251 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 Τρι Νοε 27, 2012 1:05 pm
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
ε ναι αφου δν ηθελε ας κοιμηθει ετσι.μια ωρα τωρα τον λιβανιζαμε.τουλαχιστων αμα σηκωθει το βραδυ θα ξερω το γιατι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
filitsaki έγραψε:ναι και εγω χαιρομαι!σας ειπα?
ο Σταθης κατεβασε το σακο που περνω στην κλινικη απο το παταρι...φτανει ο καιρος!αντε να τελιωνουμε!!!!
ετσι λεω και εγω!να τον πληνω και οταν στεγνωσει τον γεμιζω!!mpompiras έγραψε:filitsaki έγραψε:ναι και εγω χαιρομαι!σας ειπα?
ο Σταθης κατεβασε το σακο που περνω στην κλινικη απο το παταρι...φτανει ο καιρος!αντε να τελιωνουμε!!!!
αντε να τον ετοιμασουμε Φιλλιώ μου σιγά σιγά ... και εγώανέβασα τη βαλίτσα από την αποθήκη και την έχω καθαρίσει και είναι έτοιμη να βάλω τα πράγματα μέσα ... απλά λέω να μην την γεμίσω από τώρα , σε κανα - δυο βδομαδουλες
filitsaki έγραψε:δεν σε πιανω τελικα ποιος θα ερθει μαζι σου???
οχι να την παρεις!εσυ εισαι αλλο τους εχεις μακρυα ποσο θα δουν το παιδι?mpompiras έγραψε:filitsaki έγραψε:δεν σε πιανω τελικα ποιος θα ερθει μαζι σου???
xaaxaxax...ετσι οπως τα εγραφα που να καταλαβεις !!!!!!!!!! θα παω να παρω το αυτοκινητο του πεθερου και θα παω μονη μου ... αλλα η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι , μιας που ειμαι και καλη νυφη , να πω στηνπεθερα μου αν θελει να ερθει μαζι μου , να δει και αυτη μια φορα το μωρο απο τον υπερηχο ... αν και νομιζω οτι θα πεταξει τη σκουφια της απο τη χαρα της ... τι λες και εσυ ??? αν και εσυ ως πεθεροπληκτη δε θα μου πεις να την παρω ....χεχεχε
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης