26 Απ: Μήπως είμαι μικρή για να θέλω μωρό? Κυρ Δεκ 02, 2012 5:48 am
toxotina
Πανταχού παρούσα!
ναι εχεις δικιο.Θα μπορουσε η κοπελα να σπουδαζει ταυτοχρονα αλλα δε θα της το συνιστουσα για να μπορεσει να αφιερωθει στις σπουδες της και να τις δωσει τη δεουσα σημασια.Παντως κατα μια εννοια καταλαβαινω τους προβληματισμους της γτ οπως και να το κανουμε η αποκτηση ενος παιδιου ειναι ενστισκτο και μ φαινεται αρκετα λογικο αν σκεφτεις σε ποια ηλικια το κοριτσακι γινεται σωματικως γυναικα κ επειτα μετα απο λιγα χρονια συμφωνα παντα με τις στατιστικες ολοκληρωνει για 1η φορα.Ειναι επομενο μετα απο λιγα χρονια να δημιουργηθει κ αυτη η επιθυμια διοτι η φυση δεν υπολογιζει ουτε την οικονομικη σ κατασταση,ουτε τις εμπειριες που εχεις ζησει ουτε τπτ.Απο κει κ περα επικρατει η λογικη που σ απαγορευει να προχωρησεις στην υλοποιησηaggeliki5579 έγραψε:toxotina έγραψε:εννοειται πως το οικονομικο δεν ειναι το μονο ζητουμενο γι αυτο οπως ειπα συμβουλεψα την κοπελα να σπουδασει για να νιωθει πιο ολοκληρωμενη κτλ.Προσωπικα εγω κ σπουδασα κ ειμαι κ λιγοοο μεγαλυτερη απο την κοπελα αλλα νιωθω τη ζωη μ αδεια κ δε ξερω τι φταιει.Ισως μεσω της απαντησης μ να προβαλλω τις δικες μ ανησυχιες κ ζητω συγνωμη.Τελος,μια μαμα στα 30 δεν ειναι γρια αλα δεν ειναι κ μικρη.Ειναι σε μια ηλικια κοινως αποδεκτη για να κανει μια γυναικα οικογενεια συμφωνα με τους ''κανονες'' της δικης μας κοινωνιας,αν κ καμια γυναικα δεν ειναι υποχρεωμενη να ακολουθησει αυτες τις επιταγες
Συμφωνω κι εγω..το να σπουδασει θα ειναι το καλυτερο που μπορει να κανει..ή αν για οποιοδηποτε λογο δεν το κανει,τουλαχιστον να δουλεψει οπου μπορει,να αποκτησει εμπειριες και να ζησει τα χρονια της ανεμελιας της..Την λαχταρα για παιδακι μπορεις να την μετριασεις και την αποκτηση του μπορεις να την αναβαλλεις...τα χαμενα χρονια ομως δεν μπορεις με τιποτα να τα φερεις πισω..