976 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 Παρ Νοε 30, 2012 11:15 am
filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
πολυ ομορφα πραγματακια!ωραιες οι πετσετουλες και το μπανακι πολυ καλο!πλακαπλακα μπανακι δεν εχω......ειχα 3 ειδων και τα χαρισα ολα....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
filitsaki έγραψε:πολυ ομορφα πραγματακια!ωραιες οι πετσετουλες και το μπανακι πολυ καλο!πλακαπλακα μπανακι δεν εχω......ειχα 3 ειδων και τα χαρισα ολα....
ζωάκι έγραψε:Να 2 φωτογραφίες.
Η μία ανοιχτη η πετσετούλα και η άλλη τυλιγμένη. Μοιάζει με λαγουδάκι και φανταστείτε ότι εκεί που είναι το χέρι μου ήταν η κορδελίτσα με τα κουφέτα (τα κουφέτα στην πίσω μεριά)..
http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img267/2436/20121130205609.jpg
http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img14/2889/20121130205643.jpg
loukia_84 έγραψε:
αχ, τι τελειο!εχω κι εγω ακριβως το ιδιο πανακι!!!απιστευτο παντως, χρειαζεται λιγη φαντασια τελικα και μπορει να βγει κατι πολυυυ ομορφο!!!!
Σοφακι, ευχαριστουμε..κι εμενα την προτελευταια φορα η μπεμπα νομιζω μου εμοιαζε..τι κριμα να μη μας κατσει αυτη την φορα.. εχει χαρακτηρα μαλλον η μικρη μου!!!!
loukia_84 έγραψε:κι εμενα τα ανηψακια μου τρελαινοντουσαν για μπανακι!!οντως παντως πρεπει να βολευει ο νιπτηρας!!
αχ Ζωη μου ευχαριστουμε.. ωραια ιδεα κι αυτη με τον καμβα..
εμενα σε κατι τετοια δε μου πολυκοβει..ευτυχως ηταν ο φωτογραφος μορφη!!
οσο για αυτη την ρημαδοπεινα, δεν ξερω που θα με βγαλει..παω για χουχουλιασμα να ξεχασω τον καημο μου!σας φιλω, καλο ξημερωμα!!
ολα καλα με τους γιατρους μας σημερα!με εχει πιασει ενας κομπος στο στομαχι...αγχος θα ειναι.Sofki έγραψε:Εγω θ κατσω ωσπου να κρυωσει λιγακι το κεικ και να κανω το γλασσο
και εμενα!με τα κιλα και το μωρο ειναι καλα!βεβαια το θεματακι θα το παρακολουθουμε αλλα δεν ειναι σοβαρο!!!οποτε αντε σε 45 μερες...να γιαυτο αγχωθηκα!!μια λεω να τελιωσω μια φοβαμαι.!!Sofki έγραψε:Εμενα η μπεμπα ειναι..Πολυ με ποναει τωρα...Παντως ο γιατρος ειναι απιστευτα ευχαριστημενος!!!!!!!!!
καλως το κοριτσι!!!!!!!!!!!!!!!!Mirantzela! έγραψε:Γεια σας, γεια σας κουκλες!!!
Πετυχαινω καμια μεσα ή με την ορεξη θα μεινω??
εγω τα πιεσα και μονο το ενα εβγαλε...θα βγαλει και το αλλο που θα παει!Sofki έγραψε:Γεια σου μικρουλα μας!!!!!
Δεν ξερω γιατι αλλα πολυ χαιρομαι με το γαλα!!!πααααααααρα πολυ!!!!!
τι εννοεις?μηπως ειναι καμια ουρολοιμοξη ναι να τον ρωτησεις δεν μου εχει συμβει..Mirantzela! έγραψε:Αι σιχτιρ, καταπονεσα βραδυατικα... Πιεζα για να δω αν θα βγει τιποτα, αλλα τζιφος.... Πφφφφφ
Πω πω εφαγα πριν απο λιγο μια σουπιτσα τραχανα που μου εφτιαξε η πεθερα μου, ηρθα και στανιαρα!! Τωρα που εσφιξε το κρυο, ο,τι πρεπει ηταν!!!
Φιλιτσα, μια ερωτηση να κανω, ισως να ξερεις απο πειρα: Ειναι φυσιολογικο να ποναω οταν παω τουαλετα? Τσουξιμο δηλαδη, αρκετα εντονο. Σημερα ολη μερα αυτο παθαινω. Να ρωτησω τον γιατρο λετε??
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης