226 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 Τρι Νοε 27, 2012 11:27 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
δωρα υπαρχουν κ οι εξαιρεσεις δωρα μου.εισαι τυχερη.σμαρω μου το γιαουρτουλου ηδη δοκιμασμενη συνταγη κ μμμμμμμ τελειο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
loukia_84 έγραψε:πολλα υλικα δεν εχει ομως βρε κοριτσια?ή μου φανηκε?το site παντως οντως πολυ καλο, εχει κ για γρηγορα, κ για οικονομικα..
δεν την γλιτωσε τελικα σμαρω ε?τουλαχιστον να μην ξαναπαει αργοτερα, που θα εχουν περασει κι εσενα οι μερες..
doritaki έγραψε:http://www.chefonair.gr/recipes.asp?id=901&c=3&s=10
κ αυτο για τις διαβητικουλες της παρεας..
discordia έγραψε:Γυρισε το παλικαρι μου απο το πατρικο του!! Εχω παρεουλα και παλι!
Εγω δεν εχω φαντασια στην μαγειρικη, οποτε χρειαζομαι τις συνταγες... μου πετυχαινουν αυτα που επιχειρω αλλα παω παντα εκ του ασφαλους, δεν δοκιμαζω και πολυ περιεργα πραγματα.
Ειπα να τρωω νωρις το βραδυ για να μην με πιανει καουρα, αλλα τωρα πειναω. Εφαγα γιαουρτι και 2 κομματια σπανακοπιτα στις 9 και νιωθω σαν να εφαγα χτες... τι τρως τετοια ωρα???
Κοριτσια οταν πιανω τα πλευρα μου πονανε σαν να ειναι μωλωπισμενα. Εσεις το εχετε αυτο?
discordia έγραψε:χεχε με ολα αυτα που γραφει να παρουμε μαζι δε πρεπει να το λεμε βαλιτσακι, αλλα "σετ με τρεις βαλιτσες για να ταξιδευτε με στυλ"...
εκανα μια λιστα με αυτα που πρεπει να βαλω μεσα στην βαλιτσα, καποια τα εβαλα κιολας...
παντως κι εγω θελω να ειμαι περιποιημενη απο την αρχη. Αλλιως θα νιωθω αρρωστη... εχω ηδη σημειωσει οτι θα παρω μαζι το νεσεσερ με τα καλλυντικα κι ελπιζω να πανε ολα τοσο καλα που να εχω και κουραγιο να τα χρησιμοποιησω...
doritaki έγραψε:Εγω παλι δε νομιζω οτι το θελω...Αντε να βαλω λιγη κρεμουλα στο προσωπο κ στο ματι να μη φτασει ο μαυρος κουκλος στο σαγονι αλλα ως εκει.Πυζαμουλα κ μακιγιαζ δεν πανε μαζι νομιζω...
μπραβο τα καταφερες!!!!!!!!thequeen86 έγραψε:κ ναι τον εβαλα νηστικο για υπνο
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης