826 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 Παρ Νοε 30, 2012 9:08 am
odysseia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι και εγω το θελω!toniach29 έγραψε:ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΕΑΝ ΘΕΣ ΚΑΠΟΙΑΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ Κ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ναι και εγω το θελω!toniach29 έγραψε:ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΕΑΝ ΘΕΣ ΚΑΠΟΙΑΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ Κ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!
αληθεια, μοιαζουν και στους δυο αλλα σάυτες τις φωτο επικρατουν τα δικα σου χαρακτηριστικα ακομα και στον Απολλωνα που εμοιαζε να ειναι ιδιος ο μπαμπας του!toniach29 έγραψε:odysseia έγραψε:Ασχετο, αλλα Τονια κοιτωντας τις φωτογραφιες απ΄τα γενεθλια του Αλεξανδρου παρατηρησα πως τα αγορια σου μεγαλώνοντας σου μοιαζουν πιο πολυ!
ΛΕΣ Ε??ΧΑΧΑΧΑ ΕΛΠΙΖΩ Κ Η ΚΟΡΗ ΝΑ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ...Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΞΑΝΘΙΑ ΕΚΔΟΣΗ...ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟ ΣΩΜΑ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ...Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ....ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ Κ ΤΑ 2:::: ΕΧΩ ΙΣΧΥΡΟ ΗΛΕΙΑΚΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΧΑΧΑ
odysseia έγραψε:Ναι και εγω το θελω!toniach29 έγραψε:ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΕΑΝ ΘΕΣ ΚΑΠΟΙΑΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ Κ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!
odysseia έγραψε:αληθεια, μοιαζουν και στους δυο αλλα σάυτες τις φωτο επικρατουν τα δικα σου χαρακτηριστικα ακομα και στον Απολλωνα που εμοιαζε να ειναι ιδιος ο μπαμπας του!toniach29 έγραψε:odysseia έγραψε:Ασχετο, αλλα Τονια κοιτωντας τις φωτογραφιες απ΄τα γενεθλια του Αλεξανδρου παρατηρησα πως τα αγορια σου μεγαλώνοντας σου μοιαζουν πιο πολυ!
ΛΕΣ Ε??ΧΑΧΑΧΑ ΕΛΠΙΖΩ Κ Η ΚΟΡΗ ΝΑ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ...Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΞΑΝΘΙΑ ΕΚΔΟΣΗ...ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟ ΣΩΜΑ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ...Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ....ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ Κ ΤΑ 2:::: ΕΧΩ ΙΣΧΥΡΟ ΗΛΕΙΑΚΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΧΑΧΑ
αυτο σκεφτομουν κι εγω!toniach29 έγραψε:odysseia έγραψε:Ναι και εγω το θελω!toniach29 έγραψε:ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΕΑΝ ΘΕΣ ΚΑΠΟΙΑΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ Κ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!
ΕΕΕ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ..ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ Κ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ Κ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Κ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ FREE
odysseia έγραψε:αυτο σκεφτομουν κι εγω!toniach29 έγραψε:odysseia έγραψε:Ναι και εγω το θελω!toniach29 έγραψε:ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΕΑΝ ΘΕΣ ΚΑΠΟΙΑΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ Κ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!
ΕΕΕ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ..ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ Κ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ Κ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Κ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ FREE
Μακαρι, να ειναι ολα καλα!toniach29 έγραψε:ΕΛΠΙΖΩ Η ΑΦΡΟΥΛΑ Κ Η ΟΛΙΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟΥΣ!!!
ΕΓΩ ΣΕ 5 ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑΣ Κ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΓΑΛΑΤΑΚΙ Κ ΝΑΝΑΚΙΑ ΑΜΗΝ!!!
odysseia έγραψε:Μακαρι, να ειναι ολα καλα!toniach29 έγραψε:ΕΛΠΙΖΩ Η ΑΦΡΟΥΛΑ Κ Η ΟΛΙΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟΥΣ!!!
ΕΓΩ ΣΕ 5 ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑΣ Κ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΓΑΛΑΤΑΚΙ Κ ΝΑΝΑΚΙΑ ΑΜΗΝ!!!
Ο απολλωνας το μεσημερι κοιμαται?κι αν ναι για ποση ωρα?
εμενα αν κοιμηθει πανω απο ωρα κοιματαιμετα τις 11!οχι οτι κοιμαται και νωρις στις 10 συνηθως!τελοσπαντων πονεμενη ιστορια, κι αυτο πρεπει να μπει σε προγραμμα.toniach29 έγραψε:odysseia έγραψε:Μακαρι, να ειναι ολα καλα!toniach29 έγραψε:ΕΛΠΙΖΩ Η ΑΦΡΟΥΛΑ Κ Η ΟΛΙΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟΥΣ!!!
Ο απολλωνας το μεσημερι κοιμαται?κι αν ναι για ποση ωρα?
ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ...
καλο βραδυ!toniach29 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ...
ΕΧΟΥΜΕ Κ ΠΟΙΗΜΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΧΑΧΑΧΑ!!!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΑΚΙ Κ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ
και μενα ειναι η ωρα μου να βγω!δυστυχως!πολλα φιλια!και θα τα πουμε συντομα!Ευούλι έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!Μπήκα να δω τα νέα της Αφρούλας και της Ολίνας, αλλά μάλλον είναι νωρίς ακόμα!
Οδύσσεια τι κάνεις;Σε χάσαμε!
Ειρηνάκι πολύ ωραίο το δέντρο σας!Και του χρόνου στο σπιτάκι σας με μια κοιλουμπίτσα τεράστια!
Σταυρούλα εμένα δεν με αγχώνει το ότι μπαίνω στο φόρουμ.Αφού το έχω έτσι κι αλλιώς στο μυαλό μου!
Χρύσα μου εύχομαι να μην έρθει κοριτσάκι μου και να κάνεις το ωραιότερο δώρο στον αντρούλη σου!
Αρτεμις εύχομαι το προαίσθημά σου να βγει αληθινό!
Εγώ κορίτσια έχω εδώ και 3 μέρες αρκετά έντονα πονάκια περιόδου και πρησμένο στήθος (από την ωορρηξία και μετά). Νιώθω λες και πλησιάζει η μέρα που θα μου έρθει και είμαι μόλις στη 19η μέρα!Θα με τρελάνει το σώμα μου! Προσπαθώ να μην δίνω σημασία αλλά είναι και λίγο δύσκολο όταν πονάς...
Συγγνώμη που δεν αναφέρομαι σε όλες προσωπικά, αλλά ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι...Καταλαβαίνετε...
odysseia έγραψε:ειμαι χαζη!ξεχασα να γραΨΩ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ !Ευουλι Ελπιζω τα πονακια να οφειλονται σε ενα σπορακι!
αγαπη έγραψε:και για να μην ξεχνιομαστε αυριο ειναι ΣΑΒΒΑΤΟΟΟΟΟΟΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΡΕΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
αγαπη έγραψε:και για να μην ξεχνιομαστε αυριο ειναι ΣΑΒΒΑΤΟΟΟΟΟΟΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΡΕΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης