Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
413 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 413 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mirantzela! έγραψε:Παλι εδω τελικα, γτ η πεθερα μου ταβλαιστηκε για υπν και δεν θελει παρεα μαλλον...

Καλα, Λουκια, που ειναι κοριτσι μου η κοιλια σου??????? Σοβαρα τωρα? Κι εγω 54 κιλα ξεκινησα, αλλα τωρα εχω γινει διπλη σχεδον. 72 ολοκληρα κιλα! Στρογγυλη, στρογγυλη!

Α ρε σοφια, το γλυκο κοριτσακι στην φωτο σου!! Σκετη γλυκα ησοyn!!

Και αυτη ειμαι εγω!!! Κοιλια σαν αεροστατο λοιπον!!
(ελπιζω να μπηκε η φωτο, πρωτη φορα το κανω...)

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [/url]

μιραντζελα μου, εισαι μια κουκλα..με ματαρες απιστευτες!

εχω βρε κοριτσια κοιλια, μη μου λετε ολες ετσι.. Crying or Very sad

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
discordia έγραψε:Ζωη εχεις δικιο σε ο,τι εγραψες περι εγκυμοσυνης. Και νομιζω οτι πρεπει παντα να βλεπουμε τα καλυτερα και να παιρνουμε θαρρος και να προχωραμε.

ΦΙλιτσα καλα το ξεκινησε η Ζωη. Για πες τι υπολογιστη εχεις και με τι τραβηξες την φωτο να δουμε αν μπορουμε να βοηθησουμε κι απο μακριαααα
τι εννοεις ακριβως?απλο υπολογιστη σταθερο οχι λαπτοπ φωτο εχω μονο μια μεσα αλλα δεν ειμαι εγκυος....

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
discordia έγραψε:Δωρα για να ερθει πριν το δωρο χριστουγεννων, πρεπει να ερθει κοντα στον ενα μηνα νωριτερα... αντε μην αγχωνεσαι κι ολα καλα θα πανε... τα λεφτα του ικα κι εμεις για την γεννα κτλ θα τα κρατησουμε και μαλλον θα τρωμε τα νυχια μας μεχρι τον επομενο μισθο... παλι καλα που εχουμε κρατος που προσεχει να μη μας κακομαθει και μας κανει απληστους...μας κραταει τα μποσικα!!!

Λιτσακι 3,5 ωρες με 3 διαλειμματα για τσιγαρο φτιαξαμε συρταριερα και κρεβατι. Μενει η κουνια και να μπει πανω στο κρεβατι. Αυτα ειχα μια ελπιδα να γινουν σημερα αλλα ακομη δε σχολασε το παλικαρι μου και μαλλον θα ερθει κομματια.... αρα θα παει απο βδομαδα δυστυχως....
εχετε ακομη δηλαδη.. ολο το μπερδεμα η κουνια ειναι.. αντε καλο κουραγιο...

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
filitsaki έγραψε:
discordia έγραψε:Ζωη εχεις δικιο σε ο,τι εγραψες περι εγκυμοσυνης. Και νομιζω οτι πρεπει παντα να βλεπουμε τα καλυτερα και να παιρνουμε θαρρος και να προχωραμε.

ΦΙλιτσα καλα το ξεκινησε η Ζωη. Για πες τι υπολογιστη εχεις και με τι τραβηξες την φωτο να δουμε αν μπορουμε να βοηθησουμε κι απο μακριαααα
τι εννοεις ακριβως?απλο υπολογιστη σταθερο οχι λαπτοπ φωτο εχω μονο μια μεσα αλλα δεν ειμαι εγκυος....

αφου εχεις 1 φωτο μεσα θα αρχισουμε με αυτην...
λοιπον, εγω χρησιμοποιω το www.photobucket.com για να ανεβαζω φωτο.
βημα 1: Πηγαινε λοιπον εκει κι ανοιξε εναν λογαριασμο με το μειλ σου.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζωη μου κ να το ειχες πει δεν το θυμομουν καθολου... Embarassed Δυσκολο ειναι αλλα τωρα πια σημασια εχει οτι περιμενεις την κορουλα σου συντομα κ οτι ολα πανε καλα αυτη τη φορα!Οποτε περασμενα ξεχασμενα...(Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο γινεται αυτο αλλα φανταζομαι οτι τωρα δεν ποναει οπως τοτε.)

Να χαρω εγω κοιλιτσες!Σμαρω οντως ειναι αρκετα ψηλα η δικη σου.Μαλλον γι'αυτο κ ολες αυτες οι ενοχλησεις...Η δικη μου ειναι αρκετα οβαλ.Ξεκιναει απο ψηλα αλλα ο κυριος ογκος της ειναι προς τα κατω. Rolling Eyes

Δεν ξερω ποτε θα ερθει η μπεμπα μου αλλα θεωρητικα μολις μπω στο μηνα μου θα πρεπει να ειμαι ετοιμη για ολα.Ε?

discordia

discordia
μου αρεσει που διαβαζω, ξεχναω τι θελω να σχολιασω και τα θυμαμαι παλι οταν βλεπω να τα αναφερει αλλος...

ΕΛΕΝΗΗΗΗΗΗ σχεδον 5 κιλα??? Ηρωας η μαμα σου ετσι!!!! Μονο που το σκεφτομαι ποναωωωω

Λουκια, ενταξει, δε θα σου χαλασω χατηρι εγκυο γυναικα...ναι, εχεις κοιλια!!!! χιχι περα απο την πλακα, σε σχεση με την πρωτη φωτο που μας ειχες βαλει η κοιλιτσα σου εχει μεγαλωσει!!!

Λιτσακι, θα σε ενημερωσω για τα υπολοιπα....αφου τωρα αρχιζουν τα δυσκολα, δε θα του πω να την τελειωσουμε σημερα, θα τον αφησω να ξεκουραστει τον καλο μου.... ακομη δεν ηρθε...3.30 σχολουσε κι αυριο φευγει ταξιδι, ελεος δηλαδη!!!!

Δωρακι, εγω μπαινω την δευτερα στο μηνα μου...και προσπαθω να δεχτω ακομη οτι πρεπει να ειμαι ετοιμη για ολα....αυτο που μπαινω στον μηνα μου και ειναι εκει ψηλα η κοιλια λετε να μου κανει θεμα??? θελω να γεννησω φυσιολογικα... λετε να σημαινει οτι θα παρει ολο τον μηνα η μπεμπα??? οτι θα μου κανει την χαρη να βγει το 2013??

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειπα να σχολιασω ενα προς ενα τα post σας αλλα ειναι πολλα τελικα.εφαγα και μετα αραξα στον καναπε με την τηλεοραση παρεουλα..καπως ετσι ειμαι κι εγω ζωη..μια παραξενη ζαλαδα.. Rolling Eyes
εγω θυμομουν την ιστορια σου, πως να ξεχασω εξαλλου..με το ονομα καταληξατε τελικα με τον αντρα σου?

σμαρω μου οντως..η κοιλια σου στο υψος της!εμενα-αυτη η λιγη που εχω, για να μη φωναζετε παλι..!!-ειναι πολυ χαμηλα..και εμενα οβαλ ειναι, με εχουν πρηξει οτι εχω γιο...ΚΟΡΗ ΕΧΩ, ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕς ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ..ε μα πια, με γκαστρωσαν Laughing Laughing

ωραια αυτα τα φανελακια που ξεπιανουν στο στηθος, κι εγω εκει λεω να καταληξω!οσο για τα ψωνια και τα σχετικα για το βαλιτσακι μου τον επομενο μηνα λεω να τα οργανωνω.ευτυχως εσεις θα ειστε ηδη ετοιμες και θα ρωταω εσας να μην ξεχασω κατι..χι, χι!

τι αλλο?αχ βρε σοφακι, οσο κοιταω την φωτο σου απο οταν ησουν μικρουλα..εισαι για πολυ τσιμπημα!θα ανεβασω κι εγω δικες μου καποια στιγμη!

φιλιτσα, εγω πιστευω σε σενα, θα τα καταφερεις!!

ζωάκι

ζωάκι
discordia έγραψε:
Δωρακι, εγω μπαινω την δευτερα στο μηνα μου...και προσπαθω να δεχτω ακομη οτι πρεπει να ειμαι ετοιμη για ολα....αυτο που μπαινω στον μηνα μου και ειναι εκει ψηλα η κοιλια λετε να μου κανει θεμα??? θελω να γεννησω φυσιολογικα... λετε να σημαινει οτι θα παρει ολο τον μηνα η μπεμπα??? οτι θα μου κανει την χαρη να βγει το 2013??

Βρε και να μπεις στο μήνα σου μπορεί να πάρει και 6 βδομάδες να γεννήσεις!!
Πάντως μου έλεγε η κοπέλα στο κολυμβητήριο ότι στη μία εγκυμοσύνη της το μωρό ήταν μέχρι τελευταία στιγμή γυρισμένο με τα ποδια!! και τους έκανε τη χάρη και γύρισε μόνο του με το κεφάλι προς το τέλος!!
ΆΡα μην απελπίζεσαι! Όλα είναι πιθανά!

Δώρα, ναι, καμία σχέση με τότε! Ούτε που το σκέφτομαι τώρα!! Ένα άγχος γενικό υπήρχε και υπάρχει βέβαια, αλλά προσπαθώ να το διώχνω όταν έρχεται και να αλλάζω σκέψεις!

Η Φιλίτσα χάθηκε μες στη μνήμη του υπολογιστή;; Wink

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ σμαρω μου, ευχαριστω!!!ναι, ναι, εχει μεγαλωσει!!!

μην αγχωνεσαι παντως, αν παρει θεση το μπεμπακι ας ειναι ψηλα η κοιλια σου..λιγο πιο εντονη δυσφορια ισως αλλα ολα καλα!οσο για τον αντρα σου...ατιμο κεφαλαιο!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα παλι ο πρωτος μικρος της αδερφης μου ειχε παρει κανονικα θεση και οταν γεννουσε αναποδιασε το καθικακι και εβγαινε αναποδα..δε το λεω για να σας απογοητευσω αλλα ολα τα ενδεχομενα παιζουν σε μια εγκυμοσυνη..ολα καλα θα πανε ομως, για ολες μας, θα δειτε!!

ζωάκι

ζωάκι
loukia_84 έγραψε:
με το ονομα καταληξατε τελικα με τον αντρα σου?

ωραια αυτα τα φανελακια που ξεπιανουν στο στηθος, κι εγω εκει λεω να καταληξω!οσο για τα ψωνια και τα σχετικα για το βαλιτσακι μου τον επομενο μηνα λεω να τα οργανωνω.ευτυχως εσεις θα ειστε ηδη ετοιμες και θα ρωταω εσας να μην ξεχασω κατι..χι, χι!

Δεν καταλήξαμε αλλά έχει αρχίσει και το λέει όταν τον ρωτάνε.. ότι δηλαδή εγώ θέλω το Μυρσίνη αλλά δεν έχουμε αποφασίσει! Smile άρα νομίζω ψήνεται! Smile
Αυτά τα φανελάκια που λες πρέπει να είναι πολύ πρακτικά, γιατί πρώτον δε χρειάζεται να φοράς σουτιέν, ειδικά στο νοσοκομείο, και σε κρατάνε και ζεστή αφού είναι μπλούζα στην ουσία! Και επιπλέον, επειδή εμένα οι χειμερινές μου πυτζάμες είναι παντελόνι με τοπ που κουμπώνει με κουμπάκια, δε θα χρειάζεται να ξεντύναομαι για τον θηλασμό!

Πρέπει να βάλω κι εγώ πρόγραμμα την άλλη βδομάδα να ετοιμάσω βαλίτσα!! Ας υπάρχει εκεί έτοιμη.. δε μας ενοχλεί! Μου είπε και η φαρμακοποιός να πάω να μου δώσει δειγματάκια για να μην κουβαλάω σαμπουάν και αφρόλουτρα στο νοσοκομείο! Smile

ζωάκι

ζωάκι
πάω να ξαπλώσω κανένα μισάωρο γιατί νιώθω κουρασμένη!! τι πρωτότυπο! Smile

ζωάκι

ζωάκι
Α! σας είπα ότι την περασμένη παρασκευή ήρθε το μαξιλάρι-βόας;!! Δεν παίζεται!! είναι όλα τα λεφτά!!
http://www.amazon.de/Theraline-th51014100-Stillkissen-inklusiv-Bl%C3%BCmchen/dp/B000LIOKR0/ref=sr_1_4?s=baby&ie=UTF8&qid=1351275795&sr=1-4

άντε πάω να το χαρώ! Smile

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εμενα ιοκαστη την αποκαλει πλεον....Και οσο το ακουω τοσο πιο πολυ μου αρεσει!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 17 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 17 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 17 654316

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τωρα που αναφερατε το ονομα τη θυμηθηκα την ιστορια.Οντως μας το ειχες πει Ζωη.

Σμαρω δεν μπορεις να ξερεις ποτε θα κατεβει η κοιλιτσα κ αρα η μπεμπα.Παντως 6 βδομαδες στην Ελλαδα δεν περιμενει κανεις.Ο δικος μου γιατρος ειπε οτι μονο αν μετα τις 40 εβδομαδες εχουμε ενδειξεις οτι ο τοκετος πλησιαζει θα περιενουμε.Διαφορετικα προκληση.

Παω να κανω παρεουλα στη μαμα μου κ που κ που θα βλεπω κ τι λετε.

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ψηνεται, ψηνεται, ναι!!και ειναι και τοσο ομορφο ονομα... ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 17 35468

αυτα τα φανελακια θα παρω κι εγω, εχουν και τα mothercare ειπες, σωστα?μια χαρα, εκει θα παω..βαριεμαι να ψαχνω..

σοφακι, εκλεισε δηλαδη και το δικο σας ονοματακι ε???? ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 17 379767 τελεια!

ωραιο το μαξιλαρακι ζωη, εδω καποια φεγγαρια κατι αντιστοιχο το εδινε δωρο ενα μαγαζι βρεφικων , δεν ξερω αν ισχυει ακομα, πρεπει να το κοιταξω!
αντε, καλες ξαπλες!!!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν γινετε τα εχω .....

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπαααααα ακομα δεν εκλεισε...ονειρα κανουμε Razz Razz

discordia

discordia
Ναι οντως μολις ειπατε το ονομα μυρσινη και μενα κατι μου εκανε κλικ. Ατιμο αλτσχαιμερ...

Φιλιτσαααααα που εισαι????? αντε και θα την ανεβασουμε την φωτο!!!

Δωρακι ουτε προκληση θελω, αν ειναι καλα το μωρο θελω να ερθει οταν θελει. δεν ξερω ομως τι θελει η μικρη μας πεταλουδα... θα δουμε...

τι φανελακια ειναι αυτα??? εχασα επεισοδια...

εμεις που ειχαμε αποφασισμενο το ονομα πριν καν παντρευτουμε, τωρα την αναφερουμε μπεμπα. Δε ξερω τι θα κανουμε τελικα. παντως βλεπω οτι πολλες αποφασιζετε με το ονοματακι και τι ωραια ονοματα που θα δωσετε ρε κοριτσια!!!! ΠΟλυ σας χαιρομαι!!

Τελικα εφαγα, δε αντεξα να περιμενω αλλο...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιατι βρε φιλιτσα?πηγες στο photobucket?

σοφακι, αν ειναι ονειρο, να φροντισετε να το κανετε πραγματικοτητα!και αφηστε τους γονεις να λενε!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
discordia έγραψε:Ναι οντως μολις ειπατε το ονομα μυρσινη και μενα κατι μου εκανε κλικ. Ατιμο αλτσχαιμερ...

Φιλιτσαααααα που εισαι????? αντε και θα την ανεβασουμε την φωτο!!!

Δωρακι ουτε προκληση θελω, αν ειναι καλα το μωρο θελω να ερθει οταν θελει. δεν ξερω ομως τι θελει η μικρη μας πεταλουδα... θα δουμε...

τι φανελακια ειναι αυτα??? εχασα επεισοδια...

εμεις που ειχαμε αποφασισμενο το ονομα πριν καν παντρευτουμε, τωρα την αναφερουμε μπεμπα. Δε ξερω τι θα κανουμε τελικα. παντως βλεπω οτι πολλες αποφασιζετε με το ονοματακι και τι ωραια ονοματα που θα δωσετε ρε κοριτσια!!!! ΠΟλυ σας χαιρομαι!!

Τελικα εφαγα, δε αντεξα να περιμενω αλλο...

εμενα παντως ο γιατρος της αδερφης μου, στον δευτερο μπεμπουλη της αφου περασε η πητ της, της αφησε αλλη μια εβδομαδα! 40+1 δηλαδη.και μαλιστα ο μικρουλης την πηρε ολοκληρη!περιττο να σας πω οτι τελευταια μερα σπασαν τα νερα της κ ηρθε ο ομορφουλης μας ακριβως οποτε ηθελε!

νομιζω καλυτερα ετσι..αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος γιατι να πηγαινουμε κοντρα στην φυση?

αυτα τα φανελακια σμαρω μου ειναι σαν τα σουτιεν του θηλασμου σκεψου με την διαφορα οτι καλυπτουν και την κοιλιτσα!2 σε 1 δηλαδη, και σουτιεν και φανελακι, ειναι ωραια λυση!

οσο για τα ονοματα, ειπαμε..ακομα δεν τις ειδαμε..!!!την πεθερα σου θα βγαλετε σμαρω?

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πηγα εβαλα ολα μου τα στοιχια και μου ελεγε να συρω ενα βελακι εγω το εσερνα και παλι αυτο πηγενε πισω και παλι και παλι...αι σιχτηρ!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α ναι, ουτε εγω το καταφερα με την πρωτη.. Embarassed ξαναπροσπαθησε μετα, εχεις νευριασει τωρα!ποτε ειπαμε γεννας?

discordia

discordia
Φιλιτσα τι εγινε? που χαθηκες? ολοκληρωσες το βημα 1???

Σοφια μονο εσεις αποφασιζετε για το ονομα!!! Καντε αυτο που ονειρευεστε!!!

καταλαβα για τα φανελακια... μπορει να παρω κ κανενα τετοιο. Ουτε σουτιεν πηρα ακομη, αρα εχω περιθωρια να διαλεξω.

Της μαμας μου το ονομα ειχαμε πει θα βγαλουμε, Φωτεινη δηλαδη. Αλλα οι γονεις μου δε συμφωνουν, πρωτον γιατι θελουν να μπει της πεθερας μου, Νικη, που εχει πεθανει και δευτερον γιατι δεν τους αρεσει το ονομα της μαμας μου. Κι ενω λεγαμε οτι εμεια αποφασιζουμε, οχι οι γονεις, μου τα γυρισε λιγο ο καλος μου που δε θελει να στεναχωρεθει η μαμα μου. Αναποδα ολα..

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ο γιατρος μου λεει οτι μετα την 40η εβδομαδα δεν μπορουν με ασφαλεια να ελεγξουν την αναπτυξη του παιδιου αν θυμαμαι καλα δλδ.Οποτε δεν αφηνουν πανω απο 41η βδομαδα ακομη κ αν στο εξωτερικο παει ως 42.Φυσικα κ ειναι καλυτερο να ερθει μονο του το μπεμπε αλλα πιο σημαντικο ειναι να ειναι ασφαλες οποτε δεν ξερω τι να πιστεψω.

Α!Λουκια καλο ειναι να γραφεις 41η βδομαδα κ οχι 40+1 γιατι (τουλαχιστον για εμενα) παραπεμπει σε 40 εβδομαδες κ 1 μερα.Μη με παρεξηγεις ειναι λογω δουλειας.Τις εβδομαδες οταν γραφαμε τα στοιχεια για ΡΑΡΡ-Α κ Α-ΤΕΣΤ ετσι τις γραφαμε.12+3 πχ για 12 εβδομαδες κ 3 μερες. Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις