Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
571 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 571 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το καταλαβαινω Μαρακι μου, εμεις περιμενουμε το πρωτο και εχουμε αγχωθει ηδη, φανταζομαι εσυ με τα 2! αλλα πιστευω οτι θα φτιαξουν καπως τα πραγματα, ποσο ακομα θα συνεχισουμε σε αυτο το χαλι..

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω μεγαλα γλεντια κ μεγαλους γαμους τα θεωρω πανηγυρια χωρις λογο...οποτε την αποψη μου την ξερεις Cool

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natasa. έγραψε:το καταλαβαινω Μαρακι μου, εμεις περιμενουμε το πρωτο και εχουμε αγχωθει ηδη, φανταζομαι εσυ με τα 2! αλλα πιστευω οτι θα φτιαξουν καπως τα πραγματα, ποσο ακομα θα συνεχισουμε σε αυτο το χαλι..

κοιτα ετσι οπως το κοβω τα παιδια μας φανταροι θα πανε κ θα ειναι ακομα χαλια

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λιτσακι δυσκολη η περιπτωση σου.. αν και οπως ξαναειπα εμεις πληρωσαμε ολο το γαμο απο τ δωρα, μπορειτε και σεις να ζητησετε να σας δωσουν χρηματα και οχι δωρα και να πληρωσετε απο αυτα το γαμο και να ειναι και ολοι ευχαριστημενοι.. αλλιως καλεστε λιγους και καλους, δεν ειναι σωστο να φερεις σε δυσκολη θεση τα πεθερικα σου αφου δεν μπορουν να συνεισφερουν οικονομικα..

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω θελω να ειμαι πιο αισιοδοξη.. πιστευω θα φτιαξουν τα πραγματα σχετικα συντομα..

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
thequeen86 έγραψε:
natasa. έγραψε:το καταλαβαινω Μαρακι μου, εμεις περιμενουμε το πρωτο και εχουμε αγχωθει ηδη, φανταζομαι εσυ με τα 2! αλλα πιστευω οτι θα φτιαξουν καπως τα πραγματα, ποσο ακομα θα συνεχισουμε σε αυτο το χαλι..

κοιτα ετσι οπως το κοβω τα παιδια μας φανταροι θα πανε κ θα ειναι ακομα χαλια
Το μονο σιγουρο Μρια αυτο ειναι.. ποιο χαλια θα ειναι καλητερα δε θα ειναι...

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσακια μου σας αφηνω , ερχεται η ανηψια μας για καφε! Φιλακια πολλα!

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
natasa. έγραψε:Λιτσακι δυσκολη η περιπτωση σου.. αν και οπως ξαναειπα εμεις πληρωσαμε ολο το γαμο απο τ δωρα, μπορειτε και σεις να ζητησετε να σας δωσουν χρηματα και οχι δωρα και να πληρωσετε απο αυτα το γαμο και να ειναι και ολοι ευχαριστημενοι.. αλλιως καλεστε λιγους και καλους, δεν ειναι σωστο να φερεις σε δυσκολη θεση τα πεθερικα σου αφου δεν μπορουν να συνεισφερουν οικονομικα..

Κοιτα ετσι ειχαμε πει και στον αρραβωνα οχι δωρα λεφτα και μονο οι δικοι μου συγγενεις εδωσαν.. του αντρα μου μας πηραν ολοι δωρα..οποτε δεν μπορω να βασιστω σε αυτο... ασε που λογω κρισης οι ποιο πολλοι δε δινουν... αυτο που σκεφτομασταν με τους γονεις μου ειναι αντι για μπατσελορ να κανουμε γλεντι μια μερα πριν το γαμο με οσους θελουν να καλεσουν και την μερα του γαμου να μη κανουμε τιποτα.. αλλα αν κανουν και τα πεθερικα μου με λιγους συγγενεις χωρια τη μερα του γαμου θα τα παρω στο κρανιο και θα γινει χαμος..

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακια μου γεια σας και παλι!!

Σμαρω μου κι εγω ψιλοκαπως ειμαι, τα λεγα και το πρωι στην Ζωη, με πονοκεφαλο ξυπνησα και συνεχιζω, και μια ταση για εμετο την εχω..λετε να ειμαι εγκυοσς?????? ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 31 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 31 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 31 328109 Περαστικα σας παντως..

Φιλιτσα μεγαλη κουβεντα ειπες..κανουμε το σταυρο μας και μακαρι να πανε ολα καλα!

Ελενη κι εμενα ο δικος μου νευριαζει με αυτα που του λεω οτι διαβαζω στο ιντερνετ, αυτος εχει θεο τον γιατρο μονο!!Αφου τωρα που γενναει η κολλητουλα μου με επρηξε.."θα ρωτησουμε τον γιατρο αν κανει να πας να την δεις.."ακου εκει... ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 31 311356

Νατασα μου, θα σε βαλω κι εσενα στην λιστα!Σοφακι, σου ξαναστελνω pm..

Τι αλλο..?Α, ναι!Τα 400 ατομα της Ζωης τα εθιξα γιατι ηταν after party, καναν τον γαμο Ελλαδα, και αν καταλαβα καλα οι 400 αφορουσαν μονο στην Κυπρο..!
Εμεις παλι ειμαστε μικρο σοι, ο Χρηστος ομως ειναι μεγααααααλο!Ευτυχως καναμε τον γαμο στην Αθηνα κι ετσι τα σογια απο τα χωρια δεν ηρθαν..δυσκολοι καιροι για εξοδα, που να ερχεται ο αλλος!!
Τα λεφτα σου παντως τα βγαζεις, κακα τα ψεματα!Κ οντως μπορεις και με λιγα χρηματα να κανεις κατι πολυ ομορφο!Εμενα μου ανεβασε πολυ το κοστος ο φωτογραφος(ο οποιος ομως ειναι μορφη και αξιζε και το τελευταιο ευρω που πηρε) και ο στολισμος της εκκλησιας που δεν ηθελα να κανω μονη..Παντως κ εμενα οι γαμοι με τοοοσο κοσμο, δε μου αρεσουν..κατανταει πολυ πανηγυρι-για τα γουστα μου παντα!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιτσα μου και γιατι δεν κανετε ενα γλεντι και ο καθενας απο τα σογια του να καλεσει οσους θελει και μπορει βεβαια να ανταπεξελθει?

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας γεια σας μανουλες. Παλι χαθηκα.... Παλι εχασα τις σελιδες...! Ειστε ολες καλα;
Εμεις ειμαστε σε αναζητηση πραγματων για τη τοσοδουλα μας.
Πηραμε το καροτσι, το μπανακι, τον αποστειρωτη, κρεμες, αφρολουτρα, σαμπουαν, ρουχα κ εσωρουχα για μενα και πολλα αλλα. Α! Παρηγγειλα κ τις πανες της chicco. Λογικα θα ερθουν αυριο.
Αυτο που με ξετρελανε ομως κ το λατρεψα κ μολις το επιασα στα χερια μου ηταν η Sophie η καμηλοπαρδαλη. Κοριτσια ναι αξιζει τα λεφτα της. Τοοοοσο μαλακη. Τοοοοοσο γλυκια. Κ δε μυριζει καουτσουκ.
Ειμαι πολυ ενθουσιασμενη με τα πραγματακια ολα. Εχω κατασυγκινηθει. Σνιφ!

Να σας κανω και μια ερωτηση στις μανουλες που εχεγτε πλυνει τα ρουχακακια του μωρου; Πηρα το baby planet. Ειχε κ μαλακτικο. Επρεπε να το παρω; Καβει να βαλουμε μαλακτικο;

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ααα!και αυτο που λες με τα δωρα και τα λεφτα ισχυει..πολλοι καταφευγουν πλεον σε αυτη την λυση, παιρνουν ενα δωρακι με 30 ευρω και ξεμπερδεψαν..ενω 30 ευρω σε ενα φακελακι, το λες λιγο και ξεφτιλα..
τα δαμε κι εμεις αυτα τα φαινομενα, ατιμη κριση..?ή απλα τσιγκουνια?δεν ξερω!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenhtsa έγραψε:Καλησπερα μανουλες!
Σας διαβαζα απο το κινητο.
Να απαντησω σε ο.τι θυμαμαι.
Μαντι καλως ηρθες στην παρεα μας. Δεν θα βρεις καλυτερη παρεα απο εμας! Αληθεια εδω μενουν οι δικοι σου κ ηρθες να γεννησεις;
Σμαρω μου περαστικα! προσοχη σε ολες μας...αυτο μας λειπει...ειναι κ ο καιρος...καπου ακουσα οτι εκανε ανεμοστροβιλο πρεβεζα νομιζω;
Για γαμους κ τα κλαρινα θα πω οτι δεν υπαρχει γαμος χωρις κλαρινα.κ ο δικος μου δεν πολυχορευει.
Τι αλλα...α ζωιτσα τουλαχιστον ξεμπερδεψες με το νοσοκομειο ε;
Λουκια καλο βγηκε το φαγακι τελικα;
Δεν θυμαμαι κατι αλλο...

ελενιτσα, τωρα το βραδυ θα το ψησω τελικα..βολευτηκε με τα αποφαγια ο καλος μου!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:
Mirantzela! έγραψε:Επισης ρε κοριτσια, η Λενα εχει μπει καθολου τον τελευταιο καιρο??? Νομιζω πως δεν την εχω δει καθολου...
κορίτσια!!!!!! δεν μπαίνω γενικά ίντερνετ τον τελευταίο καιρό γιατί μέσα σε ένα μήνα μας χάλασαν 4 σκληροί δίσκοι affraid affraid affraid και είμαστε συνεχώς χωρίς υπολογιστή. το λαπ τοπ το παίρνει ο άντρας μου στη δουλειά κιόλας.... και όταν η μικρή είναι ξύπνια δε με αφήνει να μπω...και θέλει να ξαπλώνω μαζί της το βράδυ να κοιμηθούμε οπότε...δεν ξανασηκώνομαι μετά...

τι νεα? δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω οοοοολα αυτά....

εμείς ξαναπήγαμε παιδοκαρδιολόγο και μας είπε ότι δεν φαίνεται να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα η καρδούλα του μωρου...

και στο γυναικολόγο που πήγα 33+4 το μωρό ήταν 1877 γραμμ...μικρούλι στην 11,5 εκατοστιαία θέση Sad

εσάς τι βάρος έχουν?

γεια σου λενακι, εγω ειμαι σχετικα καινουργια και δε σε εχω πετυχει..τι γκαντεμια κι αυτη με τους σκληρους!!! Rolling Eyes ο καλος μου ειναι απο τα γιαννενα..αχ, γιαννενα..ωραια ειστε εκει πανω!εμενα η μικρουλα μου, καθοτι μολις μπηκα στον 7ο ειναι μολις ενα κιλακι!!αρα, δεν ειμαστε καλο μετρο για να συγκρινεις..χαχα!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βικυ μου καλο ειναι να μην βαλεις μαλακτικο σε τοσο μικρο μωρο.Δεν υπαρχει λογος και μποροει να του κανει αλλεργια.Εγω με αρκαδι επλυνα και ειναι μια χαρα μαλακα!!!!
Επεσα και κοιμηθηκα πριν και τωρα θα παμε μια βολτουλα για περπατημα....
Και κατι αλλο ηθελα να πω αλλα κλασσικα δεν το θυμαμαι...Παω να δω αν ηρθαν και τα βιβλια που παρηγγειλα ^_^
Θα ψωνησω για να τους μαγειρεψω τηγανια με πουρε οποτε παω να μην κλεισει το σουπερ...φιλια

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρια μου κι εγω αρχικα δεν ηθελα γαμο και νταβαντουρια..ωραια ηταν ομως!!Να το κανεις οπως νιωθεις οτι σου ταιριαζει..κοψιδια, κοψιδια!εξω απο τα νερα σου να μη βγεις πολυ γιατι δε θα το ευχαριστηθεις..και ασε το αγγουρι σου να λεει.. Laughing σορρυ κιολας!!!

νομιζω τα ειπα ολα και τελειωσα!παω να φαω τωρα κατι γιατι πολλες θερμιδες εκαψα!!!!

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Sofki έγραψε:Βικυ μου καλο ειναι να μην βαλεις μαλακτικο σε τοσο μικρο μωρο.Δεν υπαρχει λογος και μποροει να του κανει αλλεργια.Εγω με αρκαδι επλυνα και ειναι μια χαρα μαλακα!!!!

Ειχα εκπτωτικο κουπονι απο ενα περιοδικο κ το πηρα κ ειχε κ για μαλακτικο. Κ εγω αυτο σκεφτικα για νεογεννητο. Να μη βαλω. Πηρα υγρο οχι σκονη. Το βαζω μεσα στο πληντυριο ή στη θηκη;

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφακι,σου εστειλα pm , με την λιστα παλι..μη με βρισεις..η νατασα το ζητησε.. ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 31 417472 χοιρινη τηγανια με πουρε ε?καλοοοοοο!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vicioami έγραψε:
Sofki έγραψε:Βικυ μου καλο ειναι να μην βαλεις μαλακτικο σε τοσο μικρο μωρο.Δεν υπαρχει λογος και μποροει να του κανει αλλεργια.Εγω με αρκαδι επλυνα και ειναι μια χαρα μαλακα!!!!

Ειχα εκπτωτικο κουπονι απο ενα περιοδικο κ το πηρα κ ειχε κ για μαλακτικο. Κ εγω αυτο σκεφτικα για νεογεννητο. Να μη βαλω. Πηρα υγρο οχι σκονη. Το βαζω μεσα στο πληντυριο ή στη θηκη;

αχ βρε βικτωρια, μαλλον μονο εγω ξεμεινα εδω μεσα και δεν ξερω και να σε βοηθησω!δεν εχω ξεκινησει ακομα πλυσιματα και τα σχετικα!φανταζομαι ομως κανονικα στην θηκη του πλυντηριου το βαζεις!τωρα αν θες να το βαλεις και απευθειας στον καδο, δεν εγινε και τιποτα, κακο δεν κανεις!!εγω χρησιμοποιω μονο υγρο παντως, γενικως μιλαω..

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
vicioami έγραψε:

Γεια σας κορίτσια!
Γεια σου Βίκυ!
Κι εμείς με baby planet τα πλύναμε.. δεν έβαλα μαλακτικό γιατί γενικά δε μου αρέσει, αλλά επειδή ήταν όλα καινούρια δε μυρίζουν καθόλου ωραία τώρα.. δεν πειράζει όμως, εγώ ξερω ότι είναι καθαρά και ότι στην επόμενη πλύση θα μυρίζουν μωράκι! Smile
Εμάς είναι σκόνη και το βάζω στη θήκη. Παλιά είχα το υγρό όμως (το είχα πάρει για μας γιατί δεν είχε στο σούπερ από το άλλο) και το έβαζα στον κάδο μέσα στην μπάλα!
Α προσφατα αγοράσαμε και μία μπάλα η οποία πάει για 1000 πλύσεις αν θυμάμαι καλά και βοηθάει το νερό να μαλακώσει.. κάτι με μαγνήτες παίζει.. eco ball Λέγεται νομίζω! Και αφού μαλακώνει το νερό είναι και τα ρούχα πιο μαλακα! Μου άρεσε πολύ!

Λενάκι μη μου αγχώνεσαι καθόλου αφού έχεις το οκ του γιατρού!! Εμάς που είχε κάτι ταχυκαρδίες έστρωσε τώρα.
Εμένα χθες, 31+2 ημέρων ήταν περίπου 1850.. μεγαλούτσικη είναι! Έχει να μοιάσει βέβαια..

Γάμος: (Μπορεί να σας τα ξανάπα, δε θυμάμαι!)
Εμείς είχαμε κάνει πριν 2 χρόνια πολιτικό και δεν το ήξερε κανείς! Με το ζόρι το είπαμε στους γονείς μας! Smile
Μετά από 7 μήνες κάναμε το πάρτυ στην Κύπρο (μόνο πάρτυ βασικά- έγραφε στο προσκλητήριο ότι παντρευτήκαμε!) και 1.5 μήνα μετά το πάρτυ ήρθαμε Ελλάδα στο Πήλιο και κάναμε και θρησκευτικό και γλέντι για τους εκεί φίλους και συγγενείς! βασικά εδώ ήταν μόνο οι κύπριοι συγγενείς μου και οι φίλοι μας.. στην Ελλάδα ήταν οι εκεί συγγενείς μας και οι φίλοι των γονιών μας και λίγοι δικοί μας! Δηλάδη αν ήταν όλοι μαζί σε ένα μέρος θα ήταν γύρω στους 750-800!!
Φυσικά για την Κύπρο αυτό είναι νορμάλ! Εδώ πολύ πρόσφατα άρχισαν να "μικραίνουν" οι γάμοι! Παλιά καλούσαν και 1000-2000 άτομα!! tragic!

ΥΓ.. λατρεύω κι εγώ Κρήτη και κρητικούς χορούς και μαντινάδες και όλα τα συναφή με φαγητά και όχι μόνο! Smile

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κ εγω ακομη δεν εχω πλυνει τιποτα. Λεω μετα τις γιορτες. Να τελειωσουν οι αγορες. Εξ αλλου το σιδερο τους δε με φοβιζει. Μικρουλια ειναι. Χαχαχα!
Καλε Λουκια τι βροχη ε; Τι αστραπη; Πιστευω εχουμε ιδιο καιρο. Wink

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vicioami έγραψε:Κ εγω ακομη δεν εχω πλυνει τιποτα. Λεω μετα τις γιορτες. Να τελειωσουν οι αγορες. Εξ αλλου το σιδερο τους δε με φοβιζει. Μικρουλια ειναι. Χαχαχα!
Καλε Λουκια τι βροχη ε; Τι αστραπη; Πιστευω εχουμε ιδιο καιρο. Wink

Α γεια σου, μια απο τα ιδια..!δεν βρισκω κιολας λογο να βιαστω απο τωρα..λες και θα ερθει αυριο το μπεμπακι???? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Και ναι, ιδιος κι απαραλλαχτος ο καιρος..καναμε το λαθος και πηγαμε και σουπερ..αυτος ο καιρος ειναι μονο για σπιτακι και χουχουλιασμα!!που γεννας εσυ?

γεια σου Ζωη, αρα καλα καταλαβα οτι τα 400 ατομα της Κυπρου ηταν απλο παρτακι..!!! cheers

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="ζωάκι"]
vicioami έγραψε:
Sofki έγραψε:

Γεια σας κορίτσια!
Γεια σου Βίκυ!
Κι εμείς με baby planet τα πλύναμε.. δεν έβαλα μαλακτικό γιατί γενικά δε μου αρέσει, αλλά επειδή ήταν όλα καινούρια δε μυρίζουν καθόλου ωραία τώρα.. δεν πειράζει όμως, εγώ ξερω ότι είναι καθαρά και ότι στην επόμενη πλύση θα μυρίζουν μωράκι! Smile
Χμ! Λες να πρεπει να τα πλυνω εις διπλουν; Smile Smile

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βικη και εγω με αρκαδι τα επλυνα οποτε δε ξερω τι παιζει με το planet..Λουκια αυτο με το οποιος θελει καλει οσους θελει και εγω το ειπα θα δουμε τωρα ακομα με τα πεθερικα μου δεν εχω μιλησει.. το μονο που ειπαμε ειναι οτι ο γαμος θα γινει του χρονου το Σεπτεμβριο... Η απαντηση τους ηταν να το καθυστερισουμε λιγο να το κανουμε αργοτερα αλλα εγω δε θελω γιατι και το μωρο θα ειναι ποιο μεγαλο και θα γυρισω και στη δουλεια μετα και δε θελω να τρεχω...απο εκεινη την συζητηση και μετα οταν ερχετε η συζητηση στο γαμο λεει η πεθερα μου.. "αποφασιστε να παντρευτητε και βλεπουμε" και λεω εγω τωρα αφου της ειπα τρελα μου πουλαει.. τι να πω..

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμεις 4 με 6 χουχουλιασαμε κ ακουγαμε τη βροχη. Εριξα κατι υπνους.....
Σημερα δε βγηκαμε. Περιμεναμε τους κουριερ για τα πραγματα. Κ αυριο μια απο τα ιδια. Ισως παμε λιγο συο πρακτικερ γιατι χαλασε η μπαταρια της μπανιερας κ σταζει για να παρουμε καινουργια.

Στο ΡΕΑ θα γεννησω. Ευτυχως γιατι ειναι διπλα κ για μενα κ για τους δικους μου. Εσυ; Ανυπομονω... Εχει να πεσει κλαμααααα λεμε!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις