Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
647 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 647 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:
αφρουλα έγραψε:
XrysaB έγραψε:Αφρουλακι είπες ΌΤΙ θα κατεβεις ΑΘΉΝΑ;είσαι ΑΠΌ δω;ποτε λες;

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΒΥΡΩΝΑ! Very Happy

Α ΕΣΥ ΑΠΌ έρωτα βρεθηκες βόρεια και ΕΓΏ ΑΠΌ βόρεια ΝΌΤΙΑ.στην Καβάλα είχαμε ΚΆΝΕΙ την πρώτη μας εκδρομή με τον ΑΝΤΡΟΥΛΗ μου.ΈΧΕΙ ΈΝΑΝ γνωστό στην κεραμωτη;ΚΑΛΑ το λέω;ωραία πόλη;συνηθισες;

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ!!!! ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΗ! ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΩ ΠΟΤΕ!!! Mad Mad Mad ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΝΟΤΙΑ? ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ? Very Happy

XrysaB

XrysaB
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τόνια μου ΣΧΕΤΙΚΆ κοντά θα σαι ΟΠΌΤΕ αν μπορέσεις θα ναι ωραία.ΕΎΧΟΜΑΙ μια υπεροχή β επιπέδου αν και δεν έχω ιδέα τι είναι;μια χαρα θα είναι η πριγκίπισσα σου εξαλλου είναι ζωηρή ζωηρη

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:Τόνια μου ΣΧΕΤΙΚΆ κοντά θα σαι ΟΠΌΤΕ αν μπορέσεις θα ναι ωραία.ΕΎΧΟΜΑΙ μια υπεροχή β επιπέδου αν και δεν έχω ιδέα τι είναι;μια χαρα θα είναι η πριγκίπισσα σου εξαλλου είναι ζωηρή ζωηρη

ΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Κ ΠΟΥ...
Η Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΚΑ ΤΟ ΜΩΡΟ...

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χρυσακι υπουλη ξευπουλη θα την νικησουμε!!!και ουτε να σκεφτεσαι οτι θα στενοχωρησεις τον αντρουλη σου και εμας!
τονια θα εισαι αθενς??τελειααααα, φυσικα εαν μπορεις να παρευρεθεις και εσυ στην συναντηση μας νεξτ γουικ!!

XrysaB

XrysaB
ΖΟΎΣΑΜΕ θεσσαλονικη αν και καταγωγη είναι ΑΠΌ Γρεβενα.σπούδασαμε και οι δυο ΠΆΝΩ και μεταωκατεβηκαμε ΕΔΩ λόγω λόγω δουλειάς.αν και ΤΏΡΑ σκεφτομαστε να φύγουμε έξω μόλις τελειώσει ο Νικος το μεταπτυχιακό.
ΑΥΤΌ που λες για τους ανθρώπους μπορω να το καταλάβω είναι πιο μικρος ο κύκλος ΑΛΛΑ αν σε παρηγορεί δε μπορείς να φανταστείς τη κατινια ΈΧΕΙ ακόμη και στη Βουλιαγμένη

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΤΑΛΑΒ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ!!! ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kale poy θα γινει η συναντηση κ ποτε...!!!!!

αχ κ εμεις θα θελαμε να την κανουμε...εγω εχω πεσει με τα μουτρα στο ψαξιμο

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠ ΤΗ ΒΡΟΧΕΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΧΗ!!

ΧΡΥΣΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ!!ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ.
ΑΦΡΟΥΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ!ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΦΥΛΟ.ΤΕΛΟΣ!!

ΤΟΝΙΑ Ο ΑΛΕΞ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΕΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΕΙΣΑΙ ΤΧΕΡΗ!

ΜΑΙΡΗ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?

ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ?

ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΣΑΙ?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 16 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 16 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 16 417472

ΑΧ ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΜΠΕΜΠΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΥΕΛΛΩΔΗ Κ ΒΡΟΧΕΡΟ ΠΥΡΓΟ

XrysaB

XrysaB
αφρουλα έγραψε:ΚΑΤΑΛΑΒ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ!!! ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ?

Η δουλεια είναι καλη ΑΠΛΆ δουλεύει παρα ΠΟΛΛΈΣ ώρες και ΕΠΕΙΔΉ είναι και χειρουργός δεν ΞΈΡΩ αν σε λίγο ΚΑΙΡΌ θα ΈΧΕΙ τη δυνατότητα να ΚΆΝΕΙ τη δουλεια του σωστά και να την εξελίξει.είναι παρα πολυ καλός κατα γενική ομολογία και ΕΊΧΕ κάποιες προτάσεις ΑΠΌ έξω.
Είναι ΔΎΣΚΟΛΟ να φύγεις ΑΠΌ τη χώρα σου και θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για να μεινουμε

XrysaB

XrysaB
toniach29 έγραψε:kale poy θα γινει η συναντηση κ ποτε...!!!!!

αχ κ εμεις θα θελαμε να την κανουμε...εγω εχω πεσει με τα μουτρα στο ψαξιμο

Η Γλυφάδα η ΠΕΙΡΑΙΆ.άντε κανόνισε να ερθεις

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΦΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ.ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ!!!!!ΕΝ ΑΜΩΡΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ.

ΤΟΝΙΑ ΧΑΛΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!ΚΑΛΑ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΘΑ ΒΓΕΙ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ.ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ,ΥΓΙΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΣΙΛΙΜΠΙΘΡΑ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 16 328109

XrysaB

XrysaB
αφρουλα έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 16 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 16 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 16 417472

ΑΧ ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΜΠΕΜΠΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Θες μπουμπού κοριτσάκι μου;ΚΟΙΤΆ ομως και τον αλεξακο της τόνιας τι τέλειος που είναι.ΌΤΙ και να είναι θα είναι το παιδάκι σας κοπελια.γερο και δυνατο να είναι μόνο ΑΥΤΌ ΈΧΕΙ σημασια

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΦΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ.ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ!!!!!ΕΝ ΑΜΩΡΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ.

ΤΟΝΙΑ ΧΑΛΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!ΚΑΛΑ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΘΑ ΒΓΕΙ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ.ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ,ΥΓΙΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΣΙΛΙΜΠΙΘΡΑ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 16 328109

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΑΛΛΕΣ ΓΕΝΝΕΣ (38η κ 37η) ΝΩΡΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

XrysaB

XrysaB
Καλημέρα Γιάννα μου; Τι ΚΆΝΕΤΕ;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 16 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 16 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 16 417472

Θες μπουμπού κοριτσάκι μου;ΚΟΙΤΆ ομως και τον αλεξακο της τόνιας τι τέλειος που είναι.ΌΤΙ και να είναι θα είναι το παιδάκι σας κοπελια.γερο και δυνατο να είναι μόνο ΑΥΤΌ ΈΧΕΙ σημασια

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ..ΕΙΝΑΙ Ο ΖΟΥΖΟΥΝΟΣ ΜΟΥ..Κ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ

XrysaB

XrysaB
Καθένα με τη χάρη του ε;
Αχ είναι ΕΥΤΥΧΊΑ τα ατιμα

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:Καθένα με τη χάρη του ε;
Αχ είναι ΕΥΤΥΧΊΑ τα ατιμα

ΠΡΑΓΜΑΤΙ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΝΕΥΡΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΤΑ ΣΚΑΤΟΥΛΙΚΑ

XrysaB

XrysaB
Τόνια το έψαξες
καθόλου για Σουηδία;επίσης στην Αυστρία αν δεχτούμε τον ΈΝΑΝ απο τους δυο τοποθετούνε και τον ΆΛΛΟ σύζυγο στην πρεσβεία.ΕΣΥ με 3 παιδιά και στις 2 αυτές χώρες θα ΈΧΕΙΣ πολλα πλεονεκτήματα αρκεί να αντεχεις τον ΚΑΙΡΌ που ΈΧΕΙ εκει

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια να σας πω να γελασετε!!α αντρουλης μου το εχει παρει πολυ, μα πολυ ζεστα τον "καθηκον"του και θελει μωρο!η γιατρος μου ειχε πει να κανουμε την τεταρτη και μετα απο παρασκευη μεχρι και δευτερα καθε μερα!ελα που χθες αργησα απο την δουλεια και γυρισα σπιτι πτωμα!οποτε καμια διαθεση, πεφτω για υπνο κατα τις 10 και στις 11,30 με ξυπναει λεγοντας μου πρεπει να κανουμε μωρο!!!αχαχαχα, μετα καταλαβαινετε τι εγινε!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 16 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 16 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 - Σελίδα 16 215994
απλα το μοιραστηκα μαζι σας γιατι το σκεφτομαι ολη μερα και ποσο θελει να γινει αυτο το σπορακι και εκεινος!! Very Happy Very Happy Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:Τόνια το έψαξες
καθόλου για Σουηδία;επίσης στην Αυστρία αν δεχτούμε τον ΈΝΑΝ απο τους δυο τοποθετούνε και τον ΆΛΛΟ σύζυγο στην πρεσβεία.ΕΣΥ με 3 παιδιά και στις 2 αυτές χώρες θα ΈΧΕΙΣ πολλα πλεονεκτήματα αρκεί να αντεχεις τον ΚΑΙΡΌ που ΈΧΕΙ εκει

ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΜΟΥ...ΑΚΟΜΑ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΨΑΧΝΩ ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ...ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ INFOS ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ ΕΑΝ ΘΕΣ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΗΜΑΝΕΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΙΝΤΝΕΡΤ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΗ ΒΡΟΧΗ ΑΣΤΡΑΠΕΣΣΣΣ

ΧΡΥΣΑ ΕΓΩ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ

XrysaB

XrysaB
toniach29 έγραψε:
XrysaB έγραψε:Τόνια το έψαξες

ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΜΟΥ...ΑΚΟΜΑ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΨΑΧΝΩ ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ...ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ INFOS ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ ΕΑΝ ΘΕΣ

Για γερμανία μπορω να ρωτήσω μια φιλη μου που είναι η πεθερά της Γερμανίδα.τι ειδικότητα ΈΧΕΙΣ;θα τη συναντήσω την Παρασκευή αν έχω πληροφορίες θα σου πω.και εκείνη στέλνει βιογραφικά ΕΔΩ και 2 μηνες

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΟΟΟ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις