Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
664 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 664 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και τωρα παω να ξαπλωσω λιγο φιλακια!!!!

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αντε βρε μην απελπιζεσαι.
ρωτα κανεναν απο κει κοντινο σου που να ασχολειται πιο πολυ. Αν δεν εχεις κανενα και δεν εχεις και προβλημα με αυτο, μπορω να στειλω εγω για σενα. Εχω κι αλλη διευθυνση μειλ και μπορω πολυ ευκολα να το κανω. Αρκει να μην εχεις ςσυ προβλημα να δινεις προσωπικα στοιχεια σου.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω δεν βλεπω τελικα να τα χρησιμοποιω...Ολα τα δειγματακια ειχαν μεσα PEG οποτε δυσκολα.....Εχει καμια συνταγη για κεικ με μπισκοτα oreo???

discordia

discordia
Φιλιτσα το παστιτσιι το κερδισα τελικα???? χιχι καλη ξεκουραση!

Σοφακι γεια σου, δε τα επεξεργαστηκα ακομη. Οπως ηρθαν τα αφησα σε μια ακρη... αυτο που λενε για κατι οτι ειναι φυτικο και καλο και βιολογικο κι αμα το ψαξεις λιγο παραπανω βρισκεις τα χιλια μυρια μεσα πολυ με νευριαζει.
Εχω αγορασει ηδη φρεζιντερμ, αλλα ειπα αφου δινουν δωρεαν παρε.... αλλα αμα εχουν βλακειες μεσα κι εγω δε βλεπω να τα χρησιμοποιω...

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωραιαααα.λυση βρηκαμε μαλλον στο τι εχει ο μικρος.μαλλον εχει νυχτερινο τρομο η αλλιως night terrors.διαταραχη υπνου δλδ που εμφανιζεται σε παιδια ηλικιας 2 εως 6 ετων ετσι ξαφνικα κ ετσι ξαφνικα εξαφανιζεται.τελεια ο αντρας μου με ΣΑΠ εγω ειμαι υπνοβατης κ ο μικρος με night terror. αλλος με διαταραχες υπνου στην παρεα???

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια.

Και εμένα μου ήρθαν τα πράγματα της mustela και περιμένω της frezyderm.
Παρήγγειλα και τις πάνες chicco. 1 κούτα με το 2-5 όμως. Λες να είναι πάνω από 4 κιλά;

Έστειλα μήνυμα για δειγματάκια επίσης και στη libero και στη babylino.

Σας είπα για το μπανάκι που πήρα; είναι αυτό εδώ http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30353. Χωράει παντού και δε του φαίνεται όταν ανοίγει πόσο γίνεται. Τέλειο τέλειο.

Σοφία μπράβο με τα κιλά. Εγώ κόλλησα στα +8. Εδώ και σχεδόν ένα μήνα.

Στο γάμο μου εγώ είχα γνωστό φωτογράφο και μου πήρε τα χρήματα μόνο για τις εμφανίσεις των φωτογραφιών και το ψηφιακό άλμπουμ. Το κέντρο μας πήγε 23 ευρώ το άτομο.

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω μπανακι εχω απο τον μικρο οποτε ειμαι οκ.τωρα μεσα στο μηνα θα ξεκινησω κ εγω τα ψωνια

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σοφια τι ειναι τα peg? μεχρι στιγμης μονο παραμπενς μου ειχαν πει να προσεχω.αν ειναι να μην τα βαλω. Αν κ εχθες ρωταγα μια φιλη κ μιυ ειπε οτι αυτη χρησιμοποιουσε απο την αρχη προδερμ κ φισαν αυτα της ειχαν πει.αυτα ειναι τιγκα στα παραμπενς!αλλα ρε κιριτσια οι μαναδες αυτα δεν χρησιμοποιουσαν;

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τα πεγκς ειναι αλλες ουσιες οι οποιες δεν ειναι και τοοοσο καλες..αν καταλαβαινεις τι εννοω... ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 38 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 38 679259 θα ψαξω να σας κανω μια λιστα με τις ουσιες αυτες..ισως να εχει και η ζωη κατι προχειρο....Βικυ που εστειλες για δειγματα?ειδικα για φρεζιντερμ ενδιαφερομαι!!!!!!Σου εστειλαν μειλ επιβεβαιωσης ή για να σε ρωτησουν στοιχεια???????

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φιλιτσα!!!!!!Εκανα την πορτοκαλοπιτα σου!!!!!!Δεν υπαρχει αυτη η μυρωδια!!!!!!!!Λιωνω........Κ απο γευση καλη ειναι.Ειναι κ ζεστη ακομη...Εφαγα ενα κομματι κ παρακαλαω τωρα να μην αρχισει η καουρα!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρια τι ειναι το ΣΑΠ?Οσο για τον μικρο σου υπομονη.Δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο...

Τα λιμπερο στελνουν δειγματα Βικυ?

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δωρακι στο ειπα οτι δεν υπαρχει ειναι απαιχτη!κοριτσια της φρεζιδερμ ειναι πολυ καλα.εμενα ο μοκρος μωρο ειχε ευαισθησια και με αυτα δεν ειχαμε θεμα!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω φρεζιντερμ και απιβιτα μονο!!!!!
Καλα ειχα διαβασει η κρεμα σωματος 0+ της κικκο τι συστατικα εχει....σουπα απο παραμπενς και πεγκ ειναι....δεν εχει τιποτα αλλο μεσα....
Παμε στον γιατρουλη τωρα θα σας πω μετα τα νεα μας!!!!!!!!

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Sofki έγραψε: που εστειλες για δειγματα?ειδικα για φρεζιντερμ ενδιαφερομαι!!!!!!Σου εστειλαν μειλ επιβεβαιωσης ή για να σε ρωτησουν στοιχεια???????

Λοιπόν έστειλα:
info@babylino.gr
info@frezyderm.gr

Η babylino μου απάντησε να της ξαναστείλω μέιλ αρχές Φεβρουαρίου για να μου στείλουν. Είναι νωρίς λέει.

Η frezyderm μου απάντησαν και θα τα στείλουν με courier. Λογικά τη Δευτέρα αφού δεν ήρθαν σήμερα.

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
doritaki έγραψε:Μαρια τι ειναι το ΣΑΠ?Οσο για τον μικρο σου υπομονη.Δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο...

Τα λιμπερο στελνουν δειγματα Βικυ?

Η libero με πήραν τηλ. και με ρώτησαν που και πότε γεννάω και θα έρθουν εκεί κοπέλες να μου τα φέρουν.

discordia

discordia
Σοφακι καλα αποτελεσματα ευχομαι για την μπεμπουλα σας!

Κοριτσια να σας πω πριν κανα 2 χρονια ειχα ακουσει και για την απιβιτα οτι ειχε παραμπενς μεσα σε καποια προιοντα της. Δεν παιρνω κανενα στο λαιμο μου, δεν το ειχα δει εγω, αλλα με μια φιλη μου που ολα τα ξεψαχνιζουμε και τα ψαχνουμε, μου ειπε οτι ειχε προιον της απιβιτα που ειχε μεσα παραμπενς. Βασικα πρεπει να τα ψαχνουμε ενα ενα ολα νομιζω.

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βασικα κοριτσια μην τα ψαχνετε ολα τοσο πολυ!ναι να βρεις κατι αγνο αλλα βιομηχανικο προιον δεν παιζει να ειναι και αγνο.επομενως παρτε κατι με οσα το δυνατον λιγοτερα!ηρεμηστε!

vicioami

vicioami
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγώ ήδη έχω παραγγείλει της frezyderm σαμπουάν και αφρόλουτρα και κρέμες. Οπότε.... Ξέρω ότι είναι λίγο πιο ακριβά αλλά είναι καλά. Έχω και την κεραλοιφή που είναι καθαρά φυσικό προϊόν.

listoudi

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
filitsaki έγραψε:βασικα κοριτσια μην τα ψαχνετε ολα τοσο πολυ!ναι να βρεις κατι αγνο αλλα βιομηχανικο προιον δεν παιζει να ειναι και αγνο.επομενως παρτε κατι με οσα το δυνατον λιγοτερα!ηρεμηστε!
Συμφωνω μαζι σου Φιλιτσα... Smile

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
listoudi έγραψε:
filitsaki έγραψε:βασικα κοριτσια μην τα ψαχνετε ολα τοσο πολυ!ναι να βρεις κατι αγνο αλλα βιομηχανικο προιον δεν παιζει να ειναι και αγνο.επομενως παρτε κατι με οσα το δυνατον λιγοτερα!ηρεμηστε!
Συμφωνω μαζι σου Φιλιτσα... Smile
εεεεεεμα! παντως εχει φτιαξει ο Σταθης αγνα σαμπουαν και σαπουνια που μπορω να σας εγκυηθω οτι ειναι αγνα!φυσικα δεν πουλαμε μην νομιζετε οτι ψαχνω για πελατες αλλα μπορω να σας δωσω τις διευθηνσεις να δειτε αν μπορειτε να τα φτιαξετε και εσεις!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα παρεακι!επεστρεψα κι εγω..αχ κοριτσια, θα σκασω..τον αμπακα εφαγα!εφαγα κ μισο μπολακι μουσταλευρια απο την πεθερα μου..γιαμ, γιαμ!παρτυ θα κανει η μπεμπα!!!

εγω τα δειγματακια της mustela-τα ελαβα οπως ειπε η Σμαρω καρφιτσωμενα πανω στο προσπεκτους-δεν τα ανοιξα!αληθεια μυριζουν ωραια?κατι για peg διαβασα..τοσο κακο ειναι αυτο Σοφακι??? δικιο εχει η Ελενιτσα..

Ζωη μου οντως, εγω να πω την αμαρτια μου φρικαρα οταν ανεφερες για αυτο το μηχανηματακι, αλλα ειναι οντως διακριτικο, δεν πρεπει να ειναι κ τεραστιος βραχνας..

αχ βρε Μαρια μου..ποσο με κανεις και γελαω..!οικογενεια σαν να εχετε βγει απο ταινια ειστε!!!!σας φανταζομαι και τους 3 σας την νυχτα και αγριευομαι.. ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 38 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013!!!Νο 8 - Σελίδα 38 534787 Laughing Laughing

Ελενη μου αυτο που σου ελεγα με το amazon..γραψε λαθος!δεν ηταν pampers τελικα..απο οσο το εψαξε στη συγκριση ηταν πολυ καλυτερα κατι αλλα, huggies νομιζω τα λενε, δεν κυκλοφορουν εδω..0,14 ευρω η πανα και με μεγαλυτερη παραγγελια πεφτει κι αλλο το κοστος..παρηγγειλε 650 τεμαχια, 90 ευρω..τωρα απλα ελπιζει να ειναι οντως καλες...!!

Φιλιτσα κι εγω τρελαινομαι για πορτοκαλοπιτα..εχω κι εγω μια συνταγη, αλλα η δικη σου σιγουρα θα ειναι καλυτερη!!!

εμενα το κεντρο που εκανα το τραπεζι ειναι αυτο:

http://www.google.gr/imgres?um=1&hl=el&tbo=d&biw=1280&bih=619&tbm=isch&tbnid=lV0C-JFAzW7KiM:&imgrefurl=http://www.leonidas-estiatorio.gr/indoor.php%3Flang%3D1&docid=cuSDFbl7xyCOqM&imgurl=http://www.leonidas-estiatorio.gr/images/indoor/PETRINO_Panorama1.jpg&w=600&h=213&ei=79m4UI34FYjOswaTmIHABg&zoom=1&iact=hc&vpx=2&vpy=25&dur=3319&hovh=134&hovw=377&tx=104&ty=96&sig=109278275891498507072&page=1&tbnh=99&tbnw=250&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:7,s:0,i:99

καλη τιμη, ομορφος χωρος και πολλες επιλογες στο μενου(πολυ βασικο κατα τη γνωμη μου)!

Δωρα μου προσκλητηρια και μπομπονιερες παρηγγειλα απο το 123μπομπονιερες , κουφετα απο το deco24, λοιπα ειδη απο το eshopgamou, ιδου και το αποτελεσμα:

https://2img.net/h/i1310.photobucket.com/albums/s656/loukia_84/PB300045.jpg

https://2img.net/h/i1310.photobucket.com/albums/s656/loukia_84/Xristos_Loukia_F135C.jpg

υλικα παρηγγειλα, δεσιμο και τα σχετικα τα εκανα ολα μονη μου..!περιμενα να βγει και η αμνιο και οσο και να πεις ξεχνιομουνα.. Rolling Eyes

τι αλλο?αααα, μιας και το εχω ανοιχτο, να και το βιβλιο ευχων που σας ελεγα..(του χω κανει τρελη διαφημιση του τυπου ε..αυτος επρεπε να με πληρωσει τελικα..!):

εξωτερικα..

https://2img.net/h/i1310.photobucket.com/albums/s656/loukia_84/PB300043.jpg

και εσωτερικα..(μια σελιδα ενδεικτικα)

https://2img.net/h/i1310.photobucket.com/albums/s656/loukia_84/PB300044.jpg

ααααααααααααχ, αυτα!!!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λουκια πολυ ομορφα!!!!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

γεια σου ρε φιλιτσα..ναι βρε κοριτσια..δεν λεω, οπου μπορουμε καλο ειναι να προσεχουμε , αλλα ολα τα ιδια σκ@τ@ ειναι κατ εμε..οταν σκοπος ειναι το κερδος δεν μπορουμε να μιλαμε για αγνα υλικα και προθεσεις..εξαλλου αν βαλετε κατω τι τρωμε και τι πινουμε, πρεπει να μεταναστευσουμε σε αλλο πλανητη!!ακομα και ο αερας που αναπνεουμε-οχι μονο στις πολεις-δεν ξερουμε τι κρυβει..

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω Φιλιτσα..και κυριως χωρις κοπο..δεν μπορω εγω τα πολλα τρεξιματα, ανεβαζω πιεση..!!και τωρα που ειπα πιεση εμενα νορμαλ, δοξα τω θεω!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εγω frezyderm θα παιρνω, τα χρησιμοποιει κι η αδερφη μου χρονια στα μικρα και ποτε δεν ειχε οποιοδηποτε θεμα!

ναι, φιλιτσα, εννοειται να μας πεις!φανταζομαι θα εχει κ ενδιαφερον να τα φτιαχνουμε μονες μας

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις