Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
332 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 332 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μαντυ καλωσορισες στο παρεακι!!!
Με το καλο να ερθει το αγορακι σου!!!

Τι να προσεχω Δωρακι, την πατησα ηδη...
και μονο με υπομονη θα περασει, αφου δε θελω και δεν πρεπει να παρω φαρμακα.
Εκανα μια ζεστη φακη κι εφαγα, ζεστανα και το σπιτι καλα, αλλα δε ξερω τι αλλο να κανω.
Ηρθε η μαμα μου τωρα, να κατσει μαζι μου που λειπει ο καλος μου, θα μου φερει και πορτοκαλια, εφαγα και ροδι.

Εμενα το παλικαρι μου ηταν χορευταρας μεχρι να με ριξει. Μετα αποφασισε οτι δε χορευει. Και για τον γαμο γραφτηκαμε σε μαθηματα για παραδοσιακα, γι'αυτον πιο πολυ που δεν εχει σχεση καμια μα καμια, κι επειδη τον κοροιδευα πως χορευε, δεν ξαναπηγε...

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
discordia έγραψε:Μαντυ καλωσορισες στο παρεακι!!!
Με το καλο να ερθει το αγορακι σου!!!

Τι να προσεχω Δωρακι, την πατησα ηδη...
και μονο με υπομονη θα περασει, αφου δε θελω και δεν πρεπει να παρω φαρμακα.
Εκανα μια ζεστη φακη κι εφαγα, ζεστανα και το σπιτι καλα, αλλα δε ξερω τι αλλο να κανω.
Ηρθε η μαμα μου τωρα, να κατσει μαζι μου που λειπει ο καλος μου, θα μου φερει και πορτοκαλια, εφαγα και ροδι.

Εμενα το παλικαρι μου ηταν χορευταρας μεχρι να με ριξει. Μετα αποφασισε οτι δε χορευει. Και για τον γαμο γραφτηκαμε σε μαθηματα για παραδοσιακα, γι'αυτον πιο πολυ που δεν εχει σχεση καμια μα καμια, κι επειδη τον κοροιδευα πως χορευε, δεν ξαναπηγε...

εμενα το δικο μου το αγγουρι μου λεει οτι καποτε λεει χορευε πιο μικρος δλδ εγω παλι το βρισκω λιγο δυσκολο

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα μανουλες!
Σας διαβαζα απο το κινητο.
Να απαντησω σε ο.τι θυμαμαι.
Μαντι καλως ηρθες στην παρεα μας. Δεν θα βρεις καλυτερη παρεα απο εμας! Αληθεια εδω μενουν οι δικοι σου κ ηρθες να γεννησεις;
Σμαρω μου περαστικα! προσοχη σε ολες μας...αυτο μας λειπει...ειναι κ ο καιρος...καπου ακουσα οτι εκανε ανεμοστροβιλο πρεβεζα νομιζω;
Για γαμους κ τα κλαρινα θα πω οτι δεν υπαρχει γαμος χωρις κλαρινα.κ ο δικος μου δεν πολυχορευει.
Τι αλλα...α ζωιτσα τουλαχιστον ξεμπερδεψες με το νοσοκομειο ε;
Λουκια καλο βγηκε το φαγακι τελικα;
Δεν θυμαμαι κατι αλλο...

discordia

discordia
Μαρακι εισαι τρομερη!!! Μη το λες βρε αγγουρι τον ανθρωπο!!! Μπορει να εχει λογους που δε χορευει...εσυ σουρωσε τον ενα βραδυκαι βαλτον να σου δειξει τι χορο εκανε μικρος! χαχα
Γεια σου Ελενιτσα!

discordia

discordia
παω για υπνο.... δεν την παλευω....

ο αδερφος μου εδινε σηματα σημερα...κοπηκε το σκασμενο, δε πειραζει, την αλλη φορα.

αν ειμαι πιο καλα μετα, τα λεμε το βραδυ....

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
discordia έγραψε:Μαρακι εισαι τρομερη!!! Μη το λες βρε αγγουρι τον ανθρωπο!!! Μπορει να εχει λογους που δε χορευει...εσυ σουρωσε τον ενα βραδυκαι βαλτον να σου δειξει τι χορο εκανε μικρος! χαχα
Γεια σου Ελενιτσα!

ειναι κ αγγουρι κ δεν πινει

lenaki1982

Mirantzela! έγραψε:Επισης ρε κοριτσια, η Λενα εχει μπει καθολου τον τελευταιο καιρο??? Νομιζω πως δεν την εχω δει καθολου...
κορίτσια!!!!!! δεν μπαίνω γενικά ίντερνετ τον τελευταίο καιρό γιατί μέσα σε ένα μήνα μας χάλασαν 4 σκληροί δίσκοι affraid affraid affraid και είμαστε συνεχώς χωρίς υπολογιστή. το λαπ τοπ το παίρνει ο άντρας μου στη δουλειά κιόλας.... και όταν η μικρή είναι ξύπνια δε με αφήνει να μπω...και θέλει να ξαπλώνω μαζί της το βράδυ να κοιμηθούμε οπότε...δεν ξανασηκώνομαι μετά...

τι νεα? δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω οοοοολα αυτά....

εμείς ξαναπήγαμε παιδοκαρδιολόγο και μας είπε ότι δεν φαίνεται να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα η καρδούλα του μωρου...

και στο γυναικολόγο που πήγα 33+4 το μωρό ήταν 1877 γραμμ...μικρούλι στην 11,5 εκατοστιαία θέση Sad

εσάς τι βάρος έχουν?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε αφου ειπε ετσι ο παιδικαρδιολογος μπορεις να ψιλοχαλαρωσεις.εγω δν ξερω ακομα βαρος θα παω απο βδομαδα στον γιατρο

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μη φρικαρεις Μαρια μου.Κοντα στους 500 θα ειναι καλεσμενοι αλλα σιγουρα θα ερθουν λιγοτεροι.Πολλοι δεν παιρνουν μαζι τους τα παιδια ας πουμε.Αλλα 400 θα ειναι.
Κ επισεις αλλο χορευα κ αλλο ηξερα να χορευω!!!Κ εγω βρε κοριτσια γουσταρω να χορευω ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 30 604962 αλλα αυτο δε σημαινει οτι το'χω κιολας!Αλλου παει ο χορος αλλου εγω!Δεν εχω καθολου ρυθμο κ ο καλος μου με κοροιδευει...ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 30 534787 Βλεπετε λεει οτι ξερει να χορευει αλλα δε χορευει γιατι πολυ απλα δεν του αρεσει.Με το ζορι σηκωθηκε 2 φορες.

Φευγω!Παω για καφεδακι με μια φιλη.Εχει κ σκατοκαιρο σημερα!Απο το χαραμα φυσαει τρελα κ το ,εσημερι αρχισε να βρεχει κιολας!

Σμαρουλα περαστηκα!

lenaki1982

thequeen86 έγραψε:ε αφου ειπε ετσι ο παιδικαρδιολογος μπορεις να ψιλοχαλαρωσεις.εγω δν ξερω ακομα βαρος θα παω απο βδομαδα στον γιατρο
ναι τώρα είμαστε λίγο πιο καλά.

θα το δούμε φυσικά μόλις γεννηθεί, αλλά μας είπε πως σε όσες φορές του έχει τύχει παρόμοιο περιστατικό ΚΑΝΕΝΑ παιδάκι δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα....

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:
thequeen86 έγραψε:ε αφου ειπε ετσι ο παιδικαρδιολογος μπορεις να ψιλοχαλαρωσεις.εγω δν ξερω ακομα βαρος θα παω απο βδομαδα στον γιατρο
ναι τώρα είμαστε λίγο πιο καλά.

θα το δούμε φυσικά μόλις γεννηθεί, αλλά μας είπε πως σε όσες φορές του έχει τύχει παρόμοιο περιστατικό ΚΑΝΕΝΑ παιδάκι δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα....

παλι καλα

δωρα πανικος με επιασε βρε

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lenaki moy πολυ χαρηκα μπραβο κοριτσι μου!!!!!!!!!
εμενα θυμαμαι στο γαμο μου ηταν καπου στα 650 ατομα και θα ηταν γυρω στα 800 αλλα ειχε μια κηδια το χωριο αντρα μου και δεν ηρθαν καποιοι.....ειχα κανει 500 προσκλητιρια ...υπεροχες στιγμες//......

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε:Lenaki moy πολυ χαρηκα μπραβο κοριτσι μου!!!!!!!!!
εμενα θυμαμαι στο γαμο μου ηταν καπου στα 650 ατομα και θα ηταν γυρω στα 800 αλλα ειχε μια κηδια το χωριο αντρα μου και δεν ηρθαν καποιοι.....ειχα κανει 500 προσκλητιρια ...υπεροχες στιγμες//......

ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 30 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 30 585182 αλλη απο δω..ευτυχως δν εχω σκοπο να κανω θρησκευτικο.οχι ετσι τουλαχιστον.λιγα ατομα σε ενα ξοκλησση κ μετα κοψιδια στην παρνηθα

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:
filitsaki έγραψε:Lenaki moy πολυ χαρηκα μπραβο κοριτσι μου!!!!!!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 30 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 30 585182 αλλη απο δω..ευτυχως δν εχω σκοπο να κανω θρησκευτικο.οχι ετσι τουλαχιστον.λιγα ατομα σε ενα ξοκλησση κ μετα κοψιδια στην παρνηθα
Γαμος σε ξωκκλησι και παιδακια!!!!! τελειο!αυτο να κανεις!καλα εμενα ηταν τεραστιο σοι.αδερφια του πεθερου και της πεθερας μαζι με τα παιδια τους φταναν τα 130 ατομα!φαντασου τα 2α ξαδερφια....

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα κ εμενα τεραστιο ειναι εχω τοσα ξαδερφια που χανω το λογαριασμο αλλα το θεωρω πανηγυρη αυτο.θα ειχα κανει γαμοβαφτηση αλλα δν μας εκατσε.οποτε μας βλεπω να κανουμε ετσι το γαμο.βασικα εγω δν θελω κ καθολου αλλα θελει ο αντρας μου οποτε εγω μουγκα στη στρουγκα

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:καλα κ εμενα τεραστιο ειναι εχω τοσα ξαδερφια που χανω το λογαριασμο αλλα το θεωρω πανηγυρη αυτο.θα ειχα κανει γαμοβαφτηση αλλα δν μας εκατσε.οποτε μας βλεπω να κανουμε ετσι το γαμο.βασικα εγω δν θελω κ καθολου αλλα θελει ο αντρας μου οποτε εγω μουγκα στη στρουγκα
ετσι να εισαι δουλα και κυρα!!!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε:
thequeen86 έγραψε:καλα κ εμενα τεραστιο ειναι εχω τοσα ξαδερφια που χανω το λογαριασμο αλλα το θεωρω πανηγυρη αυτο.θα ειχα κανει γαμοβαφτηση αλλα δν μας εκατσε.οποτε μας βλεπω να κανουμε ετσι το γαμο.βασικα εγω δν θελω κ καθολου αλλα θελει ο αντρας μου οποτε εγω μουγκα στη στρουγκα
ετσι να εισαι δουλα και κυρα!!!!!

αη μαρη απο δω αχαχχαχααχχαχ...απλα αφου το θελει ας ξηλωθει κιολας.καλα νυφικο εχω ηδη μονο τα στεφανα κ η μπεκροκανατα λοιπουν α ναι κ ο κουμπαρος φυσικα,για οικονομικους λογους φυσικα δωρα κ τετοια δεν παιζουν

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας ομορφουλες! απο το πρωι ξεκινησα να σας διαβαζω και μολις τελειωσα... Οι κοιλιτσες τελειες!! Μαντυ καλως ηρθες κι με το καλο το μωρακι σου! Λουκια και μενα βαλε στη λιστα, 2/2/2013 , ενα ακομα αγορακι!! Οσο για τους γαμους εμεις ειχαμε 1000 καλεσμενους (μην τρομαζετε για τα δεδομενα τησ Κρητης ειναι λιγοι) αλλα ηρθαν 700 ατομα γιατι ειχε σκοτωθει ενα παιδι 25 χρονων απο το χωριο του Γιαννη 2 μηνες πριν....

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι , οσον αφορα στα δωρα του γαμου, στην Κρητη βαζουν φακελακι και απο τα λεφτα που μαζευεις πληρωνεις τα εξοδα του γαμου!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κρητη ε? κ εγω θα ηθελα να το κανω εκει αλλα επιμενω στο πολυ λιγοι κ καλοι...

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και γω θα ηθελ να ειναι μονο αυτοι που ξερω οτι θα χαρουν για μας αλλα επειδη εδω τ εθιμα ειναι σημαντικα και δεν υπηρχε περιπτωση να κανω κατι αλλο, αποφασισα να το ευχαριστηθω αφου δεν μπορουσα να το αποφυγω...τελικα πρασαμε τελεια! με λυρες στην αρχη και μπουζουκια μετα! γυρισαμε σπιτι στις 7 το πρωι ντιρλα, σόλο το δρομο ειμασταν στο αντιθετο ρευμ και ελεγα στο Γιαννη πηγαινε πιο δεξια και μου λεγε δεξια ειμαι!!! οτι να ναι.... θα περασεις πολυ ωραια στο γαμο!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που λεφτα για τετοια τωρα....γ@μω την κριση μου γ@μω...

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμεις τα πληρωσαμε ολα απο τ λεφτ του γαμου, ηταν βεβαια και πριν 3 χρονια που ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα, προ κρισης δηλαδη.. παντως δεν χρειαζεται να δωσεις πολλα λεφτα για να κανεις ενα ομορφο γαμο.. λιγο φαντασια θελει και ολα γινονται!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπα με 2 παιδια ανα χειρας δεν περισευει μια...

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα ρε κοριτσια που οι γονεις μου τα θελουν ολα παραδοσιακα και γλεντια και ολα και τα πεθερικα μου θελουν μεν αλλα δεν εχουν λεφτα τι να κανω???να μη κανω γλεντι?? εγω παντως απο την τσεπη μου συγγενεις που δε ξερω δε τους πληρωνω.. να μη κανω καθολου γλεντι??? και οι δικοι μου γονεις να μη το χαρουν που θελουν.. εχουμε ενα θεμα σε αυτο..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις