Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
664 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 664 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δωρα υπαρχουν κ οι εξαιρεσεις δωρα μου.εισαι τυχερη.σμαρω μου το γιαουρτουλου ηδη δοκιμασμενη συνταγη κ μμμμμμμ τελειο

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Θα το φτιαξω στον καλο μου το σαββατο, που θα γυρισει απο Αλεξ/λη. Θα παει τελικα, σας το ειπα? Πεμπτη θα παει, παρασκευη βραδυ θα γυρισει... θα βρει ελπιζω δεντρο στολισμενο και το σαββατο θα του κανω αυτο το φαγητο...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μολις ειδα κ εγω τη συνταγουλα κ ειναι τελεια!Ειχα δει στην εκπομπη κ μια ωραια με κοτοπουλακι πανε.Θα ψαξω να τη βρω επι τη ευκαιρια!

Μακαρι βρε κοριτσια να συνεχισει ετσι τι να πω...Κ μακαρι κ οι δικες σας καποτε να βαλουν μυαλο!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι γενικα εχει ωραιες συνταγες κ θα κανω κ την 2η συνταγη που εδωσε στην ιδια συνταγη που ειναι με κοτοπουλο

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://www.chefonair.gr/recipes.asp?id=387&c=3&s=10
Αυτο ειναι!Δεν το εχω φτιαξει αλλα μου φαινεται πολυ καλο κ καποια στιγμη θα το δοκιμασω!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οντως ωραιο φαινεται αλλα εγω δεν θα εβαζα τους ξηρους...με ψιλοπειραζουν

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πολλα υλικα δεν εχει ομως βρε κοριτσια?ή μου φανηκε?το site παντως οντως πολυ καλο, εχει κ για γρηγορα, κ για οικονομικα..

δεν την γλιτωσε τελικα σμαρω ε?τουλαχιστον να μην ξαναπαει αργοτερα, που θα εχουν περασει κι εσενα οι μερες..

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://www.chefonair.gr/recipes.asp?id=901&c=3&s=10

κ αυτο για τις διαβητικουλες της παρεας..

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:πολλα υλικα δεν εχει ομως βρε κοριτσια?ή μου φανηκε?το site παντως οντως πολυ καλο, εχει κ για γρηγορα, κ για οικονομικα..

δεν την γλιτωσε τελικα σμαρω ε?τουλαχιστον να μην ξαναπαει αργοτερα, που θα εχουν περασει κι εσενα οι μερες..

Αρκετα ειναι αλλα φαινεται ομορφο.Δεν ξερω απο γευση...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:http://www.chefonair.gr/recipes.asp?id=901&c=3&s=10

κ αυτο για τις διαβητικουλες της παρεας..

αυτο θα αρεσει πολυ στον καλο μου, τρελαινεται για καρυ..κ ειναι κ ευκολο!!!

εγω παντως κοριτσια, προτιμω γενικα να κανω δοκιμασμενες συνταγες..ενα αγχος το χω καθε φορα που επιχειρω κατι καινουργιο.. ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 10 534787

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α!Εγω τρελαινομαι να δοκιμαζω καινουρια πραγματα!Κ να αυτοσχεδιαζω.Ποτε το φαγητο δεν ειναι το ιδιο ακομη κ αν η βαση του ειναι ιδια.Ολο κ καποιο διαφορετικο μυρωδικο ή μπαχαρικο θα βαλω!Δεν ακολουθω συνταγες σχεδον ποτε.Απλα τος διαβαζω κ οταν ειναι να μαγειρεψω ενσωματωνω στοιχεια τους στο δικο μου φαγητο!!Κ ειναι παντα γιαμ γιαμ!!!!

discordia

discordia
Γυρισε το παλικαρι μου απο το πατρικο του!! Εχω παρεουλα και παλι!

Εγω δεν εχω φαντασια στην μαγειρικη, οποτε χρειαζομαι τις συνταγες... μου πετυχαινουν αυτα που επιχειρω αλλα παω παντα εκ του ασφαλους, δεν δοκιμαζω και πολυ περιεργα πραγματα.

Ειπα να τρωω νωρις το βραδυ για να μην με πιανει καουρα, αλλα τωρα πειναω. Εφαγα γιαουρτι και 2 κομματια σπανακοπιτα στις 9 και νιωθω σαν να εφαγα χτες... τι τρως τετοια ωρα???

Κοριτσια οταν πιανω τα πλευρα μου πονανε σαν να ειναι μωλωπισμενα. Εσεις το εχετε αυτο?

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω δεν ποναω Σμαρουλα.Γενικα δε με ταλαιπωρει η μπουμπουκα μου.Ισως παιζει ρολο κ σωματικη διαπλαση προ εγκυμοσυνης.Γενικα ημουν "φαρδια"...

Οσο για το τι τρως...Εγω εφαγα κουνουπιδομπροκολοκαροτο με κασερι κ γαλοπουλα.Εχω βαρυνει κ δε θα ξαναφαω μαλλον μεχρι να κοιμηθω.

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
discordia έγραψε:Γυρισε το παλικαρι μου απο το πατρικο του!! Εχω παρεουλα και παλι!

Εγω δεν εχω φαντασια στην μαγειρικη, οποτε χρειαζομαι τις συνταγες... μου πετυχαινουν αυτα που επιχειρω αλλα παω παντα εκ του ασφαλους, δεν δοκιμαζω και πολυ περιεργα πραγματα.

Ειπα να τρωω νωρις το βραδυ για να μην με πιανει καουρα, αλλα τωρα πειναω. Εφαγα γιαουρτι και 2 κομματια σπανακοπιτα στις 9 και νιωθω σαν να εφαγα χτες... τι τρως τετοια ωρα???

Κοριτσια οταν πιανω τα πλευρα μου πονανε σαν να ειναι μωλωπισμενα. Εσεις το εχετε αυτο?

καλως τον δεχτηκες!!αχ, κι εγω το βραδυ, δεν ξερω τι με πιανει, εχω τον αχορταγο.. Crying or Very sad

αυτο για τα πλευρα που λες, το νιωθω ορισμενες μονο φορες, οχι σε μονιμη βαση..
μολις διαβαζα τα παρακατω, για δεστε εσεις που εχετε ξεκινησει τις ετοιμασιες:
http://reviews.in.gr/health/9months/article/?aid=1231118535

discordia

discordia
Εχει τωρα μερικες μερες που νιωθω σαν να με κλωτσαει στα πλευρα και σημερα που τα επιασα, πονουσαν... εγω γενικα ειμαι στενη και ουτε φαρδυνα πολυ, ουτε μεγαλωσε η κοιλια μου πολυ... δε ξερω αν φταιει αυτο. Την δευτερα εχω ραντεβου παλι στον γιατρο, λιγο υπομονη θα κανω και θα δουμε, μπορει να περασει και μονο του.
Εχω μπροκολο αλλα δε το εβρασα, εχω λαχανο αλλα ειναι βαρυ για βραδυ νομιζω. ψωμι με μελι θελω αλλα νομιζω θα μου φερει καουρα.... αααχ δε ξερωωωω

Λουκια κι εγω το βραδυ συνηθως τρωω τον τοπο, αλλα σημερα πηγε ετσι ολη η μερα... αστα....

Παω να δω αυτο που εβαλες....

discordia

discordia
χεχε με ολα αυτα που γραφει να παρουμε μαζι δε πρεπει να το λεμε βαλιτσακι, αλλα "σετ με τρεις βαλιτσες για να ταξιδευτε με στυλ"...

εκανα μια λιστα με αυτα που πρεπει να βαλω μεσα στην βαλιτσα, καποια τα εβαλα κιολας...

παντως κι εγω θελω να ειμαι περιποιημενη απο την αρχη. Αλλιως θα νιωθω αρρωστη... εχω ηδη σημειωσει οτι θα παρω μαζι το νεσεσερ με τα καλλυντικα κι ελπιζω να πανε ολα τοσο καλα που να εχω και κουραγιο να τα χρησιμοποιησω...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σμαρω οπου και να κοιταξα τα ιδια αναφερουν:
στο τρίτο τρίμηνο τα πλευρά συμπιέζονται από τη διογκωμένη μήτρα, η οποία έχει ανέβει, και από το κεφάλι του παιδιού. Τι πρέπει να κάνετε
Θα ανακουφιστείτε, αν:
Ξαπλώνετε στο πλάι, βάζοντας κάτω από τα γόνατα και τους γοφούς σας μαξιλάρια.
Ανακάθεστε σε μαξιλάρια.

Καθώς το μωρό μεγαλώνει, οι κλωτσιές του γίνονται πιο δυνατές. Οι δυνατές κλωτσιές σε συνδυασμό με τη θέση του κεφαλιού του μωρού και το ανέβασμα της μήτρας έχουν ως αποτέλεσμα έντονους πόνους στα πλευρά και κυρίως στη δεξιά πλευρά.

Τι μπορούμε να κάνουμε;
Οι πόνοι αυτοί συνήθως εξαφανίζονται πριν την γέννα. Μέχρι τότε θα πρέπει να μην πιέζουμε τα πλευρά μας και να μένουμε ξαπλωμένες.

Ένας άλλος μυοσκελετικός πόνος που παρουσιάζεται συνήθως στο τρίτο τρίμηνο εμφανίζεται στα πλευρά κάτω από το στήθος και ιδιαίτερα στη δεξιά πλευρά. Οφείλεται στην πίεση που ασκεί πάνω στα πλευρά η μήτρα η οποία διογκώνεται μέσα στην κοιλιά. Ο πόνος αυτός μπορεί να ξεπεραστεί με φυσικούς τρόπους όπως τα άνετα ρούχα, η στήριξη πάνω σε μαξιλάρια και η βελτίωση της στάσης του σώματος.

αρα..υπομονη!φυσιολογικα ειναι ολα!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
discordia έγραψε:χεχε με ολα αυτα που γραφει να παρουμε μαζι δε πρεπει να το λεμε βαλιτσακι, αλλα "σετ με τρεις βαλιτσες για να ταξιδευτε με στυλ"...

εκανα μια λιστα με αυτα που πρεπει να βαλω μεσα στην βαλιτσα, καποια τα εβαλα κιολας...

παντως κι εγω θελω να ειμαι περιποιημενη απο την αρχη. Αλλιως θα νιωθω αρρωστη... εχω ηδη σημειωσει οτι θα παρω μαζι το νεσεσερ με τα καλλυντικα κι ελπιζω να πανε ολα τοσο καλα που να εχω και κουραγιο να τα χρησιμοποιησω...

γεγονος, σαν την λιστα του σιντλερ ενα πραγμα..!! Laughing

κι εγω ως προς το θεμα της περιποιησης ειμαι καθετη..η αδερφη μου και στα δυο μωρακια πηγε για μανικιουρ και πεντικιουρ με το που μπηκε στον μηνα της..ειναι θεμα ψυχολογιας οσο να πεις

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω παλι δε νομιζω οτι το θελω...Αντε να βαλω λιγη κρεμουλα στο προσωπο κ στο ματι να μη φτασει ο μαυρος κουκλος στο σαγονι αλλα ως εκει.Πυζαμουλα κ μακιγιαζ δεν πανε μαζι νομιζω...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:Εγω παλι δε νομιζω οτι το θελω...Αντε να βαλω λιγη κρεμουλα στο προσωπο κ στο ματι να μη φτασει ο μαυρος κουκλος στο σαγονι αλλα ως εκει.Πυζαμουλα κ μακιγιαζ δεν πανε μαζι νομιζω...

δωρα μου εννοειται, ουτε εμεις λεμε να κουβαλαμε το ριμελ και τις ψευτικες βλεφαριδες..αλιμονο..ασε που χαρα σε αυτη που θα εχει τετοιο κουραγιο μετα τον τοκετο.για περιποιηση σε φυσιολογικα πλαισια μιλαμε παντα, να φυγει καπως η κουραση απο πανω μας..
βεβαια ολα αυτα θεωρητικα, τοτε δεν ξερω τι ορεξη θα εχω.και αν θα εχω και μυαλο για κατι αλλο περα απο την κορη μου.. ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 10 35468

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ τι εγραψα παλι η αφηρημενη!!!!
Ο μαυρος κουκλος Laughing Laughing Laughing Laughing κυκλος ηθελα να πω αλλα...Εγω βαριεμαι να βαλω τωρα κρεμα θα βαζω στην κλινικη??Ειτε προσωπου ειτε στην κοιλιτσα για ραγδες βαζω μια στο τοσο.Οποτε κ αν θυμηθω...Ενω μ'αρεσει να ειμαι περιποιημενη βαριεμαι πολυ να ασχολουμαι...Παιρνω προιοντα κ ξεχναω να τα χρησιμοποιησω!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θυμαμαι στον γιο μου ειχα παρει μακιγιαζ αλλα δεν...οποτε αφηστε το καλυτερα!ωραιες συνταγες!!αυτο το γιαουρτλου ονειρο!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω κ τα καλυντικα ειμαστε τσακωμενοι για την ακριβεια εχω αλλεργια απο κρεμα προσωπου εως κ την πουδρα.ουφ μεχρι τωρα παλευα με τον μικρο για να φαει το γαλα του.κ ναι τον εβαλα νηστικο για υπνο

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:κ ναι τον εβαλα νηστικο για υπνο
μπραβο τα καταφερες!!!!!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ναι, ουτε εγω περιποιουμαι οσο θα ηθελα.και οντως εχω ενα σωρο πραγματα παρατημενα στα αζητητα..
γεια σου φιλιτσα!
γενικα δεν βαφομαι, λιγο make up, αντε και κανενα μολυβακι στα ματια για να μην φαινομαι αχρωμη, ως εκει ομως

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις