651 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 Παρ Νοε 30, 2012 1:20 am
xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ??Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΧΡΥΣΑ ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ?
ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ!!!ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ.
xrysaki! έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ??Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ?
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΧΡΥΣΑ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ?
XrysaB έγραψε:Καραμελιτσα μου ΞΈΡΩ κοπέλες που τους έδινε ο γιατρος τους πριν ξεκινήσουνε τις προσπάθειες.ο ΆΝΤΡΑΣ μου ΓΙΑΤΊ κάποια ΣΤΙΓΜΉ ήθελα να πάρω και ΕΓΏ μου ειπε με ΤΊΠΟΤΑ.αφου στο ειπε ο γιατρος σου ΚΆΤΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ θα ξέρει.θα ρωτήσω και ΕΓΏ τον ΔΙΚΌ μου ΑΠΌ βδομάδα που θα πάω να δούμε τι άποψη ΈΧΕΙ και αυτος
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΧΡΥΣΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΚΡΥΩΣΑ,ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΧΑΛΙΑ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΡΩ ΝΤΕΠΟΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙ.
karamelitsa22 έγραψε:XrysaB έγραψε:Καραμελιτσα μου ΞΈΡΩ κοπέλες που τους έδινε ο γιατρος τους πριν ξεκινήσουνε τις προσπάθειες.ο ΆΝΤΡΑΣ μου ΓΙΑΤΊ κάποια ΣΤΙΓΜΉ ήθελα να πάρω και ΕΓΏ μου ειπε με ΤΊΠΟΤΑ.αφου στο ειπε ο γιατρος σου ΚΆΤΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ θα ξέρει.θα ρωτήσω και ΕΓΏ τον ΔΙΚΌ μου ΑΠΌ βδομάδα που θα πάω να δούμε τι άποψη ΈΧΕΙ και αυτος
Χρυσακι μου γιατι αντεδρασε αρνητικα ο αντρας σου?αυτες οι κοπελες τλκ εμειναν εγκυος? το θεμα ειναι οτι εχω πολυ καλη τιμη προγεστερονης.την ρωτησα και μου ειπε οτι βοηθαει το ενδομητριο σε περιπτωση που γινει συλληψη να βρει καλυτερο εδαφος το σπορακι..
zouzounoasteroskoni έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ??ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!! ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 5Η ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΠΗΓΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ!!!ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΣΤΗ ΝΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!
boubou έγραψε:καλημέρα!!χθες ξεχάστηκα και δν ξαναμπήκα
Ειρηνη ΤΕΛΕΙΟ δεντρο!!!και τα χρώματα που εβαλες ..πωπω πολύ μου άρεσε!!!!!
για τα αυτια που ειπες μπορει να εισαι κρυωμενη μυτη αυτια επικοινωνούν εξαλλου!
Βασουλα μου εγω μεχρι περυσι που στολιζα εκει που νοικιαζα ειχα και πολύ χώρο !!!! φετος που θα στολίσω το δικο μου δν έχω καθόλου αρα πιο πολυ χαιρομουν περυσι αυριο θα παμε να παρουμε δεντρακι...ελπιζω να κανω καλη επιλογη βαση χώρου!!!
τελικα τραπεζακι για το σαλονι δν θα εχω μεχρι το αλλο Σαββατο..αντε να δουμε!
Αγαπη ναι... θα ηταν οτι πιο τελειο του χρονου να εχουμε γλυκια παρεουλα τα μπεμπε για στολισμα και ας ειναι οπου να 'ναι!!
καραμελιτσα αν κανοντας τις εξετασεις σου ειδατε οτι η προγεστερονη σου στο δευτερο μερος του κυκλου ηταν ανεβασμενη δν βρισκω το λόγο να φορτωθεις φάρμακα!!!κι εμενα ηταν κιολας ενα τικ πιο πανω απο τις φυσιολογικες τιμες!!!!μηπως να ρωτήσεις και αλλον γιατρό?να πεις να ειχες ιστορικο αποβολλων..αλλα και παλι.. εγω λεω να μη παρεις!!ρωτα και αλλου!θα συμφωνήσω με τον άντρα της χρύσας! Εδω και εγκυος να εισαι και φερνουν φουλ παρενεργιες ακομη κι αν σου λειπει και παρεις..τωρα που εσυ εχεις κανονικες τιμες πως εισαι τοσο σιγουρη οτι δν θα σου κανουν κατι?
Τονια μου καλημερα!! πως ειναι το ζουζουνι σου σημερα?δωστου μωρε ενα φιλάκι και απο εμένα!!!!!
Αρτεμις καλα να περασετε με την κουμπαρουλα!!
Χρυσακι αντε τυχερες παλι καφε θα κανονισετε εσεις στας Αθηνας!!!!δωσε ενα φιλακι στο αγορακι σου!!
Χρυσα απο ποσο επεσε 36,8? αν ηταν 37 μηπως δν μετρήθηκες ιδια ωρα? γιατι κι εγω καθε μερα την μετραω 9 το πρωι και ειναι 36,2 μια μερα ξυπνησα 10 και ηταν 36 ... αλλα τις επομενες παλι 36,2 γι αυτο σε ρωταω!
Γιαννα μου μηπως δν εχεις παει τουαλετα? κι εδω εχουμε ηλιο πραγμα οχι τοσο καλο γιατι δν εχω πατζουρια και μπαινει μεσα και με ενοχλει χαχαχαχα πρεπει επιτελους να παρω βαριες κουρτίνες!!!!ετσι που περιγράφεις τον πονο, βρε μηπως εχεις καποιο θεμα με τη μεση σου και νομιζεις οτι σε χτυπαει στην κοιλια? σηκώνεις πολλα βάρη?την μικρή ισως ??
zouzounoasteroskoni και απογευμα να το κανεις αν δν εχεις πιει πολλα υγρα και εχεις πανω απο 2 ωρες να πας τουαλετα κατα πασα πιθανοτητα θα δειξει, μιας και εχεις τοσες μερες καθυστερηση!!! σου ευχομαι ενα τεραστιο
Σταυρουλα ηρθαν οι βιταμινες μας.. απο αυριο ξεκιναμε την ενδυναμωση
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 12, 2013 4:15 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 12, 2013 4:15 am, 1 φορά
αφρουλα έγραψε:ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ UTROGESTAN! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΤΙ ΚΥΚΛΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΤΗΝ 21η ΗΜΕΡΑ?
eirini7 έγραψε:καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ελλη ευχαριστώ!!!ναι έχεις δίκιο μάλλον κρύωσα αλλά φοβήθηκα πολύ χτες..βούλωσαν και βούιζαν κιόλας και λέω πάει κουφάθηκα
Γιάννα ευχαριστώ!!τι έπαθες;;μήπως είναι νευρόπονος;;περαστικά!
Ελένη και Χρύσα ήθελα να σας πω ότι είμαι πολύ χαζή(λείπει και η Ολίνα να γελάσει ).Τετάρτη έχουμε κανονίσει σινεμά γυναικοπαρέα και το είχα ξεχάσει..οπότε δε μπορώ Τετάρτη..Πέμπτη δε μπορεί η Χρύσα οπότε πάει για Παρασκευή;;εκτός αν μπορείτε Δευτέρα
Τόνια περαστικά στον μικρό...αχ πριν 1 μήνα έπεσε ο μπαμπάς μου και έβγαλε τον ώμο του και καταλαβαίνω τι πέρασε το αγοράκι σου..
αν μας διαβάζει η Ιωάννα θέλω να της πω ότι χάρηκα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!με το καλό το κοριτσάκι σου Ιωάννα μου!!!!!!!!!!
Αννα μας λείπεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σταυρούλα
Αφρούλα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης