601 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 Πεμ Νοε 29, 2012 1:33 pm
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 12, 2013 4:11 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 12, 2013 4:11 am, 1 φορά
vasoula25 έγραψε:boubou έγραψε:Ειρηνη ειμαι πολυ ανοιχτος ανθρωπος ουτε μπορω ουτε θελω να κρυβω τι νιωθω, ειτε ειναι χαρα ειτε θυμος ειτε στεναχωρια ειτε οτιδηποτε!! και περιμενω να φερονται και οι αλλοι οπως εγω!! ποσο μαλλον ο αντρας μου..δν θελω να παιζουμε κρυφτουλι!! φυσικα και ηξερα οτι στεναχωρηθηκε αλλα αμα δν το παραδεχτει πως να τον βοηθησω?? τωρα που το παραδεχτηκε ισως ειναι και πιο ανοιχτος στο να τον βοηθήσω!!
Βασω εγω σου λεω να μην περιμενεις γιατι αν το αιμα ειναι αποκοληση θα πρεπει να ακολουθησεις συγκεκριμενο τροπο ζωης οπως και ισως φαρμακευτικη αγωγη!! .. αν την γραψεις θα σου κοστισει μονο 1-2€.. εμενα 1€ μου ειχε στοιχισει..σιγα τα λεφτα!! πηγαινε σε ενα γυναικολογο του εοπυυ και ζητα να στην γραψει η γραμματεας!!
δεν είναι τα λεφτά το θέμα είναι φτηνή η χοριακή 10 ευρώ αλλά έχει αγύριστο κεφάλι ο δικός μου θα τον πω να πάω κι τσακωθούμε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 12, 2013 4:12 am, 1 φορά
αγαπη έγραψε:vasoula25 έγραψε:boubou έγραψε:Ειρηνη ειμαι πολυ ανοιχτος ανθρωπος ουτε μπορω ουτε θελω να κρυβω τι νιωθω, ειτε ειναι χαρα ειτε θυμος ειτε στεναχωρια ειτε οτιδηποτε!! και περιμενω να φερονται και οι αλλοι οπως εγω!! ποσο μαλλον ο αντρας μου..δν θελω να παιζουμε κρυφτουλι!! φυσικα και ηξερα οτι στεναχωρηθηκε αλλα αμα δν το παραδεχτει πως να τον βοηθησω?? τωρα που το παραδεχτηκε ισως ειναι και πιο ανοιχτος στο να τον βοηθήσω!!
Βασω εγω σου λεω να μην περιμενεις γιατι αν το αιμα ειναι αποκοληση θα πρεπει να ακολουθησεις συγκεκριμενο τροπο ζωης οπως και ισως φαρμακευτικη αγωγη!! .. αν την γραψεις θα σου κοστισει μονο 1-2€.. εμενα 1€ μου ειχε στοιχισει..σιγα τα λεφτα!! πηγαινε σε ενα γυναικολογο του εοπυυ και ζητα να στην γραψει η γραμματεας!!
δεν είναι τα λεφτά το θέμα είναι φτηνή η χοριακή 10 ευρώ αλλά έχει αγύριστο κεφάλι ο δικός μου θα τον πω να πάω κι τσακωθούμε
καλησπερα κοριτσαρες
10 ευρω η χοριακηηη?????
eirini7 έγραψε:γειά σου Αγάπη!
eirini7 έγραψε:Ελα βρε Βάσω κι εσύ...δες πρώτα ότι όντως είσαι εγκυούλα και μετά αγχώνεσαι!με όλη μου την καλή διάθεση στο λέω!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 12, 2013 4:12 am, 1 φορά
αγαπη έγραψε:eirini7 έγραψε:γειά σου Αγάπη!
γεια σου ειρηνακι μου τη κανεις?????
να ρωτησω κατι ακομα 10 ευρω η χοριακη μονο αν στην γραψει γιατρος??? λυστε μου αυτη την απορια γιατι η χοριακη κανει 20-25 ευρω αναλογα εχω ακουσει και με 30 εξοφρενικες τιμες ο καθενας βαζει οτι θελει
αγαπη έγραψε:eirini7 έγραψε:γειά σου Αγάπη!
γεια σου ειρηνακι μου τη κανεις?????
να ρωτησω κατι ακομα 10 ευρω η χοριακη μονο αν στην γραψει γιατρος??? λυστε μου αυτη την απορια γιατι η χοριακη κανει 20-25 ευρω αναλογα εχω ακουσει και με 30 εξοφρενικες τιμες ο καθενας βαζει οτι θελει
αγαπη έγραψε:σοκαρομαι γιατι οπως σας ειπα η τιμη των 10 ευρω ειναι μηδαμινη τζαμπα δηλαδη τα τεστ ειναι κ αυτα ακριβα 15-20 ευρω εγω παντως αν ειχα αυτο το μικροβιολογικο διπλα μου που η χοριακη να κοστιζει μονο 10 ευρω σε καθε μου καθυστερηση θα το ειχα πλουτισει
eirini7 έγραψε:
Ελλη έτσι είναι...ξέρεις τι σκέφτεται;πού να της τα λέω τώρα να την στεναχωρώ κι εκείνη;;;;;δεν υπολογίζει ότι θέλεις να το περάσετε μαζί και να συζητάτε..σκέφτεται αυτό που σου λέω
eirini7 έγραψε:να σας βάλω φωτο το δεντράκι μας;;;;;;;;;;;;;
eirini7 έγραψε:αγαπη έγραψε:σοκαρομαι γιατι οπως σας ειπα η τιμη των 10 ευρω ειναι μηδαμινη τζαμπα δηλαδη τα τεστ ειναι κ αυτα ακριβα 15-20 ευρω εγω παντως αν ειχα αυτο το μικροβιολογικο διπλα μου που η χοριακη να κοστιζει μονο 10 ευρω σε καθε μου καθυστερηση θα το ειχα πλουτισει
αγαπη έγραψε:eirini7 έγραψε:αγαπη έγραψε:σοκαρομαι γιατι οπως σας ειπα η τιμη των 10 ευρω ειναι μηδαμινη τζαμπα δηλαδη τα τεστ ειναι κ αυτα ακριβα 15-20 ευρω εγω παντως αν ειχα αυτο το μικροβιολογικο διπλα μου που η χοριακη να κοστιζει μονο 10 ευρω σε καθε μου καθυστερηση θα το ειχα πλουτισει
ακου 10 ευρω χωρις να την γραψει γιατρος ακομα να το χωνεψω το αποφασισα θα μετακομισω στην χαλκιδικη διπλα απο το συγκεκριμενο μικροβιολογικο
boubou έγραψε:κοριτσια θα μπω απο το σπιτι!! σχολαω σε λιγο!!!
eirini7 έγραψε:
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης