Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
616 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 616 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:
elenhtsa έγραψε:Αχ παλι θα εκνευριστωμε αυτα που μαθαινω! ειναι δυνατον?κραταει τα αλλα εγγονια κ οχι αυτο για το βραδυ?κ σας πιεζει κ στην ωρα που θα το αφησετε αν ειναι λιγη παραπανω?κ ολα αυτα για το ονομα του μικρου η καθως ξαταλαβα?ουφ πεθερες! υπομονη μαρια μου!ροδα ειναι κ γυριζει!ενταξει εχεις δικιο μανα του ειναι ως προς το ονονα το λεω αλλα πολυ θα το θελα ρε κοριτσια να μιλανε περισσοτερο που κ που οι αντρες μας!

ειναι αυτο το γ@μοσυμπλεγμα στην μεση..ολοι οι αντρες με τις μαναδες τους ειναι για πολλα κατακεφαλα..!!

οχι αγαπη μου ευτυχως εμενα δν ειναι ετσι.αμα τον αφηνα θα τους εδερνε γτ μας εχουν κανει κ αλλα χειροτερα

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:
doritaki έγραψε:Μαρακι μου υπομονη...Ασε τον αντρα σου να το κανονισει για να μη λεει εσενα κακια.Κ αν δε θελησει να το κρατησει θα βρεις εσυ τον τροπο σου κ οταν εχει την αναγκη σου θα της γυρισεις κ εσυ την πλατη μπας κ καταλαβει! Twisted Evil
Δυσκολη δουλεια κανει η μαμα σου.Κ δεν εχει κ μεροκαματο αυτο τον καιρο απ'οτι ξερω...

συμφωνω απολυτα μαζι σου δωρα μου!

κ ομως αν χρειαστε την αναγκη της θα την βοηθησει η μαρια.το ξερω γιατι το ιδιο θα κανα.κεω οχι αποκλειεται κ αν γινει τιποτα εκει...καλη ηλιθια.δεν μιλαω για το θεμα της πεθερας αλλα γενικα.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ποτε το κραταει βρε Μαρια που μια φορα κανονισατε να πατε σινεμα κ σηκωθηκε κ εφυγε η γαιδουρα???

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:Κ δεν την αφηνεις κανενα 3μηνο στην απομονωση???Ουτε εσυ ουτε το παιδι να τη βλεπει.Να μη βλεπει κ τη μπουμπου μεχρι να 40σεις με τη δικαιολογια οτι μπορει να μεταφερει ασθενειες απο τα αλλα εγγονια της να σου πω εγω μετα αν θα θελει να τα δει κ να τα κρατησει!!! Mad

μα δεν καταλαβες αυτο θα κανω βεβαια κ ας τολμησει να πει κ τπτ.οχι που μου ηθελε να ερθει κ στη γεννα ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 9 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 9 679259

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:Ποτε το κραταει βρε Μαρια που μια φορα κανονισατε να πατε σινεμα κ σηκωθηκε κ εφυγε η γαιδουρα???

ετσι ακριβως.δεν θελω να βγαινω μονο κ μονο γτ ειναι πρηξαρχιδι(σορυ για την εκφραση) κ μας παιρνει 15 φορες για να παμε σπιτι.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenhtsa έγραψε:
loukia_84 έγραψε:
doritaki έγραψε:Μαρακι μου υπομονη...Ασε τον αντρα σου να το κανονισει για να μη λεει εσενα κακια.Κ αν δε θελησει να το κρατησει θα βρεις εσυ τον τροπο σου κ οταν εχει την αναγκη σου θα της γυρισεις κ εσυ την πλατη μπας κ καταλαβει! Twisted Evil
Δυσκολη δουλεια κανει η μαμα σου.Κ δεν εχει κ μεροκαματο αυτο τον καιρο απ'οτι ξερω...

κ ομως αν χρειαστε την αναγκη της θα την βοηθησει η μαρια.το ξερω γιατι το ιδιο θα κανα.κεω οχι αποκλειεται κ αν γινει τιποτα εκει...καλη ηλιθια.δεν μιλαω για το θεμα της πεθερας αλλα γενικα.

Εγω εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να παψω να ειμαι θυμα.Οποτε αν ειχα τετοια πεθερα δε θα την φροντιζα!
Ευτυχως η πεθερουλα μου ειναι πολυ καλη μεχρι στιγμης!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:
elenhtsa έγραψε:
loukia_84 έγραψε:

Εγω εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να παψω να ειμαι θυμα.Οποτε αν ειχα τετοια πεθερα δε θα την φροντιζα!
Ευτυχως η πεθερουλα μου ειναι πολυ καλη μεχρι στιγμης!

αυτο ελα πες το μου οταν γεννησεις.αμα παραμεινει ιδια πετυχες το 10 το καλο

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:
μα δεν καταλαβες αυτο θα κανω βεβαια κ ας τολμησει να πει κ τπτ.οχι που μου ηθελε να ερθει κ στη γεννα ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 9 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 9 679259

Να ερθει στη γεννα να κανει τι???Ορεξη την ειχες!Εσυ τον αντρα σου κ τη μανουλα σου θα θες!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηλιθιες ειμαστε, οχι καλες..σορρυ κιολας βρε κοριτσια αλλα αυτο ειναι πολυυυυ τραβηγμενο, μη τα ισοπεδωνουμε ολα..δεν νομιζω καμια απο τις μανουλες μας να εκανε κατι τετοιο..αλλα οι πεθερες ειναι αλλιως..

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

Να ερθει στη γεννα να κανει τι???Ορεξη την ειχες!Εσυ τον αντρα σου κ τη μανουλα σου θα θες!

ναι να ειναι μεσα θελει κ φυσικα της το ξεκοψα γτ της λεω ποιος θα κρατησει το παιδι κ μου λεει θα το φερει μαζι!! κ εκει επαθα ενα μινι εγκεφαλικο

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:ηλιθιες ειμαστε, οχι καλες..σορρυ κιολας βρε κοριτσια αλλα αυτο ειναι πολυυυυ τραβηγμενο, μη τα ισοπεδωνουμε ολα..δεν νομιζω καμια απο τις μανουλες μας να εκανε κατι τετοιο..αλλα οι πεθερες ειναι αλλιως..

εμενα παντως η μανα μου τον λατρευει τον αντρα μου στα ωπα ωπα τον εχει κ καλυτερα κ απο εμενα

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και συμφωνω και παλι με την δωρα..αλλο να ειμαστε καλες και αλλο θυματα..

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:
loukia_84 έγραψε:ηλιθιες ειμαστε, οχι καλες..σορρυ κιολας βρε κοριτσια αλλα αυτο ειναι πολυυυυ τραβηγμενο, μη τα ισοπεδωνουμε ολα..δεν νομιζω καμια απο τις μανουλες μας να εκανε κατι τετοιο..αλλα οι πεθερες ειναι αλλιως..

εμενα παντως η μανα μου τον λατρευει τον αντρα μου στα ωπα ωπα τον εχει κ καλυτερα κ απο εμενα

αγαπη μου, κι εμενα η μανουλα μου σαν παιδι της τον εχει τον δικο μου.οι περισσοτερες πεθερες δεν ξερω γιατι..αναπτυσσουν ανταγωνιστικη σχεση με την νυφη τους..μην κοιτας την τυχερη την δωρουλα μας.. Laughing ειναι η εξαιρεση του κανονα..δυστυχως

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λουκια να μην την γρουσουζευω αλλα ειδομεν κ η δικια της πεθερα μετα την γεννα γτ τοτε το παθαινουν το κοκομπλοκο...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λες???εγω βρε μαρακι νομιζω ο ανθρωπος δειχνει απο νωρις..δεν ξερω κιολας..δεν ξερω καμια καλη πεθερα.. Laughing μακαρι να μην επαληθευτεις παντως

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγω το απευχομαι λουκια μου κ σκατα στο στομα μου που λενε κιολας αλλα το χω δει κ αυτο...τεσπα παω να φτιαξω γιαουρτουλου αρκετα σπαστικα

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενα ανεκδοτακι για να ηρεμησουμε τα πνευματα..

Πιάνει κάποιος δουλειά σε μια εταιρεία σαν μαθητευόμενος. Την πρώτη μέρα στην δουλειά σηκώνει το τηλέφωνο, παίρνει στο εσωτερικό την κουζίνα και φωνάζει:

- Φέρτε μου έναν καφέ γρήγορα! Απαντά η φωνή από την άλλη άκρη της γραμμής.

- Ηλίθιε, πήρες λάθος νούμερο. Ξέρεις σε ποιον μιλάς;

- Όχι, λέει ο μαθητευόμενος.

- Είμαι ο διευθυντής της εταιρίας, ηλίθιε!

Φωνάζει και ο μαθητευόμενος:

- Και ξέρεις εσύ ποιος είμαι εγώ, ηλίθιε;

- Όχι, απαντά θυμωμένα ο διευθυντής.

Ευτυχώς! απαντά ο μαθητευόμενος και κλείνει το τηλέφωνο!

βλακεια, ξερω..χαλαρωσε λιγο μαρακι μου, δεν βγαινει κατι..

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:
doritaki έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

ναι να ειναι μεσα θελει κ φυσικα της το ξεκοψα γτ της λεω ποιος θα κρατησει το παιδι κ μου λεει θα το φερει μαζι!! κ εκει επαθα ενα μινι εγκεφαλικο

Ειν τρεληηηη?????????Θεομουρλη θα ελεγα!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Τι δουλεια εχει να ειναι μεσα στη γεννα πρωτον κ δευτερον το οτι τα παιδια δεν επιτρεπονται σε τετοιους χωρους δε το σκεφτεται?Ασε τα τραυματα που θα εχει το καημενο αν ειναι παρον σε ενα τετοιο γεγονος!ΕΛΕΟΣ!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 9 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 9 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 9 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 9 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 9 679259

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που να το παει το παιδι η χαριτωμενη????
ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 9 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 9 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 9 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 9 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 9 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 9 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 9 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 9 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 9 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 9 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 9 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 9 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 9 654655 λοιπον αντε απο κει.......
τελος παντων αστη...φτιαξε το γιαουρτλου σου και μετα δωσε μας και τη συνταγη!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η συνταγη ειναι αυτη αγαπες μου

http://www.chefonair.gr/recipes.asp?id=405&c=3&s=10

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μα καλα ειναι δυνατον??? Τα διαβαζω και δεν πιστευω τι διαβαζω. Λες και την ειπατε οτι θα πατε τριημερο για σπα και θα ειστε στην καλοπεραση. Δεν καταλαβαινει οτι ειναι αναγκη να κρατησει τον μικρο??? Τι χαπια παιρνει να τα παρουμε κι εμεις και να βλεπουμε τον κοσμο τοσο ομορφα πλασμενο!!! μαρια, κανε το εμπαργκο, ας ξαναδει τα εγγονακια της σε κανενα τριμηνο και μακαρι να σου πανε ολα τοσο καλα κουκλα μου, που οχι να σου κρατησει το παιδι, ουτε μια χαρτοπετσετα να μην χρειαστει να σου δωσει. Και με το καλο να παρετε χαλια να την δωσεις πισω το δικο της να μην νομιζει οτι σας κανει και χαρη. Βλαμμενη.

Κι επειδη οταν τσατιζομαι πειναω...κι εγω θελω την συνταγηηηηηη μαριααααα

Λιτσα, εδω εδω το κρεβατακι...καναμε απο τις εξιμιση μεχρι τις 9, με 2 διαλειμματα για τσιγαρο του καλου μου, την συρταριερα και το κρεβατι. εμεινε να μονταριστει η κουνια και να την βαλουμε πανω. ωραιο γινεται!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κανε μια πισω την εχω την συνταγη αγαπη μου

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sad Sad Sad Sad Γιατι να γινει κ η δικη μου πεθερουλα ετσι???Η καημενη απορει αν υπαρχουν τωρα πια κακες πεθερες.Της φαινεται περιεργο.Κ ειπε κ στον καλο μου οταν επιστρεψω στη δουλεια να της πηγαινει τη μπεμπα να την προσεχει μαζι με της κορης της για να μην παιδευεται ο καλος μου μονος του!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δωρα μου οι κανονες εχουν και τις εξαιρεσεις τους..γιατι να μην εχεις πετυχει δηλαδη εσυ το δεκα το καλο???μην αγχωνεσαι, μια χαρα την βρισκω την πεθερουλα σου.. ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 9 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 9 328109 αλιμονο αν ολοι οι ανθρωποι ηταν ιδιοι..

discordia

discordia
Μαρακι την βρηκα... πολυ καλη..και γενικα εχει ωραια πραγματα αυτο το σαιτ...κι ευκολα...θα το χρησιμοποιω...να 'σαι καλα..

Δωρακι μην αγχωνεσαι!!! Εχεις τα καλυτερα προγνωστικα μεχρι στιγμης, κι αμα εχετε εδραιωμενη μια καλη σχεση ολα καλα θα πανε!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις