726 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85 Παρ Νοε 30, 2012 5:37 am
art86
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ Ε?????ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ Γ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣmarichui έγραψε:Ο πόνος Χρύσα μου μπορεί να οφείλεται και σε εγκυμοσύνη αλλά και σε περίοδο. Μακάρι και για εσένα το πρώτο. Η αλήθεια είναι ότι το διάβασα αρκετές φορές για τις συχνές επαφές!!! Μπράβο σας που κάνατε τη θεωρία πράξη!!!
Άρτεμις σκέψου μόνο θετικά, μόνο θετικά. Μη φοβάσαι την απογοήτευση έχουμε καιρό μπροστά μας. Εγώ αν ήμουν στη θέση θα χαίδευα την κοιλιά μου και κάποια στιγμή κάποιος θα με άκουγε!!!
Άντε και πάμε για δύο στα δύο!!!
ΧΡΥΣΑΚΙ Μ ΓΛΥΚΟ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΝ ΛΕΝΕ ΤΠΤ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.....ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ Κ ΝΑ ΞΟΔΕΨΩ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ...ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ.ΑΡΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ[/quote]art86 έγραψε:XrysaB έγραψε:[qu
ote="marichui"]art86 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΗΡΘΑ..ΑΝΑΓΚΑΣΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΑΝ ΜΠΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ..ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ.....ΝΟΜΙΖΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΟΩΡΡΗΞΙΑ ΕΧΩ ΑΠΕΙΡΑ ΥΓΡΑ--ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΘΥΜΑΣΤΕ---?ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ Κ ΤΗ 1Η ΦΟΡΑ...ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ???????/ΑΧ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΦΑΝΩ ΧΑΖΗ ΑΛΛΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟ......
Αχ Αρτεμουλα και ΕΓΏ όλο στην τουαλέτα ειμαι
ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ...?
Γεια σου Μαρακι.αν δεν έρθει θα επιβεβαιωθεί και θεωρία για τις συχνές επαφές μακάρι ΑΛΛΑ άρχισα νοιώθω πονακια
Αρτεμις και εγω την πρωτη κυηση από τα υγρα την ειχα καταλάβει...Μ Α Κ Α Ρ Ι!!!!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???stauroulinaa έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!!
XrysaB έγραψε:Marichui και ΕΓΏ πιστεύω ΠΟΛΥ στις συχνές επαφές
Για πολλού λόγους.ΑΛΛΑ μου ειπε και ο γιατρος κάντε όσο πιοβπολυ ΘΈΛΕΤΕ και θα το ΈΧΕΤΕ συντομα
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Κ ΜΕΝΑ............ΚΑΝΤΕ ΕΡΩΤΑ.............XrysaB έγραψε:Marichui και ΕΓΏ πιστεύω ΠΟΛΥ στις συχνές επαφές
Για πολλού λόγους.ΑΛΛΑ μου ειπε και ο γιατρος κάντε όσο πιοβπολυ ΘΈΛΕΤΕ και θα το ΈΧΕΤΕ συντομα
ΣΚ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΑΡΗ.ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ......stauroulinaa έγραψε:ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!ΧΑΛΑΡΩΝΩ..
art86 έγραψε:ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Κ ΜΕΝΑ............ΚΑΝΤΕ ΕΡΩΤΑ.............XrysaB έγραψε:Marichui και ΕΓΏ πιστεύω ΠΟΛΥ στις συχνές επαφές
Για πολλού λόγους.ΑΛΛΑ μου ειπε και ο γιατρος
κάντε όσο πιοβπολυ ΘΈΛΕΤΕ και θα το ΈΧΕΤΕ συντομα
XrysaB έγραψε:Αν εκανα ΈΝΑ τεστ ΣΉΜΕΡΑ θαεδειχνε;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την art86 στις Παρ Νοε 30, 2012 6:00 am, 1 φορά
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΞΑΝΑΡΘΑ!
ΑΡΤ ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΕ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?
ΧΡΥΣΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.
ΜΑΡΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΣ.ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
marichui έγραψε:XrysaB έγραψε:Αν εκανα ΈΝΑ τεστ ΣΉΜΕΡΑ θαεδειχνε;
Σε ποια μέρα είσαι; Αν είναι πριν την αναμενόμενη καλύτερα αυριο το πρωι...
ΧΡΥΣΑΚΙ Μ ΣΕ ΤΙ ΦΑΣΗ ΕΙΣΑΙ...ΝΟΜΙΖΩ 1 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΔΕΙΧΝΕΙ...ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΛΙΑΡ ΜΠΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑXrysaB έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΞΑΝΑΡΘΑ!
ΑΡΤ ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΕ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?
ΧΡΥΣΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.
ΜΑΡΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΣ.ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
Μακάρι Γιάννα μου να μην ΈΡΘΕΙ.
XrysaB έγραψε:Αν εκανα ΈΝΑ τεστ ΣΉΜΕΡΑ θαεδειχνε;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την art86 στις Παρ Νοε 30, 2012 6:08 am, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#85
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης