Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
529 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 529 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

marichui

marichui
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι κοριτσάκι αύριο περιμένω ΑΠΛΆ ΕΠΕΙΔΉ καμία ΦΟΡΆ έρχεται στις 27 μερες αν δεν ΈΡΘΕΙ αύριο θα περιμένω μέχρι το Σάββατο

Χθες έγινε ΚΆΤΙ περίεργο.είμασταν σε μια κοινωνική υποχρέωση και γνώρισα μια κυρία δικηγόρος στο ΕΠΆΓΓΕΛΜΑ και αφου είχαν περάσει 2 ώρες και συζητούσαμε για άσχετα ΘΈΜΑΤΑ γυρίζει και μου ΛΈΕΙ:μήπως είστε εγκυμονουσα;σταωκαλα καθουμενα μπροστά σε όλους.τα έχασα και της απάντησα δεν ΞΈΡΩ ΓΙΑΤΊ;και μου ειπε ΑΠΛΆ ρωτάω.τα έχασε και ο ΆΝΤΡΑΣ μου
[/quote]

Λίγο αδιακριτη μου κάνει η κυρία;;;Πώς και ρώτησε κάτι τέτοιο;;;;Περίεργο πράγματι!!!!Ας ελπίσουμε πώς κάτι κατάλαβε;; Και ας είναι για καλό το όλο σκηνικό....

XrysaB

XrysaB
αφρουλα έγραψε:
XrysaB έγραψε:Ξέρει καποια να μου πει αν η θερμοκρασία πέφτει πριν αδιαθετησουμε;αν ναι πόσες μερες πριν;εγώ περιμένω αύριο μεθαυριο και ανέβηκε κιαλλο έχω 37,2

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 15 417472 ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΧΘΕΣ? ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΧ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΗ ΝΥΣΤΑ! Laughing Laughing Laughing Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΚΑΘ'ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΩΧΡΙΝΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ (ΔΗΛ ΠΕΡΙΠΟΥ 14 ΗΜΕ

ΡΕΣ) ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ Η' ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΕΜΗ ΗΜΕΡΑ!

Ωραία ήταν νηστικοι μείναμε μαι καταλήξαμε στις 2 το βράδυ σε κρεπερι με τον ΑΝΤΡΟΥΛΗ.ΧΑΊΡΟΜΑΙ κοριτσάκι μου που είσαι καλύτερα .ΈΧΕΙΣ το πιο καλο σπορακι.να του πεις ΌΤΙ το σκεφτόμαστε ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ.α μαι θα είναι κοριτσάκι λέω ΕΓΏ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΑΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ Very Happy Very Happy

XrysaB

XrysaB
[quote="toniach29"]ΑΑΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ Very Happy Very Happy [/

Τι να πω στα ΚΑΛΑ καθουμενα και ήταν προσχαρος άνθρωπος δεν το ειπε με περιέργεια.θα δείξει.
Α και όταν της είπα δεν ΞΈΡΩ μου ΛΈΕΙ ε κανε μια χοριακη να μαθεις.χωρίς να ΈΧΕΙ την παραμικρή πληροφορια

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΑΝ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΚΡΕΠΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! Wink Wink Wink

ΝΑΙ ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟΥΤΣΙΚΟ!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΕΓΩ ΣΟΥ ΡΙΧΝΩ ΜΠΟΛΙΚΗ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 15 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 15 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 15 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 15 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 15 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 15 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 15 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 15 377361 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!!

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρυσα, λες να ειδε η δικηγορος κατι που δεν βλεπεις εσυ?για να το ειδε ομωε πρεπει να εχει και αναλογη εμπειρια?εκεινη εχει παιδακι(α)?η΄μηπως ηταν αδιακριτη?
εμενα με εκνευριζει αφανταστα οταν καποιος εχει καιρο να με δει και με κοιταει στην κοιλια μου!!ποσο εκενυεριστικο, θεε μου!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="XrysaB"]
toniach29 έγραψε:ΑΑΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ Very Happy Very Happy [/

Τι να πω στα ΚΑΛΑ καθουμενα και ήταν προσχαρος άνθρωπος δεν το ειπε με περιέργεια.θα δείξει.
Α και όταν της είπα δεν ΞΈΡΩ μου ΛΈΕΙ ε κανε μια χοριακη να μαθεις.χωρίς να ΈΧΕΙ την παραμικρή πληροφορια

ΕΜΕΝΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΟΣ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΗΡΘΕ ΦΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΜΑ ΦΙΛΑΩ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ....ΕΙΛΙΚΡΝΑ ΕΜΕΙΝΑ ΑΦΩΝΗ

XrysaB

XrysaB
αφρουλα έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ? Shocked ΣΕ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΔΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ? Wink

Εκει τη γνώρισα και ούτε μιλήσαμε οι δυο μας και μόλις της είπα δεν ΞΈΡΩ μου απάντησε:ε πήγαινε κανε μια χοριακη να μαθεις

anypomoni

anypomoni
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΤΣΟΥΝΕΣ......ΔΕΝ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ.....
ΜΑΙΡΗ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥ ,ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ..
ΒΑΣΩ ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΤΕΣΤ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ.......
ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ...
PNOH TI ΚΑΝΕΙΣ?ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ....
ΧΡΥΣΑ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΜΑΝΤΗΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΒΓΑΛΕ ΣΩΣΤΟ ΧΡΗΣΜΟ....ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ...

XrysaB

XrysaB
αφρουλα έγραψε:ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΑΝ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΚΡΕΠΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! Wink Wink Wink

ΝΑΙ ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟΥΤΣΙΚΟ!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΕΓΩ ΣΟΥ ΡΙΧΝΩ ΜΠΟΛΙΚΗ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 15 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 15 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 15 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 15 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 15 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 15 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 15 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 15 377361 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!!

Ρίξε ριξε

anypomoni

anypomoni
[quote="toniach29"]
XrysaB έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΑΑΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ Very Happy Very Happy [/

ΕΜΕΝΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΟΣ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΗΡΘΕ ΦΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΜΑ ΦΙΛΑΩ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ....ΕΙΛΙΚΡΝΑ ΕΜΕΙΝΑ ΑΦΩΝΗ
ΑΧ Ο ΜΙΚΡΟΣ...ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ Κ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ????

XrysaB

XrysaB
Καλημέρα Αρτεμουλα μου

Καραμελιτσα δεν ΈΧΕΙ παιδιά και ΕΓΏ δεν έχω κοιλιά η ΚΆΤΙ που να δείχνει ΌΤΙ είμαι.για ΈΝΑΝ περίεργο λόγο και ενω ένοιωσα άβολα δεν θύμωσε

Τόνια μου ανατριχιασα.έχουν αυξημένο το ένστικτο τα παιδιά.απιστευτο

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ Π[ΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΤΟΝ ΑΛΕΞ Ε???? Very Happy Very Happy Very Happy ΤΙ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ! Wink

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="αφρουλα"]ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ Π[ΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΤΟΝ ΑΛΕΞ Ε???? Very Happy Very Happy Very Happy ΤΙ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ! Wink [/quot

ΘΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΒΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ...ΘΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ Κ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="toniach29"]
XrysaB έγραψε:

πλακα κανεις??τι ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ!!!!ηξερε οτι ηταν και Μπεμπα!!!χαχαχαχ
αφρουλα, εισαι ηδη παντρεμενη!ασε να τον παρει καμια ελευθερη!!!

XrysaB

XrysaB
αφρουλα έγραψε:ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ Π[ΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΤΟΝ ΑΛΕΞ Ε???? Very Happy Very Happy Very Happy ΤΙ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ! Wink

Σε 2 μερες το ΠΟΛΥ θα ξέρουμε.μέχρι ΤΏΡΑ έλεγα αχ μήπως απογοήτευσω τον άντρα μου και ΤΏΡΑ σκέφτομαι μήπως στεναχωρησω και εσάς.βλακείες και να ΈΡΘΕΙ η κοκκινοσκουφιτσα δεν θα στεναχώρεθει κανείς.θα ΈΡΘΕΙ το ΝΙΝΙ τον ΆΛΛΟ μηνα

XrysaB

XrysaB
Αφρουλακι είπες ΌΤΙ θα κατεβεις ΑΘΉΝΑ;είσαι ΑΠΌ δω;ποτε λες;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΠΕΠΜΤΗ........ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="toniach29"]
αφρουλα έγραψε:ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ Π[ΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΤΟΝ ΑΛΕΞ Ε???? Very Happy Very Happy Very Happy ΤΙ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ! Wink [/quot

ΘΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΒΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ...ΘΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ Κ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ

ΑΧΧΧΧΧ! ΑΥΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!! ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 15 215994 ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΘΑ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΧΤΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΠΟΛΙΚΟ ΜΑΛΛΙ!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:Αφρουλακι είπες ΌΤΙ θα κατεβεις ΑΘΉΝΑ;είσαι ΑΠΌ δω;ποτε λες;

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΒΥΡΩΝΑ! Very Happy

XrysaB

XrysaB
toniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΠΕΠΜΤΗ........ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Για να δεις το ΜΩΡΑΚΙ;τι ΚΑΛΑ .θα πάμε για καφε την άλλη βδομάδα αν σε βολέψει θα ήταν ωραία να είσαι και εσυ

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
XrysaB έγραψε:

Σε 2 μερες το ΠΟΛΥ θα ξέρουμε.μέχρι ΤΏΡΑ έλεγα αχ μήπως απογοήτευσω τον άντρα μου και ΤΏΡΑ σκέφτομαι μήπως στεναχωρησω και εσάς.βλακείες και να ΈΡΘΕΙ η κοκκινοσκουφιτσα δεν θα στεναχώρεθει κανείς.θα ΈΡΘΕΙ το ΝΙΝΙ τον ΆΛΛΟ μηνα

Χρυσακι τι χαζα ειναι αυτα που λες??δεν θελω απαισιοδοξια!!!δεν θα ερθει η παλιοβρωμαρα, δεν θα ερθει!!!!!ΞΟΥΥΥΥ,ΞΟΥΥΥΥΥ απο το Χρυσακι μας!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 15 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 15 654316

XrysaB

XrysaB
αφρουλα έγραψε:
XrysaB έγραψε:Αφρουλακι είπες ΌΤΙ θα κατεβεις ΑΘΉΝΑ;είσαι ΑΠΌ δω;ποτε λες;

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΒΥΡΩΝΑ! Very Happy

Α ΕΣΥ ΑΠΌ έρωτα βρεθηκες βόρεια και ΕΓΏ ΑΠΌ βόρεια ΝΌΤΙΑ.στην Καβάλα είχαμε ΚΆΝΕΙ την πρώτη μας εκδρομή με τον ΑΝΤΡΟΥΛΗ μου.ΈΧΕΙ ΈΝΑΝ γνωστό στην κεραμωτη;ΚΑΛΑ το λέω;ωραία πόλη;συνηθισες;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="αφρουλα"]
toniach29 έγραψε:

ΑΧΧΧΧΧ! ΑΥΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!! ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 15 215994 ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΘΑ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΧΤΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΠΟΛΙΚΟ ΜΑΛΛΙ!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΕΧΕΙ Κ Ο ΑΛΕΞ ΜΠΟΛΙΚΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ..ΕΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΚΟΡΗ...ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟΣ ΓΛΥΚΑΣ...

XrysaB έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΠΕΠΜΤΗ........ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Για να δεις το ΜΩΡΑΚΙ;τι ΚΑΛΑ .θα πάμε για καφε την άλλη βδομάδα αν σε βολέψει θα ήταν ωραία να είσαι και εσυ

ΝΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΙΑΣΩ....ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

XrysaB

XrysaB
Καραμελιτσα και ΕΓΏ θέλω να πιστέψω ΌΤΙ δεν θα ΈΡΘΕΙ αλλα είναι ύπουλη ΑΥΤΉ εμφανιζεται ξαφνικά.η βάσουλα που χάθηκε ;ΕΊΧΕ αιματακι ειπε χθες ΜΕΤΑ την επαφή;θα ΚΆΝΕΙ τεστ;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις