1 βοηθεια σχετικα με το προγραμμα διατροφης παιδιου 7,5μηνων Τρι Νοε 27, 2012 8:12 am
nikole20
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια σας παρακαλω πειτε μου πως θα φτιαξω το φαγητο του παιδιου μου ειναι 7μηνων,
ο γιατρος λεει κοτοπουλο ή μοσχαρι με λαχανικα εποχης φρεσκια ντοματα ,λαδακι
φακες φινοκιο ντοματα παρμεζανα τριμενη λαδακι
1 κοτοπουλο φιλετο η το αλλο κοτοπουλο με τη πετσα?
2 αλατι?
3 και πως ακριβως τα μαγειρευω?
το αλλο που θελω να ρωτησω,
τρωει το γαλατακι του το βραδυ κατα της 9 δικο μου και ξενο συνολικα 180
μετα θα μουρμουρισει κατα τις 3τα ξημερωματα και δε καταλαβαινω το γιατι μηπως πειναει προσπαθω να μη του δωσω τιποτα γιατι οταν θηλζε μεχρι και πριν 2,5εβδομαδες ξυπνουσε 3φορες τη νυχτα και καποιες μερες παραπανω,και νομιζω πως ηταν απο συνηθεια να κοιμαται πανω στο στηθος μου ,τωρα δε ξυπναει τοσο απλα οπως ειπα μουρμουραει του βαζω τη πιπιλα και κοιμαται ξυπναει για να φαει στης 6.30 ,ε 7παρα ξανα κοιμαται μεχρι της 10 το πρωι τρωει τα φρουτα του στις 10.30 κατα τις 2τρωει το μεσημεριανο το οποιο εφτιαχνε η κουνιαδα μου μεχρι και χτες (γιατι λειπαμε σε ταξιδι) και το ετρωγε μια χαρα εχει και ποσα παιδια ,σημερα του εφτιαξα εγω και εφαγε 5κουταλιες κατι εκανα λαθος εβααλα κρεμμυδακι σκορδο καροτο ντοματα φακες νερακι και αλατι( μηπως δε επρεπε??)
μετα κοιμαται και θα φαει κατα τις 6.30 τη κρεμα του και μετα 9το γαλα του!!!
τι κανω λαθος?
μηπως οταν παει για υπνο ενω εχει φαει το φρουτο του πρεπει να του δωσω γαλατακι?
ποσες φορες πρεπει να πινει γαλα μεσα στη μερα??ειναι 7,5μηνων
ο γιατρος λεει κοτοπουλο ή μοσχαρι με λαχανικα εποχης φρεσκια ντοματα ,λαδακι
φακες φινοκιο ντοματα παρμεζανα τριμενη λαδακι
1 κοτοπουλο φιλετο η το αλλο κοτοπουλο με τη πετσα?
2 αλατι?
3 και πως ακριβως τα μαγειρευω?
το αλλο που θελω να ρωτησω,
τρωει το γαλατακι του το βραδυ κατα της 9 δικο μου και ξενο συνολικα 180
μετα θα μουρμουρισει κατα τις 3τα ξημερωματα και δε καταλαβαινω το γιατι μηπως πειναει προσπαθω να μη του δωσω τιποτα γιατι οταν θηλζε μεχρι και πριν 2,5εβδομαδες ξυπνουσε 3φορες τη νυχτα και καποιες μερες παραπανω,και νομιζω πως ηταν απο συνηθεια να κοιμαται πανω στο στηθος μου ,τωρα δε ξυπναει τοσο απλα οπως ειπα μουρμουραει του βαζω τη πιπιλα και κοιμαται ξυπναει για να φαει στης 6.30 ,ε 7παρα ξανα κοιμαται μεχρι της 10 το πρωι τρωει τα φρουτα του στις 10.30 κατα τις 2τρωει το μεσημεριανο το οποιο εφτιαχνε η κουνιαδα μου μεχρι και χτες (γιατι λειπαμε σε ταξιδι) και το ετρωγε μια χαρα εχει και ποσα παιδια ,σημερα του εφτιαξα εγω και εφαγε 5κουταλιες κατι εκανα λαθος εβααλα κρεμμυδακι σκορδο καροτο ντοματα φακες νερακι και αλατι( μηπως δε επρεπε??)
μετα κοιμαται και θα φαει κατα τις 6.30 τη κρεμα του και μετα 9το γαλα του!!!
τι κανω λαθος?
μηπως οταν παει για υπνο ενω εχει φαει το φρουτο του πρεπει να του δωσω γαλατακι?
ποσες φορες πρεπει να πινει γαλα μεσα στη μερα??ειναι 7,5μηνων