951 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 Παρ Νοε 30, 2012 8:34 am
loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
α!στο κεντρο η αιθουσα ηταν η πετρινη!εχει 2-3 εκει περα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
filitsaki έγραψε:οταν ερθει ο Σταθης θα του πω!
Λουκια εγω εκανα τα δωρακια και τις μπουμπουνιερες της βαφτισης της σοφιας
loukia_84 έγραψε:Βικυ μου, εσυ ανεφερες το flexibath..λυσε μου λιγο την απορια, περιελαμβανε και το στηριγμα για οσο το μωρακι ειναι ακομα βρεφος, σωστα??
loukia_84 έγραψε:
καλε, μια χαρα θα βγει, μην αγχωνεσαι..εισαι εμπειρη πια...!!!
εμας αναποδα, καροτσι θα μας δωσουν-καθισματακι θα αγορασουμε..!!
και τι τελεια ιδεα με τα πετσετακια, και ειναι και ενα δωρακι που το κρατας ετσι..!!!
10 ευρω παραπανω δηλαδη βικυ μου?
discordia έγραψε:Αυτο με τις δαντελες και τα ρομαντικα και τα παλιας εποχης το εχω κοριτσια.... βεβαια εγω δε το ειχα στραπλες το νυφικο, εβαλα μια δαντελενια τιραντα...οταν ξεπερασω τις ντροπες μου θα σας ανεβασω φωτο απο τον γαμο...
Ζωη τελειο ακουγεται αυτο με τις πετσετουλες και το κεντημενο ονομα... μπορεις να βαλεις καμια φωτογραφια?
παντως ο μπαμπας μας θελει στην βαφτιση να κανουμε φωτογραφιση με την μηχανη του. και φανταζεστε το κοριτσι μου που θα το εχω με δαντελες να βγαινει φωτο πανω στην χοντα του μπαμπα της??? λετε νε τυλιξω και την μηχανη με δαντελα????
vicioami έγραψε:loukia_84 έγραψε:
καλε, μια χαρα θα βγει, μην αγχωνεσαι..εισαι εμπειρη πια...!!!
εμας αναποδα, καροτσι θα μας δωσουν-καθισματακι θα αγορασουμε..!!
και τι τελεια ιδεα με τα πετσετακια, και ειναι και ενα δωρακι που το κρατας ετσι..!!!
10 ευρω παραπανω δηλαδη βικυ μου?
http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30955
Sofki έγραψε:Γυρισα και θα παω να κανω κεικ...οποτε στα γρηγορα...
Τελεια νυφικα,προσκλητηρια κτλ κτλ
Καλε λουκια τι ομορφοι που ειστε και οι δυο!!!φτου φτου!!!!!!!!
Συμφωνω με την ζωη απολυτα...οτι ολα εχουν το ξερουμε απλα δεν ειναι το ιδιο να ειναι φουλ σε καρκινογονα χημικα με το να εχει ελαχιστα...οοοοοτι μπορεις να απφυγεις ειναι καλο
Τωρα για το μωρο μου!!!!Ειμαστε 1344 γραμ.Εχουμε τελεια νεφρα.Γυρισε με το κεφαλι προς τα κατω η κοριτσαρα μου και θα σας πω κατι αλλα μην με κοροιδεψετε,το προφιλ της μοιαζει πολυ με το δικο μου και εχει σαρκωδη χειλακια!!!θα δοκιμασω να φωτογραφισω τον υπερηχο!!!!!!!επισης ειναι πολυυυυυ ευχαριστημενος με τα κιλα μου..αυτα...παω να το φτιαξω και επιστρεφω....
ΑΑαααααα η γουρουνα εχω πει οτι μετα απ τον γιατρο θα τρωω κατι γουρουνιστικο και εφαγα κρεπουλα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης