676 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 Παρ Νοε 30, 2012 4:24 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 12, 2013 4:15 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 12, 2013 4:16 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 12, 2013 4:16 am, 1 φορά
XrysaB έγραψε:Τι ΚΑΛΑ μαζευτηκατε.ΕΊΧΑ περσοναλ και με έσκασε.
Χαζοειρηνακι δεν πειράζει το κάνουμε Παρασκευή
Αφρουλακι μου θα φύγει το ΆΓΧΟΣ μόλις ακούσεις το νινακι σου υπομονή λίγες ώρες
Μπουμπού μου η ΑΛΉΘΕΙΑ είναι ΌΤΙ μέτρησα λίγο πιο αργά ΓΙΑΤΊ ξεχάστηκα.το καλο είναι ΌΤΙ δεν ηρθε ακόμη η σιχαμενη
Σταυρουλινα μου; Τι κανείς;
eirini7 έγραψε:XrysaB έγραψε:Τι ΚΑΛΑ μαζευτηκατε.ΕΊΧΑ περσοναλ και με έσκασε.
Χαζοειρηνακι δεν πειράζει το κάνουμε Παρασκευή
Αφρουλακι μου θα φύγει το ΆΓΧΟΣ μόλις ακούσεις το νινακι σου υπομονή λίγες ώρες
Μπουμπού μου η ΑΛΉΘΕΙΑ είναι ΌΤΙ μέτρησα λίγο πιο αργά ΓΙΑΤΊ ξεχάστηκα.το καλο είναι ΌΤΙ δεν ηρθε ακόμη η σιχαμενη
Σταυρουλινα μου; Τι κανείς;
Χρύσα μου
boubou έγραψε:ειδες τι ωραια που ηταν Ειρηνη? πες της πες της..μια παστροθοδωρα ειναι και μας το κρύβει!!
Χρυσα μου τοτε μην αγχωνεσαι!!δν νομιζω οτι θα πεσει μονο 0,2 οταν θα ειναι να ερθει.. της Σταυρουλας ειχε πεσει πολυ!!
boubou έγραψε:αααααααααχ τι τελειο το ζεστο μπανακι!!!! απολαυση δν ηθελα να βγω!!!
αι μαρη τρελη χαχαχαχαχαχα
Αφρουλα μου τα σχεδια σου για σημερα ειναι ωραια!!οποτε δν πειραζει που δν θα κοιμηθεις!! κοιμησου νωρις το βραδυ
Καραμελιτσα ειχες μεγαλη!! εγω ειχα 24 και ηταν παραπανω απο το κανονικο!!!!! αστον να λεει τον γιατρο σου..οτι να'ναι μερικοι!!πηρα αυτα που λεγαμε πριν λιγες μερες. τις pregnacare conception για εμενα και τις wellman conception για τον αντρα μου!!! κοιτουσα σελιδες που ελεγαν για εξωσωματικη και ελεγαν διαφορες βιταμινες που χρειαζεται το σπερμα για να ειναι δυνατο και αυτες τα εχουν ολα μαζεμενα.. για τις γυναικιες απλα ενισχύει τον οργανισμό για να υποδεχτεί την νέα ζωη πιο υγιής!
Ειρηνη ελπιζω να ηταν μονο αυτο το λιγο συνάχι και να μην αρρωστησες!!! πολυ βροχή όντως χθες και σημερα καλοκαιρι
Σταυρουλα εσυ θα τις παρεις?
αφρουλα έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΣ ΑΚΟΜΗ?
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΜΕ 36,8 ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΚΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΛΙΟΑΛΕΚΑ!
karamelitsa22 έγραψε:
ελλουκο μου και εγω με τον αντρα μου αυτες ακριβως παιρνω τους τελευταιους 2 μηνες και ειναι πολυ καλες!τις ειχα βρει φθηνα στο αμαζον αλλα μου εβγαζε μηνυμα οτι ολα αυτα αλλα και φαρμακα δεν στελονται στις υπολοιπες χωρες και τις παιρνω απο το φαρμακειο.ειναι ψιλοακριβουτσικες αλλα τα εχουν ολα οσα χρειαζομαστε!!
ειρηνακι περαστικουλια μικρη μου!!!
αφρουλα έγραψε:ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ! Ε ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!
ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ!!! ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 12 ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΩΧΡΙΝΙΚΗ ΜΟΥ ΦΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης