Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
660 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 660 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 41]

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α!στο κεντρο η αιθουσα ηταν η πετρινη!εχει 2-3 εκει περα!

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Λουκια πολυ ομορφα ολα. Κι εγω τα εψαχνα αυτα τα σαιτ οταν ετοιμαζομασταν αλλα τελικα τα εδωσα ολα μαζι και μου τα εκανε ενας οικος που τα αναλαμβανε πακετο κι εκει τελειωσε το τρεξιμο για μενα. Θα σας ανεβασω κι εγω φωτο...εν καιρω...

Φιλιτσα εχεις δικιο περι του βιομηχανικου προιοντος. Τα κανουν ολα στο βωμο του κερδους και δεν τους ενδιαφερει και πολυ πολυ. Ακομη κι οταν λες να εχεις τον δικο σου μποστανακι και να τρως απο τον κηπο σου, ποτε δεν ξερεις τι εχει περασει ο σπορος που φυτευεις...

Εγω τις θελω τις διευθυνσεις, τα μαζευω ολα κι οποτε βρισκω χρονο ολο κι απο κατι φτιαχνω.

Βικτωρια κι εγω της φρεζυντερμ πηρα. την χρησιμοποιω χρονια σε μενα και ειμαι ευχαριστημενη αλλα και το φαρμακειο της παλιας γειτονιας που τα επαιρνα, οπως και εδω που μενω τωρα, μου λενε τα καλυτερα.

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σμαρω μου ευχαριστω!εμενα εξω μου εβγαιναν πολυ πιο ακριβα.. Crying or Very sad τα αντιστοιχα τουλαχιστον.. δεν ηθελα ουτε την κλασικη μπομπονιερα με το τουλι-οχι οτι της κραταει και κανεις αλλα αισθητικα εμενα με χαλαει-ουτε το απλο κουφετο!να φανταστειτε πιο πολυ κοστισαν τα κουφετα απο τις μπομπονιερες τις ιδιες!!!αλλα ακομα μου ζητανε απο αυτα τα τελεια κουφετακια που ειχα μεσα..γιαμ, γιαμ!!

και συν τοις αλλοις, ηταν και η καλυτερη ψυχοθεραπεια για μενα!τα εφτιαξα ολα ολομοναχη, μονη γεμισα τις μπομπονιερες, τις εδεσα, τις κολλησα με την θερμοκολλα..ακομα και τα προσκλητηρια μονη μου περασα τις κορδελες..ειναι τα παιδια μου ενα πραγμα..!!!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οταν ερθει ο Σταθης θα του πω!
Λουκια εγω εκανα τα δωρακια και τις μπουμπουνιερες της βαφτισης της σοφιας

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε:οταν ερθει ο Σταθης θα του πω!
Λουκια εγω εκανα τα δωρακια και τις μπουμπουνιερες της βαφτισης της σοφιας

η μικρουλα θα χει να λεει οτι της τα εφτιαξε η μανουλα της.. Wink κι εγω οταν με το καλο βαφτισουμε την μπουμπου μας, εχω σκεφτει παλι μονη μου να τα κανω..καλα να ερθει βεβαια πρωτα το μπεμπακι και ορεξη να εχει η μανουλα!!και κυριως χρονο..ειναι ωραια ενασχοληση ομως, παρεα με τον καφε!!

αχ, εσεις κοντευετε ρε κοριτσια, εγω εχω 3 μηνες μπροστα μου ακομα..δεν εχω βαρυνει για να παραπονιεμαι αλλα μου φαινεται πολυυυυ μακρια η πητ μου.. Crying or Very sad

discordia

discordia
Σε καταλαβαινω Λουκια. Η εργασιοθεραπεια ειναι ο,τι καλυτερο μερικες φορες. Κι εγω μονη μου ηθελα να τα κανω ολα αλλα δε μου εκατσε. Το προσκλητηριο το σχεδιασε η κουμπαρα μου και τα εκανα μετα εγω μονη μου και το χαρηκα πολυ, ομως η κουμπαρα μου ηδη ειχε μετακομισει γερμανια και δεν τα ζησαμε παρεουλα ολα αυτα, που πολυ θα το ηθελα. Και τα υπολοιπα τα διαλεξα εγω ενα προς ενα απο διαφορες πηγες και μου τα εκαναν ολα αυτοι που μου εκαναν το νυφικο. Το οποιο ειναι σχεδιο που διαλεξα εγω και το εραψαν πανω μου και το αγορασα. μου ηταν ομως πολυ ευκολο το οτι για ολα επρεπε να μιλαω με ενα ατομο μονο και να τσεκαρω ενα μαγαζι μονο.
και το γλεντι να σου πω την αληθεια δε ξερω ποσο βγηκε. Μια πολυ καλη φιλη της μαμας μου εχει αιθουσα για δεξιωσεις και δεν ψαξαμε καν αλλου. Πληρωσαμε λιγα σε σχεση με αλλα που ακουγα και τα πιατα που μας ειχε ηταν ολο φιλετα και δεν ξερω κι εγω τι αλλο. κι ορεκτικα ειχε παρα πολλα και απο οτι ακουσα ολοι ευχαριστηθηκαν παρα πολυ το φαγητο. εγω παλι και στον αρραβωνα που παλι εκει τον καναμε, και στον γαμο, δεν προλαβα να φαω.... εχω μεινει με την ορεξη. ααα κοριτσια κατι σημαντικο για το γλεντι. να ρωτησετε αν εχουν κουζινα και τα μαγειρευουν αυτοι, ή αν εχουν μονο φουρνους μικροκυματων και τα παιρνουν απο κειτερινγκ και τα σερβιρουν ξαναζεσταμενα και για δικα τους και σου ζητανε κι ενα 25αρι το κεφαλι. Στα μερη μας συνηθιζεται δυστυχως...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωραιο αυτο Σμαρω, να μπορεις να φτιαξεις τα πραγματα οπως σου αρεσουν και τα εχεις φανταστει..καλα για το προσκλητηριο, δεν το συζητω, εισαι και του επαγγελματος!!!Αλλα και το νυφικο...!τι ωραια!Εγω παλι, δυο δοκιμασα ολα κι ολα..αλλα το δευτερο ηταν πραγματικα σαν να ειχε ραφτει για μενα!
Και εμας με το κεντρο καπως ετσι μας εκατσε, μεσω γνωστου, και πραγματικα ηταν ολα πολυ ωραια, ειχαν δικη τους κουζινα και ολοι το σχολιασαν θετικα !Αλλα ουτε εγω εφαγα... ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 679259 μονο το ορεκτικο, μετα χαθηκαμε καπου μεσα στο πληθος..ουτε τουρτα δεν εφαγα, δεν γινονται αυτα!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βικυ μου, εσυ ανεφερες το flexibath..λυσε μου λιγο την απορια, περιελαμβανε και το στηριγμα για οσο το μωρακι ειναι ακομα βρεφος, σωστα??

ζωάκι

ζωάκι
Γεια σας άλλη μία φορά!
ΤΕλικά είχαμε κι εμείς γιατρό σήμερα- στον ιδιώτη- και παρα λίγο να το ξεχάσω!
Τελευταία φορά πήγαμε βέβαια..αφού πλέον πάω κάθε βδομάδα στο νοσοκομείο..
μας είπε ότι είναι 2085 κιλά! Smile και ότι θα είναι μεγαλούτσικο μωρό έτσι όπως πάει! Smile Και φυσικά έτσι όπως είναι γυρισμένη, με το κεφάλι κάτω, δεν μπορέσαμε να βγάλουμε 3d φώτο! Μας λέει ο γιατρός, "μόλις γεννηθεί θα βγάλετε όσες θέλετε και σε όσες διαστάσεις θέλετε! Smile "

Σμαρώ όντως, είχαν παραμπενς πιο παλιά και τα απιβίτα. Προχθες που πήγα στο φαρμακείο, είχε μία κρέμα καλέντουλα εκεί και ρώτησα να είναι και για μωρά και η φαρμακοποιός μου είπε ότι είναι το μοναδικό προϊόν της απιβίτα που έχει παραμπενς μέσα και ότι έχουν βγάλει ειδικά για μωράκια (αυτή που μας έκανε και δώρο) που δεν έχουν μέσα..

Συμφωνώ μαζί σας ότι στο βωμό του κέρδους όλα. Αν υποθέσουμε ότι τους πιστεύουμε όλους το ίδιο, προτιμώ ν'αγοράσω αυτόν που μου λέει σε κάθε προϊόν πόσο τοις εκατό έχει φυσικά συστατικά από κάποιον άλλο που δεν αναφέρει καν.. ξέρω κι εγώ.. όλα αυτά με μεγάλη επιφύλαξη πάντα!
Ακόμα και για το μποστανάκι έτσι είναι..δεν ξέρεις για τον σπόρο, απλά ξέρεις ότι τουλάχιστον δεν έχει και ψεκάσματα εκτός των άλλων! Ό,τι μπορούμε να αποφυγουμε καλό είναι!

Βικτώρια τέλειο το μπανάκι! Εμείς μόλις παραλάβαμε από τους κουμπάρους μας το δικό τους (το 2ο τους)το οποίο είναι λίγο τεράστιο βέβαια, αλλά ας είναι.. προς το παρόν μπήκε στην αποθήκη!
Μας έδωσαν και το κάθισμα αυτοκινήτου και την Τρίτη θα πάμε να αγοράσουμε το καρότσι!

Η αντλία όντως δεν είναι τίποτα.. αν είχατε δει την εκπομπή και αν θυμάστε, την έδειχνα εκεί πόσο μεγάλη είναι. Φαίνεται τέλος πάντων.

Αυτά!

Παω να τρίψω κολοκύθα να φτιάξω από σήεμρα την κολοκυθόπιτα μην τα χω όλα αύριο!

discordia

discordia
για τα βαφτισια της μικρης θα δω αν μπορω να τα κανω μονη μου, αλλιως εχω ηδη τσεκαρει ενα μαγαζι που μου αρεσει ο,τι ειδα απο μακρια... ειδωμεν...

την πρωτη προβα νυφικου την εκανα στην Αθηνα. συναντηθηκαμε με την κουμπαρα μου εκει για ενα σκ και ειχα κλεισει σε εναν οικο για προβα γιατι ηθελα να το περασω με την κουμπαρουλα μου αυτο και δεν θα ερχοταν ξανα ελλαδα πριν τον γαμο. μετα ερωτευτηκα αυτο το νυφικο http://images.polkadotbride.com/wp-content/uploads/2010/06/collette-dinnigan-snow-white001rs.jpg
και οσο μπορουσαν μου το εκαναν ιδιο.

γεια σου Ζωη!!! κι εγω θελω κολολυθα!!!! Αντε μια χαρα, περασατε τα 2 κιλα κι εσεις! Μεγαλωνουν τα σπορακια μας κοριτσιααααα...
α, και συμφωνα μαζι σου περι φυσικων προιοντων και ψεκασματων!
τελικα καταληξατε σε καροτσι? ποιο θα παρετε?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ Ζωηηηηηη, θα κανεις την κολοκυθοπιτα μουουουου, τι χαρα!αρα οντως σου αρεσε..χι, χι!!και τι ωραια!εφτασε η ωρα για το παρτι σας!!!να μας πεις εντυπωσεις αυριο!!!

οντως, πολυ ωραιο το μπανακι, και πρακτικο κυριως..εχω ενα θεμα εγω με τα ογκωδη πραγματα και πελαγωνω..αλλα κι εμενα θα μου δωσει η αδερφη μου..γκουμουτσα ομως ρε παιδι μου..ισως αγρασω τωρα που το σκεφτομαι..!

κι εμας η μπεμπουλα δε μας το κανε το χατηρι την Δευτερα..ατιμο θηλυκο..κι ανυπομονουσαμε τοσο με τον μπαμπα της..τεσπα, καλο τριψιμο!!!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σμαρω ωραιο πολυ ρομαντικη η δαντελα!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχου..τι ωραιο!πολυ ρομαντικο..σαν απο παραμυθι..μπραβο ρε συ Σμαρω, πραγματικα πολυ νοσταλγικο κομματι..!

αυτο παντως που εχουμε εμεις οι γυναικες ε..?ποσο ονειροπολες μπορει να ειμαστε..!ακομα δεν γεννηθηκαν τα μπεμπακια μας και σκεφτομαστε τα βαφτιστικα τους και τα σχετικα..
αχ..και ειναι μακρια κι αυτη η πητ μου ρε γ@μωτο.. Sad

ζωάκι

ζωάκι
Καλά το νυφικό όντως τέλειο!! Και δεν ενθουσιάζομαι έυκολα με νυφικά και φορέματα!
Λουκία αφού σου είπα! ήταν τέλεια! Τώρα θα έχω ένα άγχος παραπάνω γιατί θα φάνε κι άλλοι! Smile Την πρώτη την φάγαμε μόνοι μας! Smile Όταν θα έχω όρεξη, του χρόνου, θα φτιάξω και φύλλο!

Μιας και μας δώσαν τα παιδιά το καθισματάκι Peg perego είπαμε να πάρουμε το καινούριο καροτσάκι της ίδιας μάρκας.. http://global.pegperego.com/babyproducts-catalog/2011/Pliko+Switch+Easy+Drive+Modular

Πάντως και για βαφτίσεις κλπ, επειδή δεν έχεις πολύ κόσμο συνήθως, μπορείς να τα φτιάξεις μόνη σου.
Θα σας ξαναείπα τι κάναμε εμείς όταν βάφτισε ο γιάννης τον σεπτέμβρη. Πήραμε τις πετσετούλες (αυτές που ψάχνετε στα τζάμπο) για τις γουλίτσες, δώσαμε και μας κέντησαν το όνομα της μικρής και μετα εμείς τα τυλίξαμε με έναν τρόπο και βάλαμε και το πουγκάκι με τα κουφέτα και τελος! Smile

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
loukia_84 έγραψε:Βικυ μου, εσυ ανεφερες το flexibath..λυσε μου λιγο την απορια, περιελαμβανε και το στηριγμα για οσο το μωρακι ειναι ακομα βρεφος, σωστα??

όχι, είναι έξτρα. εμείς γλυτώσαμε τα λεφτά του αποστειρωτή γιατί θα μας το πάρουν δώρο κ έτσι αποφασίσαμε αφού θα δίναμε κανένα σαραντάρι για το μπανάκι της φίσερ πράις να δώσουμε 50 γι αυτό.

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 654316
καλε, μια χαρα θα βγει, μην αγχωνεσαι..εισαι εμπειρη πια...!!!

εμας αναποδα, καροτσι θα μας δωσουν-καθισματακι θα αγορασουμε..!!

και τι τελεια ιδεα με τα πετσετακια, και ειναι και ενα δωρακι που το κρατας ετσι..!!!

10 ευρω παραπανω δηλαδη βικυ μου?

discordia

discordia
Αυτο με τις δαντελες και τα ρομαντικα και τα παλιας εποχης το εχω κοριτσια.... βεβαια εγω δε το ειχα στραπλες το νυφικο, εβαλα μια δαντελενια τιραντα...οταν ξεπερασω τις ντροπες μου θα σας ανεβασω φωτο απο τον γαμο...

Ζωη τελειο ακουγεται αυτο με τις πετσετουλες και το κεντημενο ονομα... μπορεις να βαλεις καμια φωτογραφια?

παντως ο μπαμπας μας θελει στην βαφτιση να κανουμε φωτογραφιση με την μηχανη του. και φανταζεστε το κοριτσι μου που θα το εχω με δαντελες να βγαινει φωτο πανω στην χοντα του μπαμπα της??? λετε νε τυλιξω και την μηχανη με δαντελα????

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
loukia_84 έγραψε: ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 654316

και τι τελεια ιδεα με τα πετσετακια, και ειναι και ενα δωρακι που το κρατας ετσι..!!!

http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30955

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
discordia έγραψε:Αυτο με τις δαντελες και τα ρομαντικα και τα παλιας εποχης το εχω κοριτσια.... βεβαια εγω δε το ειχα στραπλες το νυφικο, εβαλα μια δαντελενια τιραντα...οταν ξεπερασω τις ντροπες μου θα σας ανεβασω φωτο απο τον γαμο...

Ζωη τελειο ακουγεται αυτο με τις πετσετουλες και το κεντημενο ονομα... μπορεις να βαλεις καμια φωτογραφια?

παντως ο μπαμπας μας θελει στην βαφτιση να κανουμε φωτογραφιση με την μηχανη του. και φανταζεστε το κοριτσι μου που θα το εχω με δαντελες να βγαινει φωτο πανω στην χοντα του μπαμπα της??? λετε νε τυλιξω και την μηχανη με δαντελα????

ναι, ναι, ναι, φωτο κι απο εσενα ΣμΑΡΩ!τρελαινομαι να βλεπω φωτο..τι ντρεπεσαι καλε?μια παρεα ειμαστε!!

οσο για το ζητημα της μικρης..νομιζω δαντελα και χοντα θα του πεσει κομματακι βαρυ του μπαμπα σας...!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 328109

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vicioami έγραψε:
loukia_84 έγραψε: ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 654316

http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30955

α, γεια σου!γιατι χωρις το στηριγμα ειναι μονο για μεγαλυτερα παιδακια!!μια χαρα, πολυ ωραιο!αχ..θα με βαλεις σε εξοδα, πολυ μου αρεσε!!!

discordia

discordia
τελειο το μπανακι και το στηριγμα. αμα δε βολεψει αυτο που μας πηραν οι γονεις μου, το οποιο σιγουρα δε χωραει μεσα στην μπανιερα και μαλλον εχει ημερομηνια ληξης αλλα δεν θελω να ειμαι απαισιοδοξη, παραγγελνω με την μια αυτο...
ευχαριστω και για τα καλα σας λογια...
ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 379767

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
149 95 126 αυτες ειναι η μετρηση της πιεσης μου,καλα παμε

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γυρισα και θα παω να κανω κεικ...οποτε στα γρηγορα...
Τελεια νυφικα,προσκλητηρια κτλ κτλ
Καλε λουκια τι ομορφοι που ειστε και οι δυο!!!φτου φτου!!!!!!!!
Συμφωνω με την ζωη απολυτα...οτι ολα εχουν το ξερουμε απλα δεν ειναι το ιδιο να ειναι φουλ σε καρκινογονα χημικα με το να εχει ελαχιστα...οοοοοτι μπορεις να απφυγεις ειναι καλο
Τωρα για το μωρο μου!!!!Ειμαστε 1344 γραμ.Εχουμε τελεια νεφρα.Γυρισε με το κεφαλι προς τα κατω η κοριτσαρα μου και θα σας πω κατι αλλα μην με κοροιδεψετε,το προφιλ της μοιαζει πολυ με το δικο μου και εχει σαρκωδη χειλακια!!!θα δοκιμασω να φωτογραφισω τον υπερηχο!!!!!!!επισης ειναι πολυυυυυ ευχαριστημενος με τα κιλα μου..αυτα...παω να το φτιαξω και επιστρεφω....
ΑΑαααααα η γουρουνα εχω πει οτι μετα απ τον γιατρο θα τρωω κατι γουρουνιστικο και εφαγα κρεπουλα ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 982137 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 982137 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 982137

ζωάκι

ζωάκι
Να 2 φωτογραφίες.
Η μία ανοιχτη η πετσετούλα και η άλλη τυλιγμένη. Μοιάζει με λαγουδάκι και φανταστείτε ότι εκεί που είναι το χέρι μου ήταν η κορδελίτσα με τα κουφέτα (τα κουφέτα στην πίσω μεριά)..

http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img267/2436/20121130205609.jpg

http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img14/2889/20121130205643.jpg

ζωάκι

ζωάκι
Sofki έγραψε:Γυρισα και θα παω να κανω κεικ...οποτε στα γρηγορα...
Τελεια νυφικα,προσκλητηρια κτλ κτλ
Καλε λουκια τι ομορφοι που ειστε και οι δυο!!!φτου φτου!!!!!!!!
Συμφωνω με την ζωη απολυτα...οτι ολα εχουν το ξερουμε απλα δεν ειναι το ιδιο να ειναι φουλ σε καρκινογονα χημικα με το να εχει ελαχιστα...οοοοοτι μπορεις να απφυγεις ειναι καλο
Τωρα για το μωρο μου!!!!Ειμαστε 1344 γραμ.Εχουμε τελεια νεφρα.Γυρισε με το κεφαλι προς τα κατω η κοριτσαρα μου και θα σας πω κατι αλλα μην με κοροιδεψετε,το προφιλ της μοιαζει πολυ με το δικο μου και εχει σαρκωδη χειλακια!!!θα δοκιμασω να φωτογραφισω τον υπερηχο!!!!!!!επισης ειναι πολυυυυυ ευχαριστημενος με τα κιλα μου..αυτα...παω να το φτιαξω και επιστρεφω....
ΑΑαααααα η γουρουνα εχω πει οτι μετα απ τον γιατρο θα τρωω κατι γουρουνιστικο και εφαγα κρεπουλα ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 982137 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 982137 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 39 982137

Χεχε!! Εβαλα κι εγώ ένα κέικ να γίνεται.. είπα μιας και θα ζεστάνω τον φούρνο να βάλω κάτι να χουμε κι εμείς σπίτι να ... τσιμπάμε.. άμα έρθει κανένας άνθρωπος!

Λουκία ξέχασα να σχολιάσω κι εγώ το πόσο τέλειοι είστε μαζί!! Smile Κουκλιά! Και το βιβλίο ευχών τέλειο! Εμείς εδώ στο πάρτυ είχαμε έναν πίνακα (καμβά) και διάφορους μαρκαδόρους και χαρτάκια και κόλλα και ψαλίδι και ο καθένας έγραφε ή έφτιαχνε ό,τι ήθελε για ευχή! Ιδέα των φίλων μου!

Σοφάκι δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά κι εμάς σαρκώδη φαίνονται τα χείλη (εκτός αν είναι σύπμτωση πια!)!

Κι εγώ στου ιδιώτη τη ζυγαριά είμαι +6! Smile

Αυτό το κακό όμως, να έχουμε χάλια στομάχι αλλά η πείνα πείνα;;; πώς εξηγείται;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις