Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
626 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 626 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mpompiras έγραψε:αχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!! τι να πω Λουκία μου , με 50 κιλά ανθρωπο στον 7ο μηνα δεν ξαναμιλαω ..!!!!!!!!! tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue

Σοφια εσυ εισαι στην προηγουμενη κατηγορια απο μενα, εγω παιζω μονη μου σου λεω .... ειμαι κατα πολυ πανω απο τα 100, ακριβως δε λεω ομως ...SmileSmileSmileSmile

ουτε σε σενα, ουτε στη μαρια που ειστε 90-100 δεν φαινονται τα κιλα σας...τες πα, μετα την γεννα θα τα χασω ....δεν ειναι πολλα, περιπου τα μισα κιλα που κουβαλαω πρεπει να χασω ...μπουχαχααχαχαχαχαχαχ....

λοιπον επειδη μιλαμε για κιλα , πρεπει να κλεισω τωρα για να παω στην πεθερα να φαμε ... τελικα μπριζολες εχει μαζι με τα χορταρακια, στο γκριλ ....

φιλαω τις ομορφες κοιλουμπες σας και το δειγμα της Λουκιας (χιχιχιχιχι) και σας αφηνω ...φιλιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 417472

ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ. ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 417472

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι απαραιτητα λουκια μου πολλοι το δινουν ετσι προληπτικα...ετσι μια γειτωνησα μιση μεριδα εκανε μωρο σχεδον 5 κιλα

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ααααα ναι κοριτσια δεν σας ειπα το βασικο σημερα ε? ναι ο ταλιμπαν μου χτες εσπασε το ενα ποδι του παρκου του....

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:ααααα ναι κοριτσια δεν σας ειπα το βασικο σημερα ε? ναι ο ταλιμπαν μου χτες εσπασε το ενα ποδι του παρκου του....

καλε, πως τα καταφερε 2 χρονων παιδι?????? Twisted Evil

αχ πολυ φοβαμαι οτι σαν την γειτονισσα σου θα καταληξω κι εγω.. ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 534787

και ναι, ειμαι περιπτωση, οφειλω να το παραδεχτω, στον μπαμπα μου την κατσαδα παρακαλω!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ ομως το καταφερε αφου πηγαινε απο πλευρα σε πλευρα με φορα κ επιανε καθε πλευρα κ το ταρακοναγε αφου βαζαμε μαξιλαρια σκεφτομενοι οτι αμα γυρισει τουμπα να πεσει στα μαξιλαρια

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τωρα να πω εγω ποσο γεννηθηκα;4750!!! Embarassed
Η μαμα μου ειχε παρει 9 κιλα οποτε αν βγσλουμε εμενα κ τα λοιπα υγρα....τι πηρε;
Εγω μεχρι στιγμηε εχω παρει 3 - 3,50κιλα. Μαλιστα την προηγ εβδομαδα ειχα χασει κ ενα αλκα τωρα θα το εχω ξαναπαρει στανταρ!
Μιραντζελακι μου μπραβο! ειδες ολα καλα
Ελενη μου τελεια ολα!
μου χει πει κ μενα για ντοπλερ αλλα γινεται σε νοσοκομειο...σε αυτο που θα γεννησω.

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μετα την πρωινη δουλεια που ειχα, διαβασα το βιβλιο μου, εκανα μια ωραιοτατη κλαψοθεραπεια και μετα κοιμηθηκα μεχρι την 1 το μεσημερι....
παω να διαβασω τι εχασα και επιστρεφω...

Mirantzela!

Mirantzela!
Παλι εδω τελικα, γτ η πεθερα μου ταβλαιστηκε για υπν και δεν θελει παρεα μαλλον...

Καλα, Λουκια, που ειναι κοριτσι μου η κοιλια σου??????? Σοβαρα τωρα? Κι εγω 54 κιλα ξεκινησα, αλλα τωρα εχω γινει διπλη σχεδον. 72 ολοκληρα κιλα! Στρογγυλη, στρογγυλη!

Α ρε σοφια, το γλυκο κοριτσακι στην φωτο σου!! Σκετη γλυκα ησοyn!!

Και αυτη ειμαι εγω!!! Κοιλια σαν αεροστατο λοιπον!!
(ελπιζω να μπηκε η φωτο, πρωτη φορα το κανω...)

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [/url]

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν πιστευω να βαφτηκες για την φωτογραφιση Razz Razz Razz
Αχ θελω και εγω φουσκωμενη και τσιτα κοιλια..αντεεεεεεεε τελεια ειναι

Mirantzela!

Mirantzela!
χαχαχαχαχ οχι καλε, βαφτηκα πριν παω στον γιατρο μου.

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θεαααααααααααααααααααααααααααααααα

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παντως το μονο καλο που δεν φουσκωσα ειναι που μου κανουν τα ρουχα μου...ακομα και το σακακι μου με κανει...οχι για πολυ βεβαια αλλα δεν πειραζει

ζωάκι

ζωάκι
Mirantzela! έγραψε:Παλι εδω τελικα, γτ η πεθερα μου ταβλαιστηκε για υπν και δεν θελει παρεα μαλλον...

Καλα, Λουκια, που ειναι κοριτσι μου η κοιλια σου??????? Σοβαρα τωρα? Κι εγω 54 κιλα ξεκινησα, αλλα τωρα εχω γινει διπλη σχεδον. 72 ολοκληρα κιλα! Στρογγυλη, στρογγυλη!
Ι
Α ρε σοφια, το γλυκο κοριτσακι στην φωτο σου!! Σκετη γλυκα ησοyn!!

Και αυτη ειμαι εγω!!! Κοιλια σαν αεροστατο λοιπον!!
(ελπιζω να μπηκε η φωτο, πρωτη φορα το κανω...)

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [/url]
Αλλη κουκλα εδω! Ν σας πω, απ'ο πρακτορείο σας φέρανε για να μας κάνετε να μην τρώμε;; ;-)
Όι κοιλιτσες μας μοιάζουν νομιζω μιραντζελα!! Έχουμε και μόνο 2 μέρες διάφορα στην πητ!
Μπορει τα πονακια να ειναι απο μούδιασμα; Γιατί όντως, πως να κρυωσεις;
Κορίτσια μια ιδέα ειναι τα κιλά! Νομιζω πως αν είμαστε καλά ψυχολογικά μετά τη γέννα, θα φύγουν τα άτιμα!
Εγώ ξεκίνησα αυτήν την εγκυμοσύνη με + 5 απ'ο ο,τι είχα ξεκινήσει την προηγούμενη! Άρα έχω ακόμα 5 να χάσω εκτός τα όσα θα έχω πάρει ως το τέλος!!
Φιλιτσα το ζάχαρο ειναι πολύ καλό με φασολάδα! Τα 10 λεπτά δε θα έκαναν διαφορά! ΚΙ εγώ έφαγα φασόλια βραστά όμως. Χωρίς σάλτσα.
Ελένη τέλειος ο μπεμπης! Κι εμείς είμαστε γύρω στα 1850! Έχουμε λιγο μεγάλη κεφάλα- οχι παθολογικά- απλά θα χει πολύ μυαλό το μωρό μου, σαν τη μαμα του! alien
Κατά τα αλλα δεν κάθεται στον ΚΩΛΟ της. Όλο γυρίζει!
Σμαρουλα γιατί κλαψοθεραπεια καλή μου;; Είχες περίσσευμα δακρύων;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ζωάκι στις Τετ Νοε 28, 2012 5:54 am, 1 φορά

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειμαστε παρεα ομορφη ομολογουμενος!!!αμα βγαιναμε ολες μαζι καταρχην θα ειχε πλακα με τοσες κοιλαρες και δευτερον θα μας θαυμαζε οοολος ο κοσμος που ειμαστε θεες!!!!!! Smile Laughing Laughing Laughing

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πες το ψεμματα βρε σοφακι...

discordia

discordia
Τι χαζη μερα βρηκα να κοιμηθω...πηρατε φορα...
οι φωτογραφιες με τις κοιλιτσες τελειες!!! Απλα υπεροχες!!!
Σοφια τι φατσα ησουν μικρη!Και να σου πω σκεφτομουν να βαλω κι εγω δικες μου μπεμπεδιστικες και με προλαβες...απο τον πολυ υπνο μενω μονο στην σκεψη, τιποτα δε κανω.

Ντοπλερ εμενα μου εκανε ο γιατρος μου, και να σας πω την αληθεια μου φαινεται οτι κανει καθε φορα, γιατι οταν τελειωσαμε και μου ειπε αυτο ηταν το ντοπλερ (γιατι τον ρωτουσα τι ειναι), δεν ειχα εντοπισει κατι διαφορετικο στην σειρα των μετρησεων και ολης της διαδικασιας.

Κορδελα εχουμε παλι την δευτερα, καθολου δε μου αρεσε, σας το ξαναειπα??? Βαρεθηκα εντελως και με επιασε και δυσφορια γιατι δε μπορω να με δενουν και να μη μπορω να κουνηθω...

Τι αλλα, δε θυμαμαι αλλα.....
λετε για κιλα και παρασυρομαι και ζυγιζομαι....+10! Ελεγα να μεινω λιγο καιρο ακομη στο +9, να παρει. Κι εγω εχω το απιστευτο υψος του 1 και 60 και δυστυχως ξεκινησα με 70 κιλα, βαρυτερη απο ποτε για τα δεδομενα μου!
Γεννηθηκα καπου 2,5 κιλα με ομφαλιο λωρο τυλιγμενο γυρω μου, αλλα μπορεσα και βγηκα κανονικα.

ΑΑΑ κι εμενα μου ηρθαν τα δειγματα της μουστελα, πριν καμια ωρα...
αντε δε γραφω αλλα....

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω περιμενω το μειλ επιβεβαιωσης...τα στοιχεια μ τα εδωσα

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζωη εχεις κ αλλο παιδακι???? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Εγω γιατι το ακουω πρωτη φορα???

Α!Καλησπερα!Σοκαριστηκα κ ξεχασα να χαιρετησω...

Ας ξεκινησω με τις φωτο σας.Κορμαρες ολες!!!Εγω θελω να κλαιω... Sad Δε ζυγιζομαι κιολας αυτες τις μερες κ θα το παθω το σοκ οταν παω σπιτι μου!Μαρια κ Ελενη κ εγω μαζι σας στη διαιτα μετα. ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 837218 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 837218 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 837218 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 837218 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 837218 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 837218 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 837218 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 837218
Προς το παρον πεθαινω απο καουρες!Κ εμεις φακες εχουμε σημερα αλλα δεν εφαγα ακομα.Πηγα για καφε σε μια ξαδερφη κ εφαγα πιτακια κ κολοκυθοπιτα κ απο τοτε εχω πεθανει...Ηπια κ μια κουπα γαλα μηπως περασουν οι καουρες αλλα τπτ!Τωρα το σκεφτομαι...Να φαω ή οχι?

Ντοπλερ εγω εκανα στο γιατρο μου.Οπως κ την αυχενικη.Μονο για β επιπεδου ειχα παει εξω.Μηπως Λιτσακι κανει κ ο δικος σου κ απλα δε σου διευκρινησε οτι θα το κανεις?Παντως πληρωνεις κατι παραπανω να εισαι προετοιμασμενη!

Δε θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω.

Α!Γεια σου Μιραντζελακι!

discordia

discordia
Σοφακι δε θα αργησουν να ερθουν... ειναι πολλοι γρηγοροι τελικα!

Πετσετουλες για γουλιτσες στα τζαμπο του ωραιοκαστρου εχει σιγουρα. Πηραμε ενα πακετο με 8 μεσα, σε πετσετε υφασμα, αλλα δε θυμαμαι ποσο,τα πληρωσε η μαμα και δεν εχω ουτε αποδειξη να δω να σου πω, αλλα δεν ηταν ακριβα.

Καλα αμα βγαιναμε ολες μαζι, περα απο το θεες που εννοειται, νομιζω θα βγαζαμε τοσο γελιο που ειχαμε δεν ειχαμε τις κοιλιες, παλι εμας θα κοιτουσαν ολοι!!!

Ζωη, στο βιβλιο που διαβαζω (ξαναδιαβαζω για την ακριβεια) ειμαι σε οριακο σημειο, και ενας ενας οι πρωταγωνιστες αρχισαν να σκοτωνονται, βαλε οτι εχω δεθει μαζι τους (7 τομοι ειναι αυτοι, Το μαυρο πυργο του Κινγκ διαβαζω), βαλε οτι ξερω απο πριν ποτε και που σκοτωνεται ο καθενας, αρχιζω να κλαιω απο 10 σελιδες πριν και σταματαω 20 μετα....

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε κοριτσια βλεπω οτι βαζετε πολλες φατσουλες που εγω δεν εχω διπλα στοπλαισιο..τοσο χαζη ειμαι που δεν τις βλεπω????????????? scratch scratch

Mirantzela!

Mirantzela!
Εγω γεννηθηκα 2,700 ειχα κι εγω τον λωρο τυλιγμενο μια φορα.

Α καλα, για τα ρουχα εγκυμσυνης μην σχολιασω καλυτερα... Πανακριβα ρε γαμωτο, και τα φορας ελαχιστα... Αρα Σοφακι τυχερη εισαι!!!

Καλα, και πολυ ομορφοπαρεα ειμαστε! Δεν το συζητω! ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 15 604962 θραυση θα καναμε αν βγαιναμε ολες μαζι, ισχυει χαχαχαχαχαχ Laughing Laughing Laughing

Ζωη ο γιατρος ειπε για τα πονακια οτι ειναι η κρυωμα ή απο την ακινησια. Μαλλον το δευτερο...

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το ωραιοκασρο ειναι μακρυα απ το φιλυρο??????????????

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω 4.150 γεννηθηκα.Ελπιζω να μην γινει κ η μπεμπα τοσο.

Α!Θυμηθηκα...Εγω δεν εχω ενοχλησεις στο.....Ουτε στη λεκανη ουτε στα πλευρα...Η λεκανη μου ηταν ανεκαθεν πολυ φαρδια!Με μια περιφερεια τεραστεια!Οση η Ανατολικης Μακεδονιας κ Θρακης ενα πραγμα! Razz Razz Razz Razz

Επισης νομιζω οτι η μπεμπα πριν ειχε λοξυγγα.Εκτος αν εχει ταχυκαρδιες κ δεν το εχω παρει χαμπαρι...Ενιωθα κατι να παλεται ρυθμικα χαμηλα στην κοιλια μου.Τι λετε να ειναι?

discordia

discordia
Γεια σου Δωρακι!
ΑΑΑ Ζωη κι εγω αυτο ηθελα να ρωτησω και ξεχαστηκα να σου λεω για το βιβλιο...ειχες κι αλλη εγκυμοσυνη ή κατι δεν καταλαβαμε??

Δωρα αν εισαι σαν κι εμενα, θα σταματησει να σε πιανει το γαλα στην καουρα.... οσο και να πινω πια δε κανει τιποτα, μονο το μαλοξ κι εχω πιειε ηδη αρκετο και νιωθω τυψεις για το μωρο....

Σοφακι, κατα την δικη μου αποψη το τζαμπο του ωραιοκαστρου ειναι το πιο κοντινο στο φιλυρο. ειδικα αν πας απο τους πισω δρομους, βγαινεις κατευθειαν.
Αλλα αν εχουν περισσεψει λεφτα για ξοδεμα.... ανοιξε καινουριο τζαμπο στο ικεα και το λιροι μερλιν διπλα. εκει που ανοιξε και ο μουστακας... εκει εχεις πιο πολλες επιλογες να ξοδεψεις και να τριγυρισεις!!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν εχω καν ιδεα που ειναι το ωραιοκαστρο :Ρ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις