51 Απ: Διακοπή εγκυμοσυνης Πεμ Νοε 29, 2012 12:45 am
afroad
Πανταχού παρούσα!
Ρε κορίτσια, δοκίμασε καμιά να πάρει τηλέφωνο στα νούμερα που έδωσε; Υπάρχουν όντως ή κι αυτά είναι fake κι απλά τα έβαλε;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Μπου έγραψε:το πιο τρομαχτικο ξερετε ποιο ειναι; οτι εχω την εντυπωση πως σε μερικα θεματα ρωταει και απανταει ο ιδιος!!!
ξεκιναει ενα θεμα και απο κατω απανταει με αλλο ονομα ο ιδιος! ειμαι σιγουρη! αν διαβασετε προσεκτικα καποια καινουρια θεματακια και δειτε οοοολο το διαλογο θα το καταλαβετε απ το στυλ γραφης! εγω πλεον φοβαμαι ειλικρινα!!!
Μπου έγραψε:το πιο τρομαχτικο ξερετε ποιο ειναι; οτι εχω την εντυπωση πως σε μερικα θεματα ρωταει και απανταει ο ιδιος!!!
ξεκιναει ενα θεμα και απο κατω απανταει με αλλο ονομα ο ιδιος! ειμαι σιγουρη! αν διαβασετε προσεκτικα καποια καινουρια θεματακια και δειτε οοοολο το διαλογο θα το καταλαβετε απ το στυλ γραφης! εγω πλεον φοβαμαι ειλικρινα!!!
aggeliki5579 έγραψε:Μπου έγραψε:το πιο τρομαχτικο ξερετε ποιο ειναι; οτι εχω την εντυπωση πως σε μερικα θεματα ρωταει και απανταει ο ιδιος!!!
Χαχαχαχα...
ειδικα τις τελευταιες 2-3 μερες σκανε διαφορα θεματα και κατευθειαν απο κατω μια και μονο απαντηση απο ενα συγκεκριμενο nickname..το συγκεκριμενο ψευδωνυμο ειναι ενα γυναικειο και ενα αντρικο ονομα μαζι,σωστα δεν εχω καταλαβει?
ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..ΓΤ ΔΛΔ ΑΜΑ ΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΝΙ Κ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ..ΔΛΔ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ---ΕΙΜΑΙ Ε ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ-ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ..ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΒΕΤΑΚΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΚΑΠΩΣ ΑΚΥΡΟ Μ ΦΑΙΝΕΤΕvetaki..! έγραψε:aggeliki5579 έγραψε:Μπου έγραψε:το πιο τρομαχτικο ξερετε ποιο ειναι; οτι εχω την εντυπωση πως σε μερικα θεματα ρωταει και απανταει ο ιδιος!!!
Χαχαχαχα...
ειδικα τις τελευταιες 2-3 μερες σκανε διαφορα θεματα και κατευθειαν απο κατω μια και μονο απαντηση απο ενα συγκεκριμενο nickname..το συγκεκριμενο ψευδωνυμο ειναι ενα γυναικειο και ενα αντρικο ονομα μαζι,σωστα δεν εχω καταλαβει?
δεν θυμαμαι καθολου αλλα μου ηρθε στο μυαλο οτι ειναι το ιδιο ατομο...
κ διαφορα θεματα σκανε κ πολλλλααααα προφιλ χωρις φυλο υπαρχουν...πιος ο λογος να μην βαλω οτι ειμαι γυναικα(αφου ειμαι??????)
art86 έγραψε:ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..ΓΤ ΔΛΔ ΑΜΑ ΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΝΙ Κ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ..ΔΛΔ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ---ΕΙΜΑΙ Ε ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ-ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ..ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΒΕΤΑΚΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΚΑΠΩΣ ΑΚΥΡΟ Μ ΦΑΙΝΕΤΕvetaki..! έγραψε:aggeliki5579 έγραψε:Μπου έγραψε:το πιο τρομαχτικο ξερετε ποιο ειναι; οτι εχω την εντυπωση πως σε μερικα θεματα ρωταει και απανταει ο ιδιος!!!
Χαχαχαχα...
δεν θυμαμαι καθολου αλλα μου ηρθε στο μυαλο οτι ειναι το ιδιο ατομο...
κ διαφορα θεματα σκανε κ πολλλλααααα προφιλ χωρις φυλο υπαρχουν...πιος ο λογος να μην βαλω οτι ειμαι γυναικα(αφου ειμαι??????)
ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.....ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΕΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ .ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ .......ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΑΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΛΕΜΜΑ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣvetaki..! έγραψε:νομιζω εκει ηταν!!!!μας εκανε καχυποπτες ο παρανοικος!!!
vetaki..! έγραψε:νομιζω εκει ηταν!!!!μας εκανε καχυποπτες ο παρανοικος!!!
aggeliki5579 έγραψε:vetaki..! έγραψε:νομιζω εκει ηταν!!!!μας εκανε καχυποπτες ο παρανοικος!!!
Χαχαχαχαχα...εγω ξερεις τι επαθα προχθες?
Εχω κατεβασει μια εφαρμογη που παιζεις online παιχνιδια και ξαφνικα με καλει καποιος ΑΝΤΩΝΗΣ για να παιξουμε και τον εκλεισα αρον αρον με χιλια σκυλοβρισιδια...και μετα συνηδειτοποιησα οτι δεν ειμαι στο φορουμ..τζαμπα τον εβρισα τον ανθρωπο!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ....ΘΑ ΛΑΧΤΑΡΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣaggeliki5579 έγραψε:vetaki..! έγραψε:νομιζω εκει ηταν!!!!μας εκανε καχυποπτες ο παρανοικος!!!
Εχω κατεβασει μια εφαρμογη που παιζεις online παιχνιδια και ξαφνικα με καλει καποιος ΑΝΤΩΝΗΣ για να παιξουμε και τον εκλεισα αρον αρον με χιλια σκυλοβρισιδια...και μετα συνηδειτοποιησα οτι δεν ειμαι στο φορουμ..τζαμπα τον εβρισα τον ανθρωπο!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ...ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ...ΜΑΚΑΡΙ Ν ΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ...ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥvetaki..! έγραψε:να σαι καλα!!!!ηταν η πρωτη μερα που εβαλε σκουφο κ ειχε τρελαθει!!!!
κ εσυ με το καλο να παρεις αγκαλια το μωρακι σου!!!!!!
art86 έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ....ΘΑ ΛΑΧΤΑΡΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣaggeliki5579 έγραψε:vetaki..! έγραψε:νομιζω εκει ηταν!!!!μας εκανε καχυποπτες ο παρανοικος!!!
art86 έγραψε:ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ...ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ...ΜΑΚΑΡΙ ΑΝ ΑΝΙ ΣΥΝΤΟΜΑ...ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥvetaki..! έγραψε:να σαι καλα!!!!ηταν η πρωτη μερα που εβαλε σκουφο κ ειχε τρελαθει!!!!
κ εσυ με το καλο να παρεις αγκαλια το μωρακι σου!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης