Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
628 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 628 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλοσορισες madi με το καλο το μωρακι σου.. τι εχεις αγορακι η κοριτσακι.. Ελενη και εγω τις chicco θα παραγγειλω μου φαινεται οτι συμφερουν πολυ...θα τις παραγγειλω απο εβδομαδα λεω..

madi_79

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Agoraki k pht 28/2 me 5/3. Arxika sto nosokomeio mou eipane 4/3 alla o giatros mou eipe oti h vdomada prin apo tis 4/3 einai poly pithanh! Gia na doume!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
madi, εφοσον πηρες το οκ απο την Φιλιτσα για τον γιατρο, μη φοβασαι τιποτα!τα αλλα θα τα κρινεις εσυ. οχι στο συγκεκριμενο, αλλα σε οποιοδηποτε μαιευτηριο,δεν εχει σημασια το πως μπορει να χειριζεται μια μαια το ζητημα του θηλασμου.αν εσυ θελεις να θηλασεις, θα το κανεις!περιπτωσεις συναντας διαφορες, εσυ να εχεις θεληση, πεισμα και υπομονη...

και παλι στο ζητημα της καισαρικης, νομιζω ειναι λιγο πολυ θεμα γιατρου..αρα μια χαρα εισαι!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
madi_79 έγραψε:Agoraki k pht 28/2 me 5/3. Arxika sto nosokomeio mou eipane 4/3 alla o giatros mou eipe oti h vdomada prin apo tis 4/3 einai poly pithanh! Gia na doume!

γιατι σου δωσαν ομως αυτη την αποκλιση???εγω εχω κοριτσακι στις 28/02!αχ τι ωραια, δε θα μαι τελευταια και μονη!!!

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
madi_79 έγραψε:Agoraki k pht 28/2 me 5/3. Arxika sto nosokomeio mou eipane 4/3 alla o giatros mou eipe oti h vdomada prin apo tis 4/3 einai poly pithanh! Gia na doume!

Γεια σου Μάντη (ή Μάντι; ή Μάντυ; Laughing )
Καλωσόρισες! Με το καλό ο καινούριος άντρας στην παρέα!
Εγώ είμαι η σπαστική εδώ, γι'αυτό θα σου ζητήσω αν δεν είναι πολύ κόπος να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και μικρά γράμματα για να είναι πιο άνετη η επικοινωνία! Smile Ευχαριστώωωω!
Άντε πάω..
Αν και δεν είμαι καλά...
Ελπίζω μόνο να μην είναι σημάδια κρυολογήματος.. αν και δεν έχω λόγους για κάτι τέτοιο!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωη κι εγω εχω κανα δυο μερες ετσι..ωχ λες να ειναι κρυωμα..? Crying or Very sad αντε, καλα να περασετε!

mpompiras

επιτέλους άλλη μία αγορομάνα βρε κορίτσια , μας έχουν κατακλύσει τα κορίτσια - νύφες ...SmileSmileSmile)

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mpompiras έγραψε:επιτέλους άλλη μία αγορομάνα βρε κορίτσια , μας έχουν κατακλύσει τα κορίτσια - νύφες ...SmileSmileSmile)

ελα που σας χαλαει κιολας..πασαδες βρε..ασε που σας αναλογουν απο 2..!!!

madi_79

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Loukia mou dwsane mia sxetikh apoklish giati mou eipane pws to prwto scan pou ekana k edeikse pht 5/3 den htan toso ksekatharo oso ta epomena ta opoia mallon deixnoun nwriterh hmeromhnia. Pantws 5/3 einai to argotero k oxi toso pithano apo oti katalava.

Zwaki sygnwmh gia ta greekenglish, den exw ellinikous xaraktires se auton ton ypologisth...Tha egkatasthsw ellinika mesa stis epomenes meres.

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μadi το ξερω το θεμα με την κλινικη αλλα προσεξε με !με το που θα πας να κανεις εισαγωγη στη ρεσεπσιον δηλωνεις οτι θελεις αποκλειστικο θηλασμο και οχι ξενο γαλα.και επεισης οτι θελεις το μωρο 24 ωρες μαζι σου.αυτα θα τα δηλωσεις με την εισοδο σου στο μευτηριο!
οσον αφορα το θεμα του θηλασμου με τον Χρηστο δεν αντιμετωπισα θεμα.με συμβουλεψε καποια πραγματα οτι λενε ολοι συνηθως αλλα τον στηριζει.ο παιδιατρος θα δεις τι θα σου πει.μετα θα ξαναφυγεις απο ελλαδα?
εγω ναι 2 παιδια γεννησα εκει και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!

madi_79

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Filitsaki, nai k egw kapws etsi to skeftomai na dhlwsw ekarxhs ti thelw. Mou eipane omws pws to mwro to afhnoune mazi sou 24 wres mono otan eisai se monoklino dwmatio. An eisai se 2klino logw episkeptwn k mikroviwn to pairnoun k sinithws to taizoun k kseno gala. Esy hsoun se monoklino?

Mia allh kopela egrafe se ena blog gia to AKESW oti eprepe na epemvei o giatros ths gia na ths dinoun to mwro na to thilazei se pio takta diasthmata alla nomizw htan se 2klino dwmatio!

Tha meinw toulax 3 mhnes afou gennhsw sto Volo gia na me voithisoun ligo k oi goneis mou k gia na exw k alles manoules trigyrw gia parea. Auto einai to plano pros stigmhn ektos an yparksei kamia aprovlepth anatroph...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
madi_79 έγραψε:Loukia mou dwsane mia sxetikh apoklish giati mou eipane pws to prwto scan pou ekana k edeikse pht 5/3 den htan toso ksekatharo oso ta epomena ta opoia mallon deixnoun nwriterh hmeromhnia. Pantws 5/3 einai to argotero k oxi toso pithano apo oti katalava.

Zwaki sygnwmh gia ta greekenglish, den exw ellinikous xaraktires se auton ton ypologisth...Tha egkatasthsw ellinika mesa stis epomenes meres.

αυτα στο εξωτερικο ή στην Ελλαδα?ποτε ηταν η πρωτη μερα της τελευταιας περιοδου σου, θυμασαι?απο εκει βγαινει η πητ.επειτα αναλογα με τις μετρησεις μπορει και να σου την προσαρμοσουν..εγω για παραδειγμα με ημερ.περιοδου 24/05 εχω πητ 28/02, βεβαια ο γιατρος μου εχει πει οτι μπορει να ερθει και κατα τις 25/02 η μικρη γιατι ετσι δειχνει απο τις γενικοτερες μετρησεις..αλλα αυτο δεν αλλαζει την αρχικη πητ μου..

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
madi_79 έγραψε:Filitsaki, nai k egw kapws etsi to skeftomai na dhlwsw ekarxhs ti thelw. Mou eipane omws pws to mwro to afhnoune mazi sou 24 wres mono otan eisai se monoklino dwmatio. An eisai se 2klino logw episkeptwn k mikroviwn to pairnoun k sinithws to taizoun k kseno gala. Esy hsoun se monoklino?

Mia allh kopela egrafe se ena blog gia to AKESW oti eprepe na epemvei o giatros ths gia na ths dinoun to mwro na to thilazei se pio takta diasthmata alla nomizw htan se 2klino dwmatio!

Tha meinw toulax 3 mhnes afou gennhsw sto Volo gia na me voithisoun ligo k oi goneis mou k gia na exw k alles manoules trigyrw gia parea. Auto einai to plano pros stigmhn ektos an yparksei kamia aprovlepth anatroph...

εγω πηγα στη κλινικη οταν ημουν 5 μηνων και ρωτησα τιμες και διαφορα.λοιπον εχουν αλλαξει απο την τελευταια φορα που τους θυμαμαι.εχουν συμβουλο θηλασμου και τις ειδα να στειρηζουν αρκετα αυτο το βημα!και για το ρουμινκγ ιν δεν παιζει ρολο το 2κλινο μπορεις να πεις να σου το περνουν τις 3 ωρες του επισκεπτηριου!

madi_79

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
To prwto scan to ekana sto ekswtwriko alla to vita epipedou sthn ellada opote k o giatros mou eipe oti 5/3 einai to argotero k nwriterh hmeromhnia einai pio pithanh. Teleutaia periodos htan 26/5 alla mporei na exei k 1 me 2 meres apoklish giati den thymamai kala thn hmeromhnia. Diavaza pali kapou oti h gennhsh tou prwtou paidiou exei 66% pithanothtes na kathysterhsei se sxesh me thn provlepomenh pht. Apenantias sta deutera k trita paidia h idia pithanothta meiwnetai sto 2%.

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χελοου γκερλς....εγω κ να παω να δω νοσοκομειο ειναι χλωμο το κοβω να εχει αλλαξει κατι

madi_79

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Euxaristw gia tis plhrofories Filitsaki. Pragmatika me kathisyxases poly. Na sai kala!

filitsaki έγραψε:
madi_79 έγραψε:Filitsaki, nai k egw kapws etsi to skeftomai na dhlwsw ekarxhs ti thelw. Mou eipane omws pws to mwro to afhnoune mazi sou 24 wres mono otan eisai se monoklino dwmatio. An eisai se 2klino logw episkeptwn k mikroviwn to pairnoun k sinithws to taizoun k kseno gala. Esy hsoun se monoklino?

εγω πηγα στη κλινικη οταν ημουν 5 μηνων και ρωτησα τιμες και διαφορα.λοιπον εχουν αλλαξει απο την τελευταια φορα που τους θυμαμαι.εχουν συμβουλο θηλασμου και τις ειδα να στειρηζουν αρκετα αυτο το βημα!και για το ρουμινκγ ιν δεν παιζει ρολο το 2κλινο μπορεις να πεις να σου το περνουν τις 3 ωρες του επισκεπτηριου!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελπιζω να βοηθησα πως ειναι το ονομα σου?μαντυ?
Μαρακι γεια σου!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ και εγω τα κλαρινα δεν τα γλιτωνω κοριτσια μου...Μα καλα ολες με βλαχους μπλεξαμε?χαρα στο κουραγιο μας Razz Razz (φυσικα κανω πλακα μια χαρα παιδια ειναι Laughing ) και εκτος απο τα κλαρινα εμενα μου θελουν και σουβλες με κατσικια.....Φυσικα και θα τα κανουμε γιατι τα θελει ο αντρας μου και το τελευταιο που με απασχολει ειναι να κανουμε εναν lounge γαμο.Να το ευχαριστηθει θελω και τιποτα αλλο.Εγω ειμαι λιγο του τυπου οπου με βαλεις καλα θα περασω Razz Razz Razz
Αχ ρε κοριτσια και εγω με τους αντρες χορευτες εχω ενα φετιχ..τρελενομαι,λιωνω λεμε....Ενα ζειμπεκακι του ζηταω να χορεψει τωρα δεν μου κανει την χαρη ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 534787 και δεν μεθαει κιολας να παρει να πεις οτι θα μου χορεψει μετα..μια στροφη θελω μοναχα τι ζηταω η γυναικα για να νιωσω γυναικα πειτε μου???????????? χαχαχα
Παντως μεχρι τωρα εχει χορεψει δυο στροφες σε ενα χασαποσερβικο την μερα που γνωριστηκαμε..κατα τ αλλα τιποτα....αλλα με εβλεπε εμενα ετσι μπανικο γκομενακι που ημουν και λεει πως θα την προσεγγισω και εκει που χορευα ηρθε και μπηκε διπλα μου στον χορο για να βρει ευκαιρια να μου μιλησει....χαχαχαχαχαχα (βλακειες λεω τωρα φυσικα μην με παρετε και για ψωναρα χοχοχχο)
Καλως μας ηρθες μαντυ!!!!Σε ποια χωρα βρισκεσαι τωρα αν επιτρεπεται?

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Αχ και εγω τα κλαρινα δεν τα γλιτωνω κοριτσια μου...Μα καλα ολες με βλαχους μπλεξαμε?χαρα στο κουραγιο μας Razz Razz (φυσικα κανω πλακα μια χαρα παιδια ειναι Laughing ) και εκτος απο τα κλαρινα εμενα μου θελουν και σουβλες με κατσικια.....Φυσικα και θα τα κανουμε γιατι τα θελει ο αντρας μου και το τελευταιο που με απασχολει ειναι να κανουμε εναν lounge γαμο.Να το ευχαριστηθει θελω και τιποτα αλλο.Εγω ειμαι λιγο του τυπου οπου με βαλεις καλα θα περασω Razz Razz Razz
Αχ ρε κοριτσια και εγω με τους αντρες χορευτες εχω ενα φετιχ..τρελενομαι,λιωνω λεμε....Ενα ζειμπεκακι του ζηταω να χορεψει τωρα δεν μου κανει την χαρη ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 534787 και δεν μεθαει κιολας να παρει να πεις οτι θα μου χορεψει μετα..μια στροφη θελω μοναχα τι ζηταω η γυναικα για να νιωσω γυναικα πειτε μου???????????? χαχαχα
Παντως μεχρι τωρα εχει χορεψει δυο στροφες σε ενα χασαποσερβικο την μερα που γνωριστηκαμε..κατα τ αλλα τιποτα....αλλα με εβλεπε εμενα ετσι μπανικο γκομενακι που ημουν και λεει πως θα την προσεγγισω και εκει που χορευα ηρθε και μπηκε διπλα μου στον χορο για να βρει ευκαιρια να μου μιλησει....χαχαχαχαχαχα (βλακειες λεω τωρα φυσικα μην με παρετε και για ψωναρα χοχοχχο)
τρελοκομειο μου!!!!!δηλαδη αμα χορεψει εκεινος θα νιωσεις εσυ γυναικα???πως?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Αχ και εγω τα κλαρινα δεν τα γλιτωνω κοριτσια μου...Μα καλα ολες με βλαχους μπλεξαμε?χαρα στο κουραγιο μας Razz Razz (φυσικα κανω πλακα μια χαρα παιδια ειναι Laughing ) και εκτος απο τα κλαρινα εμενα μου θελουν και σουβλες με κατσικια.....Φυσικα και θα τα κανουμε γιατι τα θελει ο αντρας μου και το τελευταιο που με απασχολει ειναι να κανουμε εναν lounge γαμο.Να το ευχαριστηθει θελω και τιποτα αλλο.Εγω ειμαι λιγο του τυπου οπου με βαλεις καλα θα περασω Razz Razz Razz

εμ ξερει οτι ετσι κ την ριξει την στροφη θα τον φαει το κρεβατι μετα.αχαχαχαχαχα

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:
Sofki έγραψε:

εμ ξερει οτι ετσι κ την ριξει την στροφη θα τον φαει το κρεβατι μετα.αχαχαχαχαχα
ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 28 215994

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
madi_79 έγραψε:To prwto scan to ekana sto ekswtwriko alla to vita epipedou sthn ellada opote k o giatros mou eipe oti 5/3 einai to argotero k nwriterh hmeromhnia einai pio pithanh. Teleutaia periodos htan 26/5 alla mporei na exei k 1 me 2 meres apoklish giati den thymamai kala thn hmeromhnia. Diavaza pali kapou oti h gennhsh tou prwtou paidiou exei 66% pithanothtes na kathysterhsei se sxesh me thn provlepomenh pht. Apenantias sta deutera k trita paidia h idia pithanothta meiwnetai sto 2%.

καταλαβα..!οσον αφορα τα στατιστικα που παραθετεις ολα σχετικα ειναι madi μου..ο τοκετος κ γενικοτερα η εγκυμοσυνη στηριζονται σε πιθανοτητες..κ οπου μιλαμε με πιθανοτητες, δεν μπορουμε να μιλαμε και για βεβαιοτητα!μακαρι τα μωρακια μας να ερθουν φυσιολογικα και να μας πανε ολα καλα.τωρα το ποτε, ουτε μπορουμε να το ξερουμε αλλα δεν εχει και μεγαλη σημασια στην τελικη..

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοιτα να σου πω...στους κρητικους χορους (που μου αρεσει απιστευτα ο κρητικος πολιτισμος αλλα αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο Razz Razz ) εκει που βαρανε με δυναμη το στιβανι κατω εε εγω παθαινω μια διεγερση να το πω...χαχαχα...πως βλεπουν ρε παιδακι μου οι αντρες εμας να κωλοκουνιομαστε με τα τσιφτετελια και να φτιαχνονται..εε καπως ετσι...χαχαχ

ΧΑχαχαχα μαρια ισχυει ο καημενος να γλιτσει προσπαθει..τον εχω τρελανει χαχαχ

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω κοριτσια μου πηρα τον ενδοκρινολογο για να του παω τις μετρησεις μου αλλα λειπει εξωτερικο γμτ...

madi_79

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Maria-Dimitra. Mporeis na me fwnazeis Maria h' Madi, opws se voleuei, exw sinithisei k sta 2. Otan yparxoun k alles Maries sthn parea me fwnazoun Madi, diaforetika Maria. Koyfo alla alithino!

filitsaki έγραψε:ελπιζω να βοηθησα πως ειναι το ονομα σου?μαντυ?
Μαρακι γεια σου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις