Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
630 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 630 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Κ ΗΡΕΜΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ..
ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ...

ΕΦΤΙΑΞΑ Κ ΕΓΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ

XrysaB

XrysaB
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
toniach29 έγραψε:ΑΧ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Κ ΗΡΕΜΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ..

ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ...

ΕΦΤΙΑΞΑ Κ ΕΓΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ

Τι καλο παιδάκι έχεις καλε.σιγα σιγα με τον καφε να διαπιστώσεις αν ΘΈΛΕΙ και η πριγκιπισσα σου

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ...
Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΜΕΝ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΜΑΜΑ!!!

ΕΑΝ ΓΡΑΨΩ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΤΡΙΧΑ...ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΣ Κ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ....ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑΣ Κ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΥΡΕΛΙ ΕΔΩ Κ 8 ΧΡΟΝΙΑ....ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ...

ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ Κ ΕΡΧΟΜΑΙ

Μην τα σκέφτεσαι έχει εσένα ο αντρουλης σου δυστυχώς υπάρχουνε πολλοί κακοί γονείς ΑΛΛΑ εσείς καταφέρατε να φτιάξετε μια υπεροχή οικογένεια και εκείνοι έμειναν με την κακιά τους.μη μου συγχιζεσαι και εγώ προσπαθω να στηρίζω τον άντρα μου θέλω μόνο να είναι ΚΑΛΑ και δόξα το Θεό η σχέση μας γινεται κάθε μέρα πιο δυνατη

etsi ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΣΙΑ..ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...
ΕΙΣΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ?

marichui

marichui
Τονια το όνομα στο τικεράκι είναι αυτό που θα δώσεις στη μπεμπούλα;; Αν ναι είναι πολύ όμορφο. Χρύσα εγώ με τις θερμοκρασίες δεν τα πάω καλά...Και δυστυχώς δε μπορώ να σε διαφωτίσω.

Πριν λίγο βρήκα αυτό στο δίκτυο και το βάζω για τις όσες επιθυμούν γρήγορα μωράκι.. Σταυρούλα, Άρτεμις, Ειρήνη, Ελλη και όσες ξέχασα συγγνώμη είμαι καινούρια σχετικά στο φόρουμ. Είπαμε τα δοκιμάζουμε όλα για τα χριστουγεννιάτικα σποράκια!!!

Θέλω να μείνω έγκυος: Η μέθοδος “Το σπέρμα συναντά το αβγό”

Θέλεις να μείνεις γρήγορα έγκυος; Έχεις δοκιμάσει τα πάντα, αλλά κάθε μήνα σου έρχεται η ακατανόμαστη;
Πριν απευθυνθείς σε γιατρό, δοκίμασε τη μέθοδο “SMEP” ή αλλιώς “Sperm meets egg” (“Το σπέρμα συναντά το αβγό (ωάριο)” στα Ελληνικά)
Είναι πολύ διαδεδομένη στο εξωτερικό και τη χρησιμοποιούν ιδιαίτερα οι κοπέλες που είχαν αποβολή και βιάζονται να προχωρήσουν σε επόμενη εγκυμοσύνη.
Το “πρόγραμμα είναι σχετικά απλό, μόνο που απαιτεί τεστ ωορρηξίας και πολύ, πολύ, πολύ σεξ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 215994
Πάμε να δούμε πώς λειτουργεί:
Από την 8η μέρα του κύκλου (μετρήστε ως πρώτη την πρώτη μέρα που σας ήρθε περίοδος) ξεκινήστε τις επαφές μέρα παρά μέρα. Μην επιχειρήσετε κάθε μέρα γιατί το σπέρμα έχει τάσεις να… αδυνατίζει!
Αγοράστε 10 τεστ ωορρηξίας και ξεκινήστε τα την δέκατη μέρα. Χρησιμοποιήστε τουλάχιστον ένα κάθε μέρα την ίδια ώρα (μην χρησιμοποιείτε πρωινά ούρα, κάντε τα τεστ νωρίς το απόγευμα)
Όταν το τεστ βγει θετικό, ελάτε σε επαφή την ίδια νύχτα ΣΥΝ τις δύο επόμενες νύχτες (δεν πιστεύω να κουραστήκατεWink
Αφήστε μια νύχτα κενή για… διάλειμμα
και δοκιμάστε ξανά την επόμενη.
Και τώρα αναμονή…
Ξεκινήστε τα τεστ εγκυμοσύνης 15 μέρες μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας ή την πρώτη μέρα καθυστέρησης

Μερικές λεπτομέρειες:
Αν ο κύκλος σας είναι μεγαλύτερος από 28-30 μέρες, μπορείτε να ξεκινήσετε το “Σπέρμα συναντά το αβγό” λίγο αργότερα. Αν το ξεκινήσετε από την 8η μέρα, ίσως κουραστείτε και εγκαταλείψετε νωρίς το σχέδιο.
Αν δεν πάρετε θετικό αποτέλεσμα στα τεστ ωορρηξίας, συνεχίστε το “μέρα παρά μέρα” μέχρι την 35η μέρα του κύκλου και μετά κάντε τεστ εγκυμοσύνης (ή καλύτερα μια εξέταση β’ χοριακής)

Λένε ότι η μέθοδος διπλασιάζει τις πιθανότητες να μείνει μια γυναίκα έγκυος! Αλήθεια ή… υπερβολές; Δεν χάνετε τίποτα να τη δοκιμάσετε!
Καλή επιτυχία!
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 377361

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΣΑΙ?ΜΜΜΜ ΤΟΝΙΑ Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ!

Γεια σου αφρουλα μου!!!Καλα ειμαι!!!
καθε βραδυ δοκιμαζω το μαξιλαρωτο!!!χαχαχ, σε πληροοφορω με βολευει απιστευτα!!!κανει και μασαζ σην μεσουλα! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 328109
στην δουλεια ειμαι και σημερα!λατρευω μπαμιες αλλα δεν τις φτιαχνω γιατι δεν τις τρωωει ο αντρας μου!οποτε τις παιρνω ετοιμες απο την μαμα!

XrysaB

XrysaB
Ναι Τόνια μου αν και ενεργή αυτόν τονκαιρο.έχω ομως 2 περσοναλ και μαθαίνω και Νοηματικη ΓΙΑΤΊ θα ήθελα να δουλέψω με παιδάκια που έχουν ιδιαιτερότητες.ξέρεις μήπως να μου πεις ΑΥΤΌ που ρώτησα πιο ΠΆΝΩ για τη θερμοκρασία;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ...
ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ?ΣΥΝΗΘΙΣΑΤΕ?ΑΧ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ...Κ ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΕΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ..ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΨΑΧΝΟΜΑΙ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:Ναι Τόνια μου αν και ενεργή αυτόν τονκαιρο.έχω ομως 2 περσοναλ και μαθαίνω και Νοηματικη ΓΙΑΤΊ θα ήθελα να δουλέψω με παιδάκια που έχουν ιδιαιτερότητες.ξέρεις μήπως να μου πεις ΑΥΤΌ που ρώτησα πιο ΠΆΝΩ για τη θερμοκρασία;

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗ Κ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ...
ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΘΕΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ..ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ 36,6 Κ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΨΑΧΝΑ ΓΟΝΙΜΙΕΣ ΚΤΛ....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΠΙΟ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΝΑΜΕ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 215994 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΘΕΣΗ Κ ΤΣΟΥΠ ΗΡΘΕ....

pnoh

pnoh
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημέρα κορίτσια!!! ήθελα να ρωτήσω κατι..ποτε πρέπει να γίνεται η β-χοριακή?δηλαδη εγω περιμένω στις επομενες ημέρες περίοδο αν δεν μου έρθει ποτε μπορώ να κάνω την εξέταση για να δω αν είμι εγκυος?δεν θέλω να πάρω τεστ..γιατι έχω ακούσει οτι είναι πιο σιγουρο το αποτέλεσμα απ'οτι το τεστ..

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pnoh έγραψε:καλημέρα κορίτσια!!! ήθελα να ρωτήσω κατι..ποτε πρέπει να γίνεται η β-χοριακή?δηλαδη εγω περιμένω στις επομενες ημέρες περίοδο αν δεν μου έρθει ποτε μπορώ να κάνω την εξέταση για να δω αν είμι εγκυος?δεν θέλω να πάρω τεστ..γιατι έχω ακούσει οτι είναι πιο σιγουρο το αποτέλεσμα απ'οτι το τεστ..

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ...

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toniach29 έγραψε:
XrysaB έγραψε:
Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΜΕΝ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΜΑΜΑ!!!

ΕΑΝ ΓΡΑΨΩ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΤΡΙΧΑ...ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΣ Κ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ....ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑΣ Κ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΥΡΕΛΙ ΕΔΩ Κ 8 ΧΡΟΝΙΑ....ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ...

Μην τα σκέφτεσαι έχει εσένα ο αντρουλης σου δυστυχώς υπάρχουνε πολλοί κακοί γονείς ΑΛΛΑ εσείς καταφέρατε να φτιάξετε μια υπεροχή οικογένεια και εκείνοι έμειναν με την κακιά τους.μη μου συγχιζεσαι και εγώ προσπαθω να στηρίζω τον άντρα μου θέλω μόνο να είναι ΚΑΛΑ και δόξα το Θεό η σχέση μας γινεται κάθε μέρα πιο δυνατη

etsi ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΣΙΑ..ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...
ΕΙΣΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ?

ρε κοριτσια, δεν μπορω να καταλαβω γιατι σχεδον ολοι οι γονεις ειναι ετσι μεσ την κακια..τα ιδια τραβαει και ο αντρουλης μου, με τους δικους του..κακιες και συμπεριφορες λες και δεν ειναι δικο τους παιδι, λες και ειναι ξενο!!και εκεινος τους εχει απομακρυνει και νοιωθει πιο πολυ τους δικους μου γονεις σαν δικους του!απλα μου ειναι δυσκολο να καταλαβω γιατι πρεπει να συμπεριφερονται ετσιι!

marichui

marichui
Χρύσα βρήκα αυτό:
αύξηση θερμοκρασίας σώματος: η αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος είναι ένα από τα λεγόμενα ασφαλέστερα σημάδια εγκυμοσύνης. Το σύμπτωμα αυτό γίνεται αντιληπτό κυρίως από γυναίκες που χρησιμοποιούν ως τρόπο υπολογισμού των γόνιμων ημερών τους την θερμομέτρηση. Η θερμοκρασία του σώματος ανεβαίνει κατά την διάρκεια της ωορρηξίας. Αν επιτευχθεί εγκυμοσύνη, η θερμοκρασία παραμένει αυξημένη, ενώ αντίθετα αν δεν επιτευχθεί επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα.

Τόνια είναι όμορφα αν χιονίσει θα είναι ακόμη καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι μου λείπουν οι δικοί μου...Γι αυτό θέλω την παρέα από ένα μωράκι Θετικό τεστ!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 386913 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 265569 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 429657 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 401147
Τέλος πάντων ελπίζω να έρθει φέτος!!
Τ όνομα είναι πάρα πολύ όμορφο και πρωτότυπο, τουλάχιστον εγώ δεν το έχω ξανακούσει...

pnoh

pnoh
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
α! ωραία..απλα ελεγα μηπως χρειζόταν να περιμένεις περισσοτερο..περίπου ποσο κοστίζει?σ'ευχαριστω για την απάντηση Very Happy

marichui

marichui
pnoh έγραψε:καλημέρα κορίτσια!!! ήθελα να ρωτήσω κατι..ποτε πρέπει να γίνεται η β-χοριακή?δηλαδη εγω περιμένω στις επομενες ημέρες περίοδο αν δεν μου έρθει ποτε μπορώ να κάνω την εξέταση για να δω αν είμι εγκυος?δεν θέλω να πάρω τεστ..γιατι έχω ακούσει οτι είναι πιο σιγουρο το αποτέλεσμα απ'οτι το τεστ..

Χωρίς να είμαι ειδική καλύτερα τις ημέρες που περιμένεις περίοδο ή μια δυο μέρες μετα...

XrysaB

XrysaB
toniach29 έγραψε:
XrysaB έγραψε:Ναι Τόνια μου αν και ενεργή αυτόν τονκαιρο.έχω ομως 2 περσοναλ και μαθαίνω και Νοηματικη ΓΙΑΤΊ θα ήθελα να δουλέψω με παιδάκια που έχουν ιδιαιτερότητες.ξέρεις μήπως να μου πεις ΑΥΤΌ που ρώτησα πιο ΠΆΝΩ για τη θερμοκρασία;

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗ Κ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ...
ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΘΕΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ..ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ 36,6 Κ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΨΑΧΝΑ ΓΟΝΙΜΙΕΣ ΚΤΛ....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΠΙΟ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΝΑΜΕ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 215994 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΕΓΩ
ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΘΕΣΗ Κ ΤΣΟΥΠ ΗΡΘΕ....

Η ενόργανη είναι ΠΟΛΥ σκληρό άθλημα είναι η ΑΛΉΘΕΙΑ.και εγώ καταλαβαίνω γόνιμες ΑΛΛΑ 1η ΦΟΡΆ έχω μια μέρα πριν την περιοδο37,2
Σε ευχαριστώ ΠΟΛΥ.και εσείς σκέφτεστε να φύγετε ε;θα το δούμε και εμείς ΑΠΌ το Μάρτιο που θα τελειώσει ο Νικόλας το πεταπτυχιακο του.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
karamelitsa22 έγραψε:
toniach29 έγραψε:
XrysaB έγραψε:

ΕΙΣΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ?

ρε κοριτσια, δεν μπορω να καταλαβω γιατι σχεδον ολοι οι γονεις ειναι ετσι μεσ την κακια..τα ιδια τραβαει και ο αντρουλης μου, με τους δικους του..κακιες και συμπεριφορες λες και δεν ειναι δικο τους παιδι, λες και ειναι ξενο!!και εκεινος τους εχει απομακρυνει και νοιωθει πιο πολυ τους δικους μου γονεις σαν δικους του!απλα μου ειναι δυσκολο να καταλαβω γιατι πρεπει να συμπεριφερονται ετσιι!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ Κ ΕΜΕΙΣ..ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χρυσακι μου καλημερα!!δεν σε καλημερισα!!
να καλημεριως και την γερμανιδα μεταναστρια!!(συγνωμη δεν θυμαμαι το ονομα σου!)κανει κρυο εκει?εχει χιονισει?

marichui

marichui
karamelitsa22 έγραψε:χρυσακι μου καλημερα!!δεν σε καλημερισα!!
να καλημεριως και την γερμανιδα μεταναστρια!!(συγνωμη δεν θυμαμαι το ονομα σου!)κανει κρυο εκει?εχει χιονισει?

Κρυο μπόλικο σήμερα, ΣΚ τα χιόνια!!!

XrysaB

XrysaB
marichui έγραψε:Χρύσα βρήκα αυτό:
αύξηση θερμοκρασίας σώματος: η αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος είναι ένα από τα λεγόμενα ασφαλέστερα σημάδια εγκυμοσύνης. Το σύμπτωμα αυτό γίνεται αντιληπτό κυρίως από γυναίκες που χρησιμοποιούν ως τρόπο υπολογισμού των γόνιμων ημερών τους την θερμομέτρηση. Η θερμοκρασία του σώματος ανεβαίνει κατά την διάρκεια της ωορρηξίας. Αν επιτευχθεί εγκυμοσύνη, η θερμοκρασία παραμένει αυξημένη, ενώ αντίθετα αν δεν επιτευχθεί επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα.

Τόνια είναι όμορφα αν χιονίσει θα είναι ακόμη καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι μου λείπουν οι δικοί μου...Γι αυτό θέλω την παρέα από ένα μωράκι Θετικό τεστ!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 386913

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 265569 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 429657 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 401147

Σε ευχαριστώ ΠΟΛΥ κοριτσάκι μου

Τέλος πάντων ελπίζω να έρθει φέτος!!
Τ όνομα είναι πάρα πολύ όμορφο και πρωτότυπο, τουλάχιστον εγώ δεν το έχω ξανακούσει...

marichui

marichui
Χρύσα αύριο περιμένεις περίοδο; Έχεις σταθερό κύκλο; Η θερμοκρασία γενικά είναι αξιόπιστος δείκτης. Βεβαι΄ψσου ότι δεν είναι κρύωμα και άντε να μας πεις ευχάριστα!!!!Αν δε σου έρθει θα κάνουμε πάρτι!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 2963

Ποπο αντε να μιλάμε σε λίγο καιρό για εγκυμοσύνη και όχι αν συλλάβαμε!!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:Ξέρει καποια να μου πει αν η θερμοκρασία πέφτει πριν αδιαθετησουμε;αν ναι πόσες μερες πριν;εγώ περιμένω αύριο μεθαυριο και ανέβηκε κιαλλο έχω 37,2

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 417472 ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΧΘΕΣ? ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΧ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΗ ΝΥΣΤΑ! Laughing Laughing Laughing Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΚΑΘ'ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΩΧΡΙΝΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ (ΔΗΛ ΠΕΡΙΠΟΥ 14 ΗΜΕΡΕΣ) ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ Η' ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΕΜΗ ΗΜΕΡΑ!

XrysaB

XrysaB
marichui έγραψε:Χρύσα αύριο περιμένεις περίοδο; Έχεις σταθερό κύκλο; Η θερμοκρασία γενικά είναι αξιόπιστος δείκτης. Βεβαι΄ψσου ότι δεν είναι κρύωμα και άντε να μας πεις ευχάριστα!!!!Αν δε σου έρθει θα κάνουμε πάρτι!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 2963

Ποπο αντε να μιλάμε σε λίγο καιρό για εγκυμοσύνη και όχι αν συλλάβαμε!!!!

Ναι κοριτσάκι αύριο περιμένω ΑΠΛΆ ΕΠΕΙΔΉ καμία ΦΟΡΆ έρχεται στις 27 μερες αν δεν ΈΡΘΕΙ αύριο θα περιμένω μέχρι το Σάββατο

Χθες έγινε ΚΆΤΙ περίεργο.είμασταν σε μια κοινωνική υποχρέωση και γνώρισα μια κυρία δικηγόρος στο ΕΠΆΓΓΕΛΜΑ και αφου είχαν περάσει 2 ώρες και συζητούσαμε για άσχετα ΘΈΜΑΤΑ γυρίζει και μου ΛΈΕΙ:μήπως είστε εγκυμονουσα;σταωκαλα καθουμενα μπροστά σε όλους.τα έχασα και της απάντησα δεν ΞΈΡΩ ΓΙΑΤΊ;και μου ειπε ΑΠΛΆ ρωτάω.τα έχασε και ο ΆΝΤΡΑΣ μου

marichui

marichui
Κορίτσια πρέπει να σας αφήσω...έχω λίγο δουλίτσα, θα ξαναμπώ το μεσημέρι!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 531909 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 531909 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 531909 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 531909 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 531909

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ? Shocked ΣΕ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΔΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ? Wink

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 14 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις