας το αισθανεσαι να κινηται μεσα σου.οταν αυτο φυγει μετα μενεις αδεια

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρια σε αφησαν να εχεις συνοδο την ωρα της γεννας μονο σε εμας εδω πανω ειναι αυστηροι και δεν αφηνουν??

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
listoudi έγραψε:Μαρια σε αφησαν να εχεις συνοδο την ωρα της γεννας μονο σε εμας εδω πανω ειναι αυστηροι και δεν αφηνουν??

αμε βεβαια ας τολμαγαν να της ελεγαν οχι κ θα εκανε η μανα μου το θριασιο σου γαμω το μαγαζακι

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
thequeen86 έγραψε:
listoudi έγραψε:Μαρια σε αφησαν να εχεις συνοδο την ωρα της γεννας μονο σε εμας εδω πανω ειναι αυστηροι και δεν αφηνουν??

αμε βεβαια ας τολμαγαν να της ελεγαν οχι κ θα εκανε η μανα μου το θριασιο σου γαμω το μαγαζακι
Μια χαρα σε εμας ουτε στον οροφο δεν αφηνουν.. ολοι κατω περιμενουν..

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα ουσιαστικα μια πορτα τους χωριζε

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ μωρε κοριτσια, μπερδευτηκα..

απ τη μια εχει δικιο η μαρια..οι μητερες μας εχουν περασει απο εκει, το εχουν δει το εργο, και αν μη τι αλλο ειναι γυναικες..ξερουν διαφορετικα απο εναν αντρα πως να χειριστουν καταστασεις..

απ την αλλη, συμφωνω και με την λιτσα..φοβαμαι οτι η μανα μου θα με κοιταει σαν να με λυπαται που το περναω ολο αυτο..κακα τα ψεματα καμια μανουλα δεν θελει να υποφερει το παιδακι της..και 50 χρονων να φτασει αυτο..παντα παιδι το βλεπει εκεινη!
ενω με τον αντρα μου, θα ειμαστε κι οι δυο ισοι απεναντι απο οοοολο αυτο το τεραστιο γεγονος!και ισχυει οτι νιωθεις πιο δυνατη με τον συντροφο σου διπλα..ισως κιολας επειδη κατα βαθος η αντρικη φυση ειναι και πιο φυγοπονη!εμεις ειμαστε πιο ψυχραιμες..

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ετσι ακριβως ειναι λουκια μου.αρα μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιτσα μου ουτε συνοδο αφηνουν ουτε επισκληριδιο κανουν!Δυσκολη επιλογη εκανες να γεννησεις σε δημοσιο.
Κ στο Γενεσις που θα παω εγω ομως μονο 1 ατομο επιτρεπεται στην αιθουσα τοκετου.Οποτε αναγκαστικα θα ειναι ο αντρας μου.Τον θελω διπλα μου σε ολη τη διαρκεια της γεννας.Αν μπορουσε βεβαια να βγει λιγο κ να μπει κ η μανουλα μου δε θα με χαλαγε αλλα αφου πρεπει να διαλεξω μονο ενα ατομο εννοειται θελω τον καλο μου.

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:ετσι ακριβως ειναι λουκια μου.αρα μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα

αρα..σκ@τ@..ακρη δεν εβγαλα!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:
thequeen86 έγραψε:ετσι ακριβως ειναι λουκια μου.αρα μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα

αρα..σκ@τ@..ακρη δεν εβγαλα!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον!οτι θυμαμαι λεω!
ναι εχετε δικιο η σπανακοπιτα θεικη...ακομα να παρει να ρωτησει τι κανει η μικρη.....ταχα σαν κορες τους ειμαστε..
η καισαρικη ειναι ενα τιποτα!και νε σας σημβει δεν την νιωθετε!και ξυπνητες ειναι καλυτερα.στον αποστολη με κοιμησαν επειδη η επισκληριδιος του φυσιολογικου δεν ειναι η ιδια με της καισαρικης και δεν με ειχε πιασει καλα και πονουσα και τιναζομουν...δεν το ειδα το παιδι ενω στην δευτερη την ειδα την φιλησα!!!!μην φοβαστε απλα ποναει μετα!και εγω τον Σταθη ηθελα μεσα αλλα στο ιδιωτικο οποιος ηθελε εμπαινε....

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το ξερω οτι εκανα δυσκολη επιλογη αλλα αλλο 2,800 και αλλο οτι εχετε ευχαριστηση.. τουλαχιστον μετα θα γυρισουμε σπιτι με το μπεμπακι μας και δε θα σκεφτομαστε το νοσοκομειο.. θα κανω λιγο υπομονη τι να κανω???

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπατε σκυλοι μου κι αλεστε ενα πραγμα??? ααα, δε μου αρεσει αυτο..

για την πεθερα τα εχουμε πει..ειναι μια απο τις 7 θανασιμες..

οσο για την καισαρικη και τον φυσιολογικο , αυτη ειναι η βασικη διαφορα..το ποτε θα πονεσεις..πριν η μετα..

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
listoudi έγραψε:το ξερω οτι εκανα δυσκολη επιλογη αλλα αλλο 2,800 και αλλο οτι εχετε ευχαριστηση.. τουλαχιστον μετα θα γυρισουμε σπιτι με το μπεμπακι μας και δε θα σκεφτομαστε το νοσοκομειο.. θα κανω λιγο υπομονη τι να κανω???

ναι μωρε λιτσακι, μην αγχωνεσαι!εξαλλου ειπαμε καθε τοκετος ειναι διαφορετικος..δεν σημαινει επειδη καποια ειχε ασχημη εμπειρια οτι αυτος ειναι κ ο κανονας..ειδες η φιλεναδα σου τι σου ειπε..οτι ολα ηταν καλα..!μια χαρα θα ειναι και για σενα, θα δεις!εξαλλου ειπαμε, σε αυτες τις περιπτωσεις πρεπει να ζυγιζουμε τα πραγματα..και εν τελει οταν με το καλο παρεις στα χερια σου την μικρη ολα μα ολα θα μοιαζουν πια μακρινο παρελθον..!!

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:
listoudi έγραψε:το ξερω οτι εκανα δυσκολη επιλογη αλλα αλλο 2,800 και αλλο οτι εχετε ευχαριστηση.. τουλαχιστον μετα θα γυρισουμε σπιτι με το μπεμπακι μας και δε θα σκεφτομαστε το νοσοκομειο.. θα κανω λιγο υπομονη τι να κανω???

ναι μωρε λιτσακι, μην αγχωνεσαι!εξαλλου ειπαμε καθε τοκετος ειναι διαφορετικος..δεν σημαινει επειδη καποια ειχε ασχημη εμπειρια οτι αυτος ειναι κ ο κανονας..ειδες η φιλεναδα σου τι σου ειπε..οτι ολα ηταν καλα..!μια χαρα θα ειναι και για σενα, θα δεις!εξαλλου ειπαμε, σε αυτες τις περιπτωσεις πρεπει να ζυγιζουμε τα πραγματα..και εν τελει οταν με το καλο παρεις στα χερια σου την μικρη ολα μα ολα θα μοιαζουν πια μακρινο παρελθον..!!
το καλο ειναι οτι βρηκα γιατρο που μαλλον θα με αναλαβει δε θα παω στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα και μαλιστα χωρις λεφτα..

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
υπαρχει κ η λυση του να πας κ οποιος εφημερευει να σε ξεγεννησει.δεν δινεις μια

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θα κρατησω την γιατρο μου μεχρι τελος και οταν ερθει η ωρα θα με αναλαβει γιατρος στο νοσοκομειο.. Ετσι λεμε.. Προς το παρον δεν τον εχω δει ακομη.. θα βρεθουμε και βλεπουμε...

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε ναι

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ο μικρός μου πήρε το πισί. Σας διαβάζω από το κινητό αλλά δεν είναι το ίδιο. Εντάξει τρομοκρατηθηκα πάλι. Θα έρθει η δώρα να με πάρει σηκωτη να με πάει στην κλινική... Πολλές λεπτομέρειες για μένα,παρά πολλές... Κορίτσια αρρωσταίνω...καπως κρυωσα... Δε θέλω....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις